FUNDATIA IOAN BARBUS

Bill de Blasio, de la Occupy Wall Street la primar al New York-ului

"HOPE"

„HOPE AND CHANGE”

Daniel Francesco despre noul primar al New York-ului, Bill de Blasio:

„S-a nascut in 1961 si avea numele Warren Wilhelm; in 1983 si-a schimbat numele in Warren de Blasio-Wilhelm; in 2002 si-a schimbat din nou numele in Bill de Blasio. In 1983 a vizitat Uniunea Sovietica (pe vremea cand era “organizer” pentru o miscare anti-nucleara americana, de regula aceste miscari erau dirijate si subventionate de la Moscova); a fost in Nicaragua si s-a evidentiat ca un fervent sandinista. A condus o filiala a New Party, afiliat la ACORN, organizatia de care a apartinut si Barack Hussein Obama.”

Emil Borcean:

„Bill de Blasio are un CV beton. In 1983 (avea 21 de ani si era student la New York University) a efectuat o vizita in URSS. Era acelasi an in care Reagan caracteriza regimul sovietic drept un “imperiu al raului”. New York University a fost intrebat de presa cine a finantat vizita lui De Blasio si cine i-a aranjat itinerariul, dar secretariatul universitatii nu a raspuns. La 26 de ani, in 1988, De Blasio s-a deplasat in Nicaragua, in sprijinul regimului marxist Sandinista. Dupa intoarcerea in SUA a participat, ca voluntar in cadrul organizatiei Nicaragua Solidarity Network of Greater New York, la strangerea de fonduri pentru sandinisti. S-a casatorit in 1994 cu Chirlane McCray, iar luna de miere a petrecut-o in Cuba. Chirlane McCray este feminista, iar in 1979 a publicat un articol in Essence Magazine, intitulat I Am A Lesbian. In articol ea felicita revista, dedicata unei audiente negre, si se felicita pe sine pentru curajul de a difuza confesiunea unei negrese progresiste care isi declara cu mandrie homosexualitatea.”

New York Times vorbește despre tinerețile lui revoluționare, în care aducea elogii tiranilor, ca tânăr radical de stânga, dar le-a uitat pe cele mai recente, pe care le amintesc alte publicații (NY Post, via Breitbar.com), care arată că a rămas un radical de stânga:

În 2002, Bill de Blasio a participat la un omagiu adus tiranului african, Robert Mugabe:

„Brooklyn state Sen. Simcha Felder, then a first-year councilman, recalled being shocked by Mugabe’s visit.
“I asked around and found out what a madman Mugabe was,” Felder said, explaining why he stayed far away.
But de Blasio was there, along with other legislators, mostly from the council’s Black, Hispanic and Asian Caucus, who still considered Mugabe a hero for helping overthrow white colonial rule decades earlier.”

A participat și la demonstrațiile „Occupy Wall Street” față de care și-au exprimat susținerea, printre alții, așa cum amintea Emil Borcean într-un articol ILD preluat de Revista22, comuniști, naziști, islamiști, în general de tot ce este antidemocratic și totalitar:

„In 2011 he spoke to members of Occupy Wall Street saying he hoped the Mayor would find a „peaceful” agreement with the squatters who had taken over a public space to push an anti-capitalist message.

In early 2012, de Blasio once again joined Occupy to protest Wal-Mart. Here you can see him denounce Wal-Mart using the „people’s mic” while standing beside a man whose sign reads „Arrest the Bankers!”

Foarte curând și foarte previzibil, Occupy Wall Street, în ciuda faptului că în România a fost comparat în mod repetat (este comparat în continuare) cu Piața Universității din ’89-’90 (cum arată și articolul lui Emil Borcean), a devenit, la origine, o scenă a ideilor totalitare și o „orgie” de crime, violuri și abuz de droguri. În București, incomparabil mai temperat, s-a transformat în „Salvați Roșia Montană” și „salvați România de gazele de șist și americani”.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

4 comentarii

 1. dana
  8 noiembrie 2013

  de aici reiese fara urma de dubii ca mama prostilor nu e neaparat in Ro

 2. Ray Inferno
  8 noiembrie 2013

  @dana: Rezulta ca mama prostilor este universala si globala. Ea transcende granitele statelor natiune si limitele geografice ale continentelor.

 3. Costin Andrieş
  8 noiembrie 2013

  Glenn Beck despre cum Bill de Blasio va ajunge primar, cu mai bine de o luna inainte sa o faca:
  http://www.youtube.com/watch?v=IIRdonFjGCg

 4. DanCanada
  8 noiembrie 2013

  E clar, New York o sa fie Detroit in citiva ani.

  De pe Breitbart.com:

  According to Charles Gasparino (NY Post), de Blasio-who supported the Castro regime in Cuba and the Sandinistas in Nicaragua-said: „“Everything you heard about me is true. . . I am not a free-marketeer. . . I believe in the heavy hand of government.”

  Altu’ care crede in unicorni si Zina dintisorilor ajuns pe un post suficient de important ca sa distruga totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian