FUNDATIA IOAN BARBUS

Cristian Bădiliță, Iulian Capsali, Charlie Hebdo și paranoia antisemită

Ciristian Bădiliță: „Charlie Hebdo e o fitzuica atee, declarat stîngista, grosolana (nu are nicio legatura cu, de pilda, inteligenta Academie Catavencu din România); a publicat numere infecte împotriva crestinismului, islamului (nu si împotriva iudaismului, din motive „obiective”). Dar niciun crestin n-a pus mîna pe mitraliera pentru a pedepsi dobitocenia insolenta. Crestinii s-au multumit sa nu mai citeasca aceasta fitzuica (foarte citita în Franta, de altfel; nu întîmplator). Islamul a transformat, acum, haznaua în Templu al martirilor atei. Dumnezeu sa ne fereasca si de unii si de altii.”

Putinofilul Iulian Capsali, admirator al „ortodoxiei” ideologizate (ortodoxism, nu ortodoxie!), promovată de Kremlin după rețeta lui Alexandr Dughin (cel descris de Biserica Ortodoxă Rusă, în 2002, drept adept al satanismului), citează și el comentariul mincinos al lui Cristian Bădiliță, conform căruia cei de la Charlie Hebdo au atacat, în caricaturile lor dizgrațioase, doar creștinismul și islamul, nu și iudaismul, „din motive „obiective” „.

badilita capsali charlie hebdo evrei --

charlie hebdo evrei

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Măgurele -> Britania -> Gent -> Patruped:bun Biped:rău -> În Linie Dreaptă https://twitter.com/CostinAndriess

Comentarii

 1. Cristian LeonardSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  Impresia pe care o are dl. Badilita, ca Charlie Hebdo ataca crestinii si musulmanii dar nu ataca si evreii, impresia aceasta o are un procent de 90% din populatia globului. Poate nu 90%, dar, oricum un procent urias.

  La nivel mondial este incetatenita parerea ca evreii controleaza finantele si mass-media. Intrebati 100 de oameni, de oriunde, din orice categorie sociala cine controleaza finantele si mass-media si o sa primiti un singur raspuns.

  Asa si domnul Badilita, nu concepe ca exista si reviste care publica numere infecte impotriva iudaismului.

 2. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  La nivel mondial este incetatenita parerea ca evreii controleaza finantele si mass-media. Intrebati 100 de oameni, de oriunde, din orice categorie sociala cine controleaza finantele si mass-media si o sa primiti un singur raspuns.
  .

  aiurea. ce legatura are cu subiectul articolului, tu stii.

 3. Ian NegoianSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  Din câte știu eu și evreii îl au pe Dumnezeu, pe Iehova sau Iahve ori Elohim. Cum pot, dar , acesti domni, cu care în rest pot fi de acord, ca aceste caricaturi n-ar fi și împotriva iudaismului. Nu pot crede ca un evreu nu s-ar simti jignit când numele lui Dumnezeu este batjocorit..

 4. Anca CerneaSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  @2 Costin, din @1 nu rezultă că părerea asta încetățenită ar fi ok sau ar scuza ceva. Cristian spune doar că e o prejudecată foarte răspândită și n-ar fi de mirare să-l afecteze și pe un geniu ca Bădiliță. Cel puțin așa înțeleg eu @1.

  Tot în privința @1, aș mai spune că nu cred, totuși, că procentul celor care cumpără povestea că „evreii ar trage toate sforile în lumea asta” este atât de mare, sau că este la fel de mare peste tot în lume. În afară de coeficientul îndrăcire și de prostie naturală al fiecărei comunități, contează aici foarte mult și efectul unei propagande antisemite active și susținute. În prezent susțin campania asta pe scară masivă propaganda rusească, cea islamistă și stângismul de tip occidental – care are profunde afinități cu primele două. Dar rezultatele nu sunt aceleași în Rusia/SUA/România/Suedia/Pakistan/Franța.

  @3 Ian Negoian
  Evreii se închină aceluiași Dumnezeu ca noi, creștinii. Caricaturile Charlie Hebdo își băteau joc și de evrei și de credința lor.
  E foarte ușor de verificat chestia asta. Pozele de mai sus sunt o mostră, bătaie de joc de Talmud, de rabini, de evrei – dusă până la extrem și dincolo. Bădiliță minte. Și Capsali după el.

 5. Vlad M.Spune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  Ce e haios e ca nea Capsali nu poate rata ocazia de a fi antisemit.

 6. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  da, am citit gresit

 7. DanSuSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  Conspiratia mondiala este formata din:
  1. Evreii
  2. Grupul de la Bilderberg
  3. KGB/MOSAD/CIA/Goangou/Securitatea – uneori actionand separat de multe ori impreuna
  4. Rockefeller & finanta mondiala ( controlata de 1 si/sau 2 )
  5. Ungurii (doar in ce priveste transilvania)
  6. Occidentalii care nu vor sa recunoasca ca Dacii au fost primii oameni pe pamant.
  7. Combinatii de n luate cate m din toate cele 7 (inclusiv din prezenta)…
  Nu ma credeti?
  Pai vedeti ce bine se ascund?
  Va manipuleaza: Dovada cea mai buna este ca nu aveti nici o dovada.. Nu aveti nici o dovada pentru ca se ascund foarte bine. Iata dovada ca exista. QED
  Nimeni nu stie de aceste conspiratii (in afara bineinteles de anticonspiratori).

 8. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  @7, corect. Mai e masoneria, niste barbati care se imbraca in sorturi pentru ca se cred speciali ????

 9. Cristian LeonardSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  Aia nu sunt Chippendales ?

 10. John GaltSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  Ehei, peste masoni mai sunt inca doua ordine secrete, si mai tari. Ce stim noi..

 11. NeaSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  Bă! Diliţă

 12. adibSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  Nu cumva exagerati ?

  Probabil Cristian Badilita nu studiase arhiva Charlie Hebdo, nu citea revista in mod frecvent, s-a bazat si el pe ce a vazut pe ici pe colo prin presa.

  Iar motive „obiective” poate insemna foarte multe lucruri, de la delir cu conspiratii pana la prudenta de a nu fi considerat antisemit (sunt tari, mai ales cele unde este raspandit la nivel social sentimentul unei responsabilitati pentru Holocaust, unde se evita bancurile cu evrei samd)

 13. NeaSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  10 John, ăia sunt Coca Cola, dar şşşt, nimeni nu ştie.

 14. NeaSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  De ce crezi că nu se pune untură de porc în Cola?

 15. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  adib, se putea verifica pe google. Dura maxim 10 secunde. in presa s-a spus ca isi bateau joc de toate religiile. Depinde acum ce citesti, daca sta pe activenews sau alte dubiosenii, asta nu mai e treaba mea. Afirmatia e la fel de halucinanta si daca e minciuna intentionata, sau e doar prostie. Si Badilita nu e prost.

 16. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  ianuarie 21, 2015

  altfel, cu ce se mai ocupa capsali

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian