Tovarășul secretar general PDL a făcut o vizită de lucru în capitală și împrejurimi. Cu acest prilej au fost formulate cerințe și indicații de maximă însemnătate pentru revitalizarea tuturor forțelor PDL, în vederea bunei desfășurări a lucrărilor din campania politică de toamnă și a îndeplinirii întregului complex de măsuri stabilit de plenara celui de-al VI-lea Congres.

Cu această ocazie tovarășul secretar general s-a întâlnit cu oficialități locale și a avut loc un schimb de vederi pe teme de organizare, doctrină și cooperare. Tovarășul secretar general a fost impresionat în mod deosebit de talentul organizatoric al gazdelor, pus cu succes în slujba edificării unei societăți armonioase și multilateral dezvoltate. Tovarășul secretar general a stabilit că tineretul PDL va participa la un înalt forum de pregătire și schimb de experiență, organizat de gazde pentru ridicarea nivelului politic și de conștiință al vlăstarelor care în viitor vor ocupa poziții de răspundere pe linie de partid și de stat.

Tovarășul secretar general s-a deplasat și într-o comună dintr-un județ limitrof al capitalei, unde a putut constata în mod nemijlocit progresul deosebit realizat de oamenii muncii de la sate, sub conducerea clarvăzătoare a partidului.

Capitala se numește Beijing, iar partidul tovarăș și prieten la nevoie se cunoaște.

vizitadelucru-001

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMineriadele pe înțelesul hipsterilor
Articolul următorSă o ardem intelectual!
Emil Borcean
În 1985 am absolvit facultatea de geologie din București. După trei ani de stagiatură la mina de cărbune din Anina, în Banat, am renunțat la geologie și am învățat să fiu programator software. Am plecat din România în 1990, toamna. Am trăit patru ani în Anglia, 19 ani în Canada și aproape doi ani în Germania. M-am întors nu demult în țară. În 2007 am creat blogul Patrupedbun.net, care în 2010 a fuzionat cu blogul Dreapta.net. Din această fuziune s-a născut ILD.

2 COMENTARII

  1. in continuarea programului tovarasul secretar general al pdl va avea o intilnire de lucru cu tovarasul comandant al clericilor combatanti, hassan rouhani; cei doi inalti demnitari vor avea un schimb de vederi despre neamestecul in trebile interne, despre noi metode de utilizare a bombelor nucleare moderate pentru propasirea colaborarii si pacii in lume si un schimb de tablouri si impresii despre ayatolahul khomeini, parinte spiritual al proaspatului ales si un model de barbat de stat moderat pentru tovarasul nostru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here