FUNDATIA IOAN BARBUS

…”dacă oamenii locului nu vor cazarmă islamică în preajmă”…

Prim Ministrul islamist al Turciei, Recep Tayyip Erdoğan:

„The mosques are our barracks, the domes are our helmets, the minarets are our swords, and the faithful are our army”
[toc auto=off]

euNuke:

A merita nu este acelaşi lucru cu a fi îndreptăţit, meritele nu au nimic de-a face cu drepturile şi libertăţile şi nu-i de mirare că un musulman nu înţelege aceste concepte şi îndrăzneşte să critice aplicarea normei constituţionale americane, dar realitatea banală este că in US nu există nicio grupare extremistă creştină sau altcumva care să fi contestat dreptul musulmanilor de a-şi construi lăcaşe de cult spre deosebire de toate ţările islamice de pe acest pămînt care au restrîns sau chiar anulat ctitorirea bisericilor creştine, ba chiar in unele state islamice se distrug sau se incendiază vechile lăcaşuri laolaltă cu idolii celorlalte religii autohtone.

Tot islamul politic şi statal este împinzit de regimuri extremiste – o realitate cruntă pe care orice musulman, oricît de moderat s-ar pretinde- evită să o evidenţieze ba chiar o contestă cu neruşinare in contextul polemicilor pe tema drepturile religioase. Scurt pe doi: in Islam, in cadrul daralislam dar şi in afara lui in zonele acaparate de imami, nu există libertăţi religioase şi nici toleranţă religioasă disipată in mentalul colectiv, iar noţiunea de egalitate in drepturi confesionale este pur şi simplu inexistentă in minţile cetăţenilor acestor state totalitare şi parţial sau total teocratizate.

Ca atare, despre merit…asta este o nouă culme a tupeului…musulmanii nu merită nimic din partea Occidentului, poate doar un şut in fundul lor lăbărţat ilicit prin imigraţia controlată de imamii turbaţi ai wahabismului. Islamul nu merită nicio moschee în NY şi nici nu au dreptul de a impune prezenţa megalomanică unde vrea fesul lor, adică in inima Manhattanului. Nu există dreptul absolut de a construi lăcaşe de cult oriunde i s-ar năzări unui cleric scrîntit cu idei năstruşnice despre împăciuire, libertatea religioasă este îndeobşte individuală, nu colectivă şi este întotdeauna filtrată de voinţa autorităţilor şi comunităţilor locale, iar dacă oamenii locului nu vor cazarmă islamică in preajmă atunci dreptul şi obligaţia morală a imamului faisal este să se care şi să caute o comunitate mai tolerantă, adică mai deschisă la compromisul mercantil.
Undeva mai la marginea oraşului unde sălăşluiesc gloatele de imigranţi africani şi asiatici. Orice justificare elaborată de mazetele islamice intrate in joaca acesta nebunească şi menită să explice favorabil opoziţia americanilor la asemenea proiecte odioase ce vizează pîngărirea unor locuri sacre şi dureroase pentru memoria noastră, orice astfel de justificare este o formă de paranoia colectivă ce caracterizează micile haite virtuale de musulmani ce au descoperit scrisul şi-l folosesc in acelaşi scop ca şi războinicii analfabeţi- întru ruinarea temeliilor raţionale ale civilizaţiei noastre cu delirul lor verbal trepidant, cu tezele conspiraţiioniste demente emise sacadat pe ritmuri de pichamăr, cu himere autovictimizatoare de un grotesc cutremurător şi cu aluzii acide şi imunde despre inteligenţa şi cultura americanilor care, vezi doamne, sînt prea proşti ca să priceapă adevărul lor, adevărul revelat numai musulmanilor, cum că turnurile gemene, au fost secerate de semenii lor americani sau de micii satanişti, evreii.

Noi, proştii şi ignoranţii din occident, cunoaştem aceste teorii abracadabrante şi de obicei le trecem cu vederea, rîdem in sinea noastră şi ne vedem de treabă, dar de data asta inepţia conspiraţiei pe termen lung ce ar viza distrugerea moscheii inexistente dar autorizate tocmai in ideea unei viitoare demolări.
Inepţia asta monumentală merită trecută in revistă pe post de culme a prostiei obscurantiste, ceva ce nicio poveste a prostiei nu a reuşit incă să închpuiască, o nerozenie fără seamăn care ne îndeamnă la un gest firesc, că, deh, aceşti tăntălăi merită şi ei ceva, -aprecierea noastră pentru imaginaţia lor bogată şi bolnavă, o apreciere fizică, palpabilă ce ar consta într-un desant inopinat de salvări in mahalalele occidentale înţesate de această formă de fasonerie islamică unde sînt ţesute iţele nebuniilor ce agită căpşoarele ş-aşa încinse ale musulmanilor. O flotă de salvări ce ar trebui să grebleze comunităţile năstruşnice şi năbădăioase şi să umple cîteva ospicii cu specia cea mai violentă a semilunaticilor ce aiurează încă in libertate tocmai pe tema libertăţii. Balul s-a terminat, iar cei rămaşi in urmă la tropăit pe mese ar cam fi cazul şi timpul să fie conduşi la spital in vederea unui control psihiatric.

Comentariu ce face parte din discuţia de aici.

P.S. euNuke, încearcă fraze mai scurte.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

40 de comentarii

 1. apocris
  15 august 2010

  Ai perfecta dreptate. De multe ori problema lipsei de toleranta e ridicata de cei mai intoleranti, lipsa libertatii e criticata de cei care sunt cel mai putin dispusi s-o instaureze. Problema e ca islamul, ca religie, nu a depasit evul mediu. Popoarele care l-au adoptat ca religie nu au depasit inca stadiul de organizare tribala sau de casta, cu toata aparenta modernitatii. Singura solutie este ridicarea de cordoane sanitare la granitele civilizatiei occidentale. Razboaiele n-ar rezolva nimic si nici nu suntem siguri ca le-am castiga:<<<

 2. euNuke
  15 august 2010

  costin, ai dreptate, fraza e deşirată rău in textul ăsta şi nu numai. parcă uit că trebuie să mai pun şi punct. vorbesc despre delirul verbal al altora şi ajung să mă afund şi eu in acelaşi păcat ????

 3. costin
  15 august 2010

  HAMAS AGREES… Ground Zero Victory Mosque Must Be Built

  A leader of the Hamas terror group yesterday jumped into the emotional debate on the plan to construct a mosque near Ground Zero — insisting Muslims “have to build” it there.

  “We have to build everywhere,” said Mahmoud al-Zahar, a co-founder of Hamas and the organization’s chief on the Gaza Strip.

  “In every area we have, [as] Muslim[s], we have to pray, and this mosque is the only site of prayer,” he said on “Aaron Klein Investigative Radio” on WABC.

  “We have to build the mosque, as you are allowed to build the church and Israelis are building their holy places.”

  Hamas, he added, “is representing the vast majority of the Arabic and Islamic world — especially the Islamic side.”

  Sen. Chuck Schumer (D-NY), who so far has not taken a position on the mosque, dismissed the endorsement.

  “Hamas is a terrorist organization, and their views don’t deserve any weight on anything,” his spokesman said.

 4. calehari
  15 august 2010

  Decerebratii au evoluat,nu mai cred in Dumnezeu,cred in TEORIA CONSPIRATIEI ! Indivizi, ce ” pe dinafara ” par normali si pe care din nefericire ii intalnesti cam peste tot, cred si raspandesc cele mai abracadabrante nascociri: Americanii si-au aruncat in aer Turnurile,tot ei vor ataca si demola moscheea ce va fi construita !!!.Americanii au provocat cutremurul din Chile si tot ei, folosind ARMA CLIMATICA, incendiile de padure din Rusia.
  De ce incendiile care mistuie suprafete uriase in Statele Unite sau Australia , au cauze naturale si cele din Rusia sunt provocate de ARMA CLIMATICA ?
  De ce cutremurele in Statele Unite sunt cauzate de miscarea placilor tectonice si in Chile, Turcia sau Iran sunt cauzate de aparatura din laboratoarele secrete americane ? Daca abordezi ” problema ” astfel cu decerebratii conspirationisti si recurgi la argumente,dovezi,logica s-au apelezi in ultima instanta la BUNUL LOR SIMT, iti raspund cu o SUPERIORITATE pe care numai PROSTUL o poate afisa : Fugi dom’ne d-aci . Privindu-i, nu ai cum sa-l contrazici pe Andrei Cornea care spunea: „principala calitate a omului marginit este geniul”.
  Cand a fost ucisa de catre militiile Basij, NEDA AGHA SOLTAN ,detinatorul adevarurilor AHMADINEJAD, a spus intai ca a fost ucisa de CIA , apoi de corespondentul BBC si ,varianta finala, ca NEDA fiind actrita , ajucat doar un rol ,ca sa compromita regimul iranian. Dramatic este ca , DECEREBRATII ,cred pe rand fiecare versiune si nu m-asi mira sa le creada pe toate trei impreuna !
  „Balul s-a terminat, iar cei rămaşi in urmă la tropăit pe mese ar cam fi cazul şi timpul să fie conduşi la spital in vederea unui control psihiatric.” euNUKE este bland,ar trebui INTERNATI pe viata.

 5. costin
  15 august 2010

  calehari, am cunoscut si eu citeva specimene ca cele de care vorbesti, si pe linga geniu, o alta mare calitate este surzenia in fata contra argumentelor. Orice iese cu 1mm din teoria lor este un semn de prostie revoltatoare, indoctrinare, demn de dispret si mila. Am cunoscut si oameni „in toata firea” si sus pusi care cred in acest gen de teorii. Deocamndata toate semnele ne arata ca acesti indivizi se vor inmulti si mai mult pe viitor. Intr-o lume fara repere crezi in ce se nimereste.

  off topic: Neda, simbolul revoluţiei din Iran, o creştină

 6. calehari
  15 august 2010

  Pt.Costin. ” Intr-o lume fara repere crezi in ce se nimereste”,asa este, daca te raportezi la reperele „traditionale „.Asi enumera cateva :religie-credinta,patrie-patriotism,familie-morala,educatie-,respect pentru traditii si valorile trecutului,libertate,democratie etc.LUMEA nu ramane fara repere,le inlocuieste si le schimba.Acum au aparut repere noi,am sa enumar doar doua :Profitul si Cresterea Economica.In numele lor se renunta la vechile repere si valori fundamentale.De curand am retinut declaratia unei oficialitati canadiene :Anul viitor,prognozam o CRESTERE ECONOMICA semnificativa,bazata pe APORTUL A 250000 DE NOI IMIGRANTI.Decerebratii despre care vorbeam,se inmultesc intr-o astfel de lume.

 7. calehari
  15 august 2010

  Trei biserici crestine din orasul canadian CALGARY, au hotarat sa-si deschida portile,pentru a permite musulmanilor sa-si tina slujbele zilnice in peroada Ramadanului !!!!
  Imam-ul Centrului islamic al orasului,a declarat ca :”Datorita schimbarilor demografice din societatea noastra,aceasta mana intinsa, va contribui la intelegerea reciproca ”
  Nu cunosteam aceasta informatie cand am pomenit de declaratia oficialitatii canadiene.O parte importanta din cei 250000 de noi imigranti,vor fi musulmani.Ma bucura gandul ca si ei vor fi ajutati de BUNII CANADIENI ,carora le urez ca VIITORUL sa NU-I LASE CU MANA INTINSA !
  Mai multe detalii in articolul din CALGARY HERALD.

 8. dr pepper
  15 august 2010

  Profitul si cresterea economica au existat dintotdeauna cu atat mai mult in discursurile politicienilor, nu cred ca acestea sunt repere din acel punct de vedere.
  Si nici nu cred ca sunt asa multi „conspirationisti” doar ca sunt foarte vocali si dau impresia de „multiplicare” ????
  Sa te fereasca Dumnezeu sa te contrazici cu asemenea specimene.
  Eu am incercat si cu lugu-lugu si cu logica si cu vociferari si nimic nu a functionat.
  Tin munte cand imi explicau de avioanele teleghidate care aveau montate pe aripi rachete si i’am intrebat ce rost avea sa fie montate pe aripi din moment ce erau teleghidate si puteau fi montate inauntrul avionului nu la vedere „sa le vada tot conspirationistul” – n’au avut raspuns insa au ramas convinsi in teoria lor.

 9. dr pepper
  15 august 2010

  p.s. – iar cand le’am recomandat popular mechanics unde o sama de oameni mai destepti ( nu ‘telectuali) s’au strans de desconspire teoriile conspiratiilor, nici nu au vrut sa auda de asa ceva. ????

  http://www.popularmechanics.co…..ck=main_sr

  http://www.popularmechanics.co…..ws/1227842

  sper sa nu ii atrag pe aici…

 10. costin
  15 august 2010

  Gateway Pundit:
  Muslim Leaders Abandon Plans for Ground Zero Victory Mosque

  Despite Barack Obama’s support, Muslim leaders are reportedly abandoning plans for Ground Zero Victory Mosque.
  Haaretz reported:

  Insiders say Muslim spiritual leaders behind the controversial initiative are considering giving up on the former World Trade Center location, in a gesture of appeasement.

  After weeks of heated debate over plans for an Islamic community center near Ground Zero – the site of the 9/11 attacks on New York – it seems Muslim leaders will soon back down, agreeing to move to a new site.

  The decision follows a high-profile campaign against the project that included advertisements on New York buses showing images of the burning Twin Towers, an iconic landmark razed when al-Qaida terrorists flew packed passenger planes into them in 2001. The New York Republican party is also said to be planning a hostile television campaign.

  Sources in New York said on Monday that Muslim religious and business leaders will announce plans to abandon the project in the next few days.

  UPDATE: A New York Daily News correspondent says the report is not true.

 11. calehari
  15 august 2010

  Pt.Costin.O victorie, dupa o serie de infrangeri,ce parea sa nu se mai sfarseasca ;cu conditia insa ca vestea cea buna sa se adevereasca.Sa dea Dumnezeu !

 12. costin
  15 august 2010

  Da, este probabil ca moscheia sa nu fie construita deocamdata, dar nu as vedea asta ca pe o victorie, ci ca pe o scurta incetinire a unui proces care de altfel accelereaza… islamizarea vestului. demografia are grija de asta, cel putin in Europa.

 13. Panseluta
  15 august 2010

  Un nou video al „religiei pacii” in toata splendoarea sa. Atentie la accentul pus pe dorinta absolut normala in Islam de a crapa tzeste de infideli, etc.:

  http://www.memri.org/clip/en/0…..0/2577.htm

 14. calehari
  15 august 2010

  Mai trezit la realitate ! Uitasem, „luat de val” , de Arma Demografica si de…Nomenclatura Colaborationista ce conduce in multe tari occidentale.

 15. costin
  15 august 2010

  Mark Levin interviews American Muslim who opposes Mosque at Ground Zero


  situl tipului intervievat de Mark Levin, Zuhdi Jasser: http://aifdemocracy.org/

 16. dr pepper
  15 august 2010

  extraordinar interviul lui mark levin adus aici de costin!
  AIF este ce cautam sa vad de multa vreme.

 17. costin
  15 august 2010

  Zuhdi Jasser a aparut si in documentarul http://thethirdjihad.com/

  Documentaru postat si de emil in arhiva de documentare a blogului:

 18. costin
  15 august 2010

  Zuhdi Jasser, nu doar apare in documentariul, este cel care il nareaza:

  The Third Jihad, the newest offering from the producers of the captivating documentary film, Obsession, explores the existence of radical Islam in America and the emerging risk that this “homegrown jihad” poses to national security, western liberties and the “American way of life.”

  The film, which is narrated by devout Muslim American Dr. M. Zuhdi Jasser, opens with the following statement: “This is not a film about Islam. It is about the threat of radical Islam. Only a small percentage of the world’s 1.3 billion Muslims are radical. This film is about them.”

  In 72 minutes, the film reveals that radical Islamists driven by a religiously motivated rejection of western values cultures and religion are engaging in a multifaceted strategy to overcome the western world. In contrast to the use of “violent jihad” and terror to instill fear in “non-believers,” The Third Jihad introduces the concept of “cultural jihad” as a means to infiltrate and undermine our society from within.

 19. dr pepper
  15 august 2010

  foarte interesant documentarul, mi’a adus aminte de Mike Tyson:

  Under Indiana law, a defendant convicted of a felony must begin serving his prison sentence immediately after the sentence is imposed. On March 26, he was given a sentence of 10 years, six in prison and four on probation,[51] and was released in March 1995 after serving three years.[52] During his incarceration, Tyson converted to Islam.

 20. costin
  15 august 2010

  OK sper sa va fie clar, Moscheia de la Ground Zero este o conspiratie sionista!


  Dr. ‘Abd al-Mu‘ti Bayumi, a member of the Islamic Research Academy [of Al Azhar] told Al Masry Al Youm that he rejects the building of any mosque in this area [Ground Zero], because the “devious mentality” desires to connect these events [of 9/11] with Islam, though he maintains that Islam is innocent of this accusation. Instead, it is a “Zionist conspiracy,” which many are making use of to harm the religion. Likewise, Dr. Amna Nazir, professor of doctrine and philosophy at Al Azhar, expressed her rejection that a mosque be built near the World Trade Center, saying: “Building a mosque on this rubble indicates bad intention — even if we wished to shut our eyes, close our minds, and insist on good will. I hope it is a sincere step, and not a new conspiracy against Islam and Muslims.”

  Aside from the hackneyed “Zionist conspiracy” charge, Al Azhar has it right: from negative media attention to subliminal associations with the 9/11 strikes, the “9/11 mosque” has great potential to backfire on Islam. Many other Muslims agree. That Al Azhar has labeled it a “Zionist conspiracy”— an appellation usually reserved for especially heinous charges attributed to fellow Muslims, such as the strikes of 9/11 — is indicative of how absurd the mosque project must appear to them.

  ow, here’s the question: if Al Azhar scholars are fully aware of how detrimental the erection of a 9/11 mosque can be, why are American Muslims (such as of the Cordoba Initiative) still relentlessly pursuing it?

  Much of this, I believe, has to do with the differing mentalities of Western, as opposed to Middle Eastern, or “indigenous,” Muslims. The latter, who have had little experience of the West, simply cannot believe that Muslims would be so foolhardy as to pursue such an obvious affront to their host nation; put differently, they cannot believe a non-Muslim nation would tolerate such effrontery. Used to seeing, and treating, “infidels” as second-class citizens, it is only natural that the indigenous Muslim mentality expects reciprocity when on infidel soil.

  Westernized Muslims, on the other hand, have learned that they can get away with almost anything — so long as they slap the words “tolerance,” “pluralism,” “dialogue,” or “bridge-building” to their endeavors, as the 9/11 mosque supporters do regularly. In short, a correlation exists between how well or how little a Muslim knows the West, and how aggressive or passive their Islamism becomes.
  …..

  …cititi in continuare aici

 21. vlad
  15 august 2010

  Mr. Obama described the call to prayer as “one of the prettiest sounds on Earth at sunset.”

  Rugăciunea este fie de laudă, fie de mulţumire, fie de cerere; iar grandoarea ei se dezvăluie exact în această ordine. Evident, însă, ultimul gen de rugăciune este cel mai întâlnit.
  Vreau doar să subliniez aspectul acesta, la care m-am tot gândit şi cu alte ocazii: „chemarea la rugăciune” a musulmanilor este exemplul perfect de traducere viciată în conceptualizarea de tip occidental. În fapt, nu poate fi vorba de nicio rugăciune (după accepţiunile de mai sus, la care se raportează creştinul, occidental sau nu), pentru că muezinul nu face altceva decât să cheme la solidarizarea întru jihad.

 22. Panseluta
  15 august 2010

  costin, dr pepper @ 17:

  Mark se imbata cu apa rece imbratisindu-l pe Zuhdi Jasser.
  Un Islam fara sharia e un nonsens. Democratia in Islam e un nonsens si contravine, in edictele sale fundamentale, Constitutiei SUA. Un Islam „privat” e un nonsens. Islamul e un sistem total de viata, fara delimitare intre spatiul public si cel privat.
  Erdogan a spus clar: Nu exista Islam „moderat”. Versiunea lui Jasser a Islamului e o fictiune propagandistica.

 23. dr pepper
  15 august 2010

  punctul de vedere al lui Ron Paul:

  The justification to ban the mosque is no more rational than banning a soccer field in the same place because all the suicide bombers loved to play soccer.

  mi se pare cel putin ciudat.
  lasa impresia ca nu prea are contact cu realitatea.

  Justificarea de a interzice construirea moscheii are tot atata sens cu a interzice construirea unui teren de fotbal ( european) pentru ca sinucigasilor le placea sa joace fotbal…

  or poate e varsta…

 24. dr pepper
  15 august 2010

  tot ce se poate, panseluta, insa cel putin eu vroiam de multa vreme sa aud si un astfel de punct de vedere venind din partea unor „musulmani moderati” pentru ca aveam serioase dubii ca ei exista.

 25. costin
  15 august 2010

  pepper, ron paul saracu’ e dus cu pluta, dar nici eu nu mi-am dat seama din primul moment. la un moment dat, la inceputul campaniei prin 2007-2008 eram fan ron paul, dar mi se parea ciudat ca niciodata nu spuna nimic despre islam. apoi a facut-o. in cel mai stingist si sovieto-pacifist mod cu putinta. de atunci numai timpenii aud de la el

 26. costin
  15 august 2010

  mai exista musulmani ce resping jihadul violent din islam, cum o face Jasser. De ex Naser Khader din Danemarca, vorbea despre burqa la un moment dat:

  un musulman din Siria, membru al grupului Musulmani Moderni şi purtător de cuvînt al Partidului Conservator Danez, spune: “Nu vrem să vedem burka în Danemarca. Burka modernă a fost cretă de talibani cînd au ajuns la putere” şi “este un simbol al talibanilor”. vezi: Fenomenul burka în Europa

  Gates of Vienna a scris de multe ori despre el, admirativ chiar.
  pasari rare, dar exista. mai e si Muurat Yusuf, muftiul musulmanilor romani, care le sta in coasta celor de la Fundatia Taiba si Islamul Azi (finaintate de sauditi, din cite am inteles).

 27. dr pepper
  15 august 2010

  ???? da costin, insa nu toata lumea este asa de informata ca tine despre subiectul asta.
  pe de alta parte ii dau dreptate si panselutei – cu toate ca ma bucura asemenea vesti, am urme de indoiala.

 28. Panseluta
  15 august 2010

  costin:

  Nu vreau sa-i acuz pe musulmanii „moderni” ca Jasser de rea credinta/taqiyya. E posibil ca tipi ca el sa fi ales sa adere la versiunea „light” a Islamului codificata in Cele Cinci Piloane, asa cum multi credinciosi ai religiilor prescriptive monoteiste aleg ce le place din Scripturi:

  1. Credinta/crezul(iman)in Dumnezeul absolut unitar si unic, si in finalitatea profetiei lui Mo (un crez polemic in fata rivalilor iudaici, crestini si pagini din zona);

  2. Rugaciunea (salah) de cinci ori pe zi. Am dubiul meu ca Jasser se roaga formal, ca doctor, de cinci ori pe zi, si ca o facea cind era in fortzele militare ale SUA. Salah vine cu tot felul de reguli si constringeri legate de locul rugaciunii, de reguli de purificare a corpului de substante impure (praf, sol, nisip, fecale, urina, singe, ejaculat, etc., etc.) si constringeri vestimentare: daca porti o camasa cu mineci scurte, rugaciunea nu e „valabila”. Nu e primita.

  3. Zakat, adica o parte din venit donata saracilor coreligionari.

  4. Respectarea postul de Ramadan, in care te abtii de la mincare si sex de la rasarit pina la apus timp de o luna. Dupa apusul soarelui esti liber sa te porcesti cum vrei; in tarile arabe din Golf e ospatul lui Trimalchio redivivus:

  http://www.thepeninsulaqatar.c…..easts.html)

  5. Hajj, pelerinajul la Mecca, macar o data in viata, daca esti in stare. Daca esti incapacitat, ti se acorda „scutire”.

 29. costin
  15 august 2010

  Panseluta, uite gindurile lui Baron de la Gates of Vienna pe subiect, din acest articol:

  I’ve spent six years looking for the “moderate Muslim”, and every time I think I’ve found one, it turns out to be a “lapsed Muslim” as described above. An apostate in all but name, in other words.

  Muslims who want to live that way, who would to prefer to act like normal Westerners, have to be very careful. To the truly faithful Muslim — which means any Muslim who consciously follows the tenets of sharia law — a fellow Muslim who fails to adhere to any aspect of Islamic law is guilty of kufr, or unbelief. Kufr is equivalent to apostasy, and the penalty is death.

  No wonder “lapsed Muslims” keep a low profile.

  Whenever a schismatic sect develops within Islam — such as the Baha’is, the Qaranis, the Ahmadis, etc. — its adherents are persecuted ruthlessly, and exterminated if possible. Islam is a near-perfect closed system, and does not allow for any theological variation or doctrinal evolution.

  This doesn’t mean that there aren’t hundreds of millions of Muslims who would like to escape, if only they could find a way. That’s why I consider making the world safe for apostasy one of our most urgent tasks.

  Nor does it mean that every Muslim is the enemy. It is conceivable, however, that every committed, practicing, fully faithful Muslim is the enemy. We have to prepare ourselves for this possibility — anyone involved in the current information war would be negligent if he refused to examine it seriously.

 30. dr pepper
  15 august 2010

  am zis sa mai arunc si eu o privire prin presa romaneasca,

  evz:

  Ce cred americanii despre musulmani

  De asemenea, 51% dintre americanii intervievaţi de institutul de cercetare Pew spun că se opun construirii unei moschei în apropierea fostului World Trade Center din New York.

  Protest la New York împotriva moscheii de la World Trade Center


  Dezvoltatorii vor să transforme o clădire veche într-o moschee ce ar urma să aibă şi un centru musulman.

  „În America îi învaţă pe copii libertatea religioasă, dar ei nu practică ceea ce predică”, a spus el.

  Planul dezvoltatorilor de a construi o moschee în apropiere de fostul World Trade Center a fost atacat de politicienii republicani. În schimb, Barack Obama a declarat că dreptul dezvoltatorilor de a construi acolo un lăcaş de cult musulman nu poate fi îngrădit, ceea ce i-a atras numeroase critici.

  Decalogul lui Obama

  gata, m’am linistit.

 31. costin
  15 august 2010

  uite pepper un comentariu de bun simt de pe Decalogul lui Obama:

  24 august, 16:09. Mircea
  Obama a facut numa’ tampenii de cand e in functie. Cea mai mare tampenie a fost ca a promis in campanie ca ii va impaca pe americani cu musulmanii. Cam cu asta cred ca i-a castigat. Plus ca se dadea liberal si evreii traditional au fost liberali. De aia au pus mana zdravan la emanciparea negrilor si homosexualilor (daca negrii si liberalii nu sunt discriminati, e o lume buna pentru evrei pt. ca nu-i mai pandeste nici un Holocaust). Iar pe musulmani, i-a vrajit si pe astia, pe soptite, pe furis. Asa ca toti au dat bani si l-au votat.

  Si dupa aia, ce-a facut ? A venit criza, falimentele imobiliaro-bancare, iar individu’ s-a apucat sa arunce miliarde la bancherii faliti, in loc sa-i lase sa dea faliment si sa-i bage si la bulau.
  La el in America, a facut varza sistemul de sanatate.
  La musulmani, a dat un chix total. S-a ploconit, la propriu, in fata regelui Saudit. L-a impuns in piept cu degetul pe Netanyahu, si n-a vrut nici sa se pozeze cu el.
  Recent, a zis, printre nenumarate dobitocii, ca pacea in Israel n-o sa fie decat cand evreii o sa predea puterea arabilor. Ceea ce echivaleaza cu desfiintarea statului Israel si gonirea evreilor in Mare, direct.
  Ne-a pacalit pe toti, „negociind” renuntarea la scutul anti-racheta din Europa cu Rusii, ca Rusii in schimb sa nu-i mai ajute pe iranieni sa faca bomba. Rusii ne-au dat cu tifla si au pornit centrala din iran, ca sa produca Plutoniu.
  In Afganistan, talibanii descreierati detin controlul tarii, se plimba in Pakistan ca la ei acasa, si omoara gagici cu pietre conform cu legea islamica Sharia (uneori se mai scapa si le strivesc capul cu borduri – asta nu e frumos, la carte scrie cu pietre de dimensiuni „medii” dar sa-i scuzam ca sunt tineri). Soldatii americani in timpul asta sunt la arest in cazarmi, asteptand evacuarea.
  In Irak, americanii deja s-au retras pe furis, prin surprindere ca sa nu fie huiduiti.
  Au lasat in urma varza.
  Toate actiunile lui Obama au fost pentru ploconire la arabi si musulmani, pentru mafia bancherilor si impotriva Americii, care americani nici nu sunt ai lui de fapt, el e din Kenia parca, si impotriva singurului aliat real in mijlocul tarilor petroliere, Israelul. Fara Israel ca baza americana acolo, arabetii pot sa faca orice le trece prin cap. Si cam stim ce le trece.
  Toti cei in fata caruia Obama s-a plocinit rusinos si le-a dat bani, i-au ras si ii rad in nas si asteapta si mai multe ploconeli, ca tocmai li s-a deschis gustul.
  Tot timpul anunta ca „gata, America a iesit din criza”. A iesit pe naiba.
  Ultima tampenie, a zis ca e pentru, ca musulmanii sa-si faca moscheie gigant pe Ground Zero, de inaugurat fix la 10 ani de la 9/11. In timp ce biserica ce a fost acolo si au daramat-o teroristii, nici acuma nu s-a reconstruit si n-au aprobare.
  Toti in fata carora s-au ploconit, ii dau cu tifla in cel mai bun caz, daca nu striga direct „moarte la Amrika”. Pana si Turcii si-au luat-o in cap. Iar ceilalti, pe care i-a ars la buzunare, si pe cei pe care se pregateste sa-i dea pe mana dusmanilor, nu vad cum sa-l mai iubeasca, acum cand i s-a luat si mama poleielii de minciuni de pe fata.
  Daca individul asta nu e dat afara din functie si impiedicat in planurile lui descreierate cat mai curand, nu poate urma decat WWIII.

 32. Panseluta
  15 august 2010

  costin @ 30:

  N-am mai citit de secole Gates of Vienna, un blog splendid. N-am timp. Multzam!
  De acord cu Baron. Nu stiu daca Jasser apartine categoriei „lapsed”, adica „decazut”/”cazut in pacat”. As avea nevoie de mult mai multe detalii despre viata lui religioasa cotidiana ca sa exprim o opinie.
  Pe de alta parte, omul se reclama, pe fata, de la religia lui Allah si a profetului sau, Mo. Adica il
  considera pe Mo, obligatoriu, modelul uman absolut si atemporal, al insan al kamil, ale carui comandamente si valori trebuie urmate cu fidelitate.

  Noi, aici la patrupezi, stim bine cine a fost Mo: un hot de caravane la drumul mare, asasin in masa, detinator de sclavi, libidinos iubitor de fetitze pre-pubere, si, in final, razboinic si conducator politic. Nimic din ce a instituit Mohamed in lumea araba nu poate excita mintea unui om educat in valorile crestinismului, si nici in mintea unui om care intelege democratia si libertatea, asa cum pretinde Jasser. Mo e imposibil de eliminat din ecuatia Islamului exact asa cum nu exista crestinism fara Hristos. Te poti fofili argumentind, cum o fac unii apologi ai Islamului din academia,

 33. Panseluta
  15 august 2010

  costin:
  Computerul mi-a mincat restul comentariului:

  … argumentind… ca trebuie luat in considerare contextul istoric. Nu tine. Majoritatea scolilor teologice islamice sustin imuabilitatea Coranului si a Hadithelor, date si dictate odata pentru totdeanua de Allah lui Mo.
  Il urmaresc pe Jasser de citiva ani buni. Vorbeste usor, are glagorie, dar nu l-am auzit niciodata sa atace fundamentele Islamului–ca musulman declarat nu are cum–,sursa conflictului care ii cauzeaza asa de multa minie si locvacitate ca musulman american. Vrea sa fie lasat in pace in democrata America ca sa practice exact religia care e impotriva democratiei ab incipio, statutar, dogmatic, fara drept de apel.

  Caveat!

 34. Pataphyl
  15 august 2010

  @Panseluta

  Absolut exact, multele mele experience din NJ cu mahomoderati se infunda aici: doctrina nu e buna, e perfecta, n-ai ce – deci n-ai cum – schimba ceva, e doar chestie de timp pina la Victoria finala & absoluta. Moderatii zic ca oricum prind momentul inainte de a se bucura de cele 6 duzini de virgine, chiar fac tz-tz-tz ca cei mai exaltati se cam grabesc…

 35. dr pepper
  15 august 2010

  ????

  Poll: Most Say „Ground Zero Mosque” Is Inappropriate

  Nearly three of four Americans — 71 percent — say building a mosque so close to the site is not appropriate while just 22 percent say it is appropriate.

  si traducerea in limba romana:

  Ce cred americanii despre musulmani

  De asemenea, 51% dintre americanii intervievaţi de institutul de cercetare Pew spun că se opun construirii unei moschei în apropierea fostului World Trade Center din New York.

  costin, presa romaneasca a trecut de la nivelul „provincial” la un nivel superior: „manelist”.

 36. dr pepper
  15 august 2010

  ???? ???? ????

  „Congo, polul violurilor” – 0 comentarii, „Marea calatorie a romilor…” – 5 comentarii, „Doi s’un sfert traffic tigari..” – 15 comentarii, „Parc reabilitat fara licitatie..” – 1 comentariu, etc etc ….
  „Ce cred americanii…” – 87 comentarii !!!!!
  Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia! Nu e de mirare in ce hal e tara asta

  cu un mic amendament:

  Miercuri, 25 August 2010. 1024 vizualizări, 122 comentarii, 0 voturi

  si asta a venit dupa un alt comentariu:

  Amerlocii sunt „bata” la capitulul cultura generala, asa ca parerea lor e buna de sters la popou… ei se pricep doar la facut BBQ si crapat pana se umfla ca bashica de obezi ce sunt. Canadian author Margaret Atwood put it best when she wrote:
  „If the national mental ilness of the US is megalomania, that of Canada is paranoid schizophrenia” … Toti o apa si-un pamant …

  „Romania, tara trista plina de umor…”

 37. Panseluta
  15 august 2010

  dr pepper @ 37:

  Ce zici de chestia asta?

  Judicial Watch Obtains New Statistics on Human Smuggling in Arizona’s “Tucson Sector” of the Mexican Border
  ViewDiscussion.Documents Indicate Sharp Increase in the Number of Chinese Immigrants Smuggled Across the Border and Apprehended by Border Patrol
  Contact Information:
  Press Office 202-646-5172, ext 305

  Washington, DC — August 26, 2010
  Judicial Watch, the public interest group that investigates and prosecutes government corruption, announced today that it has obtained documents from U.S. Customs and Border Protection (CBP) detailing statistics related to human smuggling in Arizona’s “Tucson Sector.” The Tucson Sector is the Border Patrol’s busiest sector on the Southwest Border and covers 262 miles of linear border. Among the data uncovered by Judicial Watch:

  The total number of persons smuggled and apprehended:

  FY2008: 81,860

  FY2009: 70,328

  The total number of smugglers identified:

  FY2008: 1,437

  FY2009: 963

  The total number of smugglers deported:

  FY2008: 658

  FY2009: 599

  The total number of immigration infractions referred to U.S. Attorney’s Office for prosecution:

  FY2008: 10,333

  FY2009: 17,452

  The documents also include data related to the number of “Other than Mexicans” smuggled and apprehended by Border Patrol. According to the documents uncovered by Judicial Watch, the number of individuals from the People’s Republic of China smuggled across the border and apprehended increased from 15 in FY2008 to 79 in FY2009, nearly a five-fold increase. The New York Times reported on January 22, 2010, “In fiscal 2009, 332 Chinese immigrants were caught in the Border Patrol’s Tucson sector, up from 30 the previous year, Border Patrol figures showed. And in what could be a sign of a record-breaking pace for this year, agents in the Border Patrol’s Tucson sector arrested 281 Chinese immigrants from Oct. 1 to Dec. 31, the first quarter of the current fiscal year.”

  The CBP documents also show significant increases were seen from Romania and Dominican Republic. The largest overall volume increase was Honduras, which went from 353 in FY2008 to 516 in FY2009.

  CBP originally indicated the agency did not “maintain” statistics related specifically to human smuggling. However, in response to a Judicial Watch appeal, CBP subsequently notified Judicial Watch that the agency did, in fact, have the ability to create human smuggling statistical reports from an Immigrations and Custom Enforcement (ICE) database known as ENFORCE.

 38. Panseluta
  15 august 2010

  patrupezi:

  Ma duc la raliul lui Beck de la Lincoln Memorial simbata asta cu ai mei colegi de la Tea Party–Virginia chapter.
  Va fi urias. Promit poze.

 39. costin
  15 august 2010

  Sa trimiti poze si sa ne povestesti. neaparat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian