FUNDATIA IOAN BARBUS

Crin Antonescu, file de nebunie în studioul Antenei 3

Asemenea iluştrilor săi înaintaşi liberali, Crin Antonescu este un om pe umerii căruia se află o mare greutate: soarta unei biete ţărişoare numite România şi a unui popor greu lovit de soartă, poporul român. Patriot adevărat, domnul Antonescu îşi dedică întreaga existenţă luptei pentru salvarea Neamului de dictatura fascistului Traian Băsescu. Revoluţionarul bunului simţ este atât de ocupat, încât nu reuşeşte să ajungă în Parlament decât foarte rar… Un model de sacrificiu. Mai mult, puţinul timp care îi rămâne este jertfit pro patria prin participarea constantă la emisiunile singurelor televiziuni rămase independente în tirania asiatică de la noi – Irealitatea (Sindicat) TV şi Antena (Felix) 3.

Ieri seară a fost la Antena 3 şi în doar câteva minute a reuşit să lovească în tot şi toate. A lăudat contribuţia Antenei la rezistenţa împotriva „bandei” lui Băsescu şi a avertizat că există riscul ca puterea dictatorului să recurgă la naţionalizare pentru a închide această oază de libertate; apoi a observat că „paiaţe ca Traian Băsescu sunt ţinuţi (sic) de structuri neoficiale (o parte din serviciile secrete)…, intervenţii străine”, dar ne-a asigurat că nu este un conspiraţionist. Desigur. În sfârşit, şi-a exprimat speranţa că aceşti „paraziţi” şi „dăunători” vor fi învinşi democratic, prin alegeri.

În rest, liber la anti-americanism şi dezinformare, cu domnul Antonescu în studio. Toată stima şi mândria.

Vlad M.

Vlad M.

Comentarii

 1. George DanielSpune:

  Răspunde
  martie 30, 2011

  Militarii americani au imunitate in fata Curtii Penale Internationale. Basescu le oferea americanilor ceea ce ei aveau deja, nimic mai mult. Puscasul marin nu putea fi judecat de o curte de justitie din Romania pentru ca avea imunitate si in fata legilor acestei tari.
  Am vazut si eu putin din emisiune, e ingrijorator faptul ca Moni si Iri de la USL au devenit, aproape oficial, ambasadorii intereselor rusesti in Romania. Rar am mai vazut atatea atacuri indreptate impotriva principalului aliat al Romaniei, iar supriza e ca pana acum veneau din undergound-ul extremist (PRM) si nu de la principalele voci ale opozitiei, si mai ales din partea liderului PNL.

 2. MihSpune:

  Răspunde
  martie 30, 2011

  Eu pe IpoCrin Antenescu, zis si Bidon gol, nu-l prea cam urmaresc (surprizele placute sunt excluse, cele neplacute nu sunt surprize si imi iubesc neuronii si coronarele).
  Ce m-ar interesa este ce se mai aude cu zvonurile de suspendare ale laureatului Nobel pt Pace, editia pripita 2009 (recunosc, am si eu doza mea de anti- „americanism”:))) )

 3. George DanielSpune:

  Răspunde
  martie 30, 2011

  Mih, republicanii nu sunt la fel de tampiti ca alde Nastase, Geoana, Crin, Felix s.a. ca sa-l suspende pe Obama. Ar fi o greseala imensa sa faca asta. Trebuie lasat sa-si rupa gatul singur.

 4. Mih.Spune:

  Răspunde
  martie 30, 2011

  @George Daniel

  Stiu, stiu, ai dreptate, da’ asa mi-a placut sa-mi inchipui ca BHO ar putea sta la Casa
  Alba mai putin de un mandat…:)))

 5. George DanielSpune:

  Răspunde
  martie 30, 2011

  Daca va sta mai putin de un mandat, va spune ca nu a avut timp sa „transforme” America asa cum si-a dorit. La urmatoarele alegeri ne trezeam cu un nou Obama. Asa macar, sa speram ca urmatorul presedinte va repune America pe drumul cel bun.
  In plus, acum are un Congres republican, astfel incat nu prea mai poate face mare lucru ???? Ce a fost de stricat a stricat pana acum.

 6. dr pepperSpune:

  Răspunde
  martie 30, 2011

  Ce nu pot eu sa inteleg este, cum de stanga scapa asa usor cu minciuna?
  Pe vremea cand Nastase visa la presidintie, toata presa vuia de articole laudative – era si normal, guvernul subventiona presa cu reclame iar presa se intrecea sa aduca elogii marilor conducatori pentru a incasa cec-urile pe care guvernul le decarta din banii contribuabililor.
  Acum, toata presa lipsita de banii de reclama guvernamentala are liber la injurat un presedinte dictator?
  E bine totusi ca romanilor le e dor de comunism in timp ce il injura pe dictatorul Basescu.

 7. Dragos GrosSpune:

  Răspunde
  martie 30, 2011

  @dr pepper
  Sa nu uitam si masivele scutiri/rambursari de TVA de care au beneficiat televizuinile respective; asa s-a transformat o suma uriasa pe care statul n-a vrut sa o ia la buget in… profit !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

Ambasadorului rus de la Chișinău i s-a ridicat tensiunea și a dat un comunicat despre criminalii care au trimis tancul sovietic după nava rusească. A făcut trimitere la faptele eroice ale criminalilor care ne-au ocupat și omorât, a plâns un pic despre soarta grea a ocupanților și a lăsat sa se înțeleagă că nimic nu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian