FUNDATIA IOAN BARBUS

VIDEO subtitrat – „Noul fascism de extremă stânga cere loialitate absolută” – discurs Trump

Discurs Trump – video tradus și subtitrat de Prodocens Media. Discursul Președintelui Donald Trump din 4 iulie 2020, de la Muntele Rushmore, rostit la monumentul sculptat în granit reprezentându-i pe patru dintre președinții SUA (Washington, Jefferson, Lincoln și Roosevelt) a denunțat noua Revoluție Culturală a stângii și caracterul totalitar al acesteia.

Vom expune această mișcare periculoasă, vom proteja copiii națiunii noastre de acest atac radical și vom conserva mod nostru de viață american.

În școlile noastre, în redațiile noastre, chiar și în consiliile corporațiilor noastre, există un nou fascism de extremă stânga care cere loialitate absolută. Dacă nu vorbești limba lui, dacă nu execuți ritualurile sale, dacă nu-i reciți mantrele și nu-i urmezi poruncile, atunci vei fi cenzurat, alungat, pus pe liste negre,  persecutat și pedepsit.

Dar nu ni se va întâmpla asta nouă.

Nu vă înșelați. Această revoluție culturală de stânga are drept scop să anuleze Revoluția Americană. Făcând asta, ar distruge însăși civilizația care a salvat miliarde de oameni din sărăcie, boli, violență și foamete și care a ridicat umanitatea la noi culmi de realizare, descoperire și progres.

Pentru a realiza asta ei sunt hotărâți să distrugă fiecare statuie, simbol și amintire a patrimoniului nostru național.

Vom spune adevărul pe de-a ‘ntregul și fără scuze. Declarăm că SUA sunt cea mai mai dreaptă și excepțională națiune ce a existat vreodată pe pământ. Suntem mândri că țara noastră a fost întemeiată pe principiile iudeo-creștine, valori care au avansat dramatic cauza păcii și a dreptății în întreaga lume. Știm că familia americană este fundația vieții americane. (…) Credem în egalitatea de șanse, dreptate și tratament egal pentru toți cetățenii de orice rasă, istorie personală, religie și crez. Fiecare copil, de orice culoare, născut sau nenăscut, este creat după chipul sfânt al lui Dumnezeu!

Martin S. Martin a realizat traducerea integrală a discursului pentru Marginalia.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi