FUNDATIA IOAN BARBUS

Belgia: „Un homosexual nu poate ajunge Prim Ministrul unui viitor stat islamic”

Elio Di Rupo, francofonul socialist care conduce negocierile pentru formarea unei noi coaliţii federale în Belgia, a primit o scrisoare de ameninţare ce este în prezent investigată de Poliţia din Bruxelles.

Purtătorul de cuvînt al poliţiei a spus jurnaliştilor că o investigaţie a fost pornită şi că Poliţia Federală nu crede că scrisoarea este opera unui farsor.

Extrase din scrisoare:

 • „În numele lui Allah.”

 • „Un homosexual nu poate deveni Prim Ministrul unui viitor stat islamic, cum este Belgia.”

 • „Păcătosul şi homosexualul Di Rupo va muri de spada albă.”

Di Rupo, care chiar dacă nu vorbeşte despre viaţa lui privată şi nu ţine secret faptul că este homosexual, nu va primi protecţie specială de la Centrul de Criză al Ministerului de interne ca urmare a ameninţării.

În articolul de pe flandernews.be se mai spune şi că Elio Di Rupo ar putea deveni primul Prim Ministru deschis homosexual din Uniunea Europeană.

Pim Fortuyn a ratat această şansă în 2002, cînd a fost ucis de un fanatic ecologist cu nouă zile înainte de alegerile care l-ar fi făcut Prim Ministru olandei. Paradoxal, Pim Fortuyn a fost ucis pentru a proteja musulmanii, după ce o întregă campanie de demonizare a fost îndreptată împotriva lui de elitele progresiste olandeze. Pim Fortuyn spunea că islamul este o cultură înapoiată, imigraţia musulmană oprită, iar musulmanii integraţi şi asimilaţi în societatea olandeză prin obligativitatea de a îmbrăţişa valorile occidentale. Acest gen de idei sînt „thought crime” în Europa zilelor noastre.

Textul ameninţării vorbeşte de viitorul „stat islamic, Belgia”. Procesul de transformare a Belgiei în paşalîc a început şi se desfăşoară cu rapiditate. Ca de obicei, peştele de la cap (Bruxelles) se împute.

via Islam in Europe

P.S. Acum cîteva luni întrega Belgie a primit ameninţări cu terorismul din cauza interzicerii purtării burqa: Belgia: ameninţări cu terorismul pentru interzicerea burqa.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

5 comentarii

 1. murfi
  8 august 2010

  Reportage of Muslims in Belgium

 2. calehari
  8 august 2010

  Foarte buna postare,excelent completata de filmul lui murfi.Urmaresti parca,un film SF,in care printul arab a plecat cu soimul pe brat,la vanatoare de KUFFARI.Dar soimul lipseste,Kuffarii dorm linistiti(inca)pe bancile parcului bruxellez,iar profeticele cuvinte:Pregatiti-va sa va carati pentru ca musulmanii sunt aici ca sa ramana si sa stapaneasca, ar convinge pe oricine(oare?)ca nu este fictiune ,ci trista realitate.
  Acum 100 de ani ,Paul Bourget spunea:Patru stavile ne apara de barbarie.Marele Stat Major german,Camera Lorzilor,Academia Franceza si Vaticanul!.Acum de cele 4 stavile,realitatea ne convinge ca s-a cam ales praful,Paul Bourget nu mai e nici el,inlocuit de un aeroport,iar noi ne intrebam nelinistiti-Cine ne apara de barbarie?
  Raspuns linistitor:ELIO DI RUPO.prim ministru al viitorului stat islamic Belgia si altii de calibrul lui.

 3. Vlad M.
  8 august 2010

  Autodeclarat „ateu, rationalist si francmason”, socialistul asta pe invers este expresia cea mai vie a circului care se numeste Belgia. Flandra sa se rupa naibii mai repede ca e nebunie cu astia.

 4. Vlad M.
  8 august 2010

  Clipul lui Liviu nu mai merge. The YouTube account associated with this video has been terminated. Victorie DhimmiTube.

 5. linus
  8 august 2010

  N-am auzit azi, in 2016, de Mise Rupe de Ellho…

  Sigur n-a fost observat, atunci, lânga Baciu-Hoia ? Dupa moaca, as jura.
  Sau e Polanski deghizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian