FUNDATIA IOAN BARBUS

Ahmadinejad: „Holocaustul este o minciună iar Israelul nu are nici un viitor”

 • Mahmoud Ahmadinehad: „Holocaustul este o minciună iar Israelul nu are nici un viitor”
 • Benjamin Netanyahu: „Celor care au conferit credibilitate fiind prezenţi la discursul acestui negaţionist, vă spun în numele poporului meu, poporul evreiesc şi în numele tuturor oamenilor decenţi din întreaga lume: Nu vă este ruşine? Nu aveţi pic de decenţă?”

Acum 60 de ani, pe 10 decembrie 1948, urmaşa Ligii Naţiunilor, Organizaţia Naţiunilor Unite, ratifica Declaraţia Universală a Drepturilor Omului. Cum însă documentul adoptat nu ţinea cont de doleanţele lumii islamice*, Declaraţia a fost amendată pe 28 martie 2008 pentru a o face compatibilă cu legea islamică, Şaria.

Vineri, 18 septembrie 2009, Mahmoud Ahmadinejad, preşedintele Iranului a spus la o universitate din Teheran:

 • Pretextul (Holocaustul) folosit pentru crearea unui regim sionist (Israel) este fals … Este o minciună bazată pe presupoziţii mistice şi de nedovedit”
 • Confruntarea regimului sionist este datoria noastră naţională şi religioasă.
 • Ahmadinejad says Holocaust a lie, Israel has no future

  Miercuri 23 septembrie 2009, Mahmoud Ahmadinejad a demonizat Israelul la tribuna Organizaţiei Naţiunilor Unite întrun discurs în care nu a pronunţat niciodată numele Israelului sau cuvîntul israelian. Ahmadinejad s-a referit la Israel şi evrei folosind formularea entitate sionistă şi sionişti.

  Acesta a acuzat „entitatea sionistă” de „politici inumane în Palestina”.

  Cum este posibil ca nelegiuirile şi crimele ocupanţilor împotriva femeilor şi copiilor fără apărare… să fie susţinute necondiţionat de anumite guverne?
  În acelaşi timp, femeile şi bărbaţii asupriţi sînt supuşi genocidului şi unei foarte dure blocade economice fiindu-le negate nevoile de bază, mîncare, apă şi medicamente?

  Nu mai este acceptabil ca o mică minoritate să domine politica, economia şi cultura unei părţi considerabile a lumii printr-o reţea complicată.
  …[Sioniştii] pun bazele unei noi forme de sclavism şi dăunează reputaţiei altor naţiuni, chiar şi naţiunilor Europene şi Statelor Unite, pentru atingerea scopurilor lor rasiste.

  Ieri, prim ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu a ţinut un discurs în care condamnă statele care au asistat la discursul celui care a spus în repetate rînduri ca Holocaustul este doar un pretext pentru înfiinţarea statului Israel şi genocidul palestinienilor. Nu numai atît, Ahmadinejad susţine şi că „Holocaustul este o minciună iar Israelul nu are nici un viitor”. Momentul în care a fost rostit, face ca discursul lui Netanyahu să fie unul extrem de important ca avertisment unei lumi care ignoră state ca Iranul ce ameninţă direct cu distrugerea Israelului, moartea Americii şi a Europei, în timp ce acesta este la un pas de obţinerea bombei atomice. Occidentul în frunte cu Obama ignoră complet ameninţarea, adoptînd strategia struţuilui cu capul în pămînt într-o situaţie de extremă încordare pe plan global, similară poate cu perioada premergătoare celui de Al Doilea Război Mondial. Netanyahu este un Winston Churchill al zilelor noastre dominate de Chamberlaini fără coloană vertebrală.

  ———————————————————————————————————-

  În aprilie 2009, anturajul lui Ahmadinejad a atacat verbal un supravieţuitor al Holocaustului – Elie Wiesel – numindu-l “Zio-Nazi” (nazist sionist) în timpul conferinţei ONU Împotriva Rasismului, Durban II care a avut loc la Geneva în aprilie anul acesta.

  În zilele precedente Durban II declarat:

  Ahmadinejad a numit Israelul “cel mai crud şi rasist regim”
  Apoi a continuat învinuind Statele Unite, Europa şi Israelul pentru criza financiară[…]
  Protestatarii au asaltat scena cînd Ahmadinejad a început să vorbească iar mai multe delegaţii occidentale au părăsit încăperea după ce preşedintele Iranului a spus că Israelul a fost creat sub “pretextul suferinţei evreilor din Al II-lea Război Mondial.”
  Ahmadinejad Attacks Israel, U.S. at U.N. Racism Conference

  Ahmadinejad a mai declarat presei iraniene în aprilie că Israelul este principala cauză a existenţei rasismului şi că Sionismul este pionierul terorismului.

  ———————————————————————————————————-

  Ahmadinejad a spus în 2005 că doreşte ştergerea Israelului de pe hartă

  În continuare vă las în compania cîtorva comentarii lasate de cititorii aticolului de pe hotnews.ro despre discursul preşdintelui Iranului de la ONU:

  Ahma spune:

  Are dreptate (Joi, 24 septembrie 2009, 11:16)
  Singura lui „problema” este poate modul prea vulcanic de a-si exprima opiniile, in rest mi se pare totul OK. Va trece ceva vreme pana populatia globului va percepe corect mesajele lui.

  Anton în raspunde lui Ahma:

  asa (Joi, 24 septembrie 2009, 11:36)
  asa e, si mie mi se pare ca are dreptate…doar ca solutiile lui (cand le prezinta) sunt pre violente si din cauza asta pierde mult…sa arati cu degetul e usor…
  ma intreb cum de au iesit Ungaria si Costa Rica si a ramas Romania? sau reprezentantul nostru, in stilul clasic, boicota intreaga adunare prin absenta :)?

  Mircea:

  MDA (Joi, 24 septembrie 2009, 11:37)
  Are perfecta dreptate. Probabil ca adevarul a deranjat pe unii care se cred atat de democrati incat nu lasa freedom of speech sa se manifeste.
  Nu sunt un fan a lui Ahmadinejad, dar le cam spune pe nume uneori, trebuie sa recunoastem

  Johnny Bravo ne lămureste:

  motiv de galceava (Joi, 24 septembrie 2009, 11:50)
  …iar ne dam la pas si algem doua echipe…iar ne batem. colegu’ mai smechr din clasa, SUA, si-a luat gasca si a plecat. omu’ cu barba are dreptate…pacat ca nu stie sa puna poblema mai diplomatic.

  Daniel:

  De acord (Joi, 24 septembrie 2009, 12:22)
  Daca ar avea mai mult tact ar avea si mai mult succes.
  Nu vorbeste prostii omul.

  Boda:

  sa-si faca un ONU cu Chavez si cu Ghadafi (Joi, 24 septembrie 2009, 11:58)
  Cu acelasi discurs, dar spus pe un ton calm, s-ar fi numit nu presedintele Iranului, ci un analist de politica externa cat se poate de realist:)
  Supararea statelor Uruguay si Costa Rica va avea, din pacate, efecte majore asupra echilibrului de forte pe plan mondial.

  după toate acestea, marius are primul comentariu decent:

  multi dar p… (Joi, 24 septembrie 2009, 12:08)
  ma mira atitudinea socialista a romanilor, care inca tin partea unor tari cu dictaturi ca Iran. Pai mai fratilor, daca va plac adevarurile lui Ahmadinejad asta de ce nu va duceti voi sa traiti in Iran sa vedeti ce bine o duc oamenii? Toti tinjiti dupa modul de viata al americanilor, pe care ii injurati atit!!! Va place confortul, viata dulce, comoditatea , dar va inversunati impotriva cotropitorilor americani si sionisti. Trebuie sa intelegeti ca Ro nu are alta alternativa decit sa fie cu civilizatia occidentala. Asa ne-am format de sute de ani, nu avem ce cauta in Orient. Or fi unii nostalgici, dar nici chiar asa. Vreti dictatura, mutati-va fratilor de aici.

  mă opresc aici, mi se pare că trăiesc un vis urît.

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

  Costin Andrieş

  Costin Andrieş

  Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

  33 de comentarii

  1. Francesco
   24 septembrie 2009

   Simona Miculescu, ambasadorul Romaniei la ONU, a ramas in sala de conferinte si a ascultat discursul lui Ahmadinejad, aceasta mi se pare cea mai grava „defectiune” din politica noastra externa de la semnarea in 1991 a Tratatului cu Uniunea Sovietica. O indulgenta pe altarul relatiilor economice cu o tiranie insetata de sange.

   Geoana si Basescu au facut o mare prostie deoarece Ahmadinejad a vorbit si impotriva noastra, el a criticat prezenta „strainilor” din Afghanistan.

   Au iesit din sala: Canada, Australia, Marea Britanie, Israel, Italia, Germania, Franta, Noua Zeelanda, Statele Unite si Ungaria. Nu-mi amintesc numele celorlalte 2 tari.

   Avem principii sau avem o spoiala de reguli oficiale pe care le punem la mezat?

  2. Grădinariu
   24 septembrie 2009

   Sugestia lui Ahmadinejad, cum că evreii, cei puţini, n-ar trebui să „comande” restului lumii (cei mulţi), să se înscrie oare în fascinaţia conducătorilor islamici faţă de modelele sovietice? (ştiu că Saddam era un mare fan Stalin, spre exemplu)

  3. Manjusri
   24 septembrie 2009

   @Francesco:
   Nu stiam ca ambasadorul nostru la ONU a ramas in sala si a ascultat discursul lui Ahmadinejad, cautionand astfel mizeriile aruncate de acest ticalos de la tribuna ONU
   Avem principii? Stim de ce parte a bericadei ne aflam? Am serioase indoieli.

  4. Kelemvor
   24 septembrie 2009

   „Toti tinjiti dupa modul de viata al americanilor, pe care ii injurati atit!”

   Cu asta le-a zis-o la toti ???? E usor sa fii ipocrit : „Noi vrem egalitate, dar nu pentru catei”, va amintiti ? Pai cum dom’le, americanii are atatia bani si petrol si nu ne da si noua. Huo ba , ei si evreii/tiganii/ungurii e de vina..

   Ahmadinejad si-a tinut doar „discursul” obisnuit la care, in mod normal, sala ar fi trebuit sa se goleasca ca la un film prost. Se pare ca romanii nu si-au pierdut fascinatia fata de discusurile bombastice ale dictatorilor.

  5. Riddick
   24 septembrie 2009

   Ce să mai zici când Brzezinski şi obama îi ţin isonul ?!

   Did Obama call on Israel to vacate Temple Mount?
   Israeli politicians accuse president of ‘misrepresenting history’ in U.N. speech

   http://www.wnd.com/index.php?f…..eId=110896

   Brzezinski: U.S. should forcibly stop IAF flying over Iraq to reach Iran

   http://www.haaretz.com/hasen/spages/1115891.html

  6. costin
   24 septembrie 2009

   Pai credeai ca Obama l-a pus pe Brzezinski acolo la intimplare? Cum sa nu mearga la unison? La fel si Van Jones, care nu a fost pus tar la intimplare, Obama stia cu cine are de aface, stia ce asteapta de la el. La fel si ACORN. Degeaba se face Obama ca nu stie despre ce este vorba dupa ce a fost prins cu mita in sac. Stie, stie foarte bine, si chiar daca este foarte greu de crezut, ar trebui sa ne obisnuim cu ideea. In privinta Israelului, a pozat un pic la zidul plingerii, dupa care a luat pozitia palestinienilor. Primul telefon care l-a dat ca presedinte a fost catre liderul palestinienilor, Abbas. Asta nu este nici ea o intimplare. Cred ca trebui sa ne obisnuim cu ideea si sa intelegem usor-usor ca Obama nu face nimic la intimplare, stie cu ce oameni se inconjoara si stie de ce.

  7. dr pepper
   24 septembrie 2009

   costin, nu sunt sigur ca brezinski face parte din administratie.
   cel putin asa sustine ABC.

   dar avem o alta surpriza!

   wall street journal care printre altele ofera spatiu sarah palin pentru editoriale:

   Leaders Demand Iran Open Nuclear Plant
   Tehran Revealed Second Facility as U.S. Readied Accusations

   iran a construit inca o fabrica de imbunatatire a uraniului secreta
   cred ca iar si’a castigat banii mossadul cinstit aici.
   obama, brown si sarcozy ataca direct.
   bine, bine – dar cum ramane cu istoricul discurs de la cairo care a imblanzit leul de la teheran?
   mister!

  8. dr pepper
   24 septembrie 2009

   bravo Simona, ai adus mari servicii Romaniei.
   cine te’a pus acolo?

   Comisiile de politică externă din Senat şi Camera Deputaţilor au avizat, marţi, favorabil, cu 24 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi o abţinere, nominalizarea Simonei Miculescu pentru postul de ambasador al României la ONU.

   Simona Miculescu a primit aprecieri pozitive din partea senatorilor şi deputaţilor membri ai Comisiilor de politică externă, aceştia considerând că deţine profesionalismul necesar pentru a reprezenta cu brio România.

   La rândul său, Simona Miculescu a arătat că ONU reprezintă o tribună universală, unde România poate să îşi facă auzită vocea, ea arătând că va face tot posibilul pentru profilarea internaţională a României cu şi mai multă fermitate.

   si de ce mai stai?

   În cadrul audierilor, Simona Miculescu a fost întrebată de către senatorul PRM, Eugen Mihăescu, unde va locui, la New York, în noua sa calitate, respectiv dacă va locui în apartamentul misiunii sau dacă va sta în locuinţa pe care statul român cheltuie 15.000 de dolari lunar.

  9. Turnofftheglory
   24 septembrie 2009

   Eu cred ca fufa noastra ambasadoare e doar tembeluta si atat. Sa o punem de un mic protest pe bloguri, poate ne aude cinetrebuie si ii plaseaza un sut in fund.

  10. dr pepper
   24 septembrie 2009

   daca ar da-o afara pe baza de incompetenta – ar mai salva din rusinea obrazului.
   „ambasadorul romaniei la onu nu a stiut ce se intampla in jurul sau si nici nu a avut traducator”:)

  11. dr pepper
   24 septembrie 2009

   daca nu: inseamna ca „vocea romaniei s’a auzit de la tribuna onu”.

  12. Imperialistu'
   24 septembrie 2009

   WASHINGTON (CNN) — President Obama recently shared sensitive intelligence with Russia and China about Iran’s newly unveiled nuclear facility to get the two countries’ leaders on board with new sanctions against Tehran, senior U.S. officials revealed Friday.

   And the strategy to build a coalition with Russia and China „has already begun to bear fruit,” one senior U.S. official said.

   The officials declined to be identified because of the sensitive nature of the negotiations.

   Like the United States, Russia and China are both veto-wielding members of the U.N. Security Council.

   Both countries have long opposed additional sanctions against Iran for its nuclear program, although Russian leaders recently have said they might be willing to compromise. Watch Obama discuss the recent news »

   Iran admitted to the existence of a second uranium enrichment plant in a letter sent to the International Atomic Energy Agency on Monday, the IAEA said Friday.

   The announcement prompted Obama, British Prime Minister Gordon Brown and French President Nicolas Sarkozy — all in Pittsburgh, Pennsylvania, for the Group of 20 economic summit — to hold a news conference in which they threatened a stiff response if Iran fails to conform to international obligations regarding nuclear development.

   Iran is breaking rules that all nations must follow,” Obama said.

   He called on the Iranian government to „take concrete steps” to demonstrate it will comply with its international guidelines to ensure its nuclear program is for civilian use and not a covert weapons program.

   Comentariul unui prieten: „saracul hussein chiar credea ca rusii si chinezii nu stiau ce stie el, ba poate chiar mai mult :lol:”

  13. costin
   24 septembrie 2009

   Iranul se faleste cu al doilea reactor nuclear, iar Obama, vasnic aparator al libertatii, vrea „negocieri serioase” cu Iranul. Nu va faceti griji, Obama is here:

   Obama offers Iran `serious, meaningful dialogue’

   WASHINGTON – President Barack Obama is offering Iran „a serious, meaningful dialogue” over its disputed nuclear program, while warning Tehran of grave consequences from a united global front.
   „Iran’s leaders must now choose — they can live up to their responsibilities and achieve integration with the community of nations. Or they will face increased pressure and isolation, and deny opportunity to their own people,” Obama said in his radio and Internet address Saturday.
   Eu nu stiu care parte din Death to America cintata pe stadioane nu o intelege Obama

   Hours later, Iran’s nuclear chief told state TV that his country would allow the U.N. nuclear agency to inspect Iran’s newly revealed and still unfinished uranium enrichment facility. Ali Akbar Salehi didn’t specify when inspectors from the International Atomic Energy Agency could visit. He said the timing would be worked out with the U.N. watchdog.

   De care parte din ONU, de Organizatie Consiliului Islamic”? ONU nu mai face nici cit o ceapa degerata.

   Obama said in his address that evidence of Iran’s building the underground plant „continues a disturbing pattern of Iranian evasion” that jeopardizes global nonproliferation.
   Ahead of Thursday’s international talks with Iran in Geneva, Obama said the world „is more united than ever before” on this issue. Those negotiations, he said, „now take on added urgency.”
   Iran’s failure to comply with international inspectors raised the potential of tougher economic penalties, although Obama and administration officials did not rule out military action.

   cel putin atit, pe Mad Jad si mulahii lui ii doare in 14 de sanctiunile impuse care oricum nu vor afecta decit poporul Iranian, pe care, dupa alegerile recente, este clar ca ei nu dau 2 bani. Oricit de nasol ar suna, eu cred ca problema Iranului nu poate fi rezolvata decit prin razboi

   „My offer of a serious, meaningful dialogue to resolve this issue remains open,” Obama said, urging Tehran to „take action to demonstrate its peaceful intentions.”

   Iar, nu stiu care parte din Death to America nu o intelege Obama. Ce negocieri? Sa ii ofere lui Ahmadinejad o mina si un picior in speranta ca nu ii va taia capul? Obama e dement.

   Evidence of the clandestine facility was presented Friday by Obama and the leaders of Britain and France at the G-20 economic summit in Pittsburgh. The news overshadowed developments on regulating financial markets and reducing fossil fuel subsidies.
   Soon after, Russian President Dmitry Medvedev, at his own news conference, urged Iran to cooperate, as did Chinese Vice Foreign Minister He Yafei. He, however, did not endorse penalties against Tehran.

   Mi se pare normal, nu este in interesul lui sa isi faca probleme cu Iranul. Prietenia ruso-iraniana s-a fructificat recent in convingerea lui Obama de a elimina scutul anti-racheta din Polonia, Polonia, una dintre cele mai pro-americane natii din lume, si cu siguranta din Europa socialista si anti-americana. Multumita lui Obama, ză uan, America a pierdut doi aliati: Cehia si Polonia, asta pt a incerca sa se imprieteneasca cu Iran si Rusia. nice job, mr president!

   At a news conference in New York, Iranian President Mahmoud Ahmadinejad said his country had done nothing wrong and Obama would regret his actions.

   Obama nu vede, sa mai degraba tind sa cred ca NU VREA sa vada ca appeasementul tarilor gen Iran nu face decit sa ii faca si mai indrazneti si mai periculosi. Inca incerc sa imi dau seama daca este vorba de prostie sau de rea intentie. Din ce in ce incep sa inclin sa cred ca este vorba de rea intentie din partea lui Obama.

   Ahmadinejad: „What we did was completely legal, according to the law. We have informed the agency, the agency will come and take a look and produce a report and it’s nothing new,” he said.
   Ahmadinejad said the plant — which Iranian officials say was reported to nuclear authorities as required — wouldn’t be operational for 18 months. But he sidestepped a question about whether Iran had sufficient uranium to manufacture a nuclear weapon.
   Obama offers Iran `serious, meaningful dialogue’

  14. Riddick
   24 septembrie 2009

   The Joker is endangering civilization

   The Joker’s refusal to take Iran at its word, or his inability to overcome his deeply entrenched naïveté, is going to end in disaster for Israel and the West in general. The Joker could not play his hand any more advantageously for the Ummah.

   http://1159pmgmt.blogspot.com/…..ation.html

  15. costin
   24 septembrie 2009

   The 800 Pound Taliban In The U.N. General Assembly

   800PoundTaliban

  16. dr pepper
   24 septembrie 2009

   centru dreapta a luat puterea in germania si sarkozy „i’a tras’o lui obama… ????
   ce ciudat mi se pare sa vad o america socialista si o europa care se indreapta catre centru dreapta.

  17. Imperialistu'
   24 septembrie 2009

   Cu observatia, Pepper, ca dreptele din Germania si Franta sunt mai degraba… de centru. ????

  18. dr pepper
   24 septembrie 2009

   ah, inteleg acum, imperialistule:

   The victory of Merkel, her party, and her party’s Free Democrat allies is not a triumph of American conservatism in Europe, but it is an emphatic and clear rejection of the political alternatives to religious belief, individual liberty, and free economic markets. We are not winning in democratic elections around the world, yet. But, in many places, our enemies have stopped winning. Sunday was another blow to European leftism.

   nu prea stiu cum sta treaba cu europa in general.
   in romania stiu ca nu exista nici o sansa din moment ce lipseste cu desavarsire de pe scena politica.
   exista doar printre intelectualii de dreapta gen tru, tismaneanu, cartarescu, plesu samd
   si chiar daca il vad pe basescu catre dreapta – pd-ul nu prea il vad.
   dar europa se apropie macar de centru cu berlusconi, merkel si sarcozy.
   sa vedem anglia.
   si ca un paradox: germanii s’au strans in grup sa il aclame pe obama dar au ales’o pe merkel ????

  19. chriscross
   24 septembrie 2009

   ok. dar nu ar fi mai bine romania fara psd in guvern? ????

  20. Imperialistu'
   24 septembrie 2009

   In conditiile date, cred ca nu. Fiind in guvern, e controlabil, Chriscross. ???? Urmaresc circul autohton cu destula satisfactie, pana una alta.

   Pepper> Centristi da, poate chiar centru-dreapta, dar ma tem nici unul dintre ei nu este un 100% right-winger. ????

  21. dr pepper
   24 septembrie 2009

   motto:

   14. Anti-Jewish Jews
   We don’t really need Achmadinejad and Kadaffi. We already have George Tzuras, Chomsky, J-Street, beside a whole slew of left-wing anti-Jewish Jews in the US and Israel, too numerous to enumerate. We have enough of our own, thank you.
   Irwin Ruff, USA (28/01/09)

   Charge: Ahmadinejad Rants to Hide His Jewish Roots

   by Hillel Fendel

   ???? super comentariul.

  22. chriscross
   24 septembrie 2009

   as mai adauga pe lista si pe Norman Finkelstein

  23. costin
   24 septembrie 2009

   a devenit oficial, cica Ahmadinejad are radacini evreiesti ????

   A photograph of the Iranian president holding up his identity card during elections in March 2008 clearly shows his family has Jewish roots.
   A close-up of the document reveals he was previously known as Sabourjian – a Jewish name meaning cloth weaver.

   The short note scrawled on the card suggests his family changed its name to Ahmadinejad when they converted to embrace Islam after his birth.
   The Sabourjians traditionally hail from Aradan, Mr Ahmadinejad’s birthplace, and the name derives from „weaver of the Sabour”, the name for the Jewish Tallit shawl in Persia. The name is even on the list of reserved names for Iranian Jews compiled by Iran’s Ministry of the Interior.
   Experts last night suggested Mr Ahmadinejad’s track record for hate-filled attacks on Jews could be an overcompensation to hide his past.
   Ali Nourizadeh, of the Centre for Arab and Iranian Studies, said: „This aspect of Mr Ahmadinejad’s background explains a lot about him.
   „Every family that converts into a different religion takes a new identity by condemning their old faith.
   „By making anti-Israeli statements he is trying to shed any suspicions about his Jewish connections. He feels vulnerable in a radical Shia society.”
   A London-based expert on Iranian Jewry said that „jian” ending to the name specifically showed the family had been practising Jews.
   „He has changed his name for religious reasons, or at least his parents had,” said the Iranian-born Jew living in London. „Sabourjian is well known Jewish name in Iran.”
   A spokesman for the Israeli embassy in London said it would not be drawn on Mr Ahmadinejad’s background. „It’s not something we’d talk about,” said Ron Gidor, a spokesman.
   The Iranian leader has not denied his name was changed when his family moved to Tehran in the 1950s. But he has never revealed what it was change from or directly addressed the reason for the switch.
   Relatives have previously said a mixture of religious reasons and economic pressures forced his blacksmith father Ahmad to change when Mr Ahmadinejad was aged four.
   The Iranian president grew up to be a qualified engineer with a doctorate in traffic management. He served in the Revolutionary Guards militia before going on to make his name in hardline politics in the capital.
   During this year’s presidential debate on television he was goaded to admit that his name had changed but he ignored the jibe.
   However Mehdi Khazali, an internet blogger, who called for an investigation of Mr Ahmadinejad’s roots was arrested this summer.
   Mr Ahmadinejad has regularly levelled bitter criticism at Israel, questioned its right to exist and denied the Holocaust. British diplomats walked out of a UN meeting last month after the Iranian president denounced Israel’s ‘genocide, barbarism and racism.’
   Benjamin Netanyahu made an impassioned denunciation of the Iranian leader at the same UN summit. „Yesterday, the man who calls the Holocaust a lie spoke from this podium,” he said. „A mere six decades after the Holocaust, you give legitimacy to a man who denies the murder of six million Jews while promising to wipe out the State of Israel, the State of the Jews. What a disgrace. What a mockery of the charter of the United Nations.”
   Mr Ahmadinejad has been consistently outspoken about the Nazi attempt to wipe out the Jewish race. „They have created a myth today that they call the massacre of Jews and they consider it a principle above God, religions and the prophets,” he declared at a conference on the holocaust staged in Tehran in 2006.

  24. dr pepper
   24 septembrie 2009

   @ chriscross, am citit articolul si am ramas uimit:

   “The last thing I want to say is: After the horror and after the shame and after the anger, there still remains the hope. And I know I can get in a lot of trouble for what I’m about to say, but I think that Hizbullah represents the hope. They are fighting to defend their homeland, they are fighting to defend the independence of their country, they are defending themselves against foreign marauders, vandals and murderers and I consider it to be genuinely to be an honor to be in their presence.”

   si din biografia wiki am aflat ca e bun prieten cu chomsky.
   oamenii astia ar gasi circumstante atenuante si lui hitler.
   ce nebunie!

  25. Akira
   24 septembrie 2009

   Costin,

   What do you find so objectionable about, “Pretextul (Holocau$tul) folosit pentru crearea unui regim sionist este fals … Este o minciună bazată pe presupoziţii mistice şi de nedovedit”

   ?

   + + +

   And re:

   “Netanyahu este un Winston Churchill al zilelor noastre dominate de Chamberlain-i fără coloană vertebrală.”

   First of all, Satanyahoo is stronger than Churchill, since Bennie is a Jew and the Chief Druid Churchill was only a slave to the Jews he was in debt to.

   Secondly, even though you meant it as a compliment, Satanyahoo is like Churchill in that both are warmongers and liars, and both want to sacrifice Americans.

   Chamberlain tried to achieve peace, since the Germans were mostly trying to restore their stolen national territory and neutralize the Zionist threat.

   Chamberlain couldn’t counteract the Jews who ruled Britain and therefore it was Britain which declared war on Germany, after the Germans liberated Danzig.

   And the Germans went to war against the Jew’s USSR when it was obvious that America was arming the Soviets for an invasion of the West, and after Molotov decreed that Romania and Finland were “internal affairs” of the USSR (which is part of the reason why Antonescu announced that in signing the Tripartite Pact, Romania was not just acting out a formality but was ready “to fight sword in hand beside the Axis powers for the victory of civilization”).

  26. emil
   24 septembrie 2009

   Costin, ia-l te rog pe Georgica asta de mina si vezi cum faci, dar nu intra in polemici interminabile; scoate-l pe cimp si sa-si tina acolo seminariile.

  27. costin
   24 septembrie 2009

   Akira,
   I read these things from you:

   First of all, Satanyahoo is stronger than Churchill, since Bennie is a Jew and the Chief Druid Churchill was only a slave to the Jews he was in debt to.

   Chamberlain tried to achieve peace, since the Germans were mostly trying to restore their stolen national territory and neutralize the Zionist threat.

   Chamberlain couldn’t counteract the Jews who ruled Britain and therefore it was Britain which declared war on Germany, after the Germans liberated Danzig.

   you choose to blame the jews for all the wrongs in the world. you are wrong but you are so deep cought into this worldview that talking about it wouldnt make any sense.

   I have nothing more to say to you.

  28. Elena
   24 septembrie 2009

   deci nu are dreptate pt ca nu a fost politicos? Si ce se intimpla daca era? Nu mai plecau delegatiile din sala?
   Noi de ce trebuie sa facem exact ca SUA ?
   Statul israel este un stat terorist facut de SUA pt ca de acolo sa controleze militar zona cu petrol.Este un stat ifiintat pt o comunitate religioasa, evreii. Natiunea palestiniana a fost deposedata de tara ei.
   Presedintele Iranului are dreptate.

  29. Imperialistu'
   24 septembrie 2009

   Te pomenesti ca americanii au infiintat miscarea sionista si apoi l-au obligat pe Hitler sa ii extermine in lagare, e si mult petrol in Iudeea, nu gluma.

  30. panseluta
   24 septembrie 2009

   patrupezi:

   Elena scrie, negru pe alb:

   „Statul israel este un stat terorist facut de SUA pt ca de acolo sa controleze militar zona cu petrol.Este un stat ifiintat pt o comunitate religioasa, evreii.”

   Vrea cineva sa comenteze, ca eu nu stiu de unde sa o apuc, si mi-au mai ramas doar doua ore de lumina, in care trebuie sa spal si sa gatesc si sa-i tai gherutzele patrupedei mele?

   Please help!

  31. panseluta
   24 septembrie 2009

   Imperialistu’:

   He he… gind la gind cu bucurie… Tocmai ii povesteam lui Lilisor, patrupeda mea adorata, cum devine chestia cu sionistii si Imperiul Otoman, si „ciinii de evrei” refugiati de cam peste tot la ei acasa, de unde fusesera goniti stim noi de cine si cum si cind. Lili a inteles perfect, ca e mai desteapta ca multi bipezi.

   P.S. Tare mi-e dor de Israelianca. Of si of.

  32. Adina
   24 septembrie 2009

   Vizionati Pastor Rev.Lazar Gog-Perspectiva Profetica a anului 2010.

   Foarte interesant si foarte adevarat!!!!!!!!!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Ce ai mai putea citi
  ro_RORomanian