FUNDATIA IOAN BARBUS

Bye ’07 or how to end this year with a bang

La miezul nopţii vor fi focuri de artificii. Make sure to watch the safety instructions before you play with fire.

Emil Borcean

Emil Borcean

5 comentarii

 1. Grădinariu
  31 decembrie 2007

  Off-topic: De-abia aştept să văd care-s rezultatele sondajului… şi ce concluzii aţi tras…
  La mulţi ani şi vouă! (the Western way)

 2. emil
  31 decembrie 2007

  Multam fain. Deocamdata iti zic doar atit. Au fost mai multe raspunsuri decit ma asteptam. Acuma sa nu-ti imaginezi ca au fost multe. Venim in citeva zile (probabil saptamina viitoare) cu rezultatele si comentariile noastre.

 3. Imperialistu'
  31 decembrie 2007

  Bune sfaturi! ???? Uite ca de Liberation Aryma Against Freedom nu auzisem. Excelenta parodie! O sa descarc filmele de pe YouTube pana nu se autosesizeaza vreun dhimmi de pe acolo. ????

  La multi ani!

 4. emil
  31 decembrie 2007

  Welcome to the new year, my friend! Clipul e un spot publicitar al guvernului olandez (o agentie guvernamentala care se ocupa de protectia consumatorului).

 5. Imperialistu'
  31 decembrie 2007

  Mi-am adus aminte de campania astora. Ce tare a fost! ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian