FUNDATIA IOAN BARBUS

Jeffrey Epstein a avut oase rupte în zona gâtului, tipic pentru cazurile de omor prin strangulare

O autopsie a pedofilului condamnat și presupusului traficant sexual Jeffrey Epstein a descoperit că bogatul finanțator avea mai multe oase rupte în regiunea gâtului, ceea ce adâncește speculațiile din jurul morții sale de sâmbăta trecută.

„Printre oasele rupte în gâtul lui Epstein se afla și osul hioid, care la bărbați este aproape de mărul lui Adam”, a relatat ziarul Washington Post. Potrivit medicilor legiști și studiilor pe această temă „astfel de fracturi pot apărea la cei care se spânzură, în special dacă sunt mai în vârstă. Dar ele sunt mai frecvente la victimele omuciderii prin strangulare”.

Ziarul New York Post a raportat luni că Epstein „a fost găsit spânzurat în celula închisorii sale din Manhattan, cu un cearceaf înfășurat în jurul gâtului și ancorat de partea superioară a unui pat supraetajat… se pare că s-a omorât îngenuncheat spre podea, strangulându-se”.

Revelația despre oasele rupte care au fost găsite în gâtul lui Epstein a urmat dezvăluirii de marți seară, conform căreia cei doi gardieni care trebuiau să-l supravegheze au adormit timp de trei ore și apoi ar fi falsificat procesul-verbal oficial, pentru a-și acoperi acțiunile.

„Persoane familiarizate cu autopsia care au vorbit sub condiția păstrării anonimatului au declarat că oficialii coordonați de dr. Barbara Sampson, medicul legist șef în acest caz, caută informații suplimentare despre starea victimei în orele dinaintea morții sale”, a adăugat Washington Post. „Acest lucru ar putea include înregistrări video ale holurilor închisorii, care pot stabili dacă cineva a intrat în celula lui Epstein în noaptea în care a murit, rezultatele unui examen toxicologic pentru a determina dacă există vreo substanță neobișnuită în corpul său și interviuri cu gardienii și deținuții care erau lângă celula sa.”

New York Post a raportat miercuri că ultimele cuvinte ale lui Epstein adresate avocaților săi au fost „Ne vedem duminică”.
 
Conform unei surse citate de New York Post „Pedofilul condamnat a mai spus avocaților săi că leziunile la gât pe care le-a suferit într-un incident anterior, la Centrul Corecțional Metropolitan, au fost provocate de colegul său de celulă, un fost polițist mătăhălos, ceea ce i-a determinat pe avocați să solicite ca Epstein să fie scos de sub supravegherea antisuicid sub care se afla”.

Sursa a declarat pentru New York Post: „Ceea ce el urmărea cu adevărat era să fie eliberat pe cauțiune, pentru a putea coopera.”

Washington Post a menționat, de asemenea, că diferite studii arată că 6-25% dintre cei care se sinucid prin strangulare prezintă osul hipoid rupt. Acesta este unul dintre oasele rupte găsite în gâtul lui Epstein.
 
Sinuciderea lui Epstein s-a petrecut după ce procurorul american pentru districtul sudic din New York (SDNY) a anunțat că deține peste 2000 de documente referitoare la cazul lui Epstein, inclusiv declarații scrise sub prestare de jurământ și depoziții ale martorilor cheie într-un proces împotriva lui Epstein și a Ghislanei Maxwell, o asociată a lui Epstein cunoscută în cercurile mondene.

În documentele respective sunt numite numeroase persoane cu profil înalt, acuzate de întreținerea de relații sexuale neconsenuale cu o femeie care susține că a fost forțată să lucreze pentru Epstein.

Printre cei acuzați de Virginia Roberts Giuffre, în vârstă de 33 ani, se numără „politicieni Democrați de seamă – George Mitchell, fost senator și fost guvernator al statului New Mexico, și Bill Richardson, un oficial din cabinetul lui Bill Clinton ”, a informat Fox News.

Într-o altă știre, ziarul Daily Mail relatează că în apartamentul din Manhattan al lui Jeffrey Epstein se găsește o pictură bizară a fostului președinte american Bill Clinton, înfățișându-l îmbrăcat într-o rochie alabastră pe un fotoliu din Camera Ovală de la Casa Albă.

Nu se știe dacă este originalul sau o copie, dar pictura originală se numește ‘Parsing Bill’ și autoarea este Petrina Ryan-Kleid, o pictoriță de origine australiană. Pictura a fost arătată în public cu ocazia unei expoziții din 2012.

Rochia din pictură seamănă bine cu o rochie purtată de Hillary Clinton în 2009, cu ocazia unui eveniment la Kennedy Center din Washington, DC. Sugerează de asemenea rochia albastră purtată de Monica Lewinsky cu ocazia incidentului sexual provocat de Bill Clinton în interiorul Casei Albe, din perioada celui de-al doilea mandat ca președinte al SUA.

Epstein și Clinton au fost cândva prieteni, cu al doilea, acum în vârstă de 72 de ani, deplasându-se în numeroase rânduri cu avionul personal al decedatului și vizitând, conform propriei admisii, locuința lui Epstein din Manhattan.

Clinton a negat însă că ar fi vizitat și „insula pedofilă” a lui Epstein, supranumită Micul St. James.

Biroul fostului președinte a declarat luna trecută că el nu a știut nimic despre crimele lui Epstein și că a întreprins patru deplasări cu el în 2002 și 2003 – deși jurnalele de zbor arată că Bill Clinton s-a deplasat de cel puțin 26 de ori, în acea perioadă, cu avionul personal al lui Epstein.

Virginia Roberts, una dintre fostele sclave sexuale ale lui Epstein, susține că l-a văzut pe Clinton pe insulă, cu ocazia unei cine ținută în onoarea sa la scurt timp după ce și-a încheiat mandatul de președinte și și-a menținut afirmația când a fost interogată sub jurământ.

Ghislaine Maxwell, cea despre care se presupune că i-ar fi furnizat sclave sexuale lui Epstein, a fost invitată la nunta lui Chelsea Clinton cu Marc Meezvinsky la cel puțin un an după momentul în care Bill Clinton declară că relația sa cu Epstein s-ar fi încheiat.

SURSE   Daily Wire   Daily Mail

Emil Borcean

Emil Borcean

2 comentarii

 1. Stefan
  15 august 2019

  Bill Clinton a declarat ca a zburat cu avionul particular al lui Epstein numai insotit de aparatorii din Serviciul Secret si numai in vizitele sale pseudo-filantropice in Africa.
  Pe de alta parte, se pare ca numele sau este inscris in registrele (logs) pe care pilotii le completeaza inaintea fiecarei decolar in numeroase zboruri inspre si dinspre Insula Dezmatului.
  Daca asta se dovedeste adevarat, Bill nu mai are scapare.

  Pe de alta parte, Clintonii au resurse infinite in a face disparute marturii si martori incomozi.
  Jeff Epstein nu este ultimul. Cei care au aranjat si executat asasinarea lui Epstein sunt urmatorii in linia de foc a cuplului Clinton, iar dupa aceea vine randul asasinilor asasinilor, etc.

 2. Dorin
  15 august 2019

  Încă nu s-a aflat ce legături au avut clintonii cu fantomele din aparatul special al lui putin, spre împlinirea visului de președinție… Ăștia veneau în insula dezmățului, sau prin alte locuri, mai puțin vizibile ?…

  Deși după preferințele sexuale ale lui comey (fost beneficiar al prospăturilor adolescentine din românia…) probabil că tot insula era preferată !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian