FUNDATIA IOAN BARBUS

Reporter de la un ziar local din Michigan își dezvăluie involuntar „obiectivitatea” politică

Un reporter de la un ziar din Michigan a sunat la biroul de campanie al candidatului Republican pentru Senat – John James – pentru a aranja un interviu cu acesta și a lăsat un mesaj vocal. Crezând că a încheiat apelul telefonic reporterul a continuat cu “fucking John James… that would suck”, dar mașina a înregistrat și expletivele reporterului.

Brenda Battel, reporter pentru ziarul Huron Daily Tribune, a lăsat mesajul în mesageria vocală luni 5 noiembrie la ora 16:40, cerând interviul pentru miercuri, a doua zi după alegerile intermediare din 6 noiembrie. În mesajul vocal ea își exprimă interesul pentru intervievarea lui John James, crede că a închis telefonul și apoi continuă cu înjurături la adresa unei posibile victorii a lui John James spunând că nu crede că se va întâmpla așa ceva.

„Bună, numele meu este Brenda Battel, sunt reporter cu Huron Daily Tribune din Bad Axe, Michigan” a început Battel mesajul ei.

„Doresc să stabilesc o întâlnire cu domnul James în ziua de miercuri, pentru un interviu telefonic cu privire la rezultatele alegerilor” a continuat Battel. „Voi trimite probabil un e-mail la info@johnjamesforsenate.com cu câteva detalii. Dacă doriți să mă sunați înapoi, numărul meu este … Mulțumesc.”

Battel a încercat să închidă după ce a transmis numărul ei, dar telefonul a rămas conectat.

“Man, if he beats her… Jesus! Fucking John James. That would suck! I don’t think it’s going to happen though”, a continuat Battel. Battel s-a referit la posibilitatea ca Republicanul John James să câștige în fața Democratei Debbie Stabenow, ocupanta din prezent a acestui loc în Senat.

Într-o declarație adresată fundației Daily Caller News managerul campaniei lui John James și-a exprimat frustrarea față de mass-media, menționând că acest lucru s-a întâmplat deoarece cursa electorală a devenit foarte strânsă.

„Acest incident arată că unele canale mass-media sunt dispuse să facă orice pentru a susține status quo-ul și politicienii de carieră la putere” a declarat Tori Sachs, managerul de campanie. „Mass-media liberală nu poate accepta ideea ca la Washington să vină o persoană care crează locuri de muncă, un veteran de război care să împrospăteze sistemul. Acest lucru s-a întâmplat deoarece ne-am apropiat foarte mult de adversarul nostru, suntem acum în marja de eroare statistică.”

James, care la un moment dat era cu 23 de puncte procentuale în spatele lui Debbie Stabenow, a ajuns acum la o distanță de numai 2 puncte procentuale, potrivit unui sondaj efectuat de Change Research și dat publicității cu mai puțin de 24 ore înainte de alegerile intermediare. Printre susținătorii lui James se numără politicieni influenți precum Donald Trump, consilierul pentru securitatea națională John Bolton, senatorul Republican de Florida Marco Rubio și mulți alții.

Debbie Stabenow este Senator din anul 2001. În luna septembrie ea conducea în preferințele alegătorilor din Michigan cu 23 de puncte procentuale. Acest avantaj s-a diminuat la 7 puncte procentuale către sfârșitul lunii octombrie.

John James a absolvit în 2004 școala militară superioară West Point și în prezent este om de afaceri. În calitate de militar și-a servit țara timp de opt ani în Irak, în calitatea de comandant a două plutoane de elicoptere Apache.

SURSA   Daily Caller

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

 1. kinSpune:

  Răspunde
  noiembrie 6, 2018

  Ați uitat sa spuneți că ziarul a dat-o afara pe jurnalista. Un detaliu neimportant.
  E mult mai important sa discreditati presa liberala.

 2. Emil BorceanSpune:

  Răspunde
  noiembrie 6, 2018

  Intr-adevar, jurnalista respectiva a fost concediata. Multumesc pentru adaugire. In alta ordine de idei, presa „liberala” se discrediteaza singura. Chiar si in acest caz. Diferenta intre Huron Daily Tribune si oficinele grele din axa NYT-WaPo-CNN este ca publicatiile mici incearca macar sa dreaga busuiocul.

 3. kinSpune:

  Răspunde
  noiembrie 6, 2018

  Ok Emil, mulțumesc.
  Totuși, eu as pune și fox news in aceeași oală.
  Trebuie să recunoaștem ca nu mai exista obiectivitate când vorbim de partizani…

 4. AdiSpune:

  Răspunde
  noiembrie 6, 2018

  John J. a pierdut in fata babetei de cariera politica, Stab’er’now. Nici macar majoritatea populatiei de culoare din Detroit nu pre i-au dat multe voturi.
  Iar sfarsitul mesajului din casuta vocala se numeste „freedom of speech” si „reasonable expectation of privacy”. Cu alte cuvinte, ea si-a exprimat punctul de vedere liber care e protejat prin constitutie si fiind sub impresia ca nu este inregistrata audio. Exista legi care te protejeaza daca esti inregistrat audio fara ca sa-ti dai consimtamantul sau fara sa fi constient de acest lucru. E ca aia cu Basescu cand a facut-o tiganca pe reportera de la antene.
  Aluziile despre media in general care sunt trase din acest incident sunt – desi adevarate – inconcludente.

 5. crsSpune:

  Răspunde
  noiembrie 6, 2018

  Aia de la antene nu e tiganca, ci gunoi.
  Basescu a gresit, ca de obicei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

Ambasadorului rus de la Chișinău i s-a ridicat tensiunea și a dat un comunicat despre criminalii care au trimis tancul sovietic după nava rusească. A făcut trimitere la faptele eroice ale criminalilor care ne-au ocupat și omorât, a plâns un pic despre soarta grea a ocupanților și a lăsat sa se înțeleagă că nimic nu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian