FUNDATIA IOAN BARBUS

Dacă doriți să revedeți „ghiocei” care vestesc primăvara GAZPROM de la Bârlad

Andrei Badin are o analiza buna in EvZ despre protestele de la Barlad: Războiul gazelor de şist: „Spiritul civic” de la Bârlad şi rolul Moscovei.

In contextul mitingului bine-orchestrat din 27 februarie 2013 de la Barlad si anuntului Vocii Rusiei de acum cateva zile („Sofia a fost prima rândunică a primăverii europene, rămâne de văzut când vor înflori ghioceii de la Bucureşti”), va oferim in reluare delirul marxist-antiamerican tinut de deputatul USL Antonie Solomon inaintea mitingului de la Barlad de anul trecut.

Azi, dupa ce Ponta a dat-o putin cotita cu gazele de sist, Antonie Solomon e considerat tradator, un soi de deviationist de dreapta. Nu ne indoim ca un cadru de asa nadejde va fi recuperat.

Antonie Solomon, deputat USL Bârlad

Ce-i asta, teama de a spuna ca nu-s antiamerican? Ba eu sunt antiamerican.

Prin urmare Gitenstainu americanilor sa se duca-n… treaba lor. (…) Are si un nume foarte…”
Solomon, deputat USLas

 

Ce-o adus bun America pentru Romania? Ca l-o adus pe Basescu presedinte? Sa si-l ia la ei acolo, sa-l puna in locul lu’ Obama, ca poate asa mai are sansa sa prinda doua mandate in plus.

C-o adus lacustele astea care au ras tot? Si-acum mai ramasesera numai… sistemul de energie si de sanatate neprivatizat si asta trebuia sa-l haleasca Pfizer-ul si cu tot neamul lor de investitori strategici americani?

Ce-au adus americanii pentru mama, pentru mama voastra, pentru noi, bun? C-au distrus toata industria lui Ceausescu, au pus tara asta pe chituci, de nu mai poti sa cumperi o scobitoare romaneasca, nu mai cumperi un chibrit romanesc? Taiem busetenii si-i trimitem sa faca chibrituri in Turcia sau in America. Ii normal ce se intampla in Romania?

Pai noi am pierdut Razboiul Rece, dragii mei. Si cine a castigat? L-au castigat americanii, care au venit si ne-au impuiat capul cu reforma institutionala, cu reforma statului…

Pai noi am pierdut Razboiul Rece, dragii mei. Si cine a castigat? L-au castigat americanii, care au venit si ne-au impuiat capul cu reforma institutionala, cu reforma statului, cu reforma… dracu’ sa-i ia. Nu m-au pus americanii, si nu o sa pup niciodata vreunul in dos de dragul de a ramane deputat. M-au pus barladenii, si ei ma vor mai pune sau nu. Dar pentru asta nu trebuie sa stau plecat in fata nimanui. Nici presedinte de tara de tara, nici presedinte NATO, nici presedinte de UE, in fata nimanui, ca nu suntem cu doua cocoase si ei cu una.

Prin urmare Gitenstainu americanilor sa se duca-n… treaba lor.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

GMT

GMT

5 comentarii

 1. Tu-le muma’n c*r cu Shevronu’ si Americanii ma-sii. Io pun pariu ca-s jidovi. Shevron suna ca un nume evreiesc, nu-i asa?
  ????

 2. Costin Andrieş
  1 martie 2013

  dada, cam asa le suna. reiau aici o lista pe care am pus-o si in alta parte, dar mi se pare importanta de stiut care sint asociatiile astea de lobotomizat hipsteri, si ce vor de fapt – „societatea ciuciva”, aia care „activeaza ciuvic” in interesul Rusiei si contra intereselor Romaniei (astia-s toti un fel de Weather Underground in devenire):

  Critic Atac (Rogozanu, Ernu si restul leninistilor) http://www.criticatac.ro/21556…..ul-de-ist/

  ActiveWatch (Mircea Toma & friends si restul anarhistilor) http://blog.activewatch.ro/rub…..a-montana/

  Militia Spirituala (Mihail Bumbes & friends si restul anarhistilor) http://www.militiaspirituala.r…..febf6a19ca

  Tinerii Mânioși (Adi Dohotaru, Mihnea Blidariu si restul anarho-comunistilor) http://atreiaforta.wordpress.c…..nare-pute/

  Noua Dreapta http://www.nouadreapta.org/act…..hp?idx=395

  Think Outside The Box
  (Magor Csibi si cine-o mai fi) http://totb.ro/exploatarea-gaz…..enii-mici/

  mai multe detalii http://inliniedreapta.net/moni…..-moldovei/

 3. GMT
  1 martie 2013

  Blaga a remarcat ca nicio televiziune nu a pomenit de protestul Gazprom de la Barlad. Anul trecut, cand MRU era premier, se incinsesera ecranele, acu’, cu Ponta premier – liniste si pace.

  http://www.reportervirtual.ro/…..presa.html
  “Iată ce reuşeşete Ponta astăzi. Alaltăieri, la Bârlad, şapte-opt mii de oameni au fost în stradă cu gazele de şist. În afară de un post naţional de radio privat, nicio televiziune nu a prezentat ce s-a întâmplat acolo. Au prezentat leii şi urşii lui Nuţu Cămătaru”, a declarat presedintele PDL Vasile Blaga aflat la Suceava la lansarea motiunii sale pentru sefia partidului.”

 4. Silvapro
  1 martie 2013

  Shevron si mie mi-a facut asociatie cu ceva Israelian. Dar numai ca „aer”, caci nu cunosc un cuvint care suna exact la fel. Ai:
  * Shivron care inseamna ruptura. De ex. shivron lev = rupere de inima, adica mihnire adinca.

  * localitatea Hevron, dar acolo traiesc palestinieni, si acum este sub ocupatie palestiniana, in urma acordurilor de la Oslo.

 5. anarchix
  1 martie 2013

  Tot nu pot trece peste treaba asta cu agenturili rusesti care-si fac treaba pe fata in Romania. E de inteles sa-i lasi un timp sa vezi ce, unde si cum.. Enough is enough.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian