FUNDATIA IOAN BARBUS

Portretul unui criminal sângeros afișat în interiorul sediului ONU de la Geneva

Joi, 28 februarie, Hillel Neuer, directorul executiv al organizației UN Watch, a transmis pe Twitter o imagine de la sediul ONU din Geneva, care ilustrează cât de coruptă moral a ajuns Organizația Națiunilor Unite.

Neuer a transmis fotografia unei imagini de mari dimensiuni a ucigașului în masă Che Guevara, imagine care se află în sala clădirii ONU de la Geneva. Acesta este cel de-al doilea sediu ONU ca mărime din lume, depășit doar de clădirea ONU din New York și este, de asemenea, sediul Consiliului ONU pentru Drepturile Omului.

Pentru cei care nu cunosc istoria sângeroasă a lui Che Guevara, iată o introducere din diferite surse.

Guevara, care a fost călăul lui Fidel Castro, a declarat odată: „Nu este nevoie de un verdict juridic pentru a-i trimite pe oameni în fața plutonului de execuție. Astfel de proceduri sunt un detaliu burghez arhaic. Aceasta este o revoluție, iar un revoluționar trebuie să devină o mașină de ucis cu sânge rece, motivată de ură în stare pură.”

Așa cum scria Jay Nordlinger în National Review:

Cine a fost el? El a fost un revoluționar argentinian, care a servit drept mâna dreaptă a lui Castro. Și-a câștigat renumele infam în special datorită faptului că a prezidat peste execuțiile sumare din cadrul închisorii La Cabaña, fortăreața care devenise abatorul lui personal. Îi plăcea să administreze lovitura de grație, glonțul în ceafă. Îi mai plăcea să îi forțeze pe deținuți să defileze în dreptul zidului El Paredon, zidul înroșit de sânge unde au fost executați numeroși oameni nevinovați. Tot el a înființat sistemul lagărelor de muncă unde au suferit și au murit nenumărați disidenți, democrați, artiști, homosexuali. Acesta a fost gulagul cubanez. Humberto Fontova, un scriitor cubano-american, l-a descris pe Guevara ca fiind „o combinație între Beria și Himmler”. Anthony Daniels a spus odată: „Diferența dintre [Guevara] și Pol Pot a fost că [primul] nu a studiat niciodată la Paris”.

Nigel Jones a remarcat despre Guevara: „Ca șef al închisorii notorii La Cabaña din Havana, el a supravegheat detenția, interogarea, procesele sumare și executarea a sute de dușmani de clasă„.

Collegiate Times a scris în 2008:

Guevara a fost primit ca un erou în 1964, în New York City, cu care ocazie s-a adresat delegaților ONU și le-a spus: „Execuții? Desigur, executăm! Și vom continua să executăm atâta timp cât este necesar!” El a fost invitatul de onoare al multor petreceri simandicoase și numeroși locuitori din New York s-au extaziat în fața lui. Abia după ce a părăsit America, poliția din New York a descoperit complotul său, elaborat împreună cu Armata de Eliberare Neagră (Black Liberation Army), de a arunca în aer statuia libertății, clopotul libertății și monumentul lui Washington.

A-l omagia pe acest dușman de moarte al Americii, pentru un ONU care detestă SUA, este în deplină concordanță cu retorica obișnuită emanată de această organizație. Recent, în urmă cu două săptămâni, Iran, Coreea de Nord, Cuba, Siria, China și Rusia s-au opus Statelor Unite, susținând că apără statutul ONU, prin sprijinind acordat guvernului venezuelean corupt și brutal condus de Nicholas Maduro. Administrația Trump și-a exrpimat dorința ca Maduro și regimul său despotic să fie înlocuite.

Jonathan Wachtel, care a fost director de comunicare pentru ambasadorul Nikki Haley la ONU, a declarat pentru Fox News: „Este elocvent faptul că apărătorii lui Maduro din cadrul ONU sunt reprezentanți ai unor guverne care au fost acuzate de acapararea puterii în țările lor de origine, în detrimentul obținerii legitime a puterii, prin mijloace democratice.”

SURSA   Daily Wire

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

3 Comments

 1. victor L
  5 March 2019

  Asemenea fotografii se gasesc si la Bxl, in sediul parlamentului european.
  Ei si?
  Jos Trump ????

 2. .
  5 March 2019

  Ce-au în gușă, și-n căpușă.

 3. linus
  5 March 2019

  Nu ne da dl. Nordlinger si niste cifre in ceea ce priveste homosexualismul in Cuba anilor americani ? Pe langa niste panseuri, de genul: mergerau linistiti pe strada, se acuplau in libertate prin parcuri, mangaiau in pace copii (-i altora) cand, mare blestem, a sosit crima sovietica (adicatelea istoria s-a precipitat…). Cati erau, zece mii, o suta de mii, un million ? De ce ar fi mai relevanta uciderea unui homosexual, in gandirea tovarasilor (neo)marxisti, si nu cea a unui simplu om, orice indreptare/functie ar avea el – ucidere perpetuata, culmea ! tot de catre coreligionarii lor ?
  Stiut este ca stanga, aidoma unei caracatite, vede uneori un brat lovindu-se de altul, si poate devorandu-l. Insa corpul caracatitei merge mai departe.
  Asa si sovietici s-au acuzat intre ei de toate relele… si s-au fost epurat unii pe altii. Dl. Nordlinger vine dintr-o „citadela a stangii”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi