FUNDATIA IOAN BARBUS

Germania: carte anulată de teama violenţelor musulmane

Islamizarea Europei este ceva real. Este un proces care înaintează cu fiecare concesie, cu fiecare pas făcut înapoi din frica musulmanilor sau din paralizia impusă de corectitudine politică. Ca să realizezi că Europa se islamizează nu e nevoie să vezi că de mîine alcoolul este interzis, mîinile hoţilor sînt tăiate, femeile vinovate de „crima adulterului” sînt omorîte cu pietre în oraşele Europene, homosexualli sînt spînzuraţi şi nu, nu este nevoie ca de mîine cei care renunţă la islam să fie decapitaţi în pieţele din Bruxelles, Amsterdam, Berlin, Dusseldorf:

Dusseldorf, Germania – O editură germană a anulat planurile de publicare la scară largă a unui roman de teama că ar putea provoca reacţii violente [din partea musulmanilor] datorită referinţelor nepoliticoase la Coran, a spus Der Spiegel. Romanul este despre „crima de onoare” a unei femei musulmane şi fusese programat pentru publicare în luna septembrie. Editura, Droste din Dusseldorf a decis că va renunţa la publicare[…]

Conducerea editurii a cerut iniţial autorul, Gabriele Brinkman, care scrie sub pseudonimul WW Domsky, să tempereze tonul din cartea ei „To those worthy of Honour”, pentru că ar păutea fi receptat ca ofensiv. Autoarea a refuzat. Spiegel a spus că fraza jignitoare era: „Poţi să-ti bagi Coranul ăla în…”

Directorul editurii, Felix Droste s-a consultat cu un expert în societataţea islamică pentru a vedea dacă povestea crimei ar putea compromite siguranţa firmei şi a familiei familiei lui, iar expertul l-a sfătuit să modifice pasajul cu pricina.
Autorul a refuzat să o înclocuiască cu „Poţi să-ţi bagi onoarea în…”
Droste a răspuns autorului că revoltele cauzate de caricaturile deneze în care era ironizat Profetul Mahomed în 2005 au arătat că inslultarea islamului îi vor pune siguranţa în pericol, a spus Spiegel.
Telegraph.co.uk: Muslim honour killing book cancelled over safety fears

Aceasta nu este singura carte cenzurată din teama de a înfuria musulmanii: Ca o mîncare de fasole fără fasole

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Un comentariu

  1. Francesco
    7 octombrie 2009

    Citez din articolul lui Ed West:

    „Islamizarea se refera la mici dar semnificative erodari ale libertatii noastre, bucata cu bucata, cerere cu cerere, concesie cu concesie. Victimele initiale sunt chiar musulmanii: pentru multe femei si fete musulmane care traiesc in Marea Britanie, in special pentru acele 20000 despre care se spune ca sunt la risc pentru mutilare genitala, sau pentru numarul mai mic amenintate cu crimele de onoare sau cu uciderea pentru apostazie, Islamizarea este deja o realitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian