FUNDATIA IOAN BARBUS

Călătorii inițiatice care nu au legătură cu nimic

Ce legătură are Țarnaev cu Ghilgameș, Hänschen klein, Prâslea cel Voinic, Oswald, Zawahiri și Breivik? Călătoria inițiatică. Dar călătoria inițiatică nu are legătură cu nimic.

Lee Harvey Oswald. Când avea 20 ani (în 1959), acest marine a dezertat în URSS. A stat acolo până în 1962. Evident, asta nu are nicio legătură cu faptul că l-ar fi împușcat pe Kennedy. Pe Kennedy l-a împușcat CIA, mână în mână cu extratereștrii din farfuriile zburătoare care mișunau pe atunci pe cerul Statelor Unite.

Ayman al Zawahiri. Nr 2 din Al Quaeda. Litvinenko spunea chiar că el era șeful. A stat în Rusia 1996-1997. La 11 sep 2001, a avut loc atacul, asumat de Al Quaeda. Dar așa cum a dovedit Michael Moore, 9/11 era un inside job. Bush cu Mossadul puseseră totul la cale.

Anders Behring Breivik. În iulie 2011, a omorât vreo 70 de pers. Un lider al opoziției din Belarus a afirmat că Breivik a fost înainte antrenat într-o tabără KGB de lângă Minsk. Nu știa ce spune. Breivik a acționat ca fascist sionist mason, pentru creștinii conservatori tradiționaliști.

Tamerlan Țarnaev. Suspectul nr. 1 din atentatul de la Boston, apr 2013. În 2012 a stat 6 luni în Rusia. A stat bine merci, nimeni nu l-a arestat, nimeni nu l-a interogat. Deși autoritățile ruse sesizaseră FBI în privința lui TȚ în 2011, și FBI îl interogase, la cererea acestora. Dar FSB nu l-a deranjat cu solicitări în cele 6 luni din 2012, cât a stat în Rusia. Desigur, nici asta nu are legătură cu nimic. Țarnaev era ori din Tea Party, ori agent dublu, americano-saudit.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian