FUNDATIA IOAN BARBUS

Adevărul ilegal în Olanda

S-a anunţat deja că Geert Wilders va fi dat în judecată pentru blasfemie. Motivele invocate sînt orwellian de savant formulate, dar în esenţa, luarea Profetului în deşert a devenit un act criminal în Olanda.

„Este irelevant dacă martorii lui Wilders vor dovedi că observaţiile sale sînt corecte, ce este relevant este faptul că observaţiile lui sînt ilegale”.

Openbaar Ministerie (Procuratura)

Societăţile din occidentul European au suferit cîteva mutaţii importante în ultimele decenii, de cînd ’68-iştii au pus mîna pe frîiele puterii şi monopolizează discrusul în cultură, educaţie, artă, politică, economie, imigraţie. Cei care deviază de la idelile stîngiste sînt repede puşi la colţul infamiei. Geert Wilders, un libertarian (economic şi social), critic al multiculturalismului şi al islamului, ce avertizează de ani de zile asupra incompatibilităţii islamului cu liberalismul, este descris în toată media ca extremist de dreapta şi un radical. „Radicalul” Geert Wilders este singurlul politcian din Olanda care se declară fără rezerve pro-American şi pro-Israelian şi în acelaşi timp, Olanda este ţara în care socialistul Harry van Bommel poate demonstra cerînd o noua intifadă anti-israeliană, chiar dacă tovarăşii de marş mai „scapă” cîte un „Evreii în camera de gazare!!”, şi asta fără să îşi facă griji că ar putea fi acuzat de radicalism sau extremism.

Multiculturalismul, consecinţa ideologică directă a relativismului valorilor propovăduit elita progresistă, a dus la aplicarea unor politici privind imigraţia ce au schimbat fundamental societatea oladeză. Acum un deceniu ar fi fost de neînchipuit că Olanda ar putea deveni ţara în care cel mai popular politician va fi împuşcat mortal în cap, şi asta cu căteva zile înainte de a fi ales pentru cea mai înaltă funţie în stat, Prim Ministru (Pim Fortuyn în 2002). Ar fi fost de neînchipuit acum 10 ani ca un regizor de film, Theo van Gogh, sa fie înjunghiat pe stradă din cauza unui film. Ar fi fost de neînchipuit acum 10 ani ca unul dintre cei mai populari politicieni olandezi, Geert Wilders, să trăiască în ascunzători şi sub paza permanentă a poliţiei de 5 ani, datorită sutelor de ameninţări cu moartea primite din partea „noilor olandezi”, unii dintre imigranţii musulmani. Numărul „noilor olandezi” a crescut de la cîteva zeci acum 100 de ani la peste milion (din populaţia de 16 milioane a Olandei). Acestora, veniţi în majoritatea lor din zonele rurale ale Marocului şi ale Orientului Mijlociu, decenii întregi nu li s-a cerut integrarea sau asimilarea în societatea olandeză, iar acest lucru a fost făcut în numele „diversităţii”, brand neomarxist fluturat cu atitudine superioară pe la nasul ignoranţilor oponenţi ai multiculturalismului. Cei ce sînt mai vocali în opoziţia lorsînt rapid stigmatizaţi drept extremişti de dreapta, facişti, rasişti sau nazişti. În final sînt ucişi.

Efecte adverse la multiculturalism
Geert Wilders s-a oferit să fie cobai pentru testarea constrîngerilor impuse libertăţii în ultimele decenii de experimentele sociale progresiste. Elitele sîngiste care îl demonizează pe Geert Wilders, la fel cum au facut-o şi cu Pim Fortuyn, au dus la crearea situaţiei în care în Olanda anumite opinii îţi pot garanta pierderea definitivă a libertăţii, iar ca variantă, moartea. De aceeaşi soartă „se bucură” nu doar politicieni ci şi caricaturişti, cum este Nekschot, peste care a intrat poliţia în plină noapte, l-a legat fedeleş, i-au luat calculatorul, telefonul şi l-au aruncat în închisoare pentru vina de a fi făcut caricaturi ce jignesc musulmanii.

Dar să vedem ce reacţii adverse are injecţia de multiculturalism administrată cobaiului Geert Wilders:

 • este demonizat de oponenţii politici şi de marea majoritate a elitelor olandeze de cînd a intrat în politică
 • trăieşte de 5 ani în ascunzători păzit de poliţie 24 de ore pe zi, 7 zile pe sătămînă , doarme cu soţia sa în fiecare noapte în al loc şi se deplasează în maşini blindate detalii
 • pe 20 ianuarie Geert Wilders a fost dat în judecată. Procesul a reînceput pe 3 februarie.
 • .

  Geert Wilders este acuzat de discriminare împotriva musulmanilor, incitare la ură împotriva musulmanilor, etc. În timp ce el este acuzat pentru perfect orwellianul „hate speech” şi discriminare (verbală?) pentru că jigneşte sensibilităţile musulmanilor, aceloraşi musulmani le este permis să ceară gazarea evreilor, şaria în Olanda şi uciderea lui Geert Wilders. În acest context, consider că toate aceste acuzaţii pot fi rezumate la un singur cuvînt: blasfemie. Ameninţările cu moartea la adresa lui Wilders au apărut ca urmare a jignirii sensibilităţii exacerbate a unora din musulmanii din Olanda şi din lume, jignire produsă prin „luarea în deşert” a Profetului lor. Chipurile, această jignire şi ulterioara inflamare a musulmanilor urmăreşte de fapt acest proces să prevină. În consecinţă, motivul de bază al procesului, dacă ar fi să îi credem pe acuzatori, este „blasfemia”. O altă teorie, cea vehiculată de Wilders, spune că motivul procesului este de fapt unul politic şi anume, reducerea la tăcere a oponenţilor politici. Eu cred că procesul se va încheia cu achitarea lui Geert Wilders, iar una din consecinţe va fi pentru el cîştigul în popularitate. Ideea de a-l da în judecată este de o prostie rară, din moment ce cauza lui Wilders va cîştiga notorietatea internaţională iar popularitatea lui va creşte. Wilders nu va avea decît de cîştigat.
  Dacă s-ar organiza alegeri mîine Geert Wilders ar fi ales Prim Ministrul Olandei, iar acest lucru trebuie oprit cu orice preţ. Oricare ar fi motivul procesului, ambele sînt la fel de triste pentru o ţară care se mîndrea cu libertăţile ei. Libertatea a degenerat în libertinaj, libertinajul produce scăderea vigilenţe, scăderea vigilenţei duce la pierderea libertăţii.


  via Vlad Ţepeş
  va urma

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

  Costin Andrieş

  Costin Andrieş

  Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

  63 Comments

  1. Thor
   4 February 2010

   “Este irelevant dacă martorii lui Wilders vor dovedi că observaţiile sale sînt corecte, ce este relevant este faptul că observaţiile lui sînt ilegale”.

   Aceeasi explicatie si in cazul lui Ernst Zundel. Corect dar ilegal. Hah! Desi, un fost judecator al curtii supreme germane vede lucrurile diferit.

   Marele defect al lui Wilders este ca e chior de un ochi. Nu vede si teroarea sionista din Europa. Zundel, Irving, Stolz, Rudolf, Mahler, Honsik, Toben si atatia altii arestati pentru delicte de opinie. Oameni care au avut curajul sa isi spuna opiniile, rezultat al multor ani de cercetari. Toti au facut inchisoare pt asta. Unii sunt acolo de cate 4-5 ani.

  2. costin
   4 February 2010

   Thor, Wilders (nazistu) e sionist convins. A trait acolo citiva ani, iubeste Israelul and all that. In ce priveste „teroarea sionista”, nu imi amintesc sa fi vazut evrei cerind masacrarea arabilor. Daca folosesti cuvinte ca „teorare” cind ti se nazare, fara nici un fel de discernamint, atunci cuvintul nu mai inseamna nimic.
   p.s. si atunci cind cuvintul nu mai inseamna nimic, vorbim degeaba. deci, daca tot vorbim, haide sa nu o facem degeaba

  3. emil
   4 February 2010

   Thor, sint de acord cu tine in ce-i priveste pe negationistii Holocaustului. Au fost pusi dupa gratii datorita opiniilor si asa ceva este aberant. La fel de aberanta mi se pare si declaratia mai veche a lui Wilders ca, odata in putere, ar interzice Coranul. Cartile nu se interzic, se combat. Autorii cartilor nu sint aruncati in puscarie, indiferent ce carti scriu, sint combatuti in arena publica… sau dezbatuti, dar in niciun caz delictul de opinie nu are ce cauta intr-o societate care respecta libertatea de exprimare. Care libertate are o serie de limite – furtul intelectual, indemnul explicit la crima sau vatamare fizica, calomnia – bine intelese si inscrise in codul penal al lumii vestice.

   Bun… acum explica „teroarea sionista din Europa”. Vreau exemple.

  4. costin
   4 February 2010

   emil, flori nu vrei?
   despre interzicerea Coranului am mai vorbit, dar asta vine intr-un fel ca o reactie la un alt fapt aberant in Olanda: mein kampf (thor, ma scuzi daca nu stiu exact cum se scrie) este de asemenea interzis. Coranul fiind interzis, Wilders vede islamismul ca un fel de nazism, acestei ii va aplica tratamentul aplicat bibliei nazistilor. este aberant asa e.

   dar zii Thor, ce parere ai, avind in vedere „teroarea sionista”, ar trebui interzisa Torah?

  5. emil
   4 February 2010

   … numai zambile. si apropo, foarte rau ca MK este interzis. nu ar trebui.

  6. panseluta
   4 February 2010

   Thor:

   Nu cred ca ai citit blogul nostru cu atentie. Suntem impotriva oricarei incercari de a pune botnitza liberei exprimari de opinii. Darea in judecata a negationistilor Holocaustului ne repugna la fel ca ideea de a interzice Coranul sau orice alt text/carte.

   Ce-ti scapa e ca Wilders, prin propunerea de a interzice Coranul, provoaca legea olandeza de a-si regindi interdictia fata de propaganda nazista. Daca interzici Mein Kampf si literatura neo-nazista, de ce Coranul ar fi scutit de o asemenea interdictie? Amindoua indeamna, explicit, la distrugerea culturilor alogene, pe baza de rasa, religie, etnie, IQ, etc.

   Nu-mi fac iluzii cu judiciarul olandez. Il vor gasi vinovat, pentru ca sunt programati corect politic. Aici, in SUA, regulile de „discovery” ar impune o analiza, punct cu punct, a paralelor dintre Mein Kampf si Coran, mai inainte ca orice alte argumente legaliste si tehnice sa demareze… Olandezii nu se vor osteni, nu pentru ca sunt „sionisti”, ci pentru ca sunt, la virf, sunt infectati de morbul autoritarian-multiculturalist.

   Nu-mi e in fire sa acuz oamenii de antisemitism cind critica politica Israelului. Cind, insa, tu scrii, fara pic de jena/rusine/ironie, despre „teroarea sionista din Europa”, te califici, singur, ca uritor de evrei generic.

   In plus,

  7. camil
   4 February 2010

   și uite așa se deschide cutia Pandorei, în caz că nu a rămas deschisă de mai multă vreme…E deja încetățenit ca „noii europeni” adepți ai profetului să beneficieze de standarde duble

  8. despina
   4 February 2010

   Eu lucrez cu olandezii de foarte multi ani.
   Am asistat de -a lungul timpului la felul in care au fost invadati de la suninamezi la marocani,etc
   Populatia Olandei a crescut prin acceptarea de emigranti de la 9 mil.locuitori in anii 80 la vreo 17 mil acum .

   Olandezii de rand, neaosi sunt confuzi si manipulati.

   Pe de o parte il admira pe Wilders( care traieste cu garda de corp),iar pe de alta sunt coplesiti de politica „multiculturalista” propovaduita in mass media si de autoritati .
   Nu mai inteleg nici ei nimic ,dar nu-l dezaproba de Wilders.
   Probabil ca mai trebuie timp pana s-or destepta.
   Multi spun insa ca fi prea tarziu pentru ca deja 60% din populatia Olandei are gena emigrantului ….

  9. Thor
   4 February 2010

   Nu sunt de acord cu interzicerea vreunei carti. Nu ma tem de nicio carte. Cartile nu sunt periculoase, periculoase sunt doar mintile care cer interzicerea unor carti si asvarlirea in inchisoare a oamenilor pentru delict de opinie.

   Oamenii enumerati de mine, asa-zisii „negationisti”, sunt victimele unor legi aparute ca urmare la presiunile directe, explicite, fara perdea ale unor lobbyuri sioniste. De la Wiesel, Simon Wiesenthal, alti sionisti din Europa si State pana la oficialitati ale statului Israel. Alaturi de asta legea pt combaterea anti-semitismului (sic!). In Romania esti linsat mediatic si penal daca spui ceva care nu e pe placul comunitatii evreiesti si a intereselor sioniste. In schimb poti sa spui ORICE despre romani bastinasi si nu vei fi atins nici macar cu o floare. Poate exagerez. E posibil sa primesti flori.

   Desigur, nu este o teroare care se aplica in masa, se aplica numai celor ce au un pronuntat simt al datoriei si fac istorie de dragul adevarului.

   „Numai minciuna are nevoie de ajutorul guvernelor, adevarul se poate sustine si singur.” Thomas Jefferson

  10. dr pepper
   4 February 2010

   despina, pai cum sa nu fie olandejii zapaciti de cap?
   doar e tara unde drogurile se vand la drogherii.
   in america sunt acum preturi prohibitive la tigari ( in statele democrate , marlboro ajunge la $9, in cele republicane este undeva pe la $3,5) in statele democrate nu numai ca nu mai este voie sa fumezi ( ma refer la tigari) in cluburi dar nici macar nu ai voie sa fumezi la 15 picioare distanta de orice intrare, in statele republicane ai voie sa fumezi in restaurante.
   mai nou, guvernul actual ia in consideratie legalizarea ierbii ( nu, nu e vorba de peluza din fata casei – alea vor fi transformate incet incet in rasaduri de legume dupe ce se va sfirsi redistributia averilor din buzunarele cetatenilor in cele ale politicienilor) si asta app de ce zicea un ‘telectual pe aici despre cum voteaza conservatorii drogati.
   pai bai haha lucinatule, ideologia voastra se inghite numai la pachet cu halogenele de ajungeti sa visati toti oamenii egali la inaltime, greutate si creieri, d’aia VOI sunteti adeptii legalizarii si liberalizarii drogurilor iar conservatorii nu.

  11. costin
   4 February 2010

   Thor,

   Nu sunt de acord cu interzicerea vreunei carti. Nu ma tem de nicio carte. ????

   cu asta m-ai dat pe spate, cum se zice ???? .. dar cit curaj! cita cutezanta!
   ideea (proasta) a interzicerii oricarei carti ar fi in mintea (cam goala) a celor care sustin asta tocmai restrictionarea accesului unor oameni mai labili sau dementi la ideile din carte, nu eliminarea riscului ca Thor sa lesine de frica pe strada cind Fane iese dintr-o librarie cu mein kampf la brat.

   “Numai minciuna are nevoie de ajutorul guvernelor, adevarul se poate sustine si singur.” Thomas Jefferson

   ca ns-ist, nu iti sta bine cind dai citate libertariene.

  12. dr pepper
   4 February 2010

   Thor,

   Nu sunt de acord cu interzicerea vreunei carti. Nu ma tem de nicio carte. Cartile nu sunt periculoase, periculoase sunt doar mintile care cer interzicerea unor carti si asvarlirea in inchisoare a oamenilor pentru delict de opinie.

   sti cum se zice: guns don’t kill people, people kill people..

   ce carti se vor a fi interzise?
   e vorba de cartea de matematica?
   fizica, geografie sau capra cu trei iezi?
   cum de s’a ajuns la situatia in care crucile sunt interzise in scoli si acest simbol crestin este mai demonizat decat simbolul nazistilor, swvastica?
   nu, nu sunt de parere ca mein kampfu’ hitlerist ar trebui interzis cum nici their kampfu’ islamistilor nu ar trebui interzis.
   ar trebui sa fie marturie a genocidelor si urii.
   dar ce te faci cand te coplesesc ‘telectualii?
   asta imi aduce aminte de mult hulita, controversata sarbatoare a sfantului valentin de catre ‘telectualii subtiri din romania forumurilor si a blogurilor.
   bai! deci daca ii strangea pe stadioane sa dea din maini, picioare, cururi si steaguri sau la „miting” pentru pace – nu ar fi fost asa de dezgustati de dezmatul comercialismului capitalist!
   o biata si nevinovata sarbatoare ce se voia a te aduce mai aproape de fiinta iubita a fost demonizata in fel si chip.
   mai mult de atat, s’a cotrobait prin tenebrele istoriei de unde a aparut dragobetele.
   identic cu paralela mos craciun – mos gerila!
   acelasi mod de operare, aceeasi spalare pe creieri stupida.
   de parca a interzis cineva dragobetele sau populatia era scoasa in strada sa sarbatoreasca prin mitinguri adeziunea fata de sfantul valentin.

  13. dr pepper
   4 February 2010

   costin, ????

   erata: olandejii zapaciti de creieri si confuji la cap.

  14. despina
   4 February 2010

   Pepper 11
   Olandezii pe care-i stiu eu rad de se strica de fraierii care folosesc iarba in baruri.
   Unul dintre ei mi-a aratat catevabaruri dintr-astea la granita cu Germania-Venlo si spunea ca vin acolo numai nemti.
   Au crescut imens veniturile municipalitatii din impozitele pe astfel de lacasuri,olandezii fiind un popor care stie sa faca bani.Ei sunt convinsi ca vor fi desfiintate cat de curand.
   Tigarile sunt foarte scumpe si acolo.

   Nu inteleg de ce nu se discuta despre drogul cel mai raspundit din lume: alcoolul ?

   Tot din motive financiare, cu siguranta.
   Asa ca sa lasam propaganda !
   M-am saturat si nu mai vreu sa aud despre nici o propaganda, de nici un fel,macar o perioada.
   Sa facem o pauza …

  15. dr pepper
   4 February 2010

   pai despina, lasand prpaganda la o parte, spune’mi tu cine vrea taxe mai multe si mai mari pentru un guvern care sa aibe grija de cetateni.
   conservatorii?

  16. costin
   4 February 2010

   dr pepper,
   si eu am colegi de munca olandezi si am cunoscut destul de multi, iar daca unii dintre ei se vede ca sint genul care fumeaza, multi dintre ei nu au fumat fie niciodata fie de ani de zile, iar ei nu sint de acord cu interzicerea ierburilor tocmai pentru ca asta ar face ca economia sa se mute in subterana, si ar incuraja criminalitatea. nu am o parere clara despre legalizare sau nu, dar tind sa cred ca nu este un lucru neaparat rau sa se legalizeze. cei care fumeaza de obicei (si stii ca sint multi) tot vor fuma, indiferent daca e legal sau nu. legal fiind, macar se duc niste bani la buget si autoritatile pot tine situatia sub control. acum un an si ceva am fost in Belgia la niste prieteni, si intr-o zi am facut un drump pina la Checkpoint :D, cel mai mare coffe shop din Olanda, asta probabil il face si cel mai mare din lume. majoritatea celor ce veneau acolo erau francezi si belgieni, iar coada era mai lunga decit cozile la salam pe vremea lui ceasca ???? nu stiu pepper, e o discutie cu dus intors, nu am o parere clara inca

  17. dr pepper
   4 February 2010

   mi’am pus website si voi face din asta http://patrupedbun.net/de-vazu…..ment-28616 , semnatura.

   “For forty years or more this country has been following the lute song of the liberals. Suddenly, when they came undone with their planned economy, their deficit spending, and their deliberately planned inflation, which they said would maintain prosperity, how the hell do conservatives get blamed?”

   si cum se repta istoria:

   “Recession is when your neighbor loses his job. Depression is when you lose yours. And recovery is when Jimmy Carter loses his.”

   ???? inlocuiti carter cu obama.

  18. dr pepper
   4 February 2010

   costin, economia nu se duce de rapa daca statu’ nu mai vinde iarba. economia se duce de rapa pentru ca statul da locuinte, mancare si bani de buzunar emigrantilor care il ameninta cu moartea pe wilders.
   ce cred olandejii sburatatori e exact ce vor socialistii ca supusii sa gandeasca.
   economia nu se bazeaza pe taxe ci pe productie, pe servicii.
   intr’un cuvant – pe bunastarea cetateanului – nu pe marimea guvernului.

  19. despina
   4 February 2010

   Eu am intrat pe blog din cauza titlului si pt ca stiam ceva concret despre subiect.

   Nu intentionez sa discut acum altceva

  20. dr pepper
   4 February 2010

   si ce mare mandrie nationala ca se umple tara de drogati si emigranti neadaptati? ????

   nu stiu, poate vad io altfel de ma’nsel.

  21. despina
   4 February 2010

   Pepper21
   Tocmai am spus ca orandezii ( care au un deosebit simt al umorului) rad de se strica de cei care folosesc ierburi si-i dispretuiesc pe cei care folosesc asa ceva, chiar daca statul castiga.
   Ei sunt convinsi ca se vor desfiinta coffe shopurile astea

  22. Corneliu
   4 February 2010

   Este foarte interesanta reactia automata a unora atunci cand apare ocazia discutarii unei teme cu implicare nationala. „Pilotul automat” sau „GPS”-ul acestora le dirijeaza imediat discursul impotriva evreilor, recicland si modernizand stravechile aiureli antisemite. Ca in Caragiale, parafrazand fraza originala, „am, n-am treaba, la 12 fix trebuie sa-i bestelesc pe jidani”.
   Europa incepe sa fie coplesita de prolifica imigratie musulmana (legala si mai ales ilegala), orasele din Franta, Belgia, Olanda ,Anglia se transforma in „kasbe”, criminalitatea strainilor si activitatea de islamizare este in floare (apropo, ambele si in Romania, daca nu stiati), dar acesti stimati domni o tzin una si buna ca in spiritul minunatilor ani de dinainte si din timpul WW2.
   Retineti ca in Europa sunt cu ceva peste o jumatate de milion de evrei, in timp ce musulmanii au ajuns la aproape 30 de milioane.
   Retineti ca evreii sunt pe deplin integrati in civilizatia europeana careia i-au adus in decursul timpului contributii inestimabile (iar pentru asta europenii le-au multumit cu exterminarea), in timp ce musulmanii in majoritate vor sa transforme Europa dupa chipul si asemanarea lor.
   Despre ce vorbesc acesti domni?
   In curand vor pierde insasi Europa, dar vor continua sa aiureze, in paranoia lor antisemita.

  23. despina
   4 February 2010

   Corneliu-1,30
   Perfect de acord cu tine .
   Excelent comentariu .

   Genul asta de discurs ar trebui sa-l auda si sa-l inteleaga cei mai multi occidentali.
   Olandezii ( renumiti in trecut ca fiind cruzi colonialisti) au pierdut deja in tara lor,sunt invadati de marocani,turci etc, etc.
   In schimb li se pare ca tarile estice ar fi bune de colonizat iar unii vin cu tot felul de ifose pe aici, pe la noi.
   Astea sunt constatarile mele din ceea ce-am trait eu in real life.

   Ca sa nu mai vorbesc de Frankfurt-ati fost recent pe-acolo,pe strada sau prin tramvai?.
   Sunt aproape numai emigranti ,cei mai multi musulmani!
   Asta este deja realitate
   Nemtoaica mai in varsta unde ma cazez de vreo 14 ani e pur si simplu depresiva cand vede asta.Ea crede ca e de vina caderea zidului Berlinului..

  24. dr pepper
   4 February 2010

   despina, poate traiesc eu cu impresia gresita cum ca comentariile mele te’ar viza cumva.
   eu nu locuiesc in olanda si parerile mele sunt formate din informatiile venite de la voi.
   ( si nici contacte nu am cu vreun olandez).

   iar asta:

   pai bai haha lucinatule, ideologia voastra se inghite numai la pachet cu halogenele de ajungeti sa visati toti oamenii egali la inaltime, greutate si creieri, d’aia VOI sunteti adeptii legalizarii si liberalizarii drogurilor iar conservatorii nu.

   este raspunsul pentru un ‘telectual proaspat:

   Deh, votantii conservatori nu au nevoie doar de meth, arme si dumniezau, au nevoie si de circ.

   ori din cele mai vechi timpuri conservatorii au combatut drogurile in timp ce socialistii le’au promovat ( vezi si miscarea flower power).

   iar aici?

   Nu inteleg de ce nu se discuta despre drogul cel mai raspundit din lume: alcoolul ?


   Asa ca sa lasam propaganda !
   M-am saturat si nu mai vreu sa aud despre nici o propaganda, de nici un fel,macar o perioada.
   Sa facem o pauza …

   scuza’ma, dar tu aduci in discutie propaganda propagandand plictisita fiind de propaganda?

  25. despina
   4 February 2010

   Esti suparat rau, nu-i asa?

   ???? ) ????

  26. costin
   4 February 2010

   Pat Condell despre procesul lui Wilders:
   „That Pungent Mix of Authoritarianism and Cowardice”

   Asasinate politice in Olanda

  27. dr pepper
   4 February 2010

   nu’s despino.
   sincer.

  28. Transsylvania Phoenix
   4 February 2010

   Off topic dar extrem de interesant, mai ales pentru cei care nu traiesc in America. Cred ca vizionarea ar lamuri pentru acestia multe lucruri neclare si neintelegeri in ceea ce priveste sistemul de guvernare al Americii.

   Video: The American Form Of Government  29. Thor
   4 February 2010

   deea (proasta) a interzicerii oricarei carti ar fi in mintea (cam goala) a celor care sustin asta tocmai restrictionarea accesului unor oameni mai labili sau dementi la ideile din carte

   Eu am scaun cu spatar si asta elimina riscul de a cadea pe spate cand citesc blogul asta iudeo-fil.

   Tu chiar crezi ca pentru asta au fost interyise cartile??? Buahahahaa!!! :)) Cei ce le-au interzis se tem de adevarul cuprins intre copertele lor.

   Mie a inceput sa imi fie scarba de evrei si am inceput sa ii urasc atunci cand au inceput sa impuna legile lor „anti-negationiste”. Mi-am dat seama ca suntem condusi chiar de ei, niste tirani clocici in lagarele de odihna ale ww2.

  30. Thor
   4 February 2010

   Apropo… Citindu-va blogul incep sa cred ca arabii sunt muuuult mai ok decat multi din cei ce scriu p-aci.

  31. Imperialistu'
   4 February 2010

   Ma, Thor, interesant rationament. Mergand pe firul gandirii tale, as putea trage concluzia ca pedofilia este condamnata pentru ca face prea multa placere. :mrgreen:

  32. costin
   4 February 2010

   ???? Thor, neinfricatule, deci mein kampf este interzis pentru ca este adevarat? si „negationismul” este interzis tot pentru ca este adevarat? ???? ????
   oricum, citind ce zici imi dau seama ca ma inselam cu muuuuuult mai mult decit credeam cind aveam impresia la un moment dat ca esti in toate mintile ????

  33. despina
   4 February 2010

   Mai avem nitel si discutam daca femeile sunt mai OK decat barbatii ?

   ???? ???? ????

  34. costin
   4 February 2010

   TP, excelent!! gasisem si eu clipul asta acum un an si ceva si de atunci l-am cautat de multe ori si nu am mai dat de el. foarte fain!

  35. despina
   4 February 2010

   M-am uitat si eu la clip.
   Este excelent !
   Ar trebui tradus si in romaneste ca sa inteleaga mai multi dintre ai nostri

  36. costin
   4 February 2010

   despina, m-am gindit si eu la asta. sa vad, daca am timp si energie, poate fac varianta subtitrata. de fapt facem asa: daca careva dintre voi, oricine, imi da transcrierea clipului, eu fac subtitrarea ????

  37. despina
   4 February 2010

   Poate face transcrierea cineva care vorbeste curent engleza.
   Sunt convinsa ca se va gasi cineva.

   Daca nu, pot sa fac si eu la modul neprofesionist.Nici o problema!

  38. Thor
   4 February 2010

   @costin, cand argumentele te lasa, treci la injurii, dupa binecunoscuta tactica jido. Bravos, maestre! ???? Dar crede-ma, un animal de companie iti este de acum superior.

  39. costin
   4 February 2010

   Thor, ???? am citeva intrebari..
   ce injurii?
   argumente la ce?.. la existenta holocaustului? la faptul ca mein kampf nu e adevarat? care tactica jido, Thor? vrei sa spui ca sint evreu, si urmind logica ta, cum nu am murit in holocaust, pentru ca nu a existat, ar trebui sa fiu exterminat intr-un alt holocaust, cel ascuns in adevarul interzis din mein kampf?
   nu, nu sint evreu si.. of.. cum nu sint evreu, deci nu am cum sa conduc lumea, ar fi fost fain ca macar sa fiu platit de ei. in schimb, stau si fac misto pe gratis de tot felul de hapciupalitici.
   tinere national socialist, ia ia-ti tu cartea de capatii (mein kampf) si plimba ursu’ de aici. plimba ursu’, inchide usa pe din-afara, inchide ca te sun eu. intelegi ce vreau sa zic.

  40. vlad
   4 February 2010

   penibil Thor,

   daca citind acest blog ai inceput sa-i placi pe arabi, esti deja caz clinic

  41. despina
   4 February 2010

   Eu nu cred ca-i Thor al nostru

  42. Imperialistu'
   4 February 2010

   Nu-i al vostru, Despina. Intr-un fel, ma intristeaza atitudinea lui, nu vede padurea de copaci. Ramane fixat pe o tema tembela, in timp ce lumea trece pe langa el. Zice ca este nationalist, dar singurul lucru despre care isi da cu parerea este evreul. Anormal pentru cineva care mai mult ca sigur se considera patriot roman.

  43. costin
   4 February 2010

   Despina, el e. cel putin el a fost azi toata ziua. uita-te putin la blogul lui. stiam ca se va ajunge aici. ne-am facut noi ca plua pina acum, sa vedem cit rezista pina o da cu „adevaru’ din main camf”

  44. bugsy
   4 February 2010

   @Thor: Shabbath Shalom little nazi!
   Sincer sa fiu, eu iti inteleg frustrea si ura (animalica) impotriva evreilor. Te inteleg, dar te si compatimesc!
   Intr-adevar, ei conduc lumea. Si sunt doar cu putin peste 12 milioane, all around the world. Probailca voi, nazi fans, sunteti mult mai multi , din Rusia , pana in UK, dar sunteti o turma! Mestecati aceleasi si aceleasi fraze idioate si aveti orgasme cand auziti/vorbiti despre un retardat bolnav ca Dolfi, solutia finala sau Auschwitz. in timpul acesta, urmasii celor plecati pe alta lume prin cosul crematoriului va conduc pe voi, purii arieni! Va folositi zi de zi de tehnologie „Made in Israel”, toata viata ta, de dimineata, pana seara, tot ce atingi, to ce simti are o urma pe care se vede „Magen David Adom”! Tu urastei, dar platesti pentru asta zi de zi. Sorry, dar ati pierdut (si) razboiul acesta!

  45. Imperialistu'
   4 February 2010

   Nu, costin, Despina cunoaste un alt Thor.

   bugsy > Eu nu-s de acord, nu cred ca evreii conduc lumea. ????

  46. despina
   4 February 2010

   In sfarsit, oricine ar fi ,trece timpul de langa el si nu vede realitatea chiar si la noi in tara.
   Oricine vrea sa inteleaga poate vedea cati studenti arabi sunt la medicina si farmacie numai aici in Bucuresti,cum invata, cu ce bani isi platesc examenele si ce aere de mari sefi isi dau .
   Incercati sa mergeti intr-o pauza pe holurile Facultatii si veti vedea cat de multi sunt.
   Iar daca gasesc un student roman mai usor de manevrat, sa-i vedeti cum incearca sa-i converteasca la islamism !

  47. bugsy
   4 February 2010

   @Imperialistu’: sincer, nici eu nu cred! Dar, hai sa/i lasam pe altii sa creada chestia asta. Are proprieti terapeutice, atunci cand esti un looser, e bine sa dai vina pe ceva/cineva!

  48. Corneliu
   4 February 2010

   Dupa cum vad, lucrurile se petrec exact precum am scris in comentariul meu precedent (Nr.23).
   Exprimarile antievreiesti ies din mintile drogate de ura ale unora dintre forumisti ca si cum ar fi cea mai firesc mod de abordare a subiectului si cel mai de la sine inteles pentru toti. Ba chiar incearca sa-i puna pe ceilalti participanti in postura proasta pentru neaderarea la pozitia lor.
   Pentru cine cunoaste istoria, este identica cu atmosfera anilor ’30+, incarcata cu propaganda incitanta la crima de masa ce a urmat.
   Ingradirea raspandirii incitarilor, indiferent sub ce forma? DA! Pentruca ele intra si in urechile si ochii multor oameni lipsiti de discernamant sau inclinati spre violenta (sunt azi foarte multi din acestia) care vor fi dispusi sa treaca repede de la cele auzite (necontand cat de absurde sunt) la fapte, exact cum s-a intamplat in peroada dinainte si din timpul WW2.
   Ati vizionat poate inregistrarea cu cei 2 tineri marocani, cu exprimarile lor ticaloase. Lor li se pare firesc sa se exprime astfel, pentruca nu exista nicio impotrivire, opinia publica (daca mai exista) fiind in cel mai bun caz inerta.
   Puterea propagandei ce indeamna la ura si-a dovedit pe deplin „eficienta”. Nu e cazul ca printr-o ipocrita utilizare a libertatii de exprimare da i se mai dea o noua sansa.
   Lasati „Mein Kampf” si tot restul literaturii criminale sa ramana ingropate in lada de gunoi, chiar si daca lada nu e suficient de etansa.
   Nu e nevoie de inca o crima mondiala.

  49. Thor
   4 February 2010

   Vladut, era doar o comparatie pentru ca acesti vajnici luptatori impotriva corectitudinii politice (hahaha) sa stie cat de jos au ajuns. Adevarul e ca ii detest pe araboci in continuare. Macar pentru ceea ce au „reusit” in razboiul de 6 zile.
   Pune mana pe carnetel, Vlad!

   Corneliu, ce zici, sa aruncam la gunoi si ura animalica din Talmud?!
   Gittin 57a: „Iisus este in Iad si este pedepsit prin a fi fiert in sperma. Crestinii sunt fierti in balegar.”

   Sanhedrin 105ab: „Iisus a facut sex cu magarul sau.”

   Sanhedrin 106a: „Mama lui Iisus a fost o tarfa.”

   Erubin 21b: „Oricine nu se supune rabinilor merita moarte si va fi pedepsit prin a fi fiert in excremet fierbinte in iad.”

   Erubin 43b: „Cand Mesia va veni toti vor fi sclavii evreilor.”

   Choschen Hamm 388, 15: „Daca se poate dovedi ca cineva a dat banii Israelitilor la Goyim, trebuie gasita o posibilitate prudenta sa-l razi de pe fata pamantului.”

   Aboda Sarah 37a: „O fata non-evreica care are doar 3 ani poate fi violata.”

   Abodah Zarah 22a-22b: „Non-evreii prefera sex cu vacile.”

   Hilkkoth Akum XI: „Nu salva Goyim in pericol de moarte.”

   Kilkhoth Akum X1: „Nu arata nici o mila la Goyim.”

   Kethuboth 3b: „Actul sexual cu non-evreii este precum actul sexual cu animalele.”

   Kethuboth 11b: „Sexul este permis cu o fetita de 3 ani, lacrimile vor veni din ochi din nou si din nou, tot asa si virginitatea se va intoarce fetitei de sub 3 ani.”

   Sanhedrin 43a: „Iisus a fost executat pentru ca practica magie.”

   Sanhedrin 43a: „Iisus a meritat executia: În ajunul Pesah (Pastele evreiesc), Iisus a fost spanzurat… Presupui ca era unu pentru care putea fi facuta o aparare? Nu a fost el ademenitor?

   P’sachim, fol. 113, col. 2: „Cinci lucruri Canaan si-a invatat fii: Iubiti-va intre voi, iubiti talharia, iubiti excesul, urati-va sefii si niciodata sa nu spuneti adevarul.”

   Sanhedrin 59: „Omoara pe cei mai buni dintre non-evrei. Versiunea in Ebraica: „Tob Shebbe Goyim Harog!”

   Sanhedrin 59a: „Sa omori Goyim e ca si cum ai omora animale salbatice.”

   Multe alte citate socante din Talmud aici

  50. costin
   4 February 2010

   Thor,
   nu iti iei matale talmudu si mein kampfu si te intorci pe blogul tau unde poti sa stringi din dinti mai cu spor printre prieteni? care parte din „inchide usa pe partea cealalta” nu ai ineteles-o?

  51. Transsylvania Phoenix
   4 February 2010

   Tare-as vrea sa am oportunitatea sa stau fata in fata cu jigodia asta antisemita de Thor. Doar pentru 15 minute intr-o camera goala cu usile si ferestrele inchise.

  52. bugsy
   4 February 2010

   @TP: 1 minut iti este de ajuns! Stupid nazis sunt tari si mari doar in turma. In rest sunt ….doar niste copii care inca mai cauta fusta mamei!

  53. costin
   4 February 2010

   off topic, oarecum. 2 clipuri interesante:
   CNN: NASER KHADER, TARIQ RAMADAN AND AYAAN HIRSI ALI despre burka si islam in Europa

   si Robert Spencer despre Tariq Ramadan, asa zisul „moderat” musulman, care dona bani, indirect, Hamasului. Bush i-a pus interdictie in SUA, Obama i-a ridicat-o, bineinteles.

  54. panseluta
   4 February 2010

   costin:

   Nu esti off-topic avind in vedere soarta oribila a fetei de 16 ani, Medine Memi, dintr-un sat din Turcia, ingropata de vie pentru ca vorbea cu baieti pe mobil…

   http://www.rightpundits.com/?p=5493

  55. costin
   4 February 2010

   da, panseluta, am auzit de poveste. ingrozitor. apropo de frumosul obicei islamic, tocmai am publicat ceva

  56. Thor
   4 February 2010

   1. costin, eu nu am blog. Dar poate o sa imi fac. ????
   2. Transsylvania Phoenix, esti invitatul meu. Daca vorbesti serios iti pot lasa o adresa de mail si stabilim un full-contact. Placerea e de partea mea.
   3. Vad ca aveti crize de nervi cand sunt demascate salbaticiile inumane cuprinse in talmud. Arabii cei mai salbatici au de invatat de acolo cum sa devina si mai salbatici.

   Spor la treaba incorectilor politic :)) Daaaa, vezi sa nu.

  57. vlad
   4 February 2010

   Bruce Bawer interviews Geert Wilders

   Link: Bruce Bawer interviews Geert Wilders

  58. panseluta
   4 February 2010

   costin & emil:
   v-am timis un measj pe email

  59. costin
   4 February 2010

   Panseluta, ti-am raspuns la mail ????

  60. panseluta
   4 February 2010

   costin:
   Raspunsul tau s-a pierdut in eter, ca si cele doua mesaje ale mele, inghitite „mail demon”. Probabil zapada e cauza…
   Mai incerc miine.

  61. emil
   4 February 2010

   Panseluta, mi-a parvenit mesajul dar e o varianta recuperata intr-un fel de mailerul de pe site si are numeroase caractere ilizibile. Daca poti, mai trimite-l inca o data.

  62. Costin A.
   4 February 2010

   Actualizare: pe 9 febr gara din Den Bosch a fost evacuată din cauza unei ameninţări cu bombă

   (February 9) […] Poliţia a evacuat gara din Den Bosch [‘s Hertogenbosch]. Purtătorul de cuvînt al poliţiei a anunţat că „un suspect” a fost prins. Bazîndu-se pe comportamentul lui, poliţia suspectează că acesta ar fi vrut să pună o bombă în tren.

   Toţi pasagerii au fost daţi jos din tren.[…]Piaţa din faţa gării a fost de asemenea evacuată[…]. Serviciul de Înlăturare a bombelor [EOD] e pe drum.

   Un martor ocular a spus că bărtbatul purta o robă lunga albă [jellaba musulmană] şi o jachetă verde pe deasupra. Omul a făcut aluzie la atacul din 11 septembrie 2001[…]

   La ora 9.20, martori au spus că bomba a fost găsită. EOD se ocupa cu dezamorsarea ei. Poliţia nu a confirmat.

   Spits Nieuws

   Martori:

   „Acesta striga Allahu Akbar, Allag e mare şi că are o bombă.”
   „Striga lucruri ca „Vă urăsc pe voi olandezilor, ca bin Laden, ca teroriştii”
   Bărbatul [43 de ani] a fost arestat pe peron. Căutarea bombei a durat 7 ore. Poliţia a delcarat că nu a găsit o bombă.

   via Gates of Vienna

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Ce ai mai putea citi