FUNDATIA IOAN BARBUS

Apple extinde gama de i-gadgets

Firma Apple, brandul care revoluţionează interacţiunea om-maşină de trei decenii, a adăugat o nouă aplicaţie hardware-software la produsele iPod şi iPhone. Consecinţele sociale sînt nebănuite… o eră de pace şi linişte devine în sfîrşit posibilă, la nivel global. Suplimentul de 30.000 de soldaţi americani pentru Afganistan va fi dotat cu această aplicaţie revoluţionară, customizată la …

Firma Apple, brandul care revoluţionează interacţiunea om-maşină de trei decenii, a adăugat o nouă aplicaţie hardware-software la produsele iPod şi iPhone. Consecinţele sociale sînt nebănuite… o eră de pace şi linişte devine în sfîrşit posibilă, la nivel global.

Suplimentul de 30.000 de soldaţi americani pentru Afganistan va fi dotat cu această aplicaţie revoluţionară, customizată la toţi parametrii necesari pentru cucerirea inimii şi minţii Talibanului.

Bruxelles este entuziasmat de aplicabilitatea acestui aparat în sfera relaţiilor dintre UE şi cetăţeni, care să permită în sfîrşit dezvoltarea armonioasă a proiectului european pe termen lung şi o bază stabilă.

La activitatea de research & development au participat Japonia (cu know-how indispensabil) şi Arabia Saudită (cu analiza competentă a implicaţiilor divine).


IPodObamaLarge

Emil Borcean

Emil Borcean

Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian