FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Instagram blochează conturile șefilor Gărzilor Revoluționare din Iran

Etichete:

Instagram a blocat conturile unor comandanți ai Gărzii Revoluționare Islamice a Iranului ca urmare a clasificării oficiale a acesteia ca „organizație teroristă” de către Președintele Trump, anunță Radio Free Europe/Radio Liberty. Au fost blocate și conturile susținătorilor Ayatollahului Ali Khamenei. Purtătorul de cuvânt al Instagram a declarat că: „Lucrăm cu autoritățile guvernamentale responsabile pentru a ne asigura …

Instagram a blocat conturile unor comandanți ai Gărzii Revoluționare Islamice a Iranului ca urmare a clasificării oficiale a acesteia ca „organizație teroristă” de către Președintele Trump, anunță Radio Free Europe/Radio Liberty. Au fost blocate și conturile susținătorilor Ayatollahului Ali Khamenei.

Purtătorul de cuvânt al Instagram a declarat că:

„Lucrăm cu autoritățile guvernamentale responsabile pentru a ne asigura că ne îndeplinim obligațiile legale, inclusiv pe acelea privind clasificarea regentă a Gărzilor Revoluționare” ca organizație teroristă.

Instagram este singura rețea socială importantă ce poate fi larg accesată în Iran, în condițiile în care Facebook și Twitter sunt interzise în mod oficial.

SURSA   RadioFreeEurope RadioLiberty

GMT

GMT

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *