FUNDATIA IOAN BARBUS

Al-Jazeera: „Obama e musulman”

Al-Jazeera despre discursul lui Obama din Istanbul, ‘Statele Unite nu sînt în război cu islamul’.

[Obama] A vorbit despre contribuţia credinţei islamice adusă vieţii musulmanilor americani iar apoi a pesonalizat mesajul spunînd ‘Ştiu pentru că sînt unul dintre ei’. A fost un mesaj care a atins pe multă lume azi.

Anita McNaught de la Al-Jazeera, a spus din Istambul: ‘Acesta a fost discursul pe care îl aşteptam cu toţii, a atins toate punctele esenţiale’
Obama: ‘US not at war with Islam’/arhiva Yahoo

Al-Jazeera despre Obama

.

.

.

.

.

De fapt Obama a spus asta:

Statele Unite au fost îmbogăţite de musulamnii americani. Mulţi alţi americani au musulmani în familiile lor sau au trăit în ţări cu populaţie majoritar musulmană – ştiu pentru că sînt unul dintre ei.
Obama: ‘US not at war with Islam’

Obama cu turbanSincer, nu prea înţeleg cum a fost posibil ca Al-Jazeera să facă o boroboaţă atît de mare şi să spună lumii arabe ceea ce oricum vrea să audă de atîta timp(Nu zic eu asta, ci Anita McNaught). Bănuiesc că a fost ceea ce în engleză poartă numele de Freudian Slip… sau mai bine zis de make believe pentru că Obama ne-a spus deja că nu a fost niciodată musulman.

.

.

.

.

Articolul în forma sa originală, în care Al-Jazeera spune că este musulman, îl puteţi vedea în arhiva yahoo aici. Acesta a fost modificat după aproximativ o oră iar pasajul cu pricina a fost scos. Puteţi vedea varianta nouă, aici.
Şi cum ar putea Statele Unite să fie în război cu islamul cînd preşedintele Americii face plecăciuni supuse în faţa liderului unui dintre cele mai represive regimuri islamiste din lume?
Sursa pozei cu Obama: Daily Mail
Prin: Gatewaypundit

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian