Canada va oferi Ucrainei 2,5 milioane de dolari pentru combaterea propagandei rusești

2

Canada va aloca aproximativ 2,5 milioane de dolari pentru a sprijini eforturile de combatere a propagandei rusești în timpul alegerilor din Ucraina.
Aceste fonduri fac parte dintr-un pachet de ajutor de 24 milioane de euro, pe care Ottawa le-a anunțat, raportează la Ukrinform.

„Războiul hibrid rusesc din Ucraina include activități de dezinformare menite să influențeze rezultatele alegerilor parlamentare și prezidențiale. Scopul Rusiei este de a destabiliza statul ucrainean și de a răspândi în rândul cetățenilor îndoieli cu privire la legitimitatea democrației ca atare. Ca răspuns, Canada va oferi un pachet de asistență pentru a sprijini guvernul Ucrainei, societatea civilă și mass-media independentă în combaterea activităților rusești de dezinformare rusești în ajunul alegerilor din 2019 „, a explicat Guvernul Canadei prin Global Affairs Canada.

Canada va acorda o atenție deosebită locuitorilor din zonele ocupate temporar din regiunile Donetsk și Luhansk, noteaza Ukrinform.

„O parte din această asistență se va referi la zonele care nu sunt controlate de guvern și va consta în încurajarea acestora de a-și folosi dreptul democratic de a vota”, a subliniat Global Affairs Canada.

SURSA UKRINFORM

Print Friendly, PDF & Email
Cititi si

2 COMENTARII

  1. Probabil că mai sunt în guvernul canadian și oameni mai duși la biserică !!! Că de primul-ministru, comunist feroce și lgbt-ist notoriu, ni se face greață…

    Probabil că și maxi+mini-merkeliștii s-au înțeles cu companiile farmacologice de pilule anti-greață, că și-au intensificat legăturile cu sexologii-comuniști de la moskovskaya…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here