FUNDATIA IOAN BARBUS

Cea mai bună maşină de spălat

Clipul care urmează nu are nevoie de High Definition. E o reclamă daneză la o maşină de spălat Siemens. Vorba vine, în reclamă e vorba despre cu totul altceva… dar nu divulg. În final, cînd am văzut preţul respectivei maşini de spălat – 900 de euro – am înţeles şpilul. Trebuie să-ţi pice ceva din cer ca să dai atîţia bani pe o maşină de spălat. În Canada cumpăr două, de aceeaşi calitate, pentru suma asta. Consumatorul european e furat la drumul mare şi ultima găselniţă de a-i distrage atenţia e ţîţă mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă.

Emil Borcean

Emil Borcean

5 comentarii

 1. israelianca
  30 decembrie 2008

  emil, unde e clipul?

 2. costin
  30 decembrie 2008

  israelianca, eu il vad. Refresh!

 3. israelianca
  30 decembrie 2008

  costin, tot nu-l vad. E vreun link exterior pe care ai putea sa mi-l trimiti?

 4. costin
  30 decembrie 2008

  israelianca, asta e linkul:
  Fleg Master Tlpizza. E haios ????

 5. israelianca
  30 decembrie 2008

  Da, acum il vad si aici. E bun! Am si eu o reclama buna pentru masini de spalat, sau detergenti, numai tin minte. O s-o caut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian