FUNDATIA IOAN BARBUS

Adrian Năstase pregătește predarea ștafetei pionierilor de la criticatac

„Addy de la PSD” pe blogul lui:

(…)Dezbaterile ideologice serioase din Romania au un pilon tot mai solid in echipa independenta de tineri cercetatori care scriu pe portalul www.criticatac.ro

Ultima lor initiativa – Forumul Social CriticAtac (…) propune o platforma civica de dezbatere a opțiunilor alternative de stanga menite sa regenereze teme centrale precum egalitatea drepturilor, egalitatea de șanse sau participarea politica. Intr-o țara in care drepturile sunt incalcate chiar și cu decizii ale instanțelor in mana, in care unii sunt mai egali decat alții pentru ca au carnet de partid aflat la putere sau pur și simplu mai mulți bani in buzunar, asemenea inițiative sunt contribuții importante la trezirea generala a societații(…)

Apropierea firească dintre criticataci și PCR PSD se produce încet-încet. Adrian Năstase, comunistul cu experiență, „uns cu toate alifiile”, mîna dreaptă a bolșevicului Ion Iliescu, pregătește predarea ștafetei tinerilor „independenți” (demni continuatori ai PCR).

Criticatacii sînt „independenți” de socialiștii germani (prin Fundația SPD-ului Friedrich Ebert) în același mod în care Indymedia și Occupy Wall Street sînt „independenți” de banii lui George Soros.

Ambii, Vasile Ernu (omul central în criticatac) și Adrian Năstase au în spate oameni cu greutate și vechime în comunism. iliescu și Claude Karnoouh, ultimul și astăzi se mîndrește cu calitatea de fost membru al Partidului Comunist Francez.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

6 comentarii

 1. Mih
  28 noiembrie 2011

  Dificil de citit despre AN&criticatac (reactie emetic-emotional negativa). Dar necesar!
  Pentru a ne „drege” gustul neplacut pe care il lasa propaganda rosie:
  http://www.contributors.ro/far…..inhibitie/

 2. Dinny
  28 noiembrie 2011

  Ce tare e fotografia! ????

 3. Alex Nicolin
  28 noiembrie 2011

  Inarmat cu o doza serioasa de antivomitive intelectuale am indraznit sa citesc cateva din articolele criticatacilor. Mie nu mi s-au parut deloc produsele unei stangi progresiste, asa cum se revendica, ci a unei stangi primitive, intru totul FSN-iste, in spiritul Marelui Emanat Ilici, si al emanateilor mai mici, ca Bonbo, Po(a)nta etc. In articolele lor se regaseste exact aceeasi tehnica defaimatoare de tip Scanteia (si emanatiile sale ulterioare), acestea fiind in mare parte lipsite de orice schelet logic. Recent, le-am facut o vizita virtuala si studentilor revoltati care „ocupa” Facultatea de Istorie, si mi-au lasat o impresie destul de proasta, de criticatacjugend. Cand le-am vorbit de privatizarea Universitatii au sarit ca arsi, si m-au acuzat ca sunt un „indoctrinat ideologic”, un „extremist de dreapta”, sau chiar un „partizan al neoliberalismului”. Ei vor sa li se dea, dar nu-i intereseaza de unde, exact ca oricare alt membru al electoratului plebeu, votant pesedeu (peneleu, pedeleu, si alti „-isti”), desi sutineau sus si tare ca sunt neimplicati politic si ca ar trebui „s-o las mai moale” cu ideologiile ????

 4. Costin A.
  28 noiembrie 2011

  „stinga progresista” si „stinga FSN-sita” sint unul si acelasi lucru.

 5. Alex Nicolin
  28 noiembrie 2011

  In esenta da, e aceeasi mizerie. Doar manifestarile superficiale difera, iar criticatacii nici pe alea nu sunt in stare sa le mimeze cum trebuie.

 6. dr pepper
  28 noiembrie 2011

  Obama: I‘ve Done More for Israel’s Security Than Any Other Administration

  President Barack Obama said Wednesday he has done more for Israel’s security than any other administration, and vowed no ally is more important to the U.S. than the Jewish state.

  Landslide: Islamists on track to dominate Egyptian parliament

  According to ABC, 30 Obama supporters each paid at least $10,000 per person to attend. It was one of three fundraisers he attended in New York City Wednesday, marking 69 total fundraisers he has attended this year.

  ceva e foarte in neregula cu cei ce platesc $10,000 sa auda asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian