FUNDATIA IOAN BARBUS

Conflictul din Gaza explicat în doar 1:22 min.

Conflictul dintre Gaza și Israel a revenit în actualitate. Părerile sînt extrem de împărţite, dar nici una din părţi nu poate decît să accepte adevărul secvenţei de mai jos (chiar dacă pus într-o formă haioasă).

Hamas foloseşte palestinienii ca scuturi umane. Pentru Hamas, viaţa palestinienilor nu are nici o însemnătate, importantă este ştergerea Israelului de pe hartă şi uciderea odată şi pentru totdeauna a tuturor evreilor:


——————————————————————————————————————-

În continuare o explicaţie ceva mai lungă (5:34) şi mai detaliată, din partea excelentului blog, Occidental Soap Box, prefaţată astfel:

Uitaţi tot ce auziți în presă despre “ciclul de violenţă” şi despre “procesul de pace.” Conflictul din Orientul Mijlociu are ca punct central un singur lucru: impunerea islamului. Hamas, ca afiliat al Frăţiei Musulmane, declară deschis scopul său de a constitui califatul islamic în întreaga lume. Lui Hamas, duşman prin definiţie, nu trebuie să i se acorde vreodată circumstanţe atenuante; Hamas trebuie să fie distrus.


Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian