FUNDATIA IOAN BARBUS

Am votat Iohannis

Fără să am dubii, calm, fără patimă și cu sentimentul că acesta este drumul care ne poate feri țara de răul absolut reprezentat de corupția politicienilor și ne poate consolida parcursul atlantic și cel european. Sunt sigur că nu m-am înșelat în privința alegerii și că alături de mine au votat și cei care de obicei sunt cu dreapta politică, inclusiv susținătorii Monicăi Macovei și ai Elenei Udrea.

images6HUFS1MF
Mă mândresc cu votul pe care l-am dat astăzi și mă uit înainte cu speranță. Nu va fi ușor de învins armata de distribuitori de găleți și pachete PSD-iste aliați cu coțcarii politici anteniști, campionii absoluți ai urii și ai minciunii. Cu cât DNA-ul ia mai mulți colegi ai plagiatorului, cu atât se întărește solidaritatea în rău a sindicatului mafiot numit PSD. Votându-l pe Iohannis am respins manipularea naționalist-religioasă făcută de “patrioții” lui Ponta, atat cei cu cu sutană dar și cei fără. Un ticălos aflat până mai acum câteva zile în fruntea PSD-ului voia să fure 40000 de hectare din România și acest partid mai are curajul să invoce patriotismul!

Alți indivizi cu sufletul murdar vor să-i convingă pe românii aflați în străinătate să își uite îndatoririle cetățenești și să nu voteze așa cum vor. Mii de oameni stau la coadă visând să atingă una dintre cele două ștampile pe care ticăloșii le-au trimis în ambasadele europene. Șeful diplomației românești ne informează că doar la Nancy nu există coadă la votare și ne-a invitat să mergem acolo, indiferent de locul unde ne aflăm. Domnule Meleșcanu, mizeria poate avea limite dar ticăloșia nu!

De aceea trebuie să avem încredere și să dăm un exemplu celor care încă nu s-au dus la vot. Votați români, votați cu gândul la țara voastră și la copiii voștri, votați gândindu-va că puteți opri hoția, minciuna și manipularea!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian