FUNDATIA IOAN BARBUS

ABC libertarian

Filosofia libertăţii … partea finală e corectă în principiu, dar simplifică prea mult. Completare Imperialistu’: Aventurile lui Jonathan Gullible The following two tabs change content below.BioLatest Posts Emil Borcean Latest posts by Emil Borcean (see all) Investigație Channel 4 – Femeile britanice care recrutează pentru ISIS – 26 noiembrie 2015 Dispariția lui Putin din … …

Filosofia libertăţii
… partea finală e corectă în principiu, dar simplifică prea mult.

Completare Imperialistu’: Aventurile lui Jonathan Gullible

Emil Borcean

Emil Borcean

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. PATRICKdanSpune:

  Răspunde
  august 31, 2009

  ceva similar se gaseste si in linkul ce vi-l las mai jos. cel putin, de vreo cativa ani il stiam si eu, doar ca la o alta adresa. foarte fain clipul dpdv motivational si cu un impact puternic daca ar fi prezentat mai des.

  http://www.isil.org/resources/…..manian.swf

  care ar fi diferentele dintre cele 2 adrese, daca aveti cunostinta. din cate banuiesc eu ar fi vorba de fundatii din SUA, precum e si NDI sau altele de gen.

  cele bune !

 2. nu conteazaSpune:

  Răspunde
  august 31, 2009

  very stupid, chestii de genul asta m-au facut sa resping ideile libertariene pentru mult timp

  este un concept pentru oameni rationali, pe care nu ii atragi cu desene animate ca pentru gradinita. La intrebarile inerente unui novice, gen „cine mai plateste pensiile”, nu raspunzi cu omuleti din 3 linii, ci cu argumente clare si bine concepute, cu dialoguri sustinute.

  cu prezentari din astea stupide nu veti atrage nici destinatarii cu iq sub 90, pentru ca sunt cuvinte cam grele, nici restul, pentru ca e schematizat si pur si simplu STUPID, nu gasesc alte cuvinte. Nici nu prezinta prea bine ideile, rational, nici ‘propagandistic’, adica adresat sentimentelor nu e …

 3. FrancescoSpune:

  Răspunde
  august 31, 2009

  @nu conteaza,

  Da-ne cateva exemple, suntem curiosi de ce este un desen animat stupid. Pentru ca omuletii sunt desenati din trei linii, sau pentru tipul de intrebari?

  Oare de ce crezi ca o intrebare care suna „cine mai plateste pensiile” nu merita si un raspuns simplu, pe intelesul novicelui, daca asa vrei sa-l numesti.

  Filmul nu este un tratat de specialitate. Este un mesaj.

 4. costinSpune:

  Răspunde
  august 31, 2009

  ma „nu conteaza”, tu suferi de prea mult „cool” in viata ta, si orice „desen stupid in care oamenii sint facut din 3 linii” nu poate fi cool. intelegi?

  Mesajul nici nu mai conteaza pentru cei care nu pot aprecia un mesaj decit daca indeplineste cerintele cool-ului, in care ambalajul te face (pe tine, care te uiti la film) sa te simti inteligent, deosebit, original, sa te gidile la orgoliu si la narcisism, cum face de ex.. ghici ce: zeitgeist.
  ala da, e un film cool, pun pariu ca iti place si mai pun pariu ca te simti cu un iq de 170 cind te uiti la el. (si chiar daca nu o mai faci acuma, atita lume l-a vazut ca e cam „fumat’ deja, la vremea respectiva ai facut-o)

 5. Imperialistu'Spune:

  Răspunde
  august 31, 2009

  „Nu conteaza” ca am lasat un link catre o povestioara mai de pe Ludwig von Mises.ro. ???? Culmea e ca nici nu sunt libertarian – mi se pare simplist -, dar recunosc ideea de baza a libertarianismului: acordarea unei puteri prea mari statului dauneaza pe termen mediu si lung.

 6. dr jonesSpune:

  Răspunde
  august 31, 2009

  eu nu m’am simtit atras de libertarieni din cauza izolationismului.
  insa constat ca ma atrage ideea din ce in ce mai mult.
  probabil ca si vremurile sunt de vina :).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian