FUNDATIA IOAN BARBUS

„Ce vrem de fapt este să murim pentru Allah”

În islam minciuna este permisă, chiar obligatorie pentru un bun musulnan în cazul în care aceasta ajută cauzei răspîndirii religiei lui Mahomed. Minciuna pentru răspîndirea islamului are şi un nume: Taqiyya. Asta nu ar fi o problemă dacă nu le-ar reuşi să prostească nătărăii, idioţii utili stîngişti, care fie îi cred sincer, fie acceptă minciuna în numele opoziţiei faţă de „statul terorist”, Israelul, cel care comite împotriva palestinienilor un genocid mai îngrozitor ca cel nazist. Orice pentru lupta împotriva evreilor, a jidanilor vinovaţi pentru toate relele din lume.

Acestea fiind spuse, pe 30 mai, cu o zi înainte de confruntarea „pacifiştilor” cu Israelul, conform declaraţiei unui profesor universitar pentru Hamas TV, căpitanul căpitanul flotilei Gaza a anunţat că particianţii plănuiesc să opună „rezistenţă”, cu alte cuvinte, erau pregătiţi să folosească violenţa împotriva „sioniştilor”. Profesorul a adăugat că participanţii urmăresc mai degrabă moartea ca martiri decît să ajungă în Gaza.

Dr. Abd Al-Fatah Shayyeq Naaman, prefesor de legea Shari’ah, legea islamică, la o universitate din Zemen, a spus în timpul unei vizite în Gaza:

Comandantul flotilei Gaza a spus ieri:

Nu vom permite sioniştilor să se apropie de noi şi le vom opune rezistenţă.
Cum vor opune rezistenţă? Vom rezista cu unghiile. Ei [activiştii pentru pace] sînt oameni care doresc să ajungă martiri pentru Allah, la fel de mult pe cît vor să ajungă în Gaza, dar primul motiv [martiriul] este pe primul loc.

[Al-Aqsa TV (Hamas), May 30, 2010]
A doua zi membri echipajului cîntau “[Amintiţi-vă de] Khaibar, Khaibar, oh evrei! Armata lui Mahomed se va întoarce!”, iar nouă dintre ei şi-au îndeplinit visul. Şi-au întîlnit cele 72 de virgine în Rai.
Palestinian Media Watch

Case closed

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

4 comentarii

 1. Francesco
  1 iunie 2010

  Cativa dintre „nataraii” din Flotila Hamas:

  Die Linke

  Norman Paech – fost deputat (2005-2009) din partea Die Linke, comunistii germani;
  Inge Hoeger si Annette Groth, doua deputate in Parlament din partea Die Linke;
  Matthias Jochheim, reprezentant al Asociatiei Internationale a Medicilor contra Razboiului Nuclear;
  Nadel El Sakka, reprezentant al comunuitatii palestiniene din Germania. Probabil al comunitatii Hamas…

  Din articolul Five of 11 Germans aboard raided Gaza aid flotilla return home.

 2. Corneliu
  1 iunie 2010

  Despre sensul notiunii Khaibar si ticalosia araba.
  In oaza Khaibar din peninsula arabica exista inca cu mult timp inainte de Mohamed un regat evreiesc.
  Cand Mohamed a inceput expansiunea accelerata a regatului musulman, a dat si peste acest regat pe are a dorit sa-l cucereasca si sa-l islamizeze, dupa doctrina sa “Din Mohamed be saif”.
  Repetatele incercari au fost zadarnicite si atunci in anul 628 Mohamed a decis sa faca pace cu Quraish, regele de acolo.
  Pacea s-a “semnat” (probabil cu degetul) in locul numit Hodaybie si Quraish a crezut (ca deobicei evreii, inclinati spre naivitate) ca va avea liniste.
  Dar el n-a stiut atunci despre faimoasa “taquie”, care permite musulmanului sa se comporte in modul cel mai fals atunci cand are de a face cu un necredincios si sa-si calce cuvantul fara teama daca e vorba sa serveasca Islamul.
  Si atunci dupa un an, Mohamed se napusteste asupra micului regat evreiesc si-l lichideaza in anul 629.
  Acest comportament e folosit pana azi, purtand intotdeauna binecuvantarea mai marilor slujitori ai Coranului.
  Mentionez ca fapt picant ca Arafat (Allah sa-l prajeasca in fiecare zi) a amintit nu o singura data „tratatul” de la Hodaybie in contextul tratatului de la Oslo (care de fapt l-a adus in teritoriile palestiniene cu acordul Israelului) ca si in general al oricarui tratat cu Israelul.
  E un subiect de meditatie.

 3. Florentza
  1 iunie 2010

  ……….daca membri acestei flotile sunt interesati in primul rand de a ajunge in raiul lui Alah ca martiri unde vor avea „n” virgine (numarul este variabil ) . Ma intreb . Ce cauta acesti ” necredinciosi ” in aceasta flotila ? Se stie ca Alah nu-i va primi niciodata in Rai.De femei , nici nu se mai pune problema. Mare este gradina…………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian