FUNDATIA IOAN BARBUS

De Sfântul Andrei

sfantul-andreiTroparul Sf. Ap. Andrei (glasul1)

Fiu al Galileei si frate al lui Petru, dintre pescari in soborul Apostolilor intai ai fost chemat, Andrei cel minunat, iar de la mormantul tau din Patra chemi popoarele la Dumnezeu si atunci ne-ai umplut de bucurie cand in Romania iarasi ai venit, unde pe Hristos Domnul L-ai propovaduit.

Mărite Sfinte Andrei, tu ai fost primul care l-ai recunoscut pe Mielul lui Dumnezeu. Cu prietenul tău, Sfântul Ioan, ai rămas cu Iisus în acea primă zi, toată viața ta și în toată veșnicia. Du-ne la Hristos cum l-au dus pe fratele tău și pe mulți alții după el. Învață-ne să îi și ducem pe alții la Hristos din dragoste pentru El și din dăruire pentru slujirea Lui. Învață-ne să învățăm lecția Crucii și să ne ducem cucile zilnice fără să ne plângem pentru ca ele să ne ducă la Iisus. Amin.

În sărbătoarea Sfântului Andrei le urăm tuturor celor care îi poartă numele și tuturor românilor

La mulți ani fericiți!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

Un comentariu

  1. Silvapro
    30 noiembrie 2013

    La Multi Ani, Andrei!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian