FUNDATIA IOAN BARBUS

1 milion de ani cu executare pentru Liviu Dragnea

Vreme de ani de zile, din 2012 și până azi, toată lumea, aproape fără excepție, de la Mircea Dogaru la #unitisalvam, de la Voiculescu la chiar Băsescu, de la dreapta la stânga, de sus în jos și în zig-zag, toată lumea a vânturat cu nesaț magica cifră de „7,4 de milioane de români”, girând astfel o minciună și dezinformările lui Voiculescu, Dragnea, iliescu etc.

Asta chiar dacă DNA a găsit, încă din acel an, cel puțin un milion și jumătate de voturi care au fost fraudate la referendumul din 29 iulie 2012:

Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de procurorii de la Parchetul General, rezultă o hoţie inimaginabilă.

Potrivit rezoluţiei de începere a urmăririi penale, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost „centrul de comandă al unui sistem naţional de influenţă, cu structură piramidală, care se suprapune asocierii în vederea săvârşirii de infracţiuni”. Reţeaua pe care a pus-o la punct a fost alcătuită pe două componente şi cuprinde mii de oameni, inclusiv persoane cu funcţii politice sau publice, afacerişti. (septembrie 2012)

Azi a fost (re-re-re-re)reconfirmat faptul că cifra de „7,4 milioane de români” e magică, e mirifică, e fantastică, e sublimă, dar lipsește cu desăvârșire. Referendumul a fost fraudat și, cum spune Dragos Paul Aligică, frauda electorală este nu mai puțin gravă decât hoția: „E echivalentul la a-ti baga mana in buzunar direct si pe fata, a-ti submina impactul ca cetatean, mic cum e el de la bun inceput, dar real.”

Liviu Dragnea și „Grupul Infracțional Organizat” au băgat ambele mâini în buzunarele a milioane de alegători, prezenți sau nu la referendum, după care i-au gonit afară din secția de votare, într-o ploaie de înjurături, pumni și picioare.

În aplauzele impostorilor „societății civile”. Nu-i mai numesc.

Pentru toate astea, tartorul fraudei, Dragnea, a fost condamnat la un an cu suspendare.

Din Israel, Ștefan Kranzdorf face o evaluare mai exactă a pedepsei pe care o merită:

In Israel pedeapsa pentru un vot fals (sa zicem un buletin de identitate „imprumutat”) este 1 (un) an de inchisoare. Cumulabil!

Un milion de ani de inchisoare pentru Dragnea!

Vedeti, i-am facut din capul locului reducerea de o treime pentru buna purtare, cainta, etc.!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

2 comentarii

 1. John Galt
  15 mai 2015

  Intr-o tara civilizata partidul care a facut acest lucru ar fi fost dizolvat. Conform legii electorale asa ar trebui sa se intample.

 2. Unchiu Sam
  15 mai 2015

  Poate sunt puţin off topic, dar vă spun:

  Dragnea totuşi are înfăţişare bipedă şi a mai şi fost olimpic la matematică în liceu.
  Uitaţi-vă în schimb la omologii săi din PNL, Marian Petrache şi Teodor Atanasiu. Ăştia cu ce vi se pare că seamnă?
  Şi ei pucişti, altminteri, plus că Atanasiu a încercat ilegal să retragă trupele din Irak când era ministru.

  În rest, subscriu la opinia autorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian