FUNDATIA IOAN BARBUS

Rusia va deveni o treime musulmană într-un deceniu și jumătate

Rusia va fi o treime musulmană într-un deceniu și jumătate, iar tendința demografică este prea avansată pentru a fi oprită.

Regiunile majoritar musulmane din Rusia, inclusiv republicile din Caucazul de Nord și republica Tatarstan, sunt cunoscute ca având cea mai mare rată a natalității în țară, reflectând tendințe similare în întreaga lume. Diverse estimări plasează actuala populație musulmană în Rusia între 14 și 20 de milioane de persoane, sau între 10% și 14% din populația totală a Rusiei de 146,8 milioane în 2018, a raportat publicația The Moscow Times.

„Potrivit experților, populația rusă [musulmană] va crește la 30% într-un deceniu și jumătate”, a declarat Ravil Gainutdin, președintele Consiliului Muftiilor, un grup religios reprezentând comunitatea musulmană a Rusiei.

Potrivit Marelui Muftiu, această tendință demografică va necesita construirea a zeci de noi moschei în cele mai mari orașe ale Rusiei, pentru a ține pasul cu noua populație musulmană.

Rusia este îngrijorată de mult timp de rata scăzută a natalității în rândul populației europene albe, oferind chiar stimulente financiare rușilor pentru a avea mai mulți copii. Acesta este un proiect important al președintelui rus Vladimir Putin.

Rusia este, de asemenea, îngrijorată de teroarea islamică care provine din Caucaz, datorită soldaților care se întorc din lupta pentru statul islamic. Serviciile ruse de securitate desfășoară în mod obișnuit operațiuni în Daghestan și în zonele învecinate, împotriva militanților islamici.

Arhiepiscopul Dmitri Smirnov, un oficial al Bisericii Ortodoxe a Rusiei, este de acord cu previziunile lui Gainutdin și a prezis că „nu vor mai rămâne ruși în 2050”.

„E prea târziu”, a declarat el la postul de radio Govorit Moskva când a fost întrebat dacă tendința demografică ar putea fi inversată, scrie The Moscow Times.

SURSA   Tsarizm

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

3 Comments

 1. Dorin
  10 March 2019

  Dacă faci un pas în spate și privești mai detașat aceste fenomene, înțelegi că demografia, mai precis sporul natural, face parte din „iconomia divină” !!
  Oricât s-ar zbătea autoritățile în favoarea unui grup rasial/etnic/religios sau în defavoarea altora, este greu de influențat ad-tiv acest fenomen. Se poate influența politic-ideologic, dar nu pe termen lung.

  Astfel că, ceea ce e să se întâmple, se va întâmpla. Interesant că trendul este totuși, cum se mai sugerează pe ici-pe colo „incorect pol.”, către scăderea pe ansamblu a IQ-ului intelo, și creșterea EQ (coef. emoțional)…

 2. .
  10 March 2019

  Astfel, Rusia intră pe o traiectorie de coliziune cu China.În următorii 50 de ani, China își va adjudeca Siberia iar ce rămâne , ori va muri de foame, ori în conflicte tribale.Creștinismul înseamnă civilizație.Fără Creștinism totul se va prăbuși în mizerie, sărăcie și disperare.Va-ncepe”al lumii vechi apus”.După care, noapte bună, lume nebună.

 3. Dorin
  10 March 2019

  Parțial de acord cu „ . ”

  Dar mai este un aspect, ilustrat din plin de ultimul eveniment din Christchurch (noua Zeel.)
  Pentru mine este fără dubiu că personaje ca breivik (norvegia) sau acest australian sunt manevrați mereu și mereu de inamicii cei mai încrâncenați ai civilizației – recunosc mâna rușilor de departe !!
  Este încă un mijloc pentru acești sataniști de a discredita occidentul – „mișcările pt. supremație rasială”, ca și alea pt. „pace”, pt. „drepturile lgbt”, pt. „statul social” și alte vestuțe gălbioare…

  Vizitele suprematiștilor prin țări-satelite ale tovarășilor kremliniști (s-o fi întâlnit la belgrad cu „ghiță” ???) sunt revelatoare. Și, cum bine s-a mai scris pe acest site, rusnacii finanțează și pro și contra, ca omul obișnuit să nu mai înțeleagă nimic !!

  Și totul e perfect asiatic, adică foarte departe de spiritul Creștin – după cum arăta Adrian Sturza aseară la NașulTV: în Toronto, unde a stat el ani de zile, cei mai ghetoizați după musulmani erau rușii, chiar înaintea chinezoilor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi