FUNDATIA IOAN BARBUS

Colonizarea Bruxelles-ului

Bruxelles-ul este unul din primele oraşe europene ce în 10-20 de ani va avea populaţie majoritar muslmană, alături de Malmö, Marsilia, Amsterdam, etc.
Acesta este un eveniment de genul celui care a trezit exclamaţia lui Băsescu: „Iarna nu-i ca vara!”. Deşi toată lumea ştie că este un lucru care inevitabil se va întîmpla, este unanim ignorat. În curînd poliţia belgiană va realiza şocată că nu mai deţine controlul asupa unei jumătăţi din Bruxelles. Sînt curios de exclamaţie.

Cînd te gîndeşti la Bruxelles, Belgia, tinzi să te gindeşti la inima vechii Europe, un oraş care dănuieşte de secole, un loc în care vizitatorii găsesc o mulţime de beri excelente şi ciocolată fină.

Gîndiţi-vă din nou. Gîndiţi-vă la una dintre cele mai mari şi mai tinere populaţii musulmane din Europa. Belgienii de dreapta sînt ingrijoraţi pentru viitorul lor.
Filip de Winter, Vlaams Belang:

Este înfricăşător, este o ameninţare pentru oricine locuieşte in Bruxelles şi este important de ştiut că Bruxelles, capitala Europei, va fi islamizată în 10-20 de ani.

Deşi nu există cifre certe, pînă la 25% din oraş este musulman. Molenbeek este zona cu cel mai mare procentaj de rezidenţi musulmani.

Philippe Moureaux, primarul socialist al Molenbeek-ului:

Fiţi realişti. Sînt aici, sînt relativ numeroşi şi numărul lor creşte. Vreţi ca urmaşii domneavoastră să trăiască printr-un fel de războil civil, sau vreţi să trăiască în pace?

Dar există probleme. Cartierul este atît de periculos încît poliţia ne-a escortat în timp ce filmam şi ne-au spus că este mai sigur să rămînem în maşină. Un pericol dublu: criminalitatea excesivă şi sentimentele anti-occidentale. Unii belgieni susţin că enclave muslmane se formează în Bruxelles şi acuză guvernul că face imposibilul pentru a mulţumi comunitatea islamică.

Filip de Winder, Vlaams Belang:

Nu sînt musulmanii cei care se adaptează la societatea noastră, ci societatea noastră este cea care se adaptează la cerinţele islamului radical.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

8 comentarii

 1. toro
  31 martie 2009

  Deabea astept circul. Fac provizii pentru paine ????

 2. costin
  31 martie 2009

  STUDIU Graţie unei rate mari a natalităţii

  Islamul va deveni prima religie în Bruxelles în 20 de ani

  22 MARTIE 2008

  * Din 2001, Mohamed este de departe primul nume dat băieţilor născuţi în capitala Belgiei

  În 20 de ani, capitala europeană va fi musulmană. Sau cel puţin aşa arată un studiu publicat în cotidianul La Libre Belgique. Aproape o treime din populaţia Bruxellesului este deja musulmană, precizează socilogul Olivier Servais, iar practicanţii Islamului vor deveni, graţiei ratei ridicate a natalităţii, majoritari „în 15-20 de ani”. Din 2001, Mohamed este, în fiecare an şi de departe, primul nume dat băieţilor născuţi la Bruxelles. Sociologul susţine că încearcă să fie totuşi prudent cu proiecţiile pe termen lung, în condiţiile în care Bruxellesul este supus unor fluxuri importante de populaţii în calitatea sa de capitală a Uniunii Europene. Potrivit La Libre Belgique, dacă părinţii nu erau deloc practicanţi pentru a facilita integrarea în ţara de primire, „tinerii marchează o reîntoarcere importantă către religie.

  Circa 75% dintre musulmani se declară astăzi practicanţi. Jurnalistul flamand Hind Fraihi merge mai departe şi prezintă adevăratul pericol. „Tinerii sunt din ce în ce mai radicali. Resping valorile occidentale, chiar părinţii lor sunt îngrijoraţi din acest motiv. La Bruxelles, există insule, precum Molenbeek, unde îţi vine greu să crezi că eşti într-adevăr în Belgia”, a spus ziaristul. Bazar, muzică din Maghreb, femei acoperite cu văl şi comencianţi care vorbesc arabă, aşa arată Molenbeek, cartierul marocan din Bruxelles. „Ne simţim mai bine aici decât în Spania sau Franţa, pentru că suntem o mare comunitate. Este ca în ţara noastră”, a declarat administratorul unui magazin de haine.

  Pentru moment, Islamul în Belgia nu reprezintă o ameninţare, dar într-o zi adepţii acestei religii ar putea emite pretenţii, a subliniat Olivier Servais, care nu exclude la un moment dat „explozii sociale”, mai ales dacă situaţia va fi exploatată politic. Jean-François Bastin, un belgian de 65 de ani, se numeşte astăzi Abdullah Abu Abdulaziz Bastin, după ce s-a convertit la Islam. În 2004 a fondat Partidul tinerilor musulmani. „Am putea profita de acest studii pentru a cere mai multe moschei vizibile, şcoli, azile, cimitire. Eu le spun musulmanilor: învăţaţi din spiritul coloniştilor! Ei v-au alungat din Algeria, este probabil ceea ce se întâmplă aici”, a declarat pe un ton agitat belgianul convertit, citat de Le Figaro. „Imigranţii au făcut deja prea multe pentru a se integra. E momentul ca Belgia să se adapteze”, a conchis Abdulaziz Bastin. (A.M.M.)

  http://www.gandul.info/europa/…..30;2473177

 3. Nicolae
  31 martie 2009

  Europeni au devenit curisti-pederasti si lasi care vor fi distrusi de musulmani! Uniunea Europeana, este o mocirla de Pederasti degenerati ai generatiei „Seizecisioptisti”(1968), compusa de porci homosexuali, lasi, trãdãtori, Cãlãi Morali si Cavaleri de Curlanda! Nu avem Barbati de Stat, ci avem Pederasti si Curisti de Stat care distrug Europa!

 4. Costin A.
  31 martie 2009

  Nicolae, esti din Moldova? Nu stiu, dar imi aduci aminte de asta:

 5. florentza
  31 martie 2009

  Sa privim putin in Istorie. Imperiul Otoman cucerise vestul. Budapesta era „pasalic” .Istoria se poate repeta. Daca nu cu turcii,atunci cu „musulmani din toate colturile lumi -uniti-va . In urma cu2-3 sute de ani,Europa a reusit sa rezolve problemele, Acum, avem „democratie si respectam drepturile omului”. Conducatorii nostri ,stau f. bine in capitala Europii,fara sa se straduiasca prea mult sa ia masuri eficace in privinta valurilor de emigranti musulmani ,care,unii sunt folositi la muncile pe care europenii nu le vor ,iar alti sunt abonati la „ajutor social”. Viitorul se decide „AZI”

 6. Costin A.
  31 martie 2009

  am inlocuit clipul din articol dupa ce a fost sters de youtube pentru a treia oara.

 7. Costin A.
  31 martie 2009

  varianta corecta politic: islamul nu e pomenit, vina este data pe saracie, politie si getoizarea celor afluenti ????
  DW: Brussels,the Capital of Crime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian