FUNDATIA IOAN BARBUS

Aliaţii lui Obama: Keith Ellison, primul musulman din Congres

ne-Arab Muslim-American alaturi de Obamessiah; poză de familie

S-a întâmplat cu mai mult de un an în urmă, mai exact pe 17 iulie 2007 la o adunare a ateiştilor din statul Minnesota. Onorabilul – titlul oricărui membru al Congresului – Keith Ellison, fiu al statului Minnesota, convertit la islamism şi susţinător al organizaţiei extremiste Nation of Islam, şi-a exprimat ideile cu privire la echivalenţa Bush-Hitler.

Astfel, în privinţa mobilului acţiunii ce a condus la pierderile de vieţi omenensti din 9/11, Keith Ellison a afirmat în aplauzele a 300 de membri ai organizaţiei Atheists for Human Rights:

„It’s almost like the Reichstag fire, kind of reminds me of that,” A spus Ellison . „After the Reichstag was burned, they blamed the Communists for it, and it put the leader [Hitler] of that country in a position where he could basically have authority to do whatever he wanted.”

Traducere:

„Este aproape la fel ca incendierea Reichstag-ului, îmi cam aduce aminte de asta”, a spus Ellison. „După ce Reichstag-ul a fost ars, au dat vina pe comunişti şi asta l-a pus pe conducător [Hitler] în poziţia în care avea practic autoritatea de a face orice îşi dorea.”

Mai departe, în mod demagogic, Keith Ellison a adăugat că nu poate acuza direct Administraţia Bush de planificarea 9/11 deoarece:

„you know, that’s how they put you in the nut-ball box – dismiss you”.

Traducere:

„Ştiţi cum e, aşa te pun într-un spărgător de nuci („nut-ball box”)” – te aruncă în derizoriu”.

Ales în noiembrie 2006 în circumscripţia District 5 din Minneapolis, statul Minnesota onorabilul Keith Ellison, în vârstă de 43 de ani, a avut o comportare aproape normală în perioada de dinainte de acest discurs, concentrându-şi activitatea în domeniile educaţie şi sănătate. Deşi acceptă – cam cu jumătate de gură – responsabilitatea lui Osama Bin Laden (frate de-al său întru Islam) Keith Ellison este unul din cei care promovează idea “genială” a participării preşedintelui Bush (poate sau „sigur” prin CIA?) la declanşarea masacrului din 11 septembrie 2001.

fire_ball

Musulmanii îi urăsc pe cei fără Dumnezeu. Îi consideră mai jos decât animalele, iar una din “datoriile” musulmanilor este să-i omoare pe ateişti (ca şi pe apostaţi, de altfel). Acei trei sute de membri ai organizaţiei Atheists for Human Rights au fost puţin miraţi de promisiunea protecţiei din partea lui Keith Ellison:

„You’ll always find this Muslim standing up for your right to be atheists all you want.”

Traducere:

„Mereu îl veţi găsi pe acest musulman susţinându-vă dreptul de a fi ateişti cât veţi dori.”

Ca să vezi! Deci ori Keith Ellison nu şi-a studiat bine Coranul, ori a minţit pentru a-i atrage de partea democraţilor pe ateiştii anti-război. Adversar al războiului susţinut de Statele Unite în Irak, Keith Ellison şi-a atras critici din partea aliaţilor săi intransigenţi care i-au reproşat votul în favoarea finanţării trupelor pentru încă 16 luni pe teatrul de operaţiuni.

Şi dacă îşi schimbă gândul dragul de politician democrato-musulman, ce se întâmplă cu ateiştii? Nu mai pot rămâne ateişti? În prezent activitatea principală a lui Keith Ellison constă în sprijinirea lui Barack Hussein Obama în campania electorală pentru preşedinţia Statelor Unite. Astfel, pagina de internet Arab-Americans for Obama ni-l prezintă pe ne-arabul-american-musulman Keith Ellison într-o pledoarie electorală:

Part 1

Part 2

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

5 comentarii

 1. fishbone
  5 septembrie 2008

  Am locuit in Minnesota 5 ani si pot sa atest pozitia puternic democrata care o are. In Nebraska e tocmai invers ????

  Am mai scris treaba asta pe altundeva dar o spun si aici. Cu privire la Obama ca si candidat, poate ca eu sunt genul de american pe care il deruteaza cuvinte grele precum „outsourcing” dar care isi pune niste intrebari elementare mult mai grele. Ca de exemplu, daca Obama spune ca nu numai ca-i pasa de familia mea dar ii vrea si binele, de ce atunci nu-si ajuta propria lui familie? Sunt destul de hotarat pentru cine voi vota la urne cand vine ziua ….

 2. Francesco
  5 septembrie 2008

  fishbone:

  Obama despre „Typical White Person”

  Eu cred ca isi ajuta familia in felul sau, un pic „ocolit”. Vorbind despre bunica din familia sa americana Barack Hussein Obama a spus pe 20/03/08:

  „the point I was making was not that my grandmother harbors any racial animosity. She doesn’t. But she is a typical white person, who, if she sees somebody on the street that she doesn’t know, well there’s a reaction that’s in our experiences that won’t go away and can sometimes come out in the wrong way. And that’s just the nature of race in our society. We have to break through it.”

  Cand faci observatii de genul: „but she is a typical white person”, deci o „persoana alba tipica” ce trece pe partea cealalta a strazii daca nu te cunoaste (in sens rasist, pentru ca se presupune ca esti de culoare iar „persoana alba tipica” se teme de tine) atunci ajuti la integrare, est un demn candidat la Presedintia Statelor Unite.

  Citatul provine din interviul dat statiei de radio 610 WIP din Philadelphia.

 3. Imperialistu'
  5 septembrie 2008

  Update Keith Ellison – pentru cei care vor sa afle mai mult despre maretul Keith. Nation of Islam FTW!

 4. costin
  5 septembrie 2008

  uuups! :))


 5. Imperialistu'
  5 septembrie 2008

  Din pacate pentru el, nu e musulman, ci doar un fost membru al unei biserici rasiste. ???? Pe de alta parte, Keith Ellison este un actual membru al unei „biserici” demente. :mrgreen:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian