FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Grigoriu, un porc antisemit

Costin a semnalat această chestie greţoasă pe contul nostru de Facebook. Semnalez şi pe blog, pentru o perfectă înţelegere a felului în care se face propagandă jihadistă şi antisemită în mediul online românesc.

Adrian Grigoriu este acest individ, absolvent din 1980 al institutului de arhitectură Ioan Mincu din Bucureşti:

Ieri 19 noiembrie Adrian Grigoriu a postat această imagine, drept dovadă a „carnagiului” săvârşit de israelieni în Gaza:

În josul capturii foto se află contorizarea de „likeuri”. 24. 24 de alţi antisemiţi români, cărora „le place”. Ura lor oarbă şi stupidă a fost confirmată. Dar satisfacţia lor e grotescă. Fotografia reciclată de Adrian Grigoriu prezintă de fapt copii ucişi în Siria de forţele loiale lui Bashir al Assad. Iată de ce:

Imaginea a fost postată iniţial în data de 19 octombrie 2012, pe un site arab al opoziţiei. Accesaţi linkul de mai jos şi click pe opţiunea de traducere din arabă în engleză:

https://www.a5barelshare3.com/?p=4228

Adrian Grigoriu a postat şi altă imagine similară, cu aceeaşi pretenţie de a ilustra „carnagiul” armatei israeliene. Atât prima cât şi a doua sunt imagini preluate de pe situl unui propagandist jihadist din Gaza, un oarecare Abed Enen, specializat în pornografie de război cu imagini de copii morţi şi mutilaţi.

https://www.facebook.com/abed.enen.7

Aşa funcţionează diseminarea de minciună şi ură. Aşa proliferează antisemitismul, dezmățul revoltător al porcilor care clefăie bucuroşi toate grăunţele aruncate de Hamas în troaca de „public relations”.

Şi nu este un exemplu izolat. Cea mai infamă propagandă de acest tip din cursul acestui război abia urmează:

Imagine şi articol de popularizare diseminate de agenţia de ştiri Associated Press, în această instanţă preluate de ziarul Boston Globe. Atroce, nu-i aşa?
Mai ales că este o atrocitate fabricată de Hamas.

https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/9685564/Israeli-forces-prepare-for-war-as-troops-mass-on-Gaza-border.html

Nimeni nu neagă faptul că au murit oameni nevinovaţi în Gaza datorită intervenţiei armatei israeliene. Dar mai toată lumea neagă sau ignoră faptul că acest război a fost provocat de Hamas. Neagă sau ignoră faptul că armata israeliană face tot posibilul pentru a reduce victimele civile. Armata israeliană are obiceiul de a-i anunţa în avans, prin mesaje text pe reţeaua de telefonie mobilă, pe civilii palestinieni dintr-o zonă ce urmează a fi atacată de faptul că urmează un atac şi că trebuie să evacueze zona; că Hamas amplasează armament în vecinătatea imediată a populaţiei, tocmai pentru că doreşte moartea de civili palestinieni, pentru a le face o paradă obscenă pe internet.

Aceasta e diferenţa dintre civilizaţie şi barbarie. Unii se străduie din răsputeri să îşi apere ţara astfel încât victimele nevinovate din ţara agresoare să fie cât mai puţine, iar ceilalţi şi-au făcut un principiu din expunerea intenţionată a propriilor civili sub formă de carne de tun.

Apoi fac parada acestor morţi, provocaţi cu bună ştiinţă, în faţa întregii lumi. Acest spectacol barbar e privit şi aclamat de o sumedenie de porci însetaţi de sânge evreu, inclusiv în România.

Update (Vlad M.)
Am o completare de făcut la ceea ce s-a scris deja. Adrian Grigoriu face parte dintr-o categorie specială de nemernic – categoria nemerniculuiu patriot, a acelui tip nemernic care se folosește de patriotismul sincer al altora pentru a le inculca idei legionare. Când am dat de el, Adrian Grigoriu reușise deja să se infiltreze în rândul unui grup de români unioniști care militau pentru revenirea Basarabiei la România. Unul dintre ei chiar îi răspândea imaginile de propagandă antisemită, crezând sincer că Adrian Grigoriu are dreptate și armata israeliană chiar urmărește uciderea de civili. De aceea, Adrian Grigoriu este mai mult decât un porc antisemit.

Nu este nici măcar un simplu cetățean. Grigoriu a candidat în alegerile locale din a.c., din partea Partidului Național Democrat Creștin (PNDC), pentru postul de primar gerenal al capitalei.

În comentariile acestui articol a fost menționat Ion Coja, un antisemit de duzină, cândva un răsfațat – alături de „colonelul” Mircea Dogaru, fost propagandist ceaușist – al posturile de televiziune ale lui Dan Diaconescu, OTV și DDTV. Pe site-ul său, PNDC îl citează adesea pe Coja și trebuie spus că nici ideile lui Adrian Grigoriu nu sunt departe de ale „maestrului”, ceea ce este poate firesc.

Ca să vedeți că situația este cât se poate de clară, nu este nevoie de cât să priviți intervenția lui Adrian Grigoriu la un comentariu pe care l-am lăsat pentru a protesta față de lipsa de obiectivitate a unuia dintre acei unioniști. Această intervenție este și cea care ne-a „adus la cunoștință” existența lui Grigoriu.

Poate vă întrebați ce vină au khazarii în toată afacerea. Una dintre teoriile antisemite ce privesc fondarea statului Israel este aceea că evreii-evrei au dispărut de mult ca popor. Cei care-și spun astăzi evrei ar fi doar khazari trecuți la iudaism, ceea ce implică ilegitimitatea fondării Israelului. Israelienii ar fi cu adevărat un popor invadato pentru că nu ar mai exista nici o bază istorică pentru revendicarea Israelului ca pământ evreu. Dacă evreii au dispărut ca nație, co-religionarii lor nu ar avea nici un drept să ceară ce a fost al lor.

Update 2 (emil borcean)

E un fapt mai puţin ştiut, dar şcoala de actorie din Gaza este una dintre cele mai bune din Orientul Mijlociu. Se învaţă pe de rost un singur rol: de mort sau grav rănit cărat pe braţe de câţiva hăndrălăi grăbiţi. Se joacă în faţa camerelor de luat vederi ale televiziunilor occidentale. Bunăoară această mostră, din seara celei de-a doua zi a intervenţiei israeliene în Gaza. La minutul 2 secunda 13 îl vedem pe gazanul grav rănit şi cu ochii daţi peste cap, târât în faţa camerei de luat vederi. La minutul 2 secunda 43 acelaşi gazan apare din nou în cadru, de această dată însănătoşit brusc. Miracol! Producţie a casei de filme BBC.

https://youtu.be/H-Vms2eAeUU

Update 3 (emil borcean)

Încă un fapt, deloc ştiut. Nu veţi vedea vreodată aşa ceva pe BBC sau CNN. Soldaţi israelieni protejează copii palestinieni în sudul Israelului, în timpul unui atac cu rachete Hamas.

https://twitter.com/TaliaGw/status/269417364230111232/photo/1

Update 4 (costin)

Primit acum cîteva minute pe facebook de la Stefan Kranzdorf, care locuiește la 55 de km de Gaza.

Acum o jumatate de ora a cazut o racheta la cateva sute de metri de noi.

Eu si cu nevasta-mea eram in casa, am auzit alarma, am intrat in adapost si am inchis usa.
Dupa jumate de minut am auzit explozia foarte aproape. Imediat ne-am dat seama ca e vorba de cadere si nu de antiracheta.
Am asteptat inca cateva minute ca sa fim siguri ca nu e vorba de o rafala.

Ne-am suit pe terasa de acoperis si am vazut tramba de fum. Am auzit sirenele vehicolelor de urgenta.
Nu ies din casa ca instructiunile spun sa nu ne ducem la locul bombelor, ca sa nu deranjam traficul.

Acum vedem la televizor rezultatul bombei Fajr-5 de productie iraniana: bomba a lovit in acoperisul blocului de 7 etaje, a patruns prin 3 etaje si a explodat.

Nu sunt victime, pentru ca alarma a actionat si toti locuitorii erau incuiati in adapostul individual din fiecare apartament. Noroc ca blocul este relativ nou si are astfel de adaposturi.

La noi (55 km) alarma este avertizeaza cu mai bine de un minut inainte. Asta a fost singura racheta de 2 zile. In schimb sunt 90 kg de exploziv.

Noroc ca era bloc nou cu adapost individual si fiecare famile era inchisa in adapost.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

44 Comments

 1. emil borcean
  20 November 2012

  Se putea să nu pună și CNN botul?

  BLOGGERS SPOT MORE DEAD CHILD FAKERY BY HAMAS; CNN FOOLED

  CNN, etalonul deontologilor.

 2. John Galt
  20 November 2012

  Idiotii astia nici macar nu realizeaza ca TOATA regiunea este filmata 24 de ore pe zi din satelit, la o rezolutie de 10 cm. ABSOLUT toate rachetele trase dintr-o directia in alta se vad foarte clar, se poate demonstra extrem de usor cine a tras, de unde samd. Nici nu mai zic de drone.

  Si aici nu vorbesc numai de fotografie. Mai nou exista si sateliti care pot vedea ce se intampla la jumatate de metru in pamant, ce urma a lasat o ploaie sau rotile unei masini, in urma cu cateva luni. Pentru ca acele cristale de roca care au fost presate sau mutate de apa reflecta semnalul radar diferit ca cele din jur. Adica nici daca merg prin desert nu pot scapa de dovezi.

  Totul se poate observa si dovedi clar, si simplu, insa ce sa spui unor indivizi care nu au iesit din evul mediu.

  http://www.dlr.de/blogs/en/Por…..ia_570.jpg

 3. Corneliu
  20 November 2012

  Cine vrea sa vada un adevarat foc de artificii de antisemitism si tembelism si sa vada cat de bine merg amandoua impreuna, sa intre in situl personal al pseudointelectualului legionar Ion Coja.
  Dom’ profesor (ma bat peste gura) Coja da mai intai tonul cu materialele sale imunde („originale’ sau mai degraba paste/copiate de la altii din cloaca sa), iar o liota de retardati scapati de la ospiciu ii tin isonul cu dezvoltari dintre cele mai creative ale dementei lor.
  Si ca un test pentru insanitatea acelei liote, se pot vedea si comentariile la alte teme, neevreiesti, care sunt la fel de demente si in care in mod invariabil pana la urma tot jidanu-i vinovat.
  Nu stiu daca veti putea gasi pe undeva o exemplificare mai splendida a legaturii indestructibile intre antisemitism si tampenie.

 4. Costin Andrieş
  20 November 2012

  Ela Simona i-a sarit in ajutor lui Grigoriu, cu citeva poze care par fi adunate de pe diferite situri, facuta cu diferite aparate in diferite locatii, poze de care spune ca ea le-a facut. Citeva din ele le-am mai vazut vinturate prin presa acum citiva ani, Ela spune ca ea le-a facut pe toate. biata…

  Sunt autoarea fotografiilor , facute cu multi ani in urma in Gaza ! Cand dl. Adrian Grigoriu a postat , ieri , o poza infatisand copii palestinieni ucisi pe Fasie , i-ati sarit in cap spunand ca poza postata de domnia-sa ar fi trucata ! POFTIM , SATURATI-VA DE „TRUCAJE” ! Eu AM VAZUT TOATE ASTEA !
  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.285097424944723.68510.100003334027942&type=1

  p.s. in alt loc spune ca de cind si-a facut contul de facebook a ajuns sa ii dea dreptate lui nastase, ca sint doua romanii, una de oameni buni, si alta de tradatori. pe tradatori Ela Simona i-ar decapita, asa cum a „invatat din peregrinarile MILITARE in tarile arabe” https://www.facebook.com/photo.php?fbid=284999738287825&set=a.104849426302858.6202.100003334027942&type=1

  cred ca pot sa spun fara sa jignesc si fara fiu nepoliticos ca femeia e nebuna.

 5. Vlad M.
  20 November 2012

  Costin, ma mir ca abia acum ai inteles ca Ela Simona este nebuna. ????

 6. Costin Andrieş
  20 November 2012

  George Roncea a facut un colaj de imagini in acelasi stil, colaj care cuprinde si imaginea din Siria, si multe alte imagini care probabil nu sint din israel, sau care sint scuturi umane folosite tocmai pentru a timpii indivizi ca roncea (fratii roncea, as putea spune)

  : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=437875302932757&set=a.106056109448013.27048.100001308735735&type=1&theater

  Gaza, acum….

  …..am vazut multe porcarii la viata mea, in vremea cand alaturi de alti colegi sonati, jurnalisti avariati la cap de razboi, bateam coclaurile Iugoslaviei, in timpul bombardamentelor.
  cel mai greu era cand dadeam de imagini cu civili ucisi, arsi de vii, facuti bucati, marmelada fumeganda, „victime colaterale” ale bravei aviatii NATO.
  am colectat imagini oribile din Iugoslavia, am scris si o carte despre ce am vazut acolo dar n-am fost in stare sa public.
  imaginile din aceste zile din Gaza mi-au reamintit masacrul civililor din Iugoslavia. imi pare tare rau ca n-am publicat istoriile si ororile bombardamentelor ordonate de ceata de dementi din jurul lui Clinton, un bolnav mintal, obsedat sexual si semicretin, preocupat sa acopere iute – iute, printr-un razboi, ca sa scape de impeachment, scandalul sau sexual cu o tarfa grasa…
  de aceea reiau, macar acum, imagini ale ororilor unui bombardament la fel de idiot, declansat de neamurile tarfei grase care-i sugea trabucurile lui Clinton.

  victimele bombardamentelor israeliene din ultima perioada au fost in majoritate civili inocenti “victime colaterale” cica.
  una dintre victime este fiul de 11 luni al lui Jihad Misharawi, editor de imagine la BBC Arabic. imaginea sa se afla in stanga sus, inainte de moarte. alaturi este tatal sau distrus de durere, jurnalist.
  detalii aici: http://ekstrabladet.dk/nyheder…..866390.ece
  fetita plina de sange care face semnul victoriei, este inca in viata, o cheama Amal, are 11 ani.
  copilul scos pe brate din moloz se numeste Ibrahim Al-Dalou.
  despre restul copiilor ucisi as vrea sa scriu dar n-am gasit multe date

  si la americani si la sarbi si la rusi am vazut jigodii la fel de fara inima ca si jigodiile astea de evrei care dau cu rachete in civili, care se caca pe viata omeneasca, care au un dispret nemasurat pentru fiinta.

  Marlena Ginga Derfler care locuieste in Israel, conform profilului de facebook, vine cu citeva explicatii:

  atita i-a trebuit, un brav legionar, Nicolae Anghel, a trimis-o scurt la Auschwitz

  Nicolae Anghel Marlena, tarfa ordinara ce esti, mai dezinformezi mult? Daca as avea ocazia direct in cuptoarele de la Auschwitz te-as trimite. Pana in 45 nu exista Israel, ati omorat si furat kilometru dupa kilometru, iar acum va intrebati senin „de ce ne ataca aia?”. Cea mai jegoasa natie de pe planeta a voastra este, paraziti infecti.

  la care George Roncea intervine ca un gentelem ce e el „Nik, trimite-o in camera de gazare, dar fara sa injuri asa o femeie ca ne facem de ris”

  George Roncea Marlena n-are nicio vina Nik, ea spune doar ce aude si ea la stiri, nu trebuie injurata ca n-are nicio vina este si ea o femeie nu un inamic si este naspa sa injuri o femeie, mai ales daca nu stii sigur ca face parte dintr-un dispozitiv al Raului…ne facem de ras injurand femeile, parerea mea, ca barbati si ca romani. las-o pe Marlene ca nu ea este de vina pentru ce se intampla acum.

  mai jos, george roncea scrie:

  si in asa zisa noastra armata „nationala” si la americani si la sarbi si la rusi am vazut jigodii la fel de fara inima ca si jigodiile astea de evrei care dau cu rachete in civili, care se caca pe viata omeneasca, care au un dispret nemasurat pentru fiinta. parerea mea este ca se intampla asta mai ales cu cei lipsiti de Dumnezeu, cu indraciti in uniforme…

  ca sa fie clar.

  Vlad, cine ti-a spus ca abia acum am inteles ca ela simona e nebuna?

 7. Vlad M.
  20 November 2012

  cred ca pot sa spun fara sa jignesc si fara fiu nepoliticos ca femeia e nebuna.

  Crezi? ???? Las-o balta, nu stii de gluma. ????

  Emil, am facut o completare la insemnare. Era necesara. Nu aveai de unde sa ai acces la informatiile respective, asa ca am profitat de ocazia oferita pentru a arata cine este acest Adrian Grigoriu.

 8. Costin Andrieş
  20 November 2012

  Vlad, „cred” era pentru partea cu nepoliticos. stiu ca e nebuna, cred ca nu sint nepoliticos sa o zic ????

 9. Liv St Omer
  20 November 2012

  @4,5Vlad, Costin…..
  Ela aia, pe langa faptul ca se da mare ca ar sti afrikaans si rusa, uite ce activitati are/a avut:
  MASTER IN CRIMINAL INVESTIGATIONS
  MILITARY SPECIALIST IN NEGOTIATION HOSTAGES · Moscow, Russia
  BIIS-SSR
  activitati de aparare nationala si investigare a Organizatiilor Teroriste si de Crima Organizata, sub egida Global Security – Intelligence Reports.
  +cica ar fi lucrat, in trecut, la Forth Worth Police Dept…..pe lista ei de preteni troneaza o gramada de organizatii locale si de tineret ARD/PDL…..yah, some nutcase!!

 10. Liv St Omer
  20 November 2012

  Pana la urma, ce scriu Grigoriu-Coja pe net, treaba lor, au si ei dreptul sa grohaie, ca tot porcul. Problema maxima mi se pare faptul ca oamenii astia predau, unor tineri (nevinovati!), ei reusesc sa ii tampeasca si pe altii….horror!

 11. emil borcean
  20 November 2012

  Inca un update la articol. You don’t want to miss that, especially if you’re considering a career in acting.

 12. Bogdan Calehari
  20 November 2012

  Uitati-va fratilor si la „Gradinita Hamas si Presa Internationala” : http://jssnews.com/2012/11/20/fppp/

 13. Paul
  20 November 2012

  :)) … imi place cati de aici sustin crimele de razboi ale Israelului … si cati Romani sunt foarte de acord cu aceste atacuri , cu aceasta armata invadatoare. http://palestinefrommyeyes.wor…..s-on-gaza/

  o lista cu morti pana azi dimineata…in 6 zile .. 150 de civil! Felicitari „poporului ales”!

 14. Longin
  20 November 2012

  Domnule Borcean, cine esti dumneata domnule de iti permiti sa jignesti un om pe care nu il cunosti. Din nefericire dupa 1990 ati ajuns toti mari jurnalisti, cu sau fara studii in domeniu si fara scrupule porcaiti pe toata lumea sau mai bine spus pe acei care nu gandesc asemenea dvs. Nu toti gandim la fel domnule Borcean, pentru ca de asta ne-a dat Dumnezeu creier. Ati dori probabil ca toti sa va insusim ideile, dar nu se prea potriveste. Si de ce ma rog frumos este dl. Grigoriu antisemit? Pentru ca a postat niste crime pe pe o retea de socializare? Se pare ca si dumneavoastra sunteti evreu si sa fiti sanatos pentru asta. Nu asta e buba. Problema e ca dumneavoastra nu ii suferiti pe romani ca multi din natia dumneavostra. Nu uitati un singur lucru, in decursul istoriei s-a adeverit de prea multe ori faptul ” ca cine seamana vant, culege furtuna”… Si daca ne iubim tara domnule Borcean nu insemna ca suntem antisemiti, suntem patrioti asta suntem. Sa va fie rusine !

 15. Vara Dinum
  20 November 2012

  Da’ de ce ma rog este acest om un „porc antisemit”??? Adica cine nu e cu voi e impotriva voastra, nu?!? Si nici macar nu mai avem dreptul de a ne exprima parerea ca sintem imediat „antisemiti”…si sariti cu jigniri de toate felurile, ca numai de atita sinteti buni oricum. Ce tupeu ordinar puteti avea!

 16. Vlad M.
  20 November 2012

  Se pare ca fostul candidat la primaria capitalei nu a fost multumit de materialul pe care l-ai scris, Emil.

  I se pare cu atat mai nepotrivit cu cat nici nu este antisemit. „Palestinienii” sunt semiti, or el n-are nimic de impartit cu „palestinienii”, ba chiar e preocupat de soarta lor. Sa nu uitam ca evreii sunt khazari. ????


  https://www.facebook.com/adrian.grigoriu.ro/posts/448289105207732
  Esti o minte ratacita. ????

 17. Clujeanul Raresdan
  20 November 2012

  Da mah… e plin netu de „legionari” care ii vor pe evrei morti si ii plin de „nationalisti” si de „drepti si stangisti” care mai de care mai „verbali” (cam plastic termenu` , nu`i asa ?). Treaba e discutabila despre razboiul din Gaza. Da` intrebarea care`mi persista continuu in creieri, „de ce raspundem la ura cu ura?” De ce nu putem aduce argumente si contra argumente intr`un dialog care sa ne faca cinste, noua, cititorilor acestui blog ? La fel ar putea sa spuna acei cineva, ca acest articol, oricat de excelent ar fi (pentru unii, clar!) este instigator la ura. Vreti exemplul paradoxului? Uite, pentru tine Emil Bourceanu ( si fara sa te judec, caci nu`mi sta in puteri): prostia aia de ONG, FACIAS. Facias militeaza pentru drepturile minoritatilor in fapt ( vezi exmple pe net din procesele pe care le are ) si nicidecum pentru ROMANI dar in acelasi timp te acuza ca esti rasist, fara sa aiba legatura cu rasismul, diminuandu`ti in felul asta dreptul la libera exprimare.Daca iei atitudine si`ti impui cu argumente logice punctul de vedere esti catalogat ca si simpatizant legionar, nationalist (???), antisemti, bla bla … Si inca ceva: nu poti blama o intreaga natie pentru cativa indivizi labil psihic. Lasati alte natii in treaba lor: ganditi`va la Romania, tara unde locuiti si unde mancati pita romaneasca ( aviz si „minoritatilor nationale” ). Luati atitudine impotriva celor care ne defaimeaza pe noi ca ROMANI .

 18. emil borcean
  20 November 2012

  Vlad. Are si el un Kampf si un Lebensraum plin de khazari. Din fantasme de-astea cresc sobolanii.

 19. emil borcean
  20 November 2012

  Paul, Longin și Vara Dinum. Hai să vă zic de ce Adrian Grigoriu este un porc antisemit.

  1. Este un porc deoarece pune în cârca altora crime pe care nu le-au comis. Mai țineți minte fotografia pe care a publicat-o? Masacrul lui Assad în Siria atribuit armatei israeliene? De-aia e porc.

  2. Este antisemit pentru că este consumat de o ură genocidală față de evrei.

  3. La fel ca voi.

 20. emil borcean
  20 November 2012

  Clujeanul Rarsedan.

  Răspund la întrebarea „€œde ce răspundem la ură cu ură?” şi la afirmaţia că articolul ar fi o instigare la ură. Amândouă au comune premisa că am scris articolul din ură şi cu intenţia de a crea o reacţie de ură faţă de individul Grigore.

  Confunzi dispreţul cu ura. Argumentaţia din articol este clară şi uşor de urmărit. Merită Grigore să fie dispreţuit? Absolut. În termeni duri. De ce? Pentru că patologia urii nu este doar o chestie de manual clinic. În acest caz are nume, prenume, o faţă şi o identitate clară. Te dezgustă ura? Nu eşti singurul. Dar nu o vei găsi la mine. Am dat glas indignării şi repulsiei pe care orice om normal le încearcă confruntat cu un astfel de individ. Terapia este adesea amară. Dar e absurd să spui că prin cauterizare urăşti cancerul. Încerci să îl combați, să îi împiedici răspândirea.

 21. Clujeanul Raresdan
  20 November 2012

  Mi`ai raspuns intr`un mod mai mult decat pertinent si`ti multumesc, Emile.Sincer, ma asteptam la altceva. Subscriu la comentariul tau dar nu ma simt atras de problemele altora indiferent ca sunt evrei, tigani, rusi, nemti sau ce`or fi. Imi pasa in schimb de mine, de romani si de Romania ( si nu`s emotiv deloc cand o spun ).Oricum, deficientele politice dintre palestinieni si evrei sunt de la cer la pamant si nu vad de ce ar trebui sa se ia partea doar unei singure baricade cand durerea este de ambele tabere (articolul nu este instigare la ura caci are sens, dar mai citeste inca o data ultima fraza ).
  Cu riscul de a ma abate de la subiect si de ce nu, de a cadea in penibil (probabil): am vazut mai sus un citat sau un comentariu in care Grigoriu este comparat cu „camasa verde”. Comparatia nu`si are sensul si nici cea mai mica legatura cu Miscarea Legionara. Am cumparat toate volumele cu memoriile scrise de catre Zelea-Codreanu si le`am citit din scoarta`n scoarta, plus alte materiale referitor la Legiunea Arhanghelului Mihail, deoarece vroiam sa stiu mai bine cine a fost acel om si ce a facut in perioada vietii sale.Codreanu a fost impotriva crimelor semite dar chiar si el recunoaste ca nu toti membrii organizatiei ( de dreapta ) erau credinciosi si fideli ideilor crestine ( vezi cazul Sima). Asa ca nu poti da vina pe toata organizatia legionara sau/si Zelea Codreanu din cauza unor indivizi la fel cum nu pot sa`i urasti sau sa`i dispretuiesti pe unii pentru opinia diferita de a ta.
  Ii poti ignora in schimb.

  Cu respect,
  Hoza Rares Dan
  Cluj-Napoca

 22. Vara Dinum
  20 November 2012

  Suferi de mania persecutiei, Emil! Si nu numai tu, ci toti evreii care gindesc la fel cu tine. Nu voi generaliza in mod grotesc cu ai facut-o tu, pentru ca mai sint si evrei care recunosc in mod deschis ca ceea ce se intimpla in Palestina (nu israel) este genocid! Poate daca ai pune mina pe cartea lui Illan Pappe sau pe cea a lui Norman Finkelstein te-ai mai lumina putin la judecata aia intunecata pe care o ai. Dar se pare ca esti cam limitat, si ca atare te limitezi in a hrani lumea cu idiotenii ca cele pe care le-ai scris aici.
  Si hai sa nu uitam ca toti avem dreptul la libera exprimare, de iti convine tie-de nu, si asta nu inseamna ca ii vrem pe evrei morti, sau ca ii urim.

  PS.: Esti demn de toata mila!

 23. Vlad M.
  20 November 2012

  Rares, sa il lasam pe Codreanu si sa revenim la subiect.

  Rareori se intampla ca dreptatea sa nu apartina cuiva. De regula, se afla intr-o parte. In cazul de fata, se afla de partea Israelului.

  Israelul a supravietuit la trei razboaie de anihilare (1948, 1967 si 1973), starnite de arabi pentru a-i arunca in mare pe evrei si nenumarate alte conflicte (un exemplu ar fi cel din Liban, starnit de colonizarea arabilor „palestinieni” a Libanului)). Lupta este aceeasi de atunci incoace. Desi evreii au renuntat la teritorii cucerite cu arma in mana, platite in sange, nu au primit nimic in schimb. Arabii s-au simtit intaratati de slabiciunea ceea ce au perceput ca fiind slabiciunea Israelului si au devenit tot mai violenti. Nici Fatah, nici Hamas, nici Jihadul Islamic sau alte grupari de „martiri” nu vor sa faca vreo pace cu evreii, vor doar sa ii omoare. Asa ceva este inacceptabil.

  Gaza primeste si acum ajutoare si electricitate de la evrei. Sunt tratati in spitale israeliene. Toate acestea, tin sa mentionez, se intampla in timp ce in zonele controlate de arabi nu exista UN EVREU. Unul singur nu ar lasa astia in viata. Adrienii Grigoriu ignora aceasta realitate pentru ca nu le convine, dupa cum ignora sprijinul pe care Israelul l-a acordat crestinilor din Liban. Nu le convine nici ala, le strica povestea despre evreii cei rai, raman fara obiectul muncii. Daca evreii sunt, de fapt, marinimosi si ii ajuta pe crestini, iar musulmanii lupta impotriva crestinilor si evreilor, sunt condamnati la tacere. Si atunci ce s-ar mai face? Cine i-ar mai lauda pentru marile lor virtuti? Nimeni.

 24. Vlad M.
  20 November 2012

  Vara Dinum, Longin si Paul> am prostul obicei sa nu pierd din vedere subiectul discutiei noastre. Pozele pe care vanatorul de khazari, Adrian Grigoriu, le-a pus pe internet descriu masacre din Siria. Aveti vreo parere privitor la asta? Se cheama dezinformare, daca nu stiati.

 25. Vlad M.
  20 November 2012

  SI lamentarea continua.

  Ce este amuzant e ca tocmai tov. Grigoriu, patriotul DAC, vorbeste de boli psihice. ????

 26. Vlad M.
  20 November 2012

  Si uite ca am bifat-o si pe asta: suntem naparci sioniste!

  Janine Dean> nu sunt ignoranti, sunt agresivi si fac o politica de dezinformare extrem de bine pusa la punct. Am intrat in cuibul naparcilor denumit „in linie dreapta’ pe facebook( si NU intamplator numiti asa)si am recunoscut politica de manipulare a naparcilor, din protocoale. Atacandu-i fatis, am fost amenintata. Clasica tehnica..dar, exista romani tampiti care sunt influentati de postarile lor. Intrucat eu nu mai am acces la aceasta pagina, va recomand sa-i dati like si sa-i atacati corespunzator. Sunt naparci sioniste, nicidecum evrei adevarati.

  De fapt, madam Janine a dat like la pagina site-ului, nu intrase in nici un grup, si a sfarsit marcata ca spam. Pentru cateva panseuri semnate de domnia sa, va rog sa privita urmatoarea captura de ecran:

  Protocoalele Inteleptilor Sionului, celebra carte antisemita. Frumos, nu? Ce oameni de calitate!

  Fireste, tov. Grigoriu a ramas vocea ratiunii:

  misiunea lor este de intimidare. E parte din curricula lor specifica. […] Face parte din politica lor de epuizare a resurselor noatre fara un efect util pentru noi. hai sa iesim din cercul asta vicios.

  Nu degeaba a fost catindat la primarie! Se vede valoarea, dom’le, se vede! :mrgreen:

 27. Corneliu
  20 November 2012

  @23 Vara Dinum
  Numai o ura napraznica preexistenta in tine poate sa te faca sa-ti legi o basma pe ochi si pe cap si sa vomiti ineptiile pe care le-ai scris.
  Faci parte din corul propagandistilor cumparati cu banii arabilor care fac eforturi de necrezut pentru a vedea Israelul in ruine si a legitima in ochii omenirii acest lucru. Cumparati sau voluntari, cu entuziasmul sfintei „tinereti legionare” din acele vremuri de aur…
  Caci nu stii nimic despre Israel si selectezi din gunoaie materialele cele mai infecte, care corespund inclinarilor tale de antisemit animalic.
  Scrierile asazisilor intelectuali evrei cu care vrei sa-ti legitimizez idioteniile, provin de la o mana de idioti utili care sunt scuipati afara atat in societatea din Israel, ca si din randul evreilor din lume in general.
  Suntem obisnuiti sa intalnim secaturi de soiul tau.
  Nu faci impresie asupra nimanui. Numai greata.

 28. Vlad M.
  20 November 2012

  Pai uite-o pe Janine mai sus. ???? Cat despre Vara Dinum, tacerea lui spune mai mult decat orice. Cand l-am intrebat despre pozele mincinoase ale tov. Grigoriu, nu a mai avut nimic de spus. Macar a tacut, tot e bine? ????

 29. Dinny
  20 November 2012

  „in linie dreapta pentru preluarea controlului total” :)) teoria conspiratiei, ce sa mai vorbim. Nici nu stiam eu cu ce oameni puternici si periculosi socializez. :))
  Serios acum, eu nu sunt tampita. Cu ce drept ma jignesti?

 30. Vlad M.
  20 November 2012

  Macar de am fi asa puternici incat sa ne batem pentru controlul total. ???? E jenant, zau. Unii dintre astia trebuie sa se duca la un control psihiatric pentru ca au probleme foarte grave.

 31. Liv STOmer
  20 November 2012

  Da, chiar asa….cand mi-aduc aminte de bunica-miu, cel mai 100% evreu din familie, si incerc sa mi-l imaginez avand „controlul total”, el care saracul nici copiilor lui nu era in stare sa le traga una la fund cand erau obraznici…..ma apuca un ras, de nu pot sa va spun…..chiar asa, Vlad, un control psihiatric urgent se impune…

 32. Costin Andrieş
  20 November 2012

  Janina:

  Cuibul de serpi veninosi chiar in casa noastra!! Protocoalele inteleptilor sionului, aduse, cu nesimtirea caracteristica, AICI! Ia priviti si va minunati!Au si pagina de fb! NU DEGEABA se numesc ‘in linie dreapta’!!! http://inliniedreapta.net/echipa/
  https://www.facebook.com/janine.dean.37/posts/386386738109646

 33. Vlad M.
  20 November 2012

  Janine> „E umbrela sub care au actionat mereu, de la al doilea razboi mondial, care, CULMEA! TOT EI l-au creat( vorbesc de sionistii rothschild et co) cu scop precis, cel de a inffinta statul israel. Deci, sionistii khazari ( care se autointituleaza ‘evrei’,au omorat evreii, dar, pt asta, a fost acuzata intreaga lume). Astia nu au limite, si, pana cand omenirea nu va sti exact care este adevarul, vor continua sa-si faca de cap…problema e ca sunt aproape de a-si implini visul. shimon perez spunea inca de acum cativa ani ca israelul a cumparat romania, polonia, new yorkul ..deci, ori ne trezim rapid, si ne unim la nivel mondial, impotriva a ceea ce ni se pregateste( si, care, e clar, urmareste logica sionist eugenista de exterminare, ale caror scopuri le puteti citi pe pietrele din giorgia), ori vo muri. Astia nu se joaca. cititi protocoalele inteleptilor sionului, vedeti simbolistica, prezenta peste tot in lume, in aeroportul din denver, palatul de justitie, din israel, cu piramida cu ochi, pentagonul( este evident ce se obtine prin preungirea liniilor unui pentagon, au ba?) etc.”

  Firește, la inepția asta a dat like prințul dac Grigoriu. Șah-mat.

 34. Dinny
  20 November 2012

  =))
  Deci da. Cand ma analizez ma ingrozesc, cand ma compar ma linistesc. ????
  Si ma felicit ca nu am cont pe facebook.

 35. Liv STOmer
  20 November 2012

  @36
  Da, hai ca-mi place de dl. Ovidiu. Istoricii antisemitismului(de tip Leon Poliakov, si nu numai) ar trebui sa inventeze o noua categorie: antisemitismul pe motive profesionale.
  Deci, dle Ovidiu, matematic:
  1.Daca tot ii facem statuie lui Antonescu, mare luptator/muritor „pentru tara lui”, de ce nu statui lui Hitler, in fond siaa a murit pt. partia lui, Germania, nu? Ca la Stalin deja s-a rezolvat, are.
  2.Nu e clar de ce va revoltati atat, din moment ce in dulcea tara Romaneasca deja exista statui ale maresalului Antonescu (cea le la biserica de la P-ta Muncii fiind doar un exemplu intre multele), cu toate ca exista munti de dovezi stiintifice (ah, stiu, veti spune, „stiinta? Ha! ce baliverna jidaneasca mai e si asta? istoria n-are treaba cu stiinta, bre jidane!”) in legatura cu genocidul la care a participat marele iubitor de patrie Antonescu. Dar deh, nu erau romani, erau jidani; aveau, e drept, cetatenie romana, marele patriot ar fi fost normal sa-i apere si pe ei, dar deh, ce mai e si cetatenia asta….da-o-ncolo, tot o inventie jidaneasca! Vatra noastra conteaza, saracia, si nevoile, si neamul!! Mai ales saracia si nevoile.
  3.Ok, am inteles, v-ati chinuit indelung sa cunoasteti/sa va imprieteniti cu jidani („ca noi”, spuneti dvs, desi, a.eu sunt pe 3/4 roman si b.cand zic „noi”, e mai mult din solidaritate, nu-mi sariti repede in cap ca as reprezenta acest blog, cum au facut-o alti amici de-ai dvs, ca nu e cazul). N-ati reusit. E pacat. Poate ca totusi nu v-ati chinuit destul – sau poate ca avem noi, astia, „jidanii”, acest defect – nu ne plac prostii, therefor nu ne putem imprieteni pana la capat cu ei, oricat s-ar incerca de ambele parti.
  4.Da, si am ajuns si la punctul 4. Imi pare sincer rau pt. dvs ca patronul acela, jidan fiind, v-a „tratat ca pe un sclav personal”; e pacat, si e o dovada a faptului ca, poate, trebuia sa incercati mai indelung sa va imprieteniti cu el/ei,e pacat, zic, ca nu ati incercat sa observati si cum se trata acel patron pe sine insusi, in ceea ce priveste munca. Ati fi avut ocazia sa constatati niste asemanari frapante; e un alt defect de-al nostru, de-al jidanilor: ne place la nebunie munca, stiti; suntem cam workaholici cu totii, e ca un drog pentru noi. Dar, eh, fiecare cu cultura lui, e drept; inca odata, imi exprim profunda compasiune pentru faptul ca un jidan v-a tratat „ca pe sclavul sau personal”, si sper ca nu v-am obosit prea mult cu aceasta postare; daca e cazul, imi cer scuze anticipat.
  5.Nu, nu e cazul sa-mi raspundeti in nici un fel, va rog chiar sa n-o faceti; dupa cum singur lasati sa se inteleaga, aveti treburi mult mai bune de facut.

  Unjidan plin de empatie

 36. Costin Andrieş
  20 November 2012

  Romania Mare a lui Vadim a trimis trimis un comentator, Ovidiu, ca sa ne povesteasca despre cit e el de napastuit ca nu poate sa aprinda o luminare la statuia Maresalului Antonescu din cauza evreilor, si multe alte deliruri de genul pe care nu le-am citit.

  Ovidiu, cei de aici sint romani, crestini si patrioti, iar tu aberezi fara gratie si kilometric in stilul lui Adrian si a personajelor de mai sus. deja avem destul specimene de analizat, nu mai avem nevoie si de tine. la revedere.

 37. Silvapro
  20 November 2012

  Noroc ca unii antisemiti nu urasc de moarte pe toti evreii ci gasesc un anume gen de evrei care le sint chiar simpatici – cei cu ura de sine, deci care urasc si ei pe evrei. Au ceva in comun cu cei care delegitimeaza dreptul israelienilor la aparare.

  In speranta ca exista D-zeu, sint sigura ca acesti evrei denaturati si acei crestini antisemiti, intre care nu gasesc mare diferenta, vor avea niste greutati la Judecata de Apoi. Le recomand ori sa aprofundeze mai temeinic Biblia ori sa treaca la alta religie!

 38. Silvapro
  20 November 2012

  Pentru ca s-a vorbit de Khazari.
  Teoria despre Khazari si evrei are de infruntat citeva hibe si este necesar de a se face citeva precizari:

  1) Nici macar evreii nu neaga ca multi din poporul Khazar au trecut la Iudaism. Ei, si ce-i cu asta? Faptul ca un popor sau o parte dintr-un popor trece la o religie anihileaza / lichideaza religia-mama respectiva? Sau evreii care existau pina sa se converteasca Khazarii au disparut in mod miraculos? S-au transormat si ei subit in Khazari? Iar daca Kazarii si-au asumat legea si conduita religioasa mozaica cu ce sint mai prejos sau mai presus sau altceva in comparatie cu evreii originari? Ce drept au unii din alte religii sa impuna evreilor cine este evreu?

  2) Chiar daca mergem dupa teoria ca evreii Khazari nu sint evrei adevarati, si de aceea nu au drepturi asupra pamintului Israelului, cum ramine cu evreii orientali originari din tarile mahomadane intru care NU s-au contopit Khazarii? Ei inseamna ca au dreptul de proprietar al tarii Israel. A propos, peste 60 la suta din israelieni in mod sigur nu au singe khazar. Problema trebuie lasata in mina lor: n-au decit sa se lupte ei si sa-i expulzeze / lichideze pe khazarii (ne)evrei si ilegitimi pe teritoriul Israelului! Acesti evrei orientali nu au cerut nimanui ajutorul sa-i scape de khazarii impostori cotropitori.

  3) Eu n-am auzit ca Hitler avea planuri imediate de a extermina Khazarii. Eu n-am observat ca Hitler a diferentiat intre (ne)evreii proveniti din Khazari si cei „adevarati”. Nu se poate ca Jews-haters de pretutindeni o data sa omoare pe evrei, sa-i expulzeze etc. pentru ca sint evrei si alta data sa nu le recunoasca dreptul asupra Israelului pentru ca nu snt evrei.

  4) Dupa teoria Evreo-Khazari(dra)ceasca, n-ar trebui sa existe antisemiti, caci Khazarii nu erau semiti. Si daca evreii nu sint evrei, de ce discursul rasistilor contine tot timpul referiri la EVREI? Se pare ca acesti rasisti habar n-au pe ce lume traiesc si au in cap o confuzie de nedescris!

  5) Dupa logica teoriei ticnite evreii din ziua de azi nu sint evrei adevarati ci khazari pentru ca doar s-au convertit si nu mai exista de fapt evrei. In spiritul acesta, care delegitimeaza convertirea, putem afirma acelasi lucru si despre crestini: in afara de apropiatii lui Isus, contemporani cu Dinsul, toate celelate popoare, care constituie crestinii de atunci si pina la crestinii de azi, nu sint de fapt crestini ==> Nu exista crestini.

  (sper ca ILD-istii inteleg ca eu nu gindesc asa despre crestini, ci doar am aplicat aceasta teoria absurda cu scopul de demasca non-sensul din ea)

 39. Gratiela Pandele
  20 November 2012

  Buna ziua,

  Am aterizat pe site-ul dvs cautand pe google date despre acest ”domn” Adrian Grigoriu care m-a insultat in ultimul hal pe grupul lui Valentin Roman de pe facebook ”Dacii adevaruri tulburatoare” fara ca macar sa am vreun dialog cu dumnealui, eu am avut acolo o discutie cu Valentin Roman pe care l-am prins cu minciuna si cu pomanageala, pentru ca zilnic m-a agasat cu mesaje in care cere bani si donatii prin toate mijloacele (sms, PayPal, Card, Transfer Bancar, chiar si cash), atunci cand l-am prins cu minciunica referitor la faptul ca cenzureaza in masa pe cine nu are aceeasi parere cu a lui, avea si o atitudine foarte agresiva si obraznica fata de mine cand i-am spus ca exagereaza cum ca si-ar fi amanetat bijuteriile familiei pentru a-si cumpara 2 site-uri, cand i-am spus ca 2 site-uri costa intre 8 si 18$/buc a sarit ca ars si a inceput sa ma injure plus sa cenzureze ce scriau altii in contradictoriu pe aceeasi tema si mi-a zis ca nu se justifica mie si nimanui pentru banii pe care ii cere si apoi cireasa de pe tort l-a chemat pe ”acest domn” Adrian Grigoriu sa ma injure pe tiparut securistic de diversiune sa duca discutia in derizoriu…am fost foarte socata ca un domn la varsta dumnealui cu care n-am schimbat nici un cuvant sa apara din senin sa ma jigneasca in asemenea hal:

  De aceea acum caut pe net date despre acest individ sa vad cine e si ce hram poarta, poate ma puteti ajuta voi, aici scrie ca ”stimabilul” preda? Este profesor? M-as mira sa predea pe undeva din cate vad si aici dar si pe grup, individul Adrian Grigoriu este foarte agramat, dar nu-i ajunge asta caci este si increzut pe deasupra!
  V-as ramane datore daca mi-ati oferi ceva mai multe informatii despre acest domn Adrian Grigoriu care se prezinta ca fiind presedinte de companie Argus.

  Cat priveste profilul cu numele ”Tiberiu Dumitrache” m-am lovit de el de mai multe ori pe facebook , injura romanii dar si evreii, tiganii, maghiarii, instiga la ura de rasa, face propaganda nazista si este un cont fals, cel care il administreaza se numeste ALEXANDRU BALAN BELGRADEANU un alt dement din gasca lui ADRIAN GRIGORIU si GEORGE RONCEA, din cate am observat este catelusul lor de paza, il cheama la apel sa injure si sa dezinformeze, pe profilul ”oficial” se recomanda fascist neo nazist national socialist membru in gruparea NATIONALISTII AUTONOMI Timisoara.

  Multumesc anticipat si sper sa aflu noutati despre javra numita ADRIAN GRUGORIU

 40. Andreea
  20 November 2012

  O fi netul plin de ce ziceti dar e plin si de prosti facuti gramada sau…cel mai grav, care o fac pe prostii si cred ca reusesc sa-i prosteasca si pe altii. Hotul striga hotii.Sincer, unii chiar isi merita soarta. Pacat ca trag dupa ei, vesnic, asa-zisele victime colaterale.

 41. Corneliu
  20 November 2012

  @41 Andreea
  Ai putea fi mai expicita?

 42. Jossua
  20 November 2012

  @Gratiela Pandele, daca dai search cu gogu, te astepti sa gasesti informatii secretere? Cauta un ,,browser de adancime,, si vei gasi mai multe! Gogu si celelalte browsere, scaneaza maxim 30 % din internet. La restul de 70 % din internet, nu au acces.

 43. gabi
  20 November 2012

  Adrian Grigoriu, imi spune asa: faci misto mitocanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi