FUNDATIA IOAN BARBUS

Dineu de Ramadan la Casa Albă asezonat cu vânătoare de „teroriști” creștini

5 noiembrie 2009, ora prânzului, baza militară Fort Hood – Texas. Urcat pe o masă, maiorul Malik Nidal Hasan își descarcă liniștit pistoalele semi-automate asupra unei săli pline cu soldați americani. Urlete de durere și spaimă, teroare, miros de sânge amestecat cu mirosul prafului de pușcă. Liniște – doctorul psihiatru, Malik Nidal Hasan, își reîncarcă armele cu muniție explozivă. Deschide iar focul asupra soldaților neînarmați. Operația se repetă timp de 30 de minute lungi cât o veșnicie: încarcă și trage – trage, ucide, rănește. Urletele de „Allah Akbar!” animă din când în când un „exercițiu de tir” ce se soldează cu 13 morți și 33 de răniți, dintre care mulți grav. Carnagiul este întrerupt de Kimberley Munley, membră a SWAT, care-l doboară pe terorist după un schimb prelungit de focuri. Este rănită, și ea, în trei locuri.

Mulțumită președintelui democrat Bill Clinton – care a hotărât, în 1993, că personalul militar nu are voie să poarte arme în bazele militare, Nidal Hasan a putut să tragă liniștit timp de o jumătate de oră în soldații aflați într-o bază militară, în timp ce poliția s-a remarcat salvând armata dintr-o situație foarte grea. Soldații americani îi sunt recunoscători lui Bill pentru grija purtată. Mai mult decât alți președinți democrați, Bill Clinton a schimbat America „în bine” (mai mereu un președinte democrat e nemulțumit de țara sa și vrea să o schimbe „în bine”) și, deși mulți nu credeau că este posibil mai rău, a fost surclasat – se putea altfel?- tot de un democrat, de Hussein Obama.

După atentat, pentru că se implinea un an de când Barack Hussein era președinte, ministrul apărării nevrând să lezeze sensibilitatea comandatului suprem, a încadrat măcelul nu ca atentat terorist, ci drept „violență la locul de muncă”! Doar locatarul de la Casa Albă atrăsese atenția că, deși creștin, provenea de fapt din mai multe generații de musulmani kenieni (sic); prin urmare, așa cum „creștinul” din Biroul Oval nu-și scotea covorașul pe peluza de sub fereastra locului de muncă să se roage cu fața la Mecca, nici ministrul apărării nu-l califica drept terorist pe musulmanul Nidal Hasan.

obama 3

Și, pentru că orice are un început chiar și tradiția, pentru a-l scuza pe Malik Hasan s-au pus bazele uneia noi: atunci când devin violenți la serviciu, americanii obișnuiesc să strige „Allah Akbar!” în timp ce-și ucid colegii, mai ales că președintele Barack Hussein a certificat cu mândrie: „America este una dintre cele mai mari țări musulmane din lume”.

Pe vremuri dreaptă, azi mai degrabă corectă politic, justiția militară americană a hotărât, și ea, să-și aducă contribuția la liftingul realității interzicând acuzării – prin vocea și voința colonelului judecător militar, Tara Osborne – să menționeze „terorismul” ca motiv al execuției în masă, în cadrul procesului intentat lui Nidal Hasan!
Iar acestuia, Tara Osborne i-a cerut să nu încerce să dovedească juriului că a acționat astfel pentru a răzbuna moartea musulmanilor din Afganistan, ci pentru că a fost cuprins de un „acces spontan de furie”. Numai că nefiind imam, ci o biată femeie – ceea ce pentru un mujahedin nu reprezintă nimic –, iar „accesele spontane de furie” se numesc la musulmani „jihad” și sunt pregătite din timp, a vorbit singură. Nidal Hasan a declarat la proces: „Nu cred că am făcut ceva rău; ceea ce am făcut a fost pentru cea mai mare dintre cauze: să-i ajut pe frații mei musulmani”.

Prin urmare, administrația Obama are dreptate chiar și atunci când nu are: un fapt divers, într-adevăr oribil, asemeni unei ciocniri în lanț pe o autostradă, dar nu și un atac terorist. Doar violență la serviciu cauzată de o enervare trecătoare. Așa că, nici cei 33 de răniți n-au beneficiat de indemnizațiile prevăzute pentru victimele actelor teroriste. Cum se numește un lucru ca ăsta? ObamaCare!

Pentru că numai cow-boy-ul George Bush putea să declanșeze un război contra terorismului islamic în urma unui banal fapt divers, a unui „act de furie spontan” – cum a fost cel din septembrie 2001 – soldat cu 3400 de morți, și pentru a preîntâmpina astfel de acțiuni reprobabile… ale Statelor Unite, în urma cărora tot Hussein Obama trebuie să-și ceară scuze pe la toate geamiile, acesta a hotărât să mai schimbe ceva. Astfel, în octombrie 2011, președintele a ordonat tuturor agențiilor de securitate să șteargă orice referire la islam care figura în materialele folosite în cadrul cursurilor de pregătire. O acțiune pozitivă de colaborare cu comunitatea musulmană, o reacție de supunere exemplară la cererile imperative ale lui Salam al-Marayati, președintele Consiliului Musulman al Afacerilor Publice, nemulțumit de modul în care FBI își instruiește agenții; cereri exprimate în cadrul unui interviu acordat Los Angeles Times:

„Ministerul de Justiție și FBI să prezinte scuze clare și fără echivoc comunității musulmane americane și să pună în aplicare un proces aprofundat și transparent de salubrizare în alegerea formatorilor și a materialului de formare.”

Și s-a făcut așa cum au ordonat musulmanii. Salam face programul de instruire la FBI și CIA. Astfel a fost “trasat”, încă de pe atunci, și destinul maratonului din Boston.

Numai că apar niște semne de întrebare: cine este vinovat pentru actele de terorism comise în serie de musulmani, dacă ei nu sunt? Sunt musulmanii, așa cum spunea „creștinul” Hussein, „prietenii noștri, vecinii noștri, partenerii noștri în lupta contra injustiției, intoleranței și violenței”, dar ce te faci când ei nu au aflat asta? Cine este responsabil că musulmanul american Yonathan Melaku, fost soldat al infanteriei marine, se filmează în timp ce trage cu arma asupra Pentagonului și Muzeului Infanteriei Marine, strigând, normal, „Allah Akbar” – dacă el nu este? Și nu e, tocmai pentru că e… musulman. Cine este dușmanul prins în timp ce încerca să profaneze mormintele eroilor americani din cimitirul Arlington, dacă nu este chiar cel prins asupra faptului: același Melaku? De ce nu umblă încărcat cu explozibil printre crucile Arlington-ului sau nu e victima unui acces spontan de furie un budist vietnamez? Are America un dușman mult mai important și mult mai periculos decât terorismul musulman? Care, oricum, am văzut că nu există.

Dacă America n-ar fi fost schimbată atât de mult, cine știe câte răspunsuri „greșite” nu s-ar fi înregistrat la întrebările acestea sau la altele ca ele. Sau, mai știi?, poate nici n-ar mai fi trebuit puse. Așa însa, noroc cu Obama: el găsește răspunsurile corecte la astfel de întrebări. Spun asta pentru că dușmanii au fost identificați și marele pericol terorist a căpătat, sub conducerea sa, un nume. Numele a fost trecut, în locul referirilor la islam, în materialele pentru cursurile de pregătire ale soldaților armatei americane. Iar cursurile au început.

17 octombrie 2013, ședință de informare a soldaților, baza militară Fort Hood – Texas. Așezat la pupitru, în fața unei săli pline, agentul de contrainformații însărcinat cu reeducarea soldaților americani le spune acestora că Biserica Creștină Evanghelică, mișcarea Tea Party și alte grupări, ca The American Family Association, reprezintă o amenințare teroristă pentru națiunea americană și urmăresc să distrugă țara. Se lasă liniștea. În locul în care, cu patru ani înainte, teroristul musulman Malik Nidal Hasan semănase moartea strigând Allah Akbar, agentul secret îi somează pe soldații prezenți să nu mai facă donații către Biserica evanghelică și Tea Party, amenințându-i cu Codul justiției militare.
Acolo unde teroristul musulman, Malik Nidal Hasan, declanșase propriul Jihad contra armatei americane, agentul serviciului de contrainformații își continua reeducarea atacându-i pe presupușii potențiali teroriști: creștinii evanghelici, membrii Tea Party și militanții pro familie americani. Nicio referire la vreo grupare teroristă islamistă.

La Casa Albă este președinte Barack Hussein – “creștinul” atât de musulman. Sub domnia lui, la Fort Hood, formatorii armatei americane îi pun la zid, drept virtuali teroriști, pe proprii soldați. În următoarele ședințe de reeducare ar trebui să urmeze demascările si auto-demascările. Asta deoarece, ce-i care se înrolează sunt în marea lor majoritate creștini, tineri proveniți din acea Americă redneck, azi din ce în ce mai hulită de progresiștii elitiști asemeni lui Obama, care își cântă cu mândrie imnul cu mâna pe inimă și ochii ațintiți pe steagul înstelat.

Ei formează majoritatea armatei americane în țara a cărui președinte declară: „Cel mai dulce sunet pe care-l cunosc este cel al muezinului care cheamă la rugăciune” și „Islamul a făcut întotdeauna parte din America”.

Ei sunt cei care-și varsă sângele pe fronturile de luptă, unde sunt trimiși de o administrație a cărui șef spune: „Nu mai contează ce am fost, important este că nu mai suntem o națiune creștină”.

Ei sunt cei care au semnalat ședințele de reeducare presei și celor care, deși nu au făcut niciodată un atentat terorist, sunt considerați teroriști azi de către același Pentagon care a fost distrus de „un act spontan de furie” al adevăraților teroriști, dar musulmani, în urmă cu doar câțiva ani.

Fapte de neimaginat într-o Americă nu de acum o sută de ani, ci de acum zece, dar fapte normale în America lui „nu mai contează ce-am fost”. În America lui Barack Hussein Obama, președintele american care a pornit la vânătoare de „teroriști” creștini, în timp ce sărbătorește în fiecare an Iftar-ul Ramadanului, cu pașnicii săi musulmani, la Casa Albă.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Bogdan Calehari

Bogdan Calehari

17 comentarii

 1. Daniel Francesco
  6 noiembrie 2013

  Republicanii au introdus in Congres un document intitulat The Honoring the Fort Hood Heroes Act pentru a schimba in terorism incadrarea obamica a actului criminal de la Fort Hood. Astfel, Senatorul John Cornyn (Republican din Texas)a introdus acest proiect in Senat iar congresmenii John Carter (Republican – Texas) si Roger Williams (Republican – Texas) au facut acelasi lucru in Camera Reprezentantilor.

  In act se propune decernarea Purple Heart tuturor militarilor care si-au pierdut viata in actiunea terorista a maiorului Nadal. In ceea ce-i priveste pe civilii ucisi se propune decernarea medaliei Secretary of Defense Medal for the Defense of Freedom.

  https://www.govtrack.us/congress/bills/113/hr3111/text

  Am sa cittez aici doar primele doua articole:

  SECTION 1. SHORT TITLE.

  This Act may be cited as the ‘Honoring the Fort Hood Heroes Act’.

  SEC. 2. DECLARATIONS OF POLICY.

  Congress makes the following declarations of policy:

  (1) The November 5, 2009, attack at Fort Hood, Texas, constituted an act of terrorism, not merely workplace violence.

  (2) The United States Government has a fundamental duty to our military service members to safeguard them against avoidable harm in the course of their service, and the attack on Fort Hood could and should have been prevented.

  (3) Nidal Hasan, the perpetrator of the attack, had become radicalized while serving in the United States Army and was principally motivated to carry out the attack by an ideology of violent Islamist extremism.

 2. Daniel Francesco
  6 noiembrie 2013

  Mia Marie Pope despre Barry Soetoro (aka Hussein Barack Obama) la emisiunea Manning Report:

  Dr Manning interviews one of Obama’s neighborhood, childhood aquantence’s, Mia Marie Pope.

  Mia lived in Obama’s neighborhood, went to school with him and had regular interaction with him. They hung out together and he always portrayed himself as a foreign student.

  Obama was even a pathological liar even back then. This must see interview is from Nov 4th 2013. Please share this interview.

  This women gives a very detailed description of President barack Obama. Mia is very brave for coming forward and speaking out!

  Mia makes the statement, “I wouldn’t be here today if Obama was not destroying my country. I also called the FBI a number of times and no one ever called me back.

  When asked if she feared for her life for coming forward, Mia said, if someone else sees someone who is not afraid to come forward, maybe others will come forward too. I refuse to live my life as a coward, “I believe if you submit to evil, you are serving it!”

  Thank you Mia for coming forward.

  http://vineoflifenews.com/just-released-interview-childhood-friend-classmate-of-barack-obama-speaks-out-video/

 3. DanCanada
  6 noiembrie 2013

  Un text care in sfarsit spune lucrurilor pe nume: Ozero = un tantalau periculos. Asta pentru ca e convins ca e destept, cel mai bun ????

  http://www.americanthinker.com/2013/11/obama_the_most_dangerous_of_morons.html

  Si textul nici nu aminteste de cit de duplicitar e Ozero cu chestia asta (se declara ‘crestin’, insa se poarta ca un musulman).

 4. geo
  6 noiembrie 2013

  Potrivit Societății Internaționale pentru Drepturile Omului din Germania, patru din cinci acte de discriminare religioasă din lume sunt îndreptate astăzi împotriva creștinilor. Organizația laică din SUA The Pew Forum declară că adepții religiei creștine se confruntă cu opresiuni în 139 de țări, adică aproximativ trei pătrimi din totalul țărilor de pe glob.

  Nu doar musulmanii, care se confruntă și ei cu persecuții îngrozitoare, îi atacă pe creștini. În statul indian Orissa, naționaliștii hindu i-au atacat pe creștini într-un pogrom în 2008, asasinând 500 de oameni, rănind mii cu macete și lăsând 50 000 dintre ei fără adăpost. O măicuță a fost violată și expusă goală pe străzi, în văzul polițiștilor care nu au arestat pe nimeni.

  Aceste cazuri sunt teribile, cu siguranță, dar oare chiar nu au nicio legătură între ele și sunt acte accidentale de cruzime și violență? Nu, spun membrii organizației pentru drepturile umane: sunt parte a unei provocări cu care se confruntă lumea din ziua de astăzi și anume, intoleranța religioasă, și de asemenea parte a unui război nevăzut împotriva creștinilor. Lucrurile se pot înrăutăți pentru creștini mai mult decât oricând în istorie, chiar și decât în timpul Imperiului Roman.

  Război nu înseamnă numai o campanie unită și direcționată de o singură minte. Și nu e vorba despre o exagerare, susține analistul de la Vatican, John Allen, în noua sa carte Războiul internațional împotriva creștinilor întrucât reprezintă un model global de violență și opresiune îndreptat împotriva unui anumit grup de oameni, văzut adesea de către autorii săi ca parte a unei lupte culturale și confesionale mai mari. Dacă nu suntem sinceri și nu îl numim război, atunci nu îi vom acorda atenția necesară, spune el.

  Casa internațională catolică de ajutor a Bisericii în nevoie a lansat săptămâna trecută un raport de 191 de pagini, numit Persecutați și uitați, provocând comunitatea internațională să susțină libertatea religioasă.

  Raportul consideră fuga creștinilor din Orientul Mijlociu un exod aproape de proporții biblice. Incidentele persecuției sunt acum neîncetate și din ce în ce mai grave: biserici arse, creștini siliți să se convertească, jafuri ale caselor creștine, răpiri și violuri ale fetelor creștine, propagandă anticreștină în media și din partea guvernelor, discriminare în școli și la locul de muncă.

  Analist și susținător al libertății religioase de multă vreme, Liz Kendal povestește că atunci când acum 15 ani a început să monitorizeze violența religioasă raportam câte un atac ici și colo, de obicei când un militant venea și ataca misionarii. Acum vorbim despre pogromuri în care oamenii își măcelăresc vecinii fără milă cu macete. Kendal este directorul susținătorilor Credinței și libertății creștine cu sediul în Melbourne.

  Faptul că vecinii se alătură sau conduc acte de violență este ceva nou și mai înfricoșător. Unul dintre lucrurile problematice în Siria nu sunt grupările aflate în legătură cu Al-Qaeda, ci că musulmanii le primesc și le încurajează. Pentru că vor ca vecinii creștini să plece, declară Kendal.

  Todd Johnson, de la centrul Gordon Conwell pentru studiul creștinismului global, estimează că 70 de milioane de creștini au murit pentru credința lor, dintre care 45 de milioane în secolul XX.

  John Allen spune că această răspândire a violenței demografice este încă o industrie în creștere. Creștinii din ziua de astăzi sunt cei mai persecutați din punct de vedere religios la nivel global și această tendință este în creștere, suferința și nu doar martirizarea ci toate formele de intimidare și opresiune au atins cifre record.

  Comisia SUA pentru libertatea religioasă internațională, care monitorizează persecuția religioasă și numele celor mai periculoși infractori într-un raport anual, enumeră 16 națiuni vinovate de infracțiuni organizate și excepțional de grave în raportul său din 2012.

  Un singur grup a fost atacat în toate cele 16 națiuni: creștinii. (Țările sunt Birmania, China, Egipt, Eritreea, Iran, Irak, Nigeria, Coreea de Nord, Pakistan, Arabia Saudită, Sudan, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Uzbekistan, și Vietnam).

  Open Doors enumeră 25 de țări ca fiind cele mai periculoase, dintre care 18 națiuni majoritar musulmane, șase în Asia, șapte în Africa, opt în Orientul Mijlociu și patru în fostul imperiu sovietic. Așa cum observă Allen, acest lucru indică un război mondial.

  Orientul Mijlociu, leagănul și locul de naștere al creștinismului, ar putea fi golit de membrii creștini și de alte minorități religioase. În Irak, unde erau 1,5 milioane de creștini înainte de Războiul din Golf, nu au mai rămas în prezent mai mult de o zecime. Majoritatea au fugit dar nenumărate mii au fost asasinate.

  Musulmanii sunt și ei osândiți prin alte țări: în Birmania budistă și Thailanda, în India hindusă, în China comunistă și în țările minoritar musulmane. Hindușii sunt persecutați în țările budiste, precum Sri Lanka.


  http://www.doxologia.ro/lumea-crestina/vremea-intolerantei-razboiul-religios

 5. Vlad M.
  6 noiembrie 2013

  Comentariu Francesco despre noul primar al New York-ului, to’ar’sul Bill de Blasio.

  S-a nascut in 1961 si avea numele Warren Wilhelm; in 1983 si-a schimbat numele in Warren de Blasio-Wilhelm; in 2002 si-a schimbat din nou numele in Bill de Blasio. In 1983 a vizitat Uniunea Sovietica (pe vremea cand era „organizer” pentru o miscare anti-nucleara americana, de regula aceste miscari erau dirijate si subventionate de la Moscova); a fost in Nicaragua si s-a evidentiat ca un fervent sandinista. A condus o filiala a New Party, afiliat la ACORN, organizatia de care a apartinut si Barack Hussein Obama.

  Comentariu Emil despre noul primar al New York-ului, to’ar’sul Bill de Blasio.

  Bill de Blasio are un CV beton. In 1983 (avea 21 de ani si era student la New York University) a efectuat o vizita in URSS. Era acelasi an in care Reagan caracteriza regimul sovietic drept un „imperiu al raului”. New York University a fost intrebat de presa cine a finantat vizita lui De Blasio si cine i-a aranjat itinerariul, dar secretariatul universitatii nu a raspuns. La 26 de ani, in 1988, De Blasio s-a deplasat in Nicaragua, in sprijinul regimului marxist Sandinista. Dupa intoarcerea in SUA a participat, ca voluntar in cadrul organizatiei Nicaragua Solidarity Network of Greater New York, la strangerea de fonduri pentru sandinisti. S-a casatorit in 1994 cu Chirlane McCray, iar luna de miere a petrecut-o in Cuba. Chirlane McCray este feminista, iar in 1979 a publicat un articol in Essence Magazine, intitulat I Am A Lesbian. In articol ea felicita revista, dedicata unei audiente negre, si se felicita pe sine pentru curajul de a difuza confesiunea unei negrese progresiste care isi declara cu mandrie homosexualitatea.

 6. ela B
  6 noiembrie 2013

  Bine v-am gasit!
  Sa-mi iertati traducerile…
  “APA declaseaza pedofilia la “orientare”. Cantelmi: o greseala grava, rodul presiunilor ideologice.

  O greseala grava, fructul presiunilor ideologice: este comentariul prof. Cantelmi, presedintele Asociatiei Italiene a psihiatrilor si psihologilor catolici, asupra deciziei APA. Asociatia Psihiatrilor Americani a declasat, in ultima editie (a ajuns la a 5-a) a manualului de referinta (Statistic Manual of Mental Disorders), pedofilia de la “tulburare” la “orientare”. Dupa acuzele pe care le-au primit de a fi normalizat aceasta patologie, medicii americani au rectificat textul impartindu-l in doua: “Pedofilie” si “dezordine pedofiliaca”.
  R. In general, in aceasta a 5-a editie a manualului, psihiatrii americani au cedat, din pacate, la foarte multe presiuni sociale, care nu priveste doar pedofilia ci si altele (nota mea: de la a treia editie au tot scos ca de ex. Homosexualitatea). Per total, suntem intr-un moment foarte dificil. Asupra pedofiliei este de subliniat un lucru important, anume ca este necesara pastrarea ei in categoria perversiunilor inacceptabile: orice tip de estompare produce confuzie si deci ma tem mult ca aceasta precizare a APA face asta.
  D. Ce este dar pedofilia?
  R. Pedofilia este o atractie sexuala pentru baieti si fete prepuberi. Astazi facem aceasta diagnoza chiar daca sunt doar fantezii in acest sens daca asta dureaza de mai bine de 6 luni. Cred, deci, ca incercarea psihiatrilor americani este aceea de a face distinctia intre anumite forme, dar acesta dinstinctie, dupa parerea mea, este foarte confuza.
  D. Oricum, cuvantul “orientare” este alaturat pedofiliei (nota mea: pedofilia este una din cele 9 parafilii din grupa tulburarilor sexuale); mai inainte era identificata ca “dezordine mentale”, acum 50 de ani era numita “boala”.
  R. Pe de o parte avem exigenta de a diversifica pentru a intelege pe de alta parte sunt si presiuni viclene care au de a face cu ratacirile din timpurile noastre.
  D. In ce sens dl. Profesor?
  R. Mergem catre o forma de anarhie in ce priveste sexualitatea. Intr-o oarecare masura nu mai reusim sa evaluam prioritatile, legate de sexualitate si de relatie. Din p.m.d.v. a pune impreuna orientarea sexuala si pedofilia este o greseala grava in toate sensurile. Pedofilia este o atractie sexuala fata de copii, mai inainte ca sa se dezvolte trasaturile sexuale. Este ceva deci care se intampla inainte si este sigur ceva pervers.
  D.ONU, de ani de zile, a acceptat teoria genurilor, adica ca nu exista diferente nete intre barbat si femeie; si apoi pedofilia, orientarile sexuale. Ma refer si la recentele linii trasate de OMS, care prezinta puncte critice si anume ca se vorbeste despre copii de la 0-15 ani, favorizand masturbarea, relatiile precoce cu cei de acelasi sex, etc
  R. Se merge catre forme de ideologie si nu catre forme de educatie bazate pe evidente stiintifice. Mai mult de atat, dincolo de faptul de a vorbi de aceste diferente intre barbat si femeie, aceste faze sexuale au fost stabilite in mod ideologic, la masa, ca si cum am vrea sa uitam complet dimensiune antropologica sanatoasa si reconstructiva ca aceea a sexualitatii care se dezvolta in interiorul unei relatii perfect valide.
  D. Deci “usor usor” se rastoarna o ordine sau la ce asistam este rezultatul unui haos?
  R. Cineva, acum multi ani, a spus ca va veni momentul in care vor “nega evidenta”. Iata, acesta este momentul in care se intampla, in care ratiunea se apleaca in fata a altceva. Asupra sesualitatii as spune ca se intampla intr-o maniera covarsitoare. Este sigur ca modalitatile prin care se explica dimensiune sexuala astazi, in varii medii educative, sunt modalitati generate de ideologie ce nu au nimic in comun nici cu stiinta nici cu natura.

  http://it.radiovaticana.va/news/2013/11/08/lapa_declassa_la_pedofilia_a_orientamento._cantelmi:_errore/it1-744774

  Suntem intr-un moment crucial: pe de o parte politica si ideologiile se baga in profesia noastra ca sa ne spuna ce este tulburare si ce nu iar pe de alta parte Codul Deontologic ne obliga sa respectam doar rezultatele stiintifice si pe baza lor sa construim practica noastra. Din ce in ce mai multi psihoterapeuti merg sa vb in massmedia despre nebunia asta. Noi stim ce intalnim si cu ce lucram in viata de zi cu zi. In fine….

  alt articol
  Episcopi USA: Legea impotriva discriminarilor la locul de munca, risca sa lezeze libertatea religioasa.
  “….legea lezeaza libertatea religioasa pentru ca pedepseste refuzul comportamentelor sexuale pe baza convingerilor morale si religioase…”

  aceeasi sursa

  Si iata lupta care se da acum cu diavolul…familii din 68 de tari s-au adunat ca sa spuna ca familia este formata din: barbat, femeie, copii.
  A fost un moment de neuitat

  http://www.youtube.com/watch?v=Y184FerFMJ4

  Blasio Bill, un comunist sadea castiga alegerile in NY cu 70% din voturi.

  Vi se pare ciudat? Mie nu. Clasa de mijloc se subtiaza in toata lumea civilizata si o data cu ea capitalismul adevarat. In spatele Binelui si a Raului se aseaza cu o viteza ametitoare oameni din toate colturile lumii dar aleg si raspund pt ceea ce aleg. Daca diavolul ataca asa de aprig din toate partile este pt ca a avut loc o LEPADARE. Oameni de cultura, politici si de diverse profesiuni de la est la vest si de la sud la nord, care poate au fost si botezati, s-au lepadat de valori lasand toate usile deschise raului. Dar, spre surprinderea lor, sunt inca multi crestini pe lumea sta. Mai sunt inca multi care cred, si la asta nu se asteptau. Iar Papa asta se ia la tranta cu ei….:)

  scuzati lungimea comentariului…

 7. Bogdan Calehari
  6 noiembrie 2013

  Primul primar comunist din istoria New York-ului, care daca va sta doua mandate va aduce NY exact acolo unde l-a lasat mentorul sau, democratul David Dinkins, adica intr-o gaura neagra. Culmea este ca evreii si musulmanii newyorkezi l-au votat in proportie de 78-80%!!
  N-a contat pt. evrei ca sandinistul Blasio era simpatizantul celor care la Managua au daramat sinagoga si i-au alungat pe evrei!

 8. Nyk1
  6 noiembrie 2013

  Oricum nu prea contează, Obama și America decadentă al cărei produs este se vor bucura în continuare de sprijinul „conservatorilor” de la ÎLD, care vor înfiera în continuare țări ce-și apără modul tradițional de viață non-islamic și non-gay (cum ar fi Rusia) în fața tăvălugului media de răspândire a non-valorilor americane.

 9. Costin Andrieş
  6 noiembrie 2013

  nyk, am sa presupun ca esti doar ignorant, nu rusofil neconditionat, deci iata niste informatie despre ne-decadenta si traditionalista Rusie:

  În fiecare an mor 900.000 de ruşi. Ca urmare a depopularii, în ultimii 20 de ani au dispărut de pe suprafata ţarii 23.000 de localitati. In medie, o femeie din Rusia are 1.17 copii, în timp ce rata de fertilitate, pentru a permite înlocuirea generaţiilor este de 2,1. În fiecare zi se fac 10 de mii de avorturi, deşi 7 milioane de cupluri nu au copii. Durata medie de vârstă a bărbaţilor este de doar 58 de ani, ceea ce face ca rusul mediu, de sex masculin, sa nu apuce varsta pensiei. Anual mor din cauza supradozarii cu droguri 100.000 de persoane, 80.000 sunt ucişi, iar in accidente de maşină mor 30.000.
  Societatea rusă este afectata de patologii diverse, de exemplu 6 milioane de oameni sufera de boli mintale, tot atatia sunt infectati cu HIV, şi 5,000,000 rămân dependenţi de droguri. Genotipul rus este si el distrus sistematic de alcool – dupa diferite date statistice, un locuitor al acestei ţări consumă anual 14-18 litri de alcool pur.
  În închisorile din Federaţia Rusă se afla în prezent peste 1.000.000 de persoane. Numărul de orfani este de 750.000 şi este mai mare decât cel de după al doilea război mondial, când erau 687 000. Din cei 31 de milioane de copii sub 18 ani de ani, aproape 2 milioane sunt analfabeţi, iar 1.000.000 de dependenţi de droguri. Doar 30 la suta dintre ei sunt pe deplin sănătosi.
  În schimb, in Rusia, este în continuă creştere birocraţia. Administraţia de stat dă de lucru deja la 1,5 milioane de angajaţi. Conform datelor de la organizaţii internaţionale, suma şpăgilor date în fiecare an în această ţară este de 33,5 miliarde de dolari. In ranking-ul de transparenţă, anunţat în ultimii ani, Rusia este în mod constant de aproximativ pe locul 100 din 175 de ţări ale lumii. Pe o scală de 10 puncte, eficienţa administratiei a fost evaluata la 3,8 puncte, iar respectarea legii la 1,9 puncte.
  http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/rusia-in-cifre-colaps-si-degenerare/

  Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a adus marti un omagiu Uniunii Tineretului Comunist din URSS, Komsomol, “romantic” si “patriot”, cu ocazia celei de-a 95-a aniversari a acestei organizatii – astazi disparuta, scrie AFP.
  “Aceasta aniversare este o data importanta in istoria tarii noastre, in viata a milioane de persoane din Rusia si dincolo de frontierele sale”, a spus Putin, intr-un comunicat pe site-ul sau oficial.
  Komsomol, sau VLKSM (Uniunea tineretului leninist comunist din intreaga Uniune Sovietica) a fost fondat in 29 octombrie 1918, un an dupa Revolutia din octombrie. Organizatia a disparut odata cu caderea URSS, in 1991.
  Calitatea de membru in Komsomol era o etapa obligatorie pentru a face cariera in URSS.
  “Komsomolul nu este doar politica, ci si anii de studii, romantismul noilor drumuri si, mult mai important, este sentimentul de a fi legat de destinul Patriei”, a subliniat Putin.
  Vladimir Putin, care a calificat caderea URSS in 1991 “cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului XX”, se arata deseori nostalgic fata de era comunista.
  http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/vladimir-putin-aduce-un-omagiu-uniunii-tineretului-comunist-din-urss-anii-de-studii-romantismul-noilor-drumuri-sentimentul-de-a-fi-legat-de-destinul-patriei/

 10. Bogdan Calehari
  6 noiembrie 2013

  @8 Nyk 1

  Nyk sa nu fim naivi si sa ne inchipuim ca America este diavolul cel negru, iar Rusia este ingerul cel alb si salvator, cel ce ne apara de decaderea moravurilor si invazia musulmana. Daca studiezi mai cu atentie problema ai sa ramai uimit de ceea ce ai sa descoperi. In afara de link-urile pe care le-a recomandat Costin, iti mai dau si eu unul despre viitorul de aur al maretului imperiu pravoslavnic rus
  http://inliniedreapta.net/imperiul-din-abis/
  Ramane de vazut daca serviciul de propaganda ii va salva si de invazia populatiilor din afara granitelor actuale. Sa nu uitam ca Siberia este plina de bogatii si goala de oameni, iar unul dintre conducatori armatei ruse prognoza cu amaraciune in urma cu vreo 10 ani, ca in 2050 mai mult de jumatate din soldatii armatei ruse (daca i se va mai spune asa) vor fi musulmani.

 11. Ray Inferno
  6 noiembrie 2013

  De ce intra toti boii pe ILD sa comenteze lucruri pe care nu le inteleg?

 12. Costin Andrieş
  6 noiembrie 2013

  Ray, eu l-am aprobat pentru ca e o parere care circula si pe care cred ca o vom auzi tot mai des de acum incolo, pe masura ca Rusia incepe sa pompeze in propaganda eurasiatica.

 13. Ray Inferno
  6 noiembrie 2013

  @Costin: Am inteles de ce l-ai aprobat. De parca nu aveam suficient de lucru si pana acum! Si pro bono! De acum incolo vom avea si mai mult!

 14. Costin Andrieş
  6 noiembrie 2013

  traditie si valori:

  SUA se confruntă cu o mare problemă privind consumul de heroină. Numărul dependenţilor a crescut cu 53,5% din 2002 până în 2011 şi a atins cifra, fabuloasă pentru un stat de mici dimensiuni, însă nu şi pentru America, de 620.000 de dependenţi. Rusia pare să joace, însă, într-o altă ligă, cu peste 1,5 milioane de consumatori constanţi de heroină.

  http://www.romanialibera.ro/timpul-liber/fapt-divers/foto-krokodil-drogul-rusesc-care-a-ingrozit-europa-si-sua-316166-pagina1.html#top_articol

  adica aproape de 3 ori mai multi dependenti, la o populatie ruseasca mai mica de jumatate a celei americane (147 mil vs 317 mil). Adica, raportat la populatie, in Sfanta Rusie exista de 6 ori mai multi dependenti de droguri decat in SUA decadenta.

 15. Solstice
  6 noiembrie 2013

  Se intampla ceva tare ciudat la voi in Europa si in occident, o risipire a valorilor ca pret platit multiculturalismului.
  E drept ca la final nu stiu cine va integra pe cine?
  Califatul islamic va ingloba state occidentale sau multiculturalismul ca model social va fi preluat de state cu populatie covarsitor islamica.
  Prima varianta mi se pare acum mai credibila decat mi s-ar fi parut in urma cu un an cand aveam motive sa o consider putin de domeniul SF-ului.
  Cert este ca Rusia lui Putin speculeaza destul de bine ambiguitatea lui Obama in ceea ce priveste relatia speciala pe care US o avea cu crestinii orientului mijlociu.
  Cu nelinişte şi durere observ tensiunile inter-religioase din întreaga lume, violarea drepturilor comunităţilor religioase, inclusiv ale creştinilor ortodocşi în numeroase ţări, mai ales în Orientul Apropiat şi în Africa de Nord. Cred că, din partea comunităţii internaţionale, trebuie să se acorde o atenţie susţinută acestei probleme grave..Drepturile minorităţilor religioase, mai ales cele ale creştinilor, sunt încălcate pretutindeni pe planetă şi omenirea trebuie să ia măsuri pentru a face ca aceste situaţii să înceteze…asemenea conflicte ar putea avea consecinţe şi mai grave...Rusia are o mare experienţă în reglementarea conflictelor, de realizare a înţelegerii şi menţinere a păcii inter-confesionale, experienţă pe care este gata să o împartă cu alte ţări ”.[am bolduit partea interesanta din oferta lui Putin ???? ]

  Relatii care a inceput sa fie din ce in ce mai dezarticulata, culminand cu episodul jenant al declinarii unei intrevederi la Casa Alba, de catre Obama, la cererea Patriarhului Libanului, Rai, pentru ca sentimentele consilierului pe problemele orientului mijlociu, membru al fratiei musulmane sa nu fie cumva deranjate. ????
  in October 2011, according to the Beirut-based Arabic news portal al Nashra, Dalia Mogahed, Obama’s adviser on Muslim affairs, blocked a delegation of Middle Eastern Christians led by Lebanon’s Maronite Patriarch Bechara Rai from meeting with Obama and members of his national security team at the White House. According to al Nashra, Mogahed canceled the meeting at the request of the Muslim Brotherhood in her native Egypt.
  Totusi avand in vedere ca relatiile speciale intre crestini evanghelisti americani si intreaga comunitate crestina libaneza, au o vechime de peste 200 de ani, efectele dezastruoase ale politicii externe ale administratiei Obama se vor vindeca, daca bineinteles, vor mai ramane crestini in zona ????
  Si daca US se va reintoarce bineinteles la valorile care au facut-o sa fie, la un moment dat cea mai apreciata natiune, un simbol al lumii libere.
  Solstice

 16. ela B
  6 noiembrie 2013

  @Nyk, nazismul, comunismul si lobbysmul sunt fiii aceluiasi drac. Au in comun distrugerea vietii si crearea omului nou. Comunismul se intinde ca o plaga, asta pt ca non-valorile sunt mai atragatoare decat valorile. Intotdeauna a fost asa. Din pacate lumea se trezeste, de multe ori , dupa ce plateste un pret imens.

 17. Costin Andrieş
  6 noiembrie 2013

  WHAT OBAMA AND I LEARNED AT COLUMBIA: HOW TO DESTROY AMERICA FROM WITHIN

  The root (excuse the pun) of every Obama policy, everything Obama does, and everything happening to the U.S. economy, all started at Columbia. The entire Obama agenda to overwhelm the system, wipe out the middle class, bankrupt small business, and destroy capitalism, was hatched at Columbia. Obama may not have attended class, but he learned well.

  He should have received the Karl Marx Award for “Student Most Likely to Destroy America.”

  http://www.theblaze.com/contributions/what-obama-and-i-learned-at-columbia-how-to-destroy-america-from-within/

  How do I know all this? Because I was Barack Obama’s college classmate at Columbia University, Class of 1983. I was easy to recognize – the lone outspoken conservative in a class of 700 students. I knew I was in trouble when my first political science class at Columbia was “Communism 101″ taught by Professor Trotsky in the Fidel Castro Building, at the corner of Marx Blvd. and Lenin Drive.

  I’m only half-kidding. My experiences at Columbia were not far off.

  Everyone needs to hear my story because what Obama and I learned at Columbia explains EXACTLY what Obama is doing to America today.

  What Obama and I Learned at Columbia: How to Destroy America From Within

  The economy in deep decline; the disappearance of jobs; the annihilation of the middle class; the demonization of business owners; the destruction of small business with onerous regulations and taxes; the overwhelming debt and spending of out-of-control government; the millions of Americans losing their health insurance; and the unimaginable increase in dependency through welfare, food stamps, unemployment, disability, and now free health care.

  in 1981 when a student burst through the doors to our political science class and screamed “The President has been shot. They’ve assassinated Reagan”… my classmates yelled, hugged, high-fived, and jumped up and down cheering the death of a Republican. Today most of my classmates are either in government with Obama, or controlling the mainstream media. They talk about “moderation and compromise,” but always remember 30 years ago they cheered for the death of a Republican.
  ..
  My classmates proudly called themselves socialists, communists, and Marxists. Even though almost all of them came from wealthy families (or perhaps because of it), they hated the rich and despised business owners. They talked about how the “white power structure” had to be dismantled, business owners bankrupted, and capitalism destroyed. Everything in their minds was based on “social justice.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian