FUNDATIA IOAN BARBUS

Cântece pentru Iubitul Conducător

Socialiştii nu pot să guverneze fără a încerca impunerea ideologiei lor asupra restului societăţii. Fiecare guvernare socialistă se înhamă, într-un fel sau altul, la combaterea „prejudecăţilor” existente in societate şi „luminarea oamenilor, adică la re-educarea tineretului şi apoi al întregului corp al naţiunii în spiritul ideilor progresiste ale epocii. Campaniile de spălare a creierelor sunt sensibil înlesnite de răspândirea idealurilor „nobile” ale stângii în rândul elitei şi de tendinţa omului către comoditate şi fuga de responsabilitate. Această re-educare socialistă este mereu sinistră, dar ea este de cele mai multe ori îndeajuns de bine mascată pentru a nu alarma populaţia ce este supusă procesului de „iluminare”.

Cum socialiştii nu au nici o jenă în a se folosi de cei mai vulnerabili dintre noi, preşedinţia lui Barack Hussein Obama ne poate furniza câteva exemple evidente de brainwashing. Preferinţa obamiştilor pentru cultul personalităţii ce vine din trecutul sinistru al socialismului trebuie să dea frisoane oricărui om liber, cu atât mai mult celor care au cunoscut, până nu demult, îngrozitoarea şi debilitanta propagandă comunistă.

Încet-încet, masca moderaţiei pică şi preşedintele american apare în toată măreţia lui de Iubit Conducător. Trăiască minunata lume nouă!

În cazul în care cunoaşteţi vreun un admirator al preşedintelui american, arătaţi-i aceste clipuri. ???? În ceea ce priveşte tipul de „educaţie” care se face în prezent, vă recomand Cultura repudierii de Roger Scruton.

Propaganda Obama la CNN

Alte cântece pentru Iubitul Conducător

Brave New Obamaian World

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad M.

Vlad M.

105 comentarii

 1. costin
  8 octombrie 2009

  ma, cind tu mi-ai spus ca CNN a aratat un clip cu copii care cinta ode iubitului conducator ma asteptam sa fie o desconspirare, un reportaj despre profesori care fac din bieti copi niste soimi sau pionieri ai patriei, nu sa imi arati propria lor varianta a cintecelor pentru obama. wtf? wellcome to the ussa (cosmin, nu ma rogi sa sterg „ussa”? :mrgreen: )

 2. murfi
  8 octombrie 2009

  traiasca pacea si prietenia intre uniunea republicilor europene si americane surori ????

 3. Turnofftheglory
  8 octombrie 2009

  Cui pe mana dati voi banu?
  NU tigari si NU Olteanu!

 4. Francesco
  8 octombrie 2009

  Michelle Malkin ne aduce la cunostinta versurile unui cantecel pentru copiii de la scoala Longfellow Elementary din Howard County

  Barack Obama–Oh yes he rates,
  The first Black President in the United States!
  He’s smart and he’s–so so good!
  He’ll lead this country as he should!
  He wants us all to work together,
  To make this country even better!
  Prez’ Obama says–”Yes We Can!”
  Make the US better–hand in hand!

 5. Carol
  8 octombrie 2009

  @imperialistul

  Am inteles ca traiesti in România si ca esti stomatolog (daca ma insel, mea culpa)

  Totusi care e legatura postarilor tale, ca român, la adresa lui Obama? De ce nu te legi de regele Spaniei, de regina Angliei sau de presedintele Chinei?

  Explica-mi, daca se poate, ce te face atat de inversunat la adresa sefului USA?

 6. costin
  8 octombrie 2009

  Carol,
  iti pot raspunde eu: imperialistu, ca si mine, ne-am nascut in comunism. Si ce ne face foarte interesati de ce face Obama la el acasa este pentru ca stim ce este comunismul si ca este un sistem criminal iar asemanarile dintre ce face/zice obama si comunism sint foarte mari. Iar ce se intimpla acolo este foarte relevant nu numai pentru americani ci pentru intreaga lume, inclusiv indepartata Romanie. Nu cred ca este nevoie sa iti explic de ce. sau e?..

 7. dr pepper
  8 octombrie 2009

  pe asta il stiti?

  http://www.youtube.com/watch?v…..r_embedded

  Got paged in the morning at 5am
  Time to go into work again.
  Welcome to the world of medicine,
  Whoa, here we go again.
  The hospital’s packed with people in a long line
  Agitated cause we’ve waited for a long time.
  This is all so crazy, too many missing coverage lately

  My tummy’s turning and I’m feeling kinda sickly
  My hip’s bad and I feel weak
  And the prices are always raising up.
  Conservatives and liberals say
  To reform healthcare today
  But they can’t seem to find a way.

  So we throw our hands up for healthcare reform
  Make your choice today.
  Private and public care
  Will a marketplace treat us fair?

  So we throw our hands up for healthcare reform
  Make your choice today.
  Yeah, yeah, yeah.
  It’s a problem in the USA.
  Yeah, yeah, yeah.
  It’s a problem in the USA.

  Obama says everyone needs
  Health coverage in America now.
  We need to insure those 47 million
  But the government doesn’t know how.
  Deductibles getting higher every day
  I got my bill and I’m thinking NO way.
  And what about my brother?
  He’s hurt and can’t get covered.

  My tummy’s turning and I’m feeling kinda worried
  Capricious coverage is killing me.
  That’s when a doctor said, „You’ll have to go.”
  Bipartisan support was tried so we wouldn’t be denied
  But Joe Wilson yelled, „You lie!”

  So we throw our hands up for healthcare reform
  Make your choice today.
  Private and public care
  Will a marketplace treat us fair?

  So we throw our hands up for healthcare reform
  Make your choice today.
  Yeah, yeah, yeah.
  It’s a problem in the USA.
  Yeah, yeah, yeah.
  It’s a problem in the USA.

  http://newsbusters.org/blogs/n…..-obamacare

  ascultati cu atentie ce zice pustiul in interviul dinaintea odei.

  THORNTON: I feel personally that we should stay with our current health care system, which is a private plan, because if we did go to the Obama administration’s private and public plan, then not only would the people who are more wealthy, they would not only have to pay for their insurance plan, but they’ll also have to pay for someone else’s insurance, and then that’s just making them have to spend more money and lay off more people, and therefore reducing our economy right now. We’re in a deep recession right now.

  uimitor, nu?

 8. Francesco
  8 octombrie 2009

  In comentariul 4 am pus o parte din versurile cu care sunt indoctrinati copiii de la Longfellow Elementary. In clipul urmator o alta „afacere” de tip indoctrinare obamica de la B. Bernice Young Elementary School din Burlington:

  La noi se numea cultul personalitatii

 9. Carol
  8 octombrie 2009

  @costin

  Ma rog, fiecare cu problemele sale. Daca voi, ca simpli cetateni romani care traiti in România, va faceti probleme in legatura cu Obama, inseamna ca sunteti niste vizionari.

  Eu, sincer sa fiu, as avea cu totul alte prioritati daca as trai in România. Dar, fiecare cu pasaricile sale.

  E drept ca nici n-as fi atat de „curajos” incat sa acuz jumate (plus unu) din populatia americii ca fiind niste comunisti iresponsabili. Probabil ca McCarthy v-ar face locotenenti pe loc si v-ar oferi si Silver Star! ????

 10. dr pepper
  8 octombrie 2009

  dar ce ne poti spune despre obama, carol?

 11. costin
  8 octombrie 2009

  De un McCarthy ar fi avut Romania nevoie si tot estul Europei, Rusia, China, etc, Carol. Problema este ca ar McCarthy ar fi fost impuscat in secunda doi in tarile astea sau crezi ca ca mai bine ne-a fost cu Ceausescu?

  Daca pe tine nu te intereseaza, la fel cum prea putin te intereseaza si ce inseamna cu adevarat UE, asta nu inseamna ca este mai putin important.

  Si apropo, nu este vorba despre a acuza jumatate+1 din populatia Americii… bine, poate ii acuzam de ignoranta…dar stai, nu „ignoranta”, e un cuvint prea uzat de stinga, nu mai inseamna nimic. I-am putea acuza de neatentie pe cei care nu au stiut ce au votat si pe restul de perversiune/prostie.

  Dar uite, acuma iar incerc sa te trag de limba si as vrea sa aflu parerea ta despre ce face Obama, sau poate nu despre tot ce face el – nu cunosti pentru ca nu te intereseaza, dar macar despre copiii din clipuri si despre profesorii lor tot trebuie sa ai o parere, altfel nu ai fi comentat aici, nu? Stiu, sint cam agasant, asta pentru ca sint foarte curios din fire. (si daca pisica more de curiozitate, nu-mi fac problem, am noua vieti ???? )

 12. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Am inteles ca traiesti in România si ca esti stomatolog (daca ma insel, mea culpa)

  Ma tem ca ai inteles gresit. ????

  Totusi care e legatura postarilor tale, ca român, la adresa lui Obama? De ce nu te legi de regele Spaniei, de regina Angliei sau de presedintele Chinei?

  Explica-mi, daca se poate, ce te face atat de inversunat la adresa sefului USA?

  Regele Spaniei e un tip destul de simpatic, regina Angliei nu duce de rapa Marea Britanie, iar presedintele Chinei … ei bine, desi e un comunist mizerabil, nu cred ca merita efortul, in acest momenta. Pericolul vine din alta directie. Din ce directie? Ei bine, din directia occidentala.

  Obama ma intereseaza pentru ca imi pasa de Statele Unite, din mai multe motive. O data pentru ca sunt singura putere occidentala care mai este capabila de ceva in plan international; apoi, pentru ca Statele Unite sunt tara cea mai putin socialista din Vest, adica bastionul anti-socialist al lumii civilizate; nu in ultimul rand, pentru ca studiind istoria miscarii conservatoare americana – pentru care am reale simpatii -, nu imi este indiferent ce se intampla acolo.

  Nu am fost niciodata in Statele Unite, nu cred ca voi calca acolo prea curand si nu imi propun sa ma mut in SUA, dar ideile pe care le promoveaza acest Obama sunt extrem de periculoase pentru americani, pentru occidentali si pentru noi toti.

  Pana nu demult, Statele Unite erau cea mai putin socialista tara din Vest. Acest lucru s-ar putea schimba in viitorul apropiat pentru ca noua putere americana are la baza o ideologie de origine socialista, adica incurajeaza extinderea statului dupa model european si promoveaza in plan international un liberalism internationalist miop, imoral si incapabil sa raspunda provocarilor prezentului.

  Este o politica sinucigasa si ma doare sa vad America prabusindu-se, asa cum ma doare sa vad cum ne prabusim si noi cu ei. Pentru mine, Europa dumitale, nihilista si sclava a statului, nu inseamna nimic.

  E drept ca nici n-as fi atat de “curajos” incat sa acuz jumate (plus unu) din populatia americii ca fiind niste comunisti iresponsabili. Probabil ca McCarthy v-ar face locotenenti pe loc si v-ar oferi si Silver Star!

  Dar nu ii acuz de comunism, ci de decaderea in socialism, adica de un soi de erezie ce cauta sa inlocuiasca regatul din cer cu cel de pe pamant. America a fost corupta de cei care in anii ’60 erau studenti si care intre timp au devenit mari, punand umarul la re-educarea natiunii conform ideologiei corecte.

 13. emil
  8 octombrie 2009

  Carol, ce stii tu despre McCarthy si perioada istorica respectiva si de ce crezi ca a-l acuza pe Obama de socialism este prigoana mccarthista?

  (Chestia cu „sa acuz jumate (plus unu) din populatia americii ca fiind niste comunisti iresponsabili” este o fabulatie de doi centi pe care te rog sa o demonstrezi cu citate din postarile aparute aici. Inainte sa dai navala, tempereaza-ti tentatia de a echivala votul dat de 53% din americanii prezenti la urne in urma cu un an cu un vot pentru socialism. Obama a fost ales dupa o campanie in care a facut tot posibilul sa-si vinda marfa de pe pozitia unui centrist. Reformator, dar centrist. Bravo lui pentru o inselatorie bine dusa la capat. Acest blog a inteles timpuriu natura lui Obama si a fost mereu consecvent in critica fata de cel mai radical candidat stingist si america-bashing-compassionate-in-chief-of-global-thugs… printre altele. Acest blog nu a afirmat niciodata ca „jumate (plus unu) din populatia americii ca fiind niste comunisti iresponsabili”. Pina cind produci dovada, tu esti iresponsabilul.)

 14. emil
  8 octombrie 2009

  Si ca sa te ajut, Carol. Vezi ca pe banda din dreapta este o lista de etichete. Click pe „obama” ca sa dai de toate postarile care il au drept subiect. Incepe cu postarea mea din noiembrie 2008.

  Şi al 44-lea preşedinte american este…

  Nu de alta, dar a fost un moment tare potrivit pentru a arunca cu epitete la adresa electoratului american. Ce gasesti tu acolo, ignorantule?

 15. costin
  8 octombrie 2009

  pentru cine vrea sa auda:

 16. fish
  8 octombrie 2009

  sugestie: faceti un tag numit „propaganda” in etichete tematice, ca sa centralizam postarile de genul asta, ca as veni si eu cu niste manga rusesti ????

 17. Carol
  8 octombrie 2009

  Stti linistiti ca nu ma intereseaza deloc Obama. Il las pe mana americanilor. Tot ce stiu despre el se rezuma la stirile pe care mi le ofera mass-media occidentala (europeana)
  Insa nu prea pun pret pe extreme. Nu ma las influentat nici de comentariile imperialistului, nici de apocalipsele din „zeitgeist” si nici de reportajele lui Moore.

  A fost doar o simpla curiozitate. Nimic altceva ????

 18. Carol
  8 octombrie 2009

  Barack Hussein Obama II tocmai a primit premiul Nobel pentru pace.

  „Sunt foarte puţine situaţiile în care o persoană de calibrul lui Obama să capteze atenţia întregii lumi şi să reuşească să ofere oamenilor speranţa într-un viitor mai bun”, a spus preşedintelui Comitetului Norvegian pentru Nobel la anunţarea câştigătorului.”

 19. murfi
  8 octombrie 2009

  nobel pt un citat care pare scos din ceausescu? e groasa rau
  poi asa nu mai e mult si va trebui sa ne facem autocritica pentru ca nu am vazut si nu am primit cum se cuvine lumina…

 20. costin
  8 octombrie 2009

  nobel pentru pace ???? ???? ???? ???? ????
  obama umbla in toata lumea impartind „appeasing” in stinga si in dreapta, sa ajunga tututror, dar TUTUROR guverele nedemocratice si criminale din lumea asta. In iran, taie fondurile pentru miscarea care se opune lui ahmadinejad, nu il primeste pe dalai lama la casa alba ca sa nu super guvernul comunist, inlatura scutul antiracheta din polonia (la care polonezii au strigat „tradere!” ) pentru a nu supara pe rusi, sustine pe zelaya, marxistul din honduras care vroia sa se puna presedinte pe viata, a marit deficitul americii de trei ori intr-un an de zile, s-a inconjurat de tari pedofili, comunisti, toata floarea pamintului, copiii ii cinta ode de preamarire pe cnn. toti dictatorii si dementii din lume prind curaj cu domnul „coloana vertebrala 0”, iar asta va avea urmari cit de curind. dar lasa, nu conteaza, dupa ce premiul pt pace s-a dus la paiata penala numita al gore, nici nu ma mira. absurd ar fi fost sa NU primeasca nobelul pentru pace.

 21. murfi
  8 octombrie 2009

  Elita militara a Rusiei este gata sa revizuiasca metodele si mijloacele de folosire a arsenalului nuclear pentru contracararea unei agresiuni, informeaza Nezavisimaia gazeta, citand declaratia facuta in acest sens de secretarul Consiliului de securitate, Nikolai Patrusev. “In text vor fi incluse prevederi din punctul de vedere al posibilitatii lansarii unor atacuri preventive, nucleare”
  poi nu? ????

  intrebarile mele: ce rezultate are obama in lupta pt pace si intelegere intre oameni, rezultate anterioare lunii ianuarie 2009 cind s-au inchis nominalizarile pe anul acesta? se da premiul nobel pt incurajare? nu ar trebui sa-l imparta frateste cu candidatele la miss univers?

 22. costin
  8 octombrie 2009

  eu cred ca norbegienii vroiau sa dea nobelul pentru pace lui castro, ahmadinejad, chinei comuniste si lui putin, dar a aparut obama, si au gasit metoda sa il dea tuturor deodata ???? aberez un pic, dar nobelul a devenit si el un fel de onu in care un dictator comunist cum e castro este numit iisus si sfint. politic, premiul inseamna 0, pentru ca motivatia data de paiatele din oslo este orwellian opusa ralitatii. exact pe dos.

 23. murfi
  8 octombrie 2009

  asa cred si eu
  ce ma sperie sint milioanele de CTP care isi regasesc cu aceasta ocazie obiectul adoratiei
  iar obama ca individ este descarcat din ce in ce mai tare de orice responsabilitate; in curind, pentru orice merge nasol nu mai e nevoie de solutii pragmatice, va fi suficient sa indice dusmanul si hoardele de fani vor face restul indreptatiti fiind de nobilele idealuri cu care sint hraniti stiintific

  aberez si eu… ????

 24. costin
  8 octombrie 2009

  Carol, cred ca am inteles cum ne citesti tu: intr-o pauza relaxata la o cafea, eventual pe o banca in parc, seara dupa ce ai mincat si ai baut bine. asa, boem si neimplicat. curios dar nepredispus la zdruncinari prea bruste. esti un pic dandy, nu? ???? incerc sa mi te inchipui, si incerc totusi sa inteleg ce te face sa comentezi

 25. costin
  8 octombrie 2009

  ah.. si apropo. Spuneai ca nu te intereseaza Obama deloc, ca il lasi americanilor. Dar stii banuiesc ca Obama a retras scutul antiracheta din Polonia. Tu il lasi pe Obama americanilor iar Obama ne lasa pe noi descoperiti rusilor si Iranului. ????

 26. Carol
  8 octombrie 2009

  @costin

  Nu prea-mi imaginez cum ar putea arata o „zdruncinatura ” pe bloguri dar recunosc ca nu prea am experienta in domeniu.

  Cat despre relaxare, bineinteles ca ai dreptate.

 27. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Murfi, nu stiu nici eu ce ii mana in lupta pe oamenii astia care il adora pe Ales. Nu pot pricepe cum pot aplauda un amator iresponsabil precum Obama, imi este peste puteri. Adica uite ce face! Se sterge la fund cu tot ce inseamna decenta si onoare, ii sustine pe toti nemernicii si se aseaza la masa cu toti criminalii, lasandu-i descoperiti pe prietenii Americii. Pe noi ne da pe mana rusilor, pe columbieni si cei din Honduras pe mana marxistilor din America de Sud, pe afghani pe mana talibanilor, pe evrei pe mana Hamas si asa mai departe.

  Premiul Nobel pentru pace… Hahaha, si ma rog de ce? Ce a facut tov. Obama pentru pace? S-a ratoit la evrei si a dat verde rusilor pentru a-i pune la respect pe est-europeni, in aplauzele liberalilor sinucigasi. Ce a mai facut?

  Carol, vezi ca ai reusit sa eviti o problema importanta. Cum iti par cantecelele pentru Iubitul Conducator?

 28. costin
  8 octombrie 2009

  si nu-i asa ca am nimerit-o cu dandismul? ????

 29. Carol
  8 octombrie 2009

  @costin

  Normal ca-l las pe Obama americanilor asa cum las orice presedinte poporului care-l alege. Daca n-am drept de vot in USA la ce bun sa-mi bat capul cu Obama?

  ————————————–
  Cum ai ajuns la concluzia ca Obama e obligat sa aiba grija de România? ????

 30. costin
  8 octombrie 2009

  @carol, sintem aliati Carol, aliati, NATO, alea alea? de aia ar trebui obama… dar hai sa o lasam ca nu ajungem nicaieri. respingi tot ce ti se zice. raspunde-mi la intrebare. am o curiozitate personala. esti sau nu dandy? ????

 31. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Astept in continuare un raspuns la problema propagandei pentru geniul Americii.

  In ceea ce priveste relatia SUA – estul Europei, mi se pare evident: statele est-europene sunt cele mai pro-americane state din Europa, iar administratia americana nu isi poate permite sa le lase de izbeliste. Ma rog, poate ma insel si noul presedinte si-a propus sa arunce la gunoi NATO, bazandu-se pe sprijinul moral al Parisului si Berlinului, cei mai buni prieteni occidentali ai Moscovei.

 32. murfi
  8 octombrie 2009

  carol
  obama nu e obligat sa aiba grija nici de usa, nu e tatucul lor
  dar mai nou am ajuns sa vorbim de obama si de preferintele sale, nu de usa, de aliante, de tratate, de interese si obligatii reciproce

 33. murfi
  8 octombrie 2009

  imperialistu
  gind la gind cu bucurie ????

 34. Carol
  8 octombrie 2009

  @costin

  Dandy?

  Am grija de igiena personala, ma duc regulat la frizer si port haine curate. In rest, te asigur ca nu sar nimanui in ochi prin vestimentatie sau comportament. Cel putin eu n-am observat asa ceva pana acum si nici nu mi s-au facut vreodata aluzii in acest sens. Si te asigur ca am o multime de prieteni ascutiti la minte si slobozi la gura ????

  Pe de alta parte, cred ca un dandy n-ar recunoaste in ruptul capului o asemenea „acuza” asa ca intrebarea e cam fara rost.

  Si ca sa revenim la scuturile alea, nu ti se pare ca rusii s-au infierbantat si s-au involburat mult mai tare atunci cand America era hotarata sa le „planteze” in coasta lor si ca de fapt relatiile s-au detensionat prin renuntarea la el? Personal, nu ma tem deloc de o invazie militara din partea rusilor sau a Iranului impotriva României. Iar daca acest lucru totusi se va produce, acel scut n-ar avea absolut nicio relevanta fata de amploarea conflictului. Scenarita nu face parte din hobby-urile mele.
  ————————————

  @imperialistul

  Nu agreez odele politice absolut deloc. Sunt scabroase. Insa nu cred ca pot sa fac un salt atat de mare incat sa-l acuz pe presedintele USA, ales democratic in mileniul III, de apucaturi dictatoriale, „de cultul personalitatii, spalari de creiere” si ce mai scrii tu pe-acolo, doar din cauza catorva tampiti care, din exces de zel, si-au pus copiii sa-i dedice niste melodii.

 35. costin
  8 octombrie 2009

  un dandy nu ar recunoaste in ruptul capului? nu stiu asta pentru ca nu sint unu. Mi s-ar parea ca si-ar face din asta un titlu de onoare, de ce sa te rusinezi? Dar tu stii mai bine ????

 36. costin
  8 octombrie 2009

  aa… si rusii se infierbinta oricum Carol, faza e ca scutul ii tinea din scurt. Acum au mai mult spatiu sa isi racoreasca fierbinteala, si bine n-o sa fie pentru ca NATO ala nu exista degeaba

 37. Carol
  8 octombrie 2009

  @murfi

  Cand afirmi ca „Obama nu e obligat sa aiba grija nici de usa, nu e tatucul lor”, cred ca ai cam tras-o de par. Tu ce zici? ????
  Ce naiba de obligatie o fi avand un presedinte de stat daca nu aceea de a avea grija de tara si neamu’ lui? E drept ca nu cunosc textul juramantului presedintilor americani. O fi exprimand cu totul altceva decat ceea ce cred eu.

 38. costin
  8 octombrie 2009

  carol, dar UE nu cunosti, Obama nu te intereseaza, America nici atit, aia nu, aia nu, dar ce te intreseaza Carol? Ce doresti de fapt? Incerc sa inteleg. Te studiez la fel cum sint sigur ca si tu o faci cind te gindesti:‘hm, uite, ce interesant, un grup de romani, cit de aprinsi sint in chestiile care le discuta, ia sa-i provoc putin’
  atit am inteles, asta e tot? ????

 39. Carol
  8 octombrie 2009

  @costin

  As vrea sa apuc si eu ziua in care rusii vor fi tinuti din scurt. Indiferent de cine si cum ???? Ar fi o zi mare!

  Nu m-am exprimat destul de clar cand am spus „CRED CA..?” Ce zici?
  Altfel, cam dai de banuit cu insistenta ta.

 40. murfi
  8 octombrie 2009

  „I will faithfully execute the office of President of the United States”
  e o slujba pe care trebuie sa o execute cu responsabilitate; salvare, grija, etc sint concepte periculoase in contextul asta; noi ar trebui sa stim asta mai bine

 41. Carol
  8 octombrie 2009

  @costin

  Cunosc UE destul de bine, zic eu. Atat cat ma intereseaza. Am trait, muncit si studiat in USA 3 ani de zile. Asta insa nu ma face un expert in toate problemele actuale pe care le puneti voi pe tapet aici. Intru din plictiseala, alteori din curiozitate, mai aflu una, alta, ce ma intereseaza retin, ce nu, ignor. Ce-i chiar atat de greu de inteles? ????
  Fa o lista cu toate nelamuririle matale sa scap odata de interogatoriu, altfel prevad c-o intinzi pana la limita plictiselii sau pana te ignor definitiv si irevocabil.

  Mai lipseste sa-mi ceri CV-ul si poza, nu-i asa? ????
  Ti-am zic ca, cam dai de banuit!

 42. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Nu agreez odele politice absolut deloc. Sunt scabroase. Insa nu cred ca pot sa fac un salt atat de mare incat sa-l acuz pe presedintele USA, ales democratic in mileniul III, de apucaturi dictatoriale, “de cultul personalitatii, spalari de creiere” si ce mai scrii tu pe-acolo, doar din cauza catorva tampiti care, din exces de zel, si-au pus copiii sa-i dedice niste melodii.

  Se vede ca te hranesti numai din ce iti da presa, dupa cum chiar tu ai recunoscut. Daca ai mai incerca sa afli si tu, pe cont propriu, cum este in realitate Barack Obama, nu ai mai bagateliza atat de usor odele.

  Si ca sa revenim la scuturile alea, nu ti se pare ca rusii s-au infierbantat si s-au involburat mult mai tare atunci cand America era hotarata sa le “planteze” in coasta lor si ca de fapt relatiile s-au detensionat prin renuntarea la el? Personal, nu ma tem deloc de o invazie militara din partea rusilor sau a Iranului impotriva României. Iar daca acest lucru totusi se va produce, acel scut n-ar avea absolut nicio relevanta fata de amploarea conflictului. Scenarita nu face parte din hobby-urile mele.

  Ti se pare ca 10 rachete antibalistice si un radar reprezinta o amenintare pentru miile de rachete nucleare din arsenalul Rusiei? Erau mai mult un simbol al sustinerii americane, un mesaj pentru o Moscova la fel de periculoasa ca intotdeauna: Europa de Est nu mai sta singura in fata Rusiei. Renuntand la plan, taman pe 17 septembrie cand se aniversau 70 de ani de la invazia sovietica a Poloniei, presedintele Hussein Obama a transmis un alt mesaj: nu ne intereseaza ce se intampla cu Europa de est, e tarlaua voastra.

  Da’ tu dormi linistit, Carol, va cumpara Gazpromu’ pe toti. Ah, ce-mi spun? Pe voi, astia din Germania, v-a cumparat primii.

 43. Carol
  8 octombrie 2009

  @imperialistule

  Nu vad cum as putea sa obtin informatii despre Obama „pe cont propriu”.
  Ma scuzi ca eu nu traiesc in USA, ma scuzi ca n-am surse de informare la Casa Alba si nici telefon direct cu Obama. Nici nu calatorim in acelasi avion si nici nu m-a invitat vreodata la cina.

  Cu alte cuvinte, n-am cum sa-mi culeg informatiile decat din mass-media. Ale tale vad ca vin de pe you-tube. ????

 44. costin
  8 octombrie 2009

  Carol,
  „Altfel, cam dai de banuit cu insistenta ta.” glumeam si ma gindeam ca na.. o sa mi se raspunda glumind, dar daca tu simti ca ti-am pus mina pe fund, m-am vindecat de curiozitate.

 45. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Ma scuzi, dar daca nu ai inteles ce am zis, afla ca pana si un adolescent are mai multa minte.

 46. costin
  8 octombrie 2009

  carol, ba ai cum sa te informezi de unu singur. ca nu vezi tu cum, asta e alta mincare de peste. si 3. nici nu te intereseaza, de ce te-ai deranja sa te informezi despre ceva ce nu te intereseaza..

 47. Carol
  8 octombrie 2009

  @imperialistule”

  Hai sa nu coborâm nivelul discutiilor la jigniri gratuite. Spuneti-mi (tu sau costin) ceva despre Obama ce eu nu gasesc in mass-media?

  Blogul acesta este anti-Obama. Bun.
  Prin 3 click-uri gasesc cel putin 10 bloguri care sunt pro-Obama.
  Citesc si pe unii si pe altii si imi fac o parere dar asta nu ma obliga sa ma alatur vreuneia din tabere. Am spus mai sus ca nu ma atrag extremele.

  Ce sa va spun mai mult? Sa va spun ca „pana si un adolescent are mai multa minte”?

  Probabil ca daca ma declaram un atacant zelos al lui Obama va paream mai inteligent. Dar daca ma duc pe un blog pro-Obama o sa ma considere aia un tampit. Si uite-asa eu n-am niciun chef si niciun interes sa fiu pus pe o balanta a inteligentei de catre sustinatorii sau adversarii lui Obama. Am cativa prieteni buni , americani, despre care stiu ca unii au votat cu Obama altii nu. Dar asta nu i-a facut sa rupa prietenia, nici cu mine si nici intre ei.
  E drept ca noi nu suntem prieteni dar macar asa, din respect pt voi, poate ca ar fi bine sa fiti mai moderati in aprecieri la persoana. Altfel nu va deosebiti de ceilalti „talibani”

  Mai clar de-atat cum sa va explic? ????

 48. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Ce ii poti raspunde cuiva care, atunci cand ii recomanzi sa se informeze si din alte surse decat cele traditionale , iti spune ca n-are „surse de informare la Casa Alba si nici telefon direct cu Obama”? Asta-mi suna a bataie de joc. Singura posibilitate de a nu jigni la randul meu era aceea de a presupune ca interlocutorul nu este serios. Raspunsul meu nu este o jignire, cu atat mai mult una gratuita.

  P.S. Fiind la curent cu peisajul media, ar fi trebuit ca pana acum sa te fi lecuit de naivitati in ceea ce priveste presa.

 49. Carol
  8 octombrie 2009

  @imperialistul”

  „Obama a transmis un alt mesaj: nu ne intereseaza ce se intampla cu Europa de est”
  Asta e interpretarea ta. Nu mai lungesc vorba pe tema si nici nu te-ntreb cand ti-a destainuit Obama (desigur intre 4 ochi) ceea ce a gandit.

  In alta parte citesc ca „Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, si mai multi lideri europeni au salutat joi decizia SUA de a renunta la planurile de instalare a unui scut antiracheta in Cehia si Polonia, pe care au calificat-o ca fiind un pas pozitiv in directia ameliorarii relatiilor cu Rusia si Iran,”

  Acum eu ce sa fac? Sa scot balanta si sa-l declar pe „imperialistul” un vizionar si un geniu politic iar pe ceilalti niste tampiti? Sau invers?

 50. Carol
  8 octombrie 2009

  „imperialistu”

  Totusi inca nu mi-ati spus absolut nimic despre Obama , ceva ce nu gasesc in mass-media. Ceea ce, prin cea mai simpla logica, denota ca si voi tot de-acolo va informati. Asa ca, mai usor cu informarea aia „pe cont propriu” ca nu prea tine. Doar in cazul in care aveti fiecare cate-un „Deep Throat” care va alimenteaza cu informatii care nu transpira public.
  In cazul asta, recunosc ca nu pot tine pasul cu voi oricat m-as stradui! ????

 51. Carol
  8 octombrie 2009

  PS

  Ma acuzi ca eu ma informez doar din „sursele traditionale”.
  Dar voi ce alte surse aveti fratilor?

  Chestia cu blogurile cade din start pt ca la 100 de bloguri anti, gasesc 100 pro-Obama. Care-s sursele „alea bune”? care-s alea credibile? ????

 52. Carol
  8 octombrie 2009

  @murfi” de aici, esti acelasi cu „murfi” de la „copacul”?

 53. dr pepper
  8 octombrie 2009

  McCain’s mission: A GOP makeover

  In McCain’s case, that means backing conservative pragmatists and moderates

  cu doua fete topite dupa obama, cu un discurs la implinirea celor 100 de zile despre cat de bine isi face treaba presedintele ( aka nationalzarea industriei auto, bancilor, acordarea de prime clasei politice si bancherilor, plecaciuni in fata inamicilor si impingerea statelor unite catre un viitor luminos socialist) – cu un discurs in town hall unde ia apararea unui presedinte ce incearca sa centralizeze totul in jurul statului spunand despre acesta ca respecta constitutia statelor unite:
  mccain s’a pus pe treaba si isi doreste sa „slefuiasca” partidul impingandu-l catre stanga lui obama.
  bravo mai mccaine, dupa ce lumea a iesit in strada impotriva practicilor socialiste tu vrei sa muti partidul catre stanga???
  si pe restul popultaiei cine ii mai reprezinta?
  asa ca nu e de mirare scaderea in sondaje si a partidului republican odata cu obama.

 54. Carol
  8 octombrie 2009

  Conteaza scaderea in sondaje a lui Obama sau a partidului sau?

  Ultimii doi presedinti americani, de mult ce-au scazut in sondaje, si-au facut, amandoi, cate doua mandate!

  God save America!

 55. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Asta e interpretarea ta.

  Interpretarea mea? ???? Si ma rog care ar fi interpretarea corecta a gestului obamist? Aaa, da, presedintele Obama „reseteaza” relatiile cu Rusia pe spinarea estului Europei. Hm, parca nici macar asa nu suna mai bine. Iti dai seama, sa faci politica externa pornind de la ideea ca ii vei rusina pe rusi in a-si schimba ideile vechi de sute de ani. :mrgreen: Ei bine, da, asta e cu adevarat maret, demn de un presedinte adevarat! Dar ce spun? Demn de premiul Nobel pentru pace!!

  Acum eu ce sa fac? Sa scot balanta si sa-l declar pe “imperialistul” un vizionar si un geniu politic iar pe ceilalti niste tampiti? Sau invers?

  Tu faci cum crezi, ai si tu o minte si nu e problema mea cum interpretezi spusele astora, dar iti spun atat: Ronald Reagan a avut dreptate, tabara impaciutorista nu. Reagan a prabusit URSS-ul, nu idiotii care se dadeau de ceasul mortii ca „belicosul” Reagan nu vrea sa negocieze cu puterea moscovita iubitoare de pace si intelegere.

  Cat despre surse, exista fel de fel de bloguri, reviste online, think tankuri si ziare mai putin titrate decat CNN, BBC sau New York Times, dar care isi fac treaba de un milion de ori mai profesionist si mai onest. Pentru a le gasi insa, trebuie sa fi ajuns la concluzia ca mainstream media (MSM) nu mai este o sursa de informare, ci de dezinfomare. Cum din cate inteleg, MSM e pe placul tau, nu cred ca se pune problema de a cauta alte „izvoare”.

  Chestia cu blogurile cade din start pt ca la 100 de bloguri anti, gasesc 100 pro-Obama

  Nu cred ca mai e cazul sa iti explic ca parerile nu sunt egale intre ele.

 56. Carol
  8 octombrie 2009

  imperialistul

  „Tu faci cum crezi”

  Ei, vezi ca se poate?

 57. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Clasa a V-a. Cel mult. :mrgreen:

 58. murfi
  8 octombrie 2009

  carol
  acelasi

 59. Carol
  8 octombrie 2009

  @murfi, te-ai lamurit cu Mururoa?

 60. murfi
  8 octombrie 2009

  da, am priceput aluzia ????

  The test site at Mururoa was dismantled following France’s last nuclear test to date, detonated on January 27, 1996, but the atoll is still guarded by the French Forces.

  povestea mea nu era in legata de regimul armelor nucleare, ci de ipocrizia sloganelor de tip miss univers propagate de obama; se cistiga popularitate cu ele, da nu se rezolva citusi de putin problema; vezi bine ca iranul a programat teste balistice chiar in timpul g12

 61. costin
  8 octombrie 2009

  imperialistul

  “Tu faci cum crezi”

  Ei, vezi ca se poate?

  Carol, ai avut cumva impresia ca te obliga vreunul dintre nou sa faci/crezi ceva? Nu te obliga nimeni la nimic, esti liber sa crezi ce vrei, sa interpretezi ce cunosti cum vrei si mai ales, in cazul tau, sa cunosti numai ce vrei, sa respingi ce te scoate din zona de confort – 100 de bloguri antiobama = 100 de bloguri pro obama. despre el (EL, ar spune unii) nu se poate spune nimic, tot ce se poate stii sint interpretarile unuia si ale altuia, interpretarea proprie nu exista pt ca deh.. sintem obiectivi , s-ar putea sa ne „zdruncinam” si sa ne varsam cognacul pe camasa… si e pacat. ????

  Cred ai o atitudine gresita si nerezonabila, neproductiva oricum. E dreptul tau.

 62. dr pepper
  8 octombrie 2009

  carol asta e un om implinit.
  are doua case in comunitatea europeana, doua masini, trei biciclete, a studiat si muncit in america ( probabil venezuela) trei ani si ca dovada a inteligentei sale cunoaste letopisetul europiei ca pe tabla inmultirii.
  cam asta e ce am aflat de la carol despre trato-constitutia europei si parerea sa despre obama.
  chiar am vrut sa comentez ca o sa ne dea in cap cu vreo patalama precum jake – dar mi’a luat’o inainte.
  nimic nou sub soare – ignoranta impachetata frumos in patalamale si autodeclaratii de inteligenta.

  nu as putea spune ca am fost fan mccain insa deziluzia este mare.
  cam aceeasi pe care am simtit’o ascultand parerea unui octavian paler ajuns din disident un fervent anti-american cu idei socialiste despre pax americana si mc donalizare.

  prefer a mi’l aduc aminte asa:

  Avem timp
  avem timp pentru toate. Sa dormim
  sa alergam in dreapta si in stanga
  sa regretam ce-am gresit si sa gresim din nou
  sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine
  avem timp sa citim si sa scriem
  sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris
  avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam
  avem timp sa ne facem iluzii
  si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu
  avem timp pentru ambitii si boli
  sa invinovatim destinul si amanuntele
  avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare
  avem timp sa ne-alungam intrebarile
  sa amanam raspunsurile
  avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam
  avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem
  avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa aceea
  avem timp sa primim daruri si sa nu le intelegem
  avem timp pentru toate
  nu e timp pentru putina tandrete
  cand sa facem si asta, murim.

  dupa jurnalul american domnul paler a ales in cele din urma o „tabara”.

  Dacă nu sunt în stare să spun „ce este Europa”, cum să cred că aş putea înţelege America? N-aş vrea, totuşi, să încep cu asta… Am învăţat, sper, să mă feresc şi de cei care se prăpădesc după tot ce este american şi de cei care reproşează Americii că e „prea modernă”. Sunt două feluri de snobism în faţa cărora simt că e bine să fac un pas înapoi, dacă vreau să-mi organizez ideile într-o perspectivă ― bună sau rea ― proprie. Mă tem că nu pot să judec corect pragmatismul american, nu ştiu nici cât de exactă e impresia mea că în America sunt computerizate biblioteci fabuloase cu tot mai puţini cititori, înţeleg, însă, acum ― cel puţin, aşa presupun ― de ce le displace atât de mult americanilor îndoiala.
  Problema „americanizării” poate fi pusă şi altminteri. Nu cumva „moda americană”, „visul american” ţin de un rău al lumii moderne? Nu cumva răul nu e de ordin geografic, ci, făcând parte din evoluţia omenirii, şi-a găsit în America terenul cel mai prielnic? În acest caz, nu cumva ne importăm viitorul, asimilând mentalităţi spre care, oricum, ne-am îndrepta?

 63. Carol
  8 octombrie 2009

  pepper

  Pai vezi? Ce motive as avea sa fiu nemultumit de UE?
  Spune-ne care-s nemultumirile matale? ???? Da’ sa fie ceva concret, nu aiureli politice! Ca opiniile politice nu tin nici de cald si nici de foame! ????

 64. Carol
  8 octombrie 2009

  costin

  Ma plictisesti. Tu esti in continuare mai interesat de persoana mea decat de blogul asta. Mai pune si tu frâna ca n-o sa se faca gaura-n cer!

 65. dr pepper
  8 octombrie 2009

  vezi tu carol, eu nu am intrat aici sa epatez.
  pe mine nu ma intereseaza ce meserie are imperialistu’ sau cati bani are costin sau ce facultati a frecventat eunuke.
  intru ca ma simt atras de ideile lor.

 66. Carol
  8 octombrie 2009

  Ati emigrat in USA si-acum va pute tot. Ca aia nu-i buna, aia nu-mi place aia nu-i kosher. Mi-e jena sa intreb cati dintre voi aveti cetatenia americana sau drept de vot!?
  Mergeti inapoi in România daca Obama nu va place. Sau emigrati intr-o tara a carui presedinte, guvern, premier reprezinta exact idealurile voastre!
  Lumea va sta la dispozitie! ????

 67. costin
  8 octombrie 2009

  Carol, persoana ta mi-a devenit neinteresanta de cind ti s-a parut ca ‘ti-am pus mina pe fund’, ca sa zic asa. de ce am mutat accentul discutiei de pe subiect pe persoana ta: pt ideile tale au devenit neinteresante. asta la inceput. dar ma amuz in continuare, stai linistit

 68. Carol
  8 octombrie 2009

  pepper

  Sincer sa fiu, mie imi este absolut indiferent motivul pt care tu te plimbi pe net. Ai cerut „argumente”, ti le-am dat. Pe intelesul tau. Imi place in UE pt ca…. si ti-am enumerat motivele. Altceva ce mai vrei?

  Ma asteptam sa-mi spui si tu sau altii ca nu va place USA pt ca….si sa-mi enumerati anumite probleme.
  Bai Carole, ma omoara astia cu chiria, cu impozitul, cu asigurarea, cu aia, cu ailalta…
  Sau care aveti treaba cu UE sa-mi spuneti ca in UE e asa si pe dincolo.
  Dar ce-am aflat de la voi? ca UE e nedemocratica si ca Obama e un spalator de creiere ????
  Bravo!
  Astea da argumente! ????

 69. dr pepper
  8 octombrie 2009

  dar de ce nu il iei tu pe obama la tine, carol.
  nu ar fi mai kosher asa?

 70. costin
  8 octombrie 2009

  ah, si inca ceva. cind vb cu o persoana despre un subiect anume, ma intereseaza in primul rind sa imi dau seama cam cu ce fel de om am de-aface, pentru ca asta ma ajuta sa inteleg mai bine ce zice. de-aia pun si atitea intrebari. ok? am fost destul de clar?

 71. dr pepper
  8 octombrie 2009

  pai nici nu prea ai ce sa afli mai carol ca nu te duce sandramaua.

 72. Carol
  8 octombrie 2009

  pepper

  Asa e. Ai dreptate. De-acum inainte iti aprob toate comentariile, fara macar sa le citesc.
  —————————————-

  Toata lumea face politica „la nivel inalt”. Toti amaratii ii injura (sau ii lauda) pe presedintii de state, crezând ca astfel devin importanti. Nu ne mai incurcam cu un amarat de consilier, primar sau prefect. Tintim sus de tot!

  Intre timp, uitam ca importante sunt: chiria, locul de munca, pretul benzinei, al curentului, biletul de avion pana acasa, prietenii, neamurile, sanatatea parintilor, educatia copiilor. Nu parerile noastre personale despre Obama sau despre alti sefi de state.

  Degeaba incercati sa tot faceti caca-n sus cand de fapt sunteti constienti ca n-aveti alta arma impotriva politicienilor decat un simplu vot, o data la 4 sau 5 ani. S-a dus vremea rascoalelor sau a revolutiilor! Luati-va gândul de la ele!

  Toata lumea isi defuleaza nemultumirile pe bloguri. Mare afacere. Din tot acest circ castiga industria telecomunicatiilor, castiga Coca-Cola si M. Donalds. Castiga distributorii de curent si companiile de telefoane mobile si de computere.

  Daca vreti sa traiti in paralel cu realitate, nimeni nu va opreste! ????

 73. dr pepper
  8 octombrie 2009

  n’am nevoie sa fi de acord cu mine.
  chiar te rog sa nu o faci.
  mai mult de atat: m’as simti jignit.
  e futil sa iti explic cum votul ala face ca preturile chirilor, benzinei, energiei sa devina un calvar.
  ca o taxa in plus inseamna un ban in minus in buzunarul tau.
  duh! cu cine am ajuns sa ma conversez!

 74. costin
  8 octombrie 2009

  carol, gata. esti absurd si ia-o ca atare. eu unul, nu mai incerc sa iti explic de ce pt ca oricum nimic nu penetreaza norul de je m’en fiche-ism in care te-ai ascuns.

  P.S. sa ma anunti cind te convertesti la islam ????

 75. murfi
  8 octombrie 2009

  ohoho, gresisem, nu e o luna jumate
  sint 12 zile ????
  http://www.foxnews.com/opinion…..prize-win/

 76. murfi
  8 octombrie 2009

  January 25: Skipped church. ????

 77. dr pepper
  8 octombrie 2009

  un articol aparut in politico care intareste imaginea diviziunii din sanul GOP:

  Sarah Palin notably absent from gubernatorial races

  Sarah Palin stands ready to stump for the Republican gubernatorial candidates running in the two most closely watched campaigns in the country this fall, but neither seems to want her help.

  Less than a month before voters go to the polls, it appears increasingly clear that the former Alaska governor, vice-presidential nominee and conservative favorite will not appear on behalf of either New Jersey’s Chris Christie or Virginia’s Bob McDonnell.

  Palin is the only one of the most talked-about potential 2012 presidential candidates who has not yet campaigned for either Republican candidate.

  Given her loyal following among many in the party’s grass roots, it’s Palin who could surely draw the largest crowd and perhaps raise the most money for the two candidates — her book, “Going Rogue,” is already the No. 1 best-seller on Amazon, more than a month before it’s even release..

  cu o carte ce a devenit best seller cu cel putin inainte de a apare, si cu forta pe care o reprezinta si de care insasi republicanii sunt constienti – acestia zic – no, 10x!
  mccain isi doreste un partid republican mai la stanga.
  si asta face diferenta.

 78. Francesco
  8 octombrie 2009

  Da murfi, dar si pe 1 februarie. S-a lipsit de Jeremiah Wright si s-a ales cu Premiul Nobel…

 79. dr pepper
  8 octombrie 2009

  @ murfi: prima data cand am citit aici stirea – am crezut ca e o gluma.
  foarte tare prezentarea celor de la fox.
  in ce gluma proasta s’a transormat premiul nobel.
  a devenit mai penibil chiar si ca oscarul.

 80. Francesco
  8 octombrie 2009

  Bloggerii de la Grand Rants au postat acest clip in care se produce The One:

 81. Carol
  8 octombrie 2009

  „Ar fi minunat dacă aş putea să îmi dau seama de ce a câştigat”, a declarat Claire Sprague, o fostă profesoară de engleză, în vârstă de 82 de ani, în timp ce îşi plimba câinele.

  Şi Itya Silverio, în vârstă de 33 de ani, din Brooklyn, a fost mirată. „Primul meu gând a fost că a luat acest premiu pentru că este de culoare”, a spus aceasta.

  „Fostul preşedinte american Jimmy Carter, care a câştigat şi el acest premiu în 2002, a declarat că Obama a dat lumii speranţă şi inspiraţie. ”

  Biata America. Indiferent ca e vb de octogenari care-si plimba catelusii prin parc sau de fosti presedinti, americanii sunt de-a dreptul „simpatici” prin declaratiile lor.

  God save America ????

 82. Francesco
  8 octombrie 2009

  Thecollegepolitico.com a inventat un nou logo: Nobelol!

  Nobelol

  Si pe Twitter e de urmarit nobelol.

  Thanks to Michelle Malkin!

 83. dr pepper
  8 octombrie 2009

  nu se compara cu astea, asa’i?

  „Ignorantii nu stiu ca OBAMA a evitat si mai are rolul de a evita al 3 Razboi Mondial
  de Harry(Vizitator), vineri, 9 octombrie 2009 – 19:32
  cei multi stiu putin si se invart in cercuri mici.

  rectificare – republicanii si nu AMERICANII
  de nordist(Vizitator), vineri, 9 octombrie 2009 – 19:41
  este vorba de clica asta de fatarnici, ipocriti, inculti, rasisti, inconstienti, sprijinitori ai portului de arme in public ( da e adevarat in secolul 21! ) si usor de manipulat ( in marea lor majoritate ) care se numesc cu [Citeste] mandrie republicani …. nu au nici o treaba cu AMERICA si PATRIOTISMUL…. totul e sa le mearga lor bine ….

  Ignorantii nu stiu ca OBAMA a evitat si mai are rolul de a evita al 3 Razboi Mondial

  de Tractoristu’, vineri, 9 octombrie 2009 – 19:49
  buna gluma a ! hahahhaaha ! Si zici ca cei din cercurile mici stiu care e treaba . hahahaha ! Mai popindaule ! Obama a fost nominalizat la numai 11 zile exact in Casa Alba
  ! Inca nu stia unde sint toate [Citeste] WC-urile ! hahahaha ! Buna poanta cu cercurile ! Si zii asa ! A evitat razboiul , minca-ti-as !

  am ras copios la comentariul tractoristului. ????

 84. Francesco
  8 octombrie 2009

  Cred ca este Tractoristu’ de pe blogul andreanum.org. Asa o fi?
  Comentariile postate de dr. Pepper sunt de la articolul din Evenimentul Zilei Americanii se întreabă de ce a luat Obama Premiul Nobel.

 85. costin
  8 octombrie 2009

  Carol, tu esti inzecit mai „simpatic”, nu iti fa probleme

 86. dr pepper
  8 octombrie 2009

  nu. nu cred.
  eunuke stie de ce ????

  carol a pus „articolul” primul.

 87. dr pepper
  8 octombrie 2009

  raspunsul era pt francesco.

 88. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Biata America. Indiferent ca e vb de octogenari care-si plimba catelusii prin parc sau de fosti presedinti, americanii sunt de-a dreptul “simpatici” prin declaratiile lor.

  Asta e, Carol, nu toti pot fi pe placul tau. Lasa, tu alege-i pe aia care ii canta osanale Iubitului Conducator Obama. Aia-s americanii adevarati, cei care nu critica presedintele asta de isprava care face de ras republica. Aia de pe coasta si din nordul „iluminat”. ????

 89. Francesco
  8 octombrie 2009

  N-am fost „pe faza” dr. Pepper. Multam!

 90. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  GM signs deal to sell Hummer brand

  DETROIT – Hummer, the off-road vehicle that once was a symbol of America’s love for hulking trucks, is now in the hands of a Chinese heavy equipment maker.

  General Motors Co. and Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Corp. finally signed the much-anticipated deal to sell the brand on Friday, according to a joint statement issued by both companies.

  Tengzhong will get an 80 percent stake in the company, while Hong Kong investor Suolang Duoji, who indirectly owns a big stake in Tengzhong through an investment company called Sichuan Huatong Investment Holding Co., will get 20 percent.

  He also is the controlling shareholder and chairman of Lumena Resources Corp., a Hong Kong listed mining company.

  Financial terms were not disclosed, although a person briefed on the deal said the sale price was around $150 million. GM said in its bankruptcy filing last summer that the iconic brand could bring in $500 million or more.

  The person did not want to be identified because the terms were being kept private.

  The investors also will get Hummer’s nationwide dealer network.

  GM and Tengzhong said in a statement that the transaction still must be approved by U.S. and Chinese regulators.

 91. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Oricine critica primirea premiului Nobel de catre Barack Hussein Obama tine cu talibanii. Pe bune. ????

  “The Republican Party has thrown in its lot with the terrorists – the Taliban and Hamas this morning – in criticizing the President for receiving the Nobel Peace prize,” DNC communications director Brad Woodhouse told POLITICO. “Republicans cheered when America failed to land the Olympics and now they are criticizing the President of the United States for receiving the Nobel Peace prize – an award he did not seek but that is nonetheless an honor in which every American can take great pride – unless of course you are the Republican Party.

  “The 2009 version of the Republican Party has no boundaries, has no shame and has proved that they will put politics above patriotism at every turn. It’s no wonder only 20 percent of Americans admit to being Republicans anymore – it’s an embarrassing label to claim,” Woodhouse said.

 92. dr pepper
  8 octombrie 2009


  „I join my fellow Americans in expressing pride in our president on this occasion.” — Sen. John McCain, R-Ariz., 2008 Republican presidential nominee

  „The Nobel Peace Prize is a testament to his leadership and vision and a tribute to American values.” — House Speaker Nancy Pelosi, D-Calif.

  „He hasn’t had the time to do anything yet . . . ” –Lech Walesa, former Polish president, 1983 Nobel winner

  „The real question Americans are asking is, ‘What has President Obama actually accomplished?’ It is unfortunate that the president’s star power has outshined tireless advocates who have made real achievements working towards peace and human rights . . . President Obama won’t be receiving any awards from Americans for job creation, fiscal responsibility, or backing up rhetoric with concrete action.” — Republican National Committee Chairman Michael Steele

  si totusi imperialistule – exista un republican ????

 93. dr pepper
  8 octombrie 2009

  am uitat sa adaug si un anonim:

  22. At least it wasn’t Ahmadinejad

  For his „peaceful use of nuclear power”.

  Oscar , Guatemala (10.09.09)

  )

 94. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Da, McCain a luat-o pe aratura mai rau ca niciodata. Stii cine a mai luat-o pe aratura? Bill O’Reilly.

 95. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Explicatie halucinanta pentru acordarea premiului Nobel pentru Pace: Exista riscul ca distinctia sa-i fie acordata lui Obama prea tarziu

  Presedintele Comitetului Nobel, care a decernat premiul Nobel pentru Pace presedintelui Barack Obama, a replicat sambata criticilor care considera recompensa prematura, subliniind ca exista, din contra, riscul ca distinctia sa fie acordata prea tarziu liderului american, relateaza AFP.

  „Poate cineva sa imi arate cine a facut mai mult in acest an?”, s-a intrebat norvegianul Thorbjoern Jagland, la o conferinta de presa sustinuta la Oslo.

  „Este dificil sa desemnezi un castigator la premiul pentru pace care sa fie mai apropiat de testamentul lui Alfred Nobel decat Obama”, a declarat fostul premier norvegian (1996-1997), care conduce comitetul din lun februarie.

  […]

  „Vreau sa va spun ca ar fi putut sa o primeasca prea tarziu”, a replicat Thorbjoern Jagland. „Noi prindem spiritul vremurilor, esenta epocii”, s-a aparat el.

  Premiul a fost atribuit lui Barack Obama pentru „eforturile extraordinare de consolidare a diplomatiei internationale si a cooperarii intre popoare”, si-a explicat comitetul Nobel decizia.

 96. dr pepper
  8 octombrie 2009

  mda. ce le mai plac leftistilor titlurile pompoase.
  io am nobeli’, voi?
  va mai reamintiti de jake?

  ieri erau 16 inch de zapada in north platte, nebraska, dimineata in chicago au fost 24 grade F si diseara ninge – si gore a castigat premiul nobel pentru pace pentru filmul sau despre incalzirea globala?
  yasser arafat?
  ce o sa faca obama acum cu premiul cand trebuie sa ia decizia de a trimite mai multe trupe in afghanistan?
  castigi pacea lasand iraq-ul fanaticilior?
  sau iranul sa devina atomic?
  nebunia socialista nu mai are limite.

  o’reilly vrea si el sa devina mai de centru probabil ca mccain.
  d’aia scade si gop in sondaje.

  McCain Vs. Palin For The GOP’s Soul

  The Arizonan won last year’s Republican nomination largely on the strength of his valorous military biography; a candidate with a focus on Reaganite principle would have had a chance of actually winning the election.

  The former POW has consistently taken positions that more closely resemble those of liberal Democrats. Employing the worst kind of class warfare rhetoric, he opposed President George W. Bush’s tax cuts.

  electoratul este debusolat acum.
  or ca voteaza cu democratii or ca voteaza cu republicanii e tot aceeasi mancare de peste.
  singura care ii mai reprezinta pe taxpayers este sarah palin care este atacata din ambele directii.
  iar mccain este calul troian al partidului republican.
  mare mirare sa nu se mute la democrati in viitorul apropiat daca nu ii reuseste sa distruga partidul.

 97. dr pepper
  8 octombrie 2009

  wow. deci diseara asteptam sa vedem daca chicago bate recordul de zapada timpurie :).
  ultimul record a fost acum trei ani cand a nins pe octombrie 12.
  si astia o tot dau cu incalzirea globala.
  fe no me nal!

  hahaha! cica si omaha nebraska a batut recordu’

  asta mi’a amintit de U.S. Energy Information Administration care acum trei saptamani a decretat:

  Gov’t to consumers: You can get a break on winter heating costs

  There’s good news for people worried about winter heating bills.

  care sunt vestile bune?
  ei, stati sa vedeti:

  People using natural gas this winter stand to save $105, compared with last year, and propane users will get even bigger savings, the government said. Households that use heating oil or electric heat also are expected to spend less during the heating season.

  meanwhile, back to ranch in north platte, nebraska:

  http://www.wunderground.com/US…..latte.html

  Record Report
  Statement as of 5:07 PM CDT on October 09, 2009

  … Record low temperature for October 9th broken in North Platte NE…

  A record low temperature of 21 degrees was set at North Platte
  this morning… eclipsing the old record lowest temperature for the
  9th of October of 22 degrees… previously established in 1964.

  realizati comicul situatiei?
  te uiti la tv si vezi cum socialistii asuda in lupta impotriva incalzirii globale castigand premii nobel, apoi adimiri pe geam troienele de zapada.

  10/10/2009 1122 am

  3 miles E of North Platte, Lincoln County.

  Heavy snow m13.8 inch, reported by official NWS obs.

  Official storm total for North Platte… measured at the
  National Weather Service office at the North Platte
  Airport… 13.8 inches.

  10/10/2009 0330 am

  15 miles NNE of north Platt, Lincoln County.

  Heavy snow m8.0 inch, reported by NWS employee.

 98. costin
  8 octombrie 2009

  ???? tare doctore, dar tu crezi ca se lasa ioncalzistii globali din atita lucru? deja usor, usor, incep sa spuna „climate change”. A venit obama cu change, si schimba si clima, se pare. stii de isteria de prin 70, in care stingistii strigau ca din gura de sarpe ca este nevoie sa incalzim polii, sa topim calota galciara ca vine o noua era glaciara peste noi.
  incalzirea globala este ultima isterie, urmatoarea vor fi schimbarile climaterice, apoi poate va veni din nou racirea. stingisti sa fie, ca isterii se gasesc.

 99. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Charles Krauthammer la Sean Hanity – October 9th 2009, 3/5

 100. dr pepper
  8 octombrie 2009

  mai tineti minte cum l’a denumit presa leftista pe generalul petraeus?

  In the ad, running in Monday’s edition of The New York Times, bold letters under a picture of Petraeus spell out „General Petraeus or General Betray us?”

  ei bine, leftistii nu l’au inghitit deloc pe petraeus. si e si normal din moment ce facea treaba buna.
  lor le trebuie un dezastru pentru a se putea lamenta la nesfirsit.
  sunt tare curios ce se v’a intampla.
  suplimenteaza trupele?
  il concediaza pe mchrystal?
  angajeaza un „czar” si pentru razboiul din afghanistan?

 101. dr pepper
  8 octombrie 2009

  hahaha.

  si denver, colorado a batut recordul vechi de 105 ani.
  17 grade fahrenheit ieri.

 102. costin
  8 octombrie 2009

  pe linga miss piranda.. asta..oscar.. asta, nobel, o suita de alte premii pentru presedintele obama, prin needucatii antisociali

 103. Imperialistu'
  8 octombrie 2009

  Fantastic, este a doua oara cand ce de-al doilea clip introdus in articol este sters de cei de la YouTube. Heh, nu ii putem acuza YT ca nu isi iau in serios meseria de gardieni ai obamismului, dar zau ca nu inteleg de ce se chinuie, doar sunt atatea copii si cum stergi una, apare o alta.

 104. dr. jones
  8 octombrie 2009

  Storm dumps snow on Rockies, plains, more forecast

  zapada,recorduri si aeroporturi, autostrazi inchise in plina incalzire globala:

  The storm that began Tuesday already added enough snow to break records for total snowfall in October for Wyoming. It was the biggest October snowmaker in the Denver area since 1997, said Byron Louis, a National Weather Service hydrologist in Boulder, Colo.

 105. emil
  8 octombrie 2009

  Doctore, stii ca in decembrie are loc mega-conferinta climatica de la Copenhaga. Ce-as mai ride sa dea peste ei niste zapezi ca in Wyoming…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian