FUNDATIA IOAN BARBUS

Bucurie pentru crimele de la Fort Hood

În materialul în care echipa Patrupedbun a relatat îndeaproape evenimetele legate de masacrul de la Fort Hood, am urmărit cu insistenţă aflarea a cât mai multe amănunte despre ucigaşul Nasal Hasan şi despre reacţiile pe care le-au provocat crimele sale în media dar şi în politica americană.

Ce nu am discutat decât tangenţial au fost reacţiile din lumea musulmană extremistă, iar dintre acestea nu am spus nimic despre reacţiile jihadistilor americani. Unul dintre siturile care îi adună pe aceştia este 7th Century Generation, care ne-a fost semnalat de o postare de pe Atlas Shrugs în care era remarcată insistenţa unor moderatori care le spun participanţilor să nu-şi mai dea în vileag bucuria pentru crimele de la Fort Hood, ci să păstreze pentru un timp o atitudine mai precaută.

Iată ce spune Pebble, unul din „fraţii” moderatori:

Vreţi să-i sfătuiţi pe toţi ceilalţi să-şi aleagă cu mare grijă cuvintele. Indiferent de ceea ce simţiţi, anumite cuvinte pot fi interpretate ca agitaţie subversivă. De ce să fim blocaţi pentru celebrarea pe forum a morţii a 12 oameni? Nu merită…deci gândiţi-vă la asta.- Ya ikhwan.

Dar membrii forumului fac ceea ce simt ei şi răspund:

Boulder spune:

După o lungă considerare a folosirii cuvintelor…
OMG! 12 larve omorâte, 31 zdrobite dar încă în viaţă!
Bietele larve!

Un anume Rock:

Ce este aici de sărbătorit? Tot ceea ce spunem noi este că aceşti oameni au simţit un pic din gustul propriului lor medicament. Asta este ceea ce pleacă să facă în lume la alte naţiuni.
Acei 12 militari au fost pe cale să comită multe atrocităţi, deci prin omorârea lor au fost salvate mai multe vieţi inocente mai valoroase.

Un necunoscut cu referire la comentariile de pe CNN:

Unele din comentariile unor diverşi oameni de acolo sunt ciudate, ele sunt atât de naţionaliste şi patriotice. Ruşine să le fie pentru că iubesc o ţară atât de anti-Dumnezeu şi atât de iubitoare de război.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian