FUNDATIA IOAN BARBUS

Britania ca Titanicul. Nu cunosc, dar sînt pentru

caroline_flintDomnişoara din dreapta nu este un model care prezintă moda pardesielor galbene. Este ministrul european din guvernul laburist al lui Gordon Brown. Ministrul răspunzător de relaţia cu Europa. Se numeşte Caroline Flint şi are un zîmbet cuceritor care se asortează superb cu pardesiul… taiorul? haina cu bumbi mari? greu de spus, dar îi vine ca turnată, iar puloverul negru cu gît stil rollover propune un contrast sobru pentru reliefarea trăsăturilor faciale luminoase şi ferme, într-o combinaţie de tinereţe şi experienţă emanînd încredere şi exuberanţă matură.

Hainele îi vin ca turnate Carolinei, dar simbioza e mai adîncă: ministrul Flint e croit pentru Uniunea Europeană. Intrebată azi în Camera Comunelor dacă a citit Trataul de la Lisabona, noua constituţie europeană care este vechea constituţie picată la examenul democratic dar fardată pentru flintuirea publicului, ministrul European a recunoscut cu încredere şi exuberanţă matură: nu, dar consilierii mi-au povestit cîte ceva. Dar prevederile referitoare la suveranitate şi apărare, le-aţi citit? „Am citit ceva, dar nu tot”.

Acesta e ministrul a cărui agendă zilnică este dedicată convingerii publicului britanic că ratificarea Tratatului de la Lisabona este o mană cerească pentru Regatul Unit. Dar e de înţeles dezinteresul, publicul britanic oricum nu are voie să voteze în această chestiune. Ce ştie vulgul ce-i şofranul?

Canarul galben ca un gălbenuş
Cu pene moi şi ochii duşi….

Caroline Flint, Europe minister, hasn’t read Lisbon Treaty

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

Un comentariu

  1. emil
    31 martie 2009

    … si o dedicatie muzicala pentru Caroline Flint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian