FUNDATIA IOAN BARBUS

Cea mai frumoasă zi din viața lui Crin Antonescu

Este vorba, desigur, despre ziua de 10 Mai 2011. Era într-o marți. Spre după-amiază a publicat pe site-ul personal „Transcrierea discursului președintelui PNL, Crin Antonescu, la Conferința Națională a Tineretului Național Liberal”, desfășurată cu cîteva zile înainte, din care spicuim: Sunt liberal, sunt un om de dreapta, sunt, cu titlu strict personal, monarhist. Spre seară a participat …

Este vorba, desigur, despre ziua de 10 Mai 2011.

Era într-o marți. Spre după-amiază a publicat pe site-ul personal „Transcrierea discursului președintelui PNL, Crin Antonescu, la Conferința Națională a Tineretului Național Liberal”, desfășurată cu cîteva zile înainte, din care spicuim:

Sunt liberal, sunt un om de dreapta, sunt, cu titlu strict personal, monarhist.

Spre seară a participat ca invitat la emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza zilei, unde a discutat despre victoria USL in alegeri. Tîrziu în noapte a postat înregistrarea emisiunii pe Youtube, apoi a adormit.

***

În cadrul manifestărilor Jubileului de 90 de ani ai Regelui Mihai, cu ocazia Zilei de 10 Mai, reprezentanții Asociației Motocicliștilor din România au oprit motoarele în fața Palatului Elisabeta și au strigat tradiționalul „Trăiască Regele!”. Regele Mihai a răspuns omagiului oferindu-le Înaltul Patronaj al Casei Regale.

Liviu Crăciun

Liviu Crăciun

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. Costin A.Spune:

  Răspunde
  octombrie 26, 2011

  cea mai frumoasa zi din viata lui gladiol

 2. PataphylSpune:

  Răspunde
  octombrie 26, 2011

  Costin @1

  Observ că Gladiol a fost prezent în Parlament. Ceea ce înseamnă că și-a ameliorat prezența în Înaltul For cu măcar 50%. E doar unul din multele efecte benefice ale Monarhiei!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian