FUNDATIA IOAN BARBUS

Conspirația urâților

Căsătoria gay și adopția copiilor de cupluri gay este promovata în Europa în primul rând de marxiști:

 • Edite Estrela, autoarea Raportului Estrela, respins în decembrie, e socialistă; [1]
 • Ulrike Lunacek, al cărei raport a fost adoptat în februarie, este „verde” (Partidul Verde), verde pe dinafară, roșu intens pe dinăuntru; [2]
 • Christina Zuber, autoarea Raportului Zuber, respins, dar nu datorită lui Cristian Preda, este comunistă. Știti voi, 100 de milioane de morți, miliarde de vieți distruse, totul în numele „dreptului” la egalitate. [3]
 • Jean-Pierre Michel, raportorul legii căsătoriei gay în Franța a declarat că legea este o lege marxistă. [4]

>>> În SUA, cel mai mare susținător al „dreptului” gayilor la căsătorie este Obama, nu cred că e nevoie să spun de ce Obama este marxist. [5]

>>> Prima organizație pentru „drepturile” homosexualilor, Mattachine Society, a fost înființată în 1950 în USA, fiind constituită în cea mai mare parte din membri ai Partidului Comunist American, partid condus şi finanțat de Stalin de la Moscova. [6]

Cuvântul „drept” e folosit în mod abuziv, în cazul căsătoriei gay, la fel cum „drept” este un cuvânt folosit abuziv în tot ce înseamnă inginerie socială și agendă progresistă – „dreptul” la bani de la stat, până la nivelul la care este descurajată independența financiară, este de fapt dreptul de a fi dependent, dreptul la sclavie, un „drept” fundamental marxist.

Este vorba despre „dreptul” inginerilor sociali de a-și face de cap, dreptul marxiștilor de a remodela societatea pe criterii ideologice – nu e vorba despre „dreptul cetățenilor de a duce o viață mai bună”, cum îmi spunea recent cineva. E dreptul la utopie, dreptul de a nega realitatea, dreptul de a aduce mai aproape Revoluția.

Pe de altă parte, căsătoria gay e dreptul bărbaților făra lipici la femei de a scăpa de concurență nedorită/neloială. Mulți bărbați homosexuali sunt foarte arătoși, se plâng femeile.

Ce a fost inainte, Oul sau Găina?

________________________
 [1] https://tinyurl.com/kc67mdc
 [2] https://tinyurl.com/lg6vkeg
 [3] https://tinyurl.com/omlmah8
 [4] https://tinyurl.com/nelsnzt
 [5] https://tinyurl.com/q5q92tr
 [6] https://tinyurl.com/m4lool8

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

3 comentarii

 1. Vali ignat
  13 martie 2014

  Cocosul fara oua. ????

 2. Smaranda
  13 martie 2014

  E în primul rînd o chestie fixistă. Obstinația celor care-o promovează zău merită cauze mai bune. Deși, vorba nu știu cui, ferească Dumnezeu de idiotul harnic… Teamă mi-e că dacă le iei acestor imbecili jucăria cu căsătoria, or să se apuce să promoveze cine știe ce altă tîmpenie, încă și mai sinistră. Nu-mi vine-n minte acum nici un exemplu, dar îi creditez cu destulă foame de notorietate încît să inventeze ceva de să ni se sparie gîndul.

 3. Theo Hahn
  13 martie 2014

  Care drept? Care discriminare? Nu se poate căsători un pederast cu o femeie? Nu se poate căsători o lesbiană cu un bărbat? BA DA! Nu sunt discriminați absolut deloc. Ceea ce ei vor este redefinirea instituției căsătoriei după damblaua lor. Pentru că vor să ajungă să adopte copii. Acesta e țelul lor adevărat. Reeducarea generațiilor tinere.

  Să spui: „sunt homosexual și mă simt discriminat pentru că nu mă pot căsători cu partenerul meu deoarece căsătoria e definită ca uniunea bărbatului cu femeia” – e ca și cum un cetățean s-ar simți discriminat pentru că i se interzice accesul la secretele de stat și ar cere redefinirea legii ca să îi convină și lui prevederile. Sau ca și cum cineva care n-a cotizat la pensii s-ar simți discriminat pentru că nu i se plătește una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian