FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Britania ca Titanicul. Nu cunosc, dar sînt pentru

Etichete:

Domnişoara din dreapta nu este un model care prezintă moda pardesielor galbene. Este ministrul european din guvernul laburist al lui Gordon Brown. Ministrul răspunzător de relaţia cu Europa. Se numeşte Caroline Flint şi are un zîmbet cuceritor care se asortează superb cu pardesiul… taiorul? haina cu bumbi mari? greu de spus, dar îi vine … …

caroline_flintDomnişoara din dreapta nu este un model care prezintă moda pardesielor galbene. Este ministrul european din guvernul laburist al lui Gordon Brown. Ministrul răspunzător de relaţia cu Europa. Se numeşte Caroline Flint şi are un zîmbet cuceritor care se asortează superb cu pardesiul… taiorul? haina cu bumbi mari? greu de spus, dar îi vine ca turnată, iar puloverul negru cu gît stil rollover propune un contrast sobru pentru reliefarea trăsăturilor faciale luminoase şi ferme, într-o combinaţie de tinereţe şi experienţă emanînd încredere şi exuberanţă matură.

Hainele îi vin ca turnate Carolinei, dar simbioza e mai adîncă: ministrul Flint e croit pentru Uniunea Europeană. Intrebată azi în Camera Comunelor dacă a citit Trataul de la Lisabona, noua constituţie europeană care este vechea constituţie picată la examenul democratic dar fardată pentru flintuirea publicului, ministrul European a recunoscut cu încredere şi exuberanţă matură: nu, dar consilierii mi-au povestit cîte ceva. Dar prevederile referitoare la suveranitate şi apărare, le-aţi citit? „Am citit ceva, dar nu tot”.

Acesta e ministrul a cărui agendă zilnică este dedicată convingerii publicului britanic că ratificarea Tratatului de la Lisabona este o mană cerească pentru Regatul Unit. Dar e de înţeles dezinteresul, publicul britanic oricum nu are voie să voteze în această chestiune. Ce ştie vulgul ce-i şofranul?

Canarul galben ca un gălbenuş
Cu pene moi şi ochii duşi….

Caroline Flint, Europe minister, hasn’t read Lisbon Treaty

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

  1. emilSpune:

    Răspunde
    martie 31, 2009

    … si o dedicatie muzicala pentru Caroline Flint.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *