FUNDATIA IOAN BARBUS

Delirul lui Ahmadingadong: „Evreii doar par a fi oameni şi SUA e o dictatură”

Cîteva extrase din discursul ţinut de Mahmoud Ahmadinejad pe 16 iunie 2010, transmis de Iranian News Channel (IRINN), capturat de MEMRI:

Acum mai bine de 60 de ani, folosindu-se de un pretext artificial şi fals, fabricînd informaţie şi inventînd poveşti, au adunat cei mai mizerabili şi mai criminali dintre oameni [evreii], ce doar par a fi oameni, din toate colţurile lumii. I-au organizat şi i-au înarmat, le-au oferit suport media şi militar. Astfel, au ocupat teritorii palestiniene, şi au evacuat poporul palestinian. (Despre Israel)

[Obama] a spus: Susţinem dreptul naţiunii iraniene de a fi liberă, şi aşa mai departe… Aceasta este naţiunea iraniană. Vrei să vorbim despre ea? Această naţiune nu te acceptă cîtuşi de puţin. Poporul iranien te urăşte cu pasiune.

Toate planurile anti-umane din lume sînt puse în aplicare sub Obama şi administraţia lui. Toate ocupaţiile, masacrele, violările drepturilor oamului sînt înfăptuite de administraţia lui, dar el vine cu nemulţumiri la adresa naţiunii noastre.
[…]

Astăzi, cea mai aspră dictatură este cea care operează împotriva naţiunii americane, acolo este prezentă ce mai puternică represiune. Nu au libertate de expresie, nici un ziar nu are dreptul să scrie ceva împotriva crimelor sioniştilor, sau împotriva suportului pe care sionştii îl primesc din partea politicienilor americani. Poporul american nu are dreptul să demonstreze liber sau să se opună crimelor politicienilor lor. Mulţi americani trăiesc în sărăcie. Opt milioane de oameni sînt săraci.[…]

Domnule preşedinte, înainte să vă gîndiţi la alte naţiuni, gîndiţi-vă la a dumneavoastră. Acţiunile întreprinse de dumneavoastră ne-au forţat să declarăm că de acum înainte, una dintre principalele dorinţe ale naţiunii iraniene este de a salva poporul american de administraţia ei agresivă şi nedemocratică.

Ce suflet nobil…

Despre împăciuitorismul Obamic faţă de regimul radical islamist iranian şi mai multe despre nobleţea sufletului lui Ahmadingadong: Fiul Omului şi islamizata Persie.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

12 comentarii

 1. Corneliu
  23 iunie 2010

  Nu-i mare lucru de comentat pentruca maimutoiul s-a arhiexprimat si arhicomentat mai bine decat putea s-o faca oricine.
  Singurul comentariu mai substantial ar fi atarnarea sa de o macara, preferabil cat mai inalta.

 2. dr pepper
  23 iunie 2010

  ????

  http://patrupedbun.net/fara-ca…..ment-34827

  una dintre principalele dorinţe ale naţiunii iraniene este de a salva poporul american de administraţia ei agresivă şi nedemocratică.

  se pare ca meciul va incepe mai devreme decat m’am asteptat.

 3. dr pepper
  23 iunie 2010

  am amintit pe undeva de asta:

  MoveOn.org Removes ‘General Betray Us’ Ad From Website

  Read more: http://newsbusters.org/blogs/n…..z0rsH7F5ia

  For those that have forgotten, shortly after General David Petraeus issued his report to Congress in September 2007 concerning the condition of the war in Iraq and the success of that March’s troop surge, MoveOn placed a full-page ad in the New York Times with the headline, „General Petraeus or General Betray Us?”

  This created quite a firestorm with media outlets on both sides of the aisle circling the wagons to either defend or berate both the Times and MoveOn.

  Now that President Obama has appointed Petraeus to replace the outgoing Gen. Stanley McChrystal to lead the war effort in Afghanistan, the folks on the far-left that castigated Petraeus when he worked for George W. Bush have to sing a different tune.

  With that in mind, the ad, which has been at MoveOn’s website for years, was unceremoniously removed on Wednesday as reported by our friends at Weasel Zippers:

  dar nu mai stiu pe unde…

 4. chriscross
  23 iunie 2010

  http://www.mediafax.ro/externe…..ua-6449861

  Blocada impusă Fâşiei Gaza „nu poate continua şi trebuie schimbată”, au afirmat liderii celor opt cele mai industrializate ţări (G8), într-o declaraţie comună publicată sâmbătă, la încheierea summitului anual de la Huntsville, în Canada.

  „Dispoziţiile actuale nu sunt viabile şi trebuie schimbate”, arată textul acestui comunicat final, pe tema blocadei impuse Fâşiei Gaza de Israel.

  „Cerem tuturor părţilor să colaboreze pentru punerea în aplicare a rezoluţiei 1.860 a Consiliului de Securitate al ONU şi pentru a asigura ajutorul umanitar şi circulaţia bunurilor şi persoanelor dinspre şi către Gaza”, adaugă liderii G8.

  „Regretăm profund decesele violente şi rănile suferite în cursul evenimentelor care au avut loc la 31 mai în largul Gaza”, arată textul, care salută totuşi „decizia luată de Guvernul israelian de a înfiinţa o comisie publică independentă pentru a ancheta aceste evenimente, cu o participare internaţională”.

  Acest asalt desfăşurat de comandourile marinei israeliene împotriva unei flotile umanitare internaţionale care se îndrepta către Gaza s-a soldat cu nouă morţi în rândul pasagerilor.

 5. costin
  23 iunie 2010

  chriscross,

  se pare ca G8 danseaza cum cinta Organizatia Conferintei Islamice din ONU, iar OIC cinta ce stie mai bine

 6. costin
  23 iunie 2010

  am mai gasit unul:

  (talibanii au interzis muzica in zonele controlate de ei. hamas a ucis zeci de nuntasi anul trecut pentru ca ascultau muzica)

  Asalamu aleikom w rahmtulah w barakatu

  Acest articol este pentru cei care nu pot renunta la ascultarea muzicii.

  O poveste a unui ofiter de politie…

  Aceasta poveste este scrisa de un ofiter dintr-o tara islamica adresata unui sheik unde descrie un accident (un eveniment )care l-a facut sa se intoarca la Alah Subhana w Taala.

  Accidentele erau ceva obisnuit pentru el ..dar de aceasta data totul a fost diferit.El si tovarasul sau stateau de vorba pe strada si la un momet dat au auzit o bubuietura dupa sunetul emis era vorba de un accident.Au fugit spre locul incidentului si au scos doi tineri care erau intr-o stare critica..Ceilalti din masina a doua murisera pe loc.Tovarasul sau a inceptut sa dicteze celor doi care erau in viata sahada(marturisirea de credinta..la ilaha illa lah Mohamadan rasulu Alah..Nu exista alt Dumnezeu inafara de Alah si Mohamamd este robul si mesagerul Sau…Soapta lor era neinteleasa…Au inceput sa murmure cateva versuri a unei melodii..iar eu am ramas terifiat.Partenerul meu continua…iar eu eram socat…nu puteam sa ma misc..Niciodata in viata mea nu am vazut asa ceva..de fapt nu am vazut pe nimeni sa moara intr-un asa fel ….Satanic.
  Tovarasul meu continua si continua dar aceasta marturisire nu s-a auzit din gura lor ci doar murmurul acelor versuri dupa care unul dintre ei s-a oprit deoarece murise iar celalat l-a urmat imediat.

  hammad AlShareef, obtained from Khutbah.com

  Tradus de pe TTI

  WALEIKOM SALAM W RAHMTULAH

 7. Bitut
  23 iunie 2010

  Iranienii nu sunt un popor foarte evoluat, cam din niciun punct de vedere. Ba din contra, sunt chiar rudimentari, ca mai toate popoarele arabe. Insa, pe alocuri are dreptate Ahmadinejad (nu cum spune autorul Ahmadingadong; as putea spune si eu Ariel – pentru rufe maro – Sharon sau altceva). In sensul ca, in USA este intr-adevar cel mai inalt grad de dictatura de orice fel de pe acest Pamant. Mai mult, aceasta dictatura se incearca a se propaga in toata lumea, prin prisma globalismului. Si sa nu uitam cine pe cine provoaca. In Irak nu au fost gasite arme de distrugere in masa. Si le-au cautat ONU. Totusi SUA nu au tinut cont de rezolutii si au atacat, pe nedrept si in favoarea Israelului. Iranienii sunt provocati. Israelul vrea suprematia politica in acea zona si trebuie sa o obtina. Cu sprijinul nemijlocit al Israelului 2 (USA sau Juenited States of America). Si ca tot veni vorba de nave scufundate si de victime, sa nu uitam crima odioasa a evreilor care au atacat nava americana Liberty (asa parca se numea), ciuruind inclusiv barcile de salvare ca sa fie siguri ca nu scapa nimic. Ce se intampla in prezent??? SUA incearca sa musamalizeze cazul intrucat crimele de razboi nu se prescriu. As putea sa mai dau multe exemple de nedreptati savarsite de Israel si SUA ca sa explic in ce fel provoaca aceste doua tari popoarele islamice (dar si pe sarbi sau rusi etc.). Nu e doar cazul SUA sau Israel, mai sunt si rusii care fac prostii pe acolo pe la ei de exemplu.

 8. euNuke
  23 iunie 2010

  ???? …încă un muşteriu tălîmb a trecut pe la prăvălia de tinichele politice a islamului…îmi pare rău, nu mă pot abţine de la zîmbete sardonice…avem un al ţîşpelea troll antisemit şi antiamerican care reiterează pe un ton sfătos de orătanie înaripată aceleaşi baliverne cu pretenţii de eseistică politică. oare ipochimenul arhetipal cu tentaţii auctoriale simte oleacă duhoarea de propagandă ce-i răzbate din tastatură, că este evident că nu pricepe redundanţa efortului său vag intelectual? parcă ar exista undeva in zona industrial-virtuală o uzină de smintiţi ce produce pe bandă rulantă roboţei cu alură umană cu 2 funcţii principale: prima, afişajul eloctronic al urii viscerale in 7 melodii populare ce ating milenarul conflict dintre satanele dezlănţuite şi bietele popoare ale păcii universale obidite şi batjocorite de oamenii răi posedaţi de diavol, a doua, bruiajul oricărei polemici despre pacea sacralizată şi adepţii săi prin redarea unor jelanii, bocete şi deliruri verbale preînregistrate in studiourile Holywars Inc.

 9. ramanujan
  23 iunie 2010

  Bitut (#7)
  Iranienii nu sunt un popor foarte evoluat, cam din niciun punct de vedere. Ba din contra, sunt chiar rudimentari, ca mai toate popoarele arabe.

  Haha! Bitut, uite , ca sa nu mori prost, iranienii nu sunt arabi! Sunt persani, un popor indo-european.
  Cati iranieni ai cunoscut tu personal ca sa-ti dai cu parerea? De fapt iranienii sunt unul dintre popoarele musulmane cele mai emancipate. Inainte de revolutia islamica de spunea ca la Teheran fustele femeilor sunt mai scurte decat la Paris. Daca acum iraniencele umbla imbracate ca niste calugarite o fac pt. ca traiesc intr-o dictatura teocratica si daca nu s-ar imbraca asa ar fi arestate. Insa atunci cand sunt inauntru se imbraca normal in stil occidental. Ei beau si alcool, desi islamul si legile iranieneinterzic asta. Iraniencele care traiesc in afara tarii nu poarta aproape niciuna hijab.

  Uite-o pe cantareata iraniana Nazanin, care traieste in Canada. Ti se pare „rudimentara”?
  http://www.youtube.com/watch?v=1wYPA02mheI

  Uite si imagini de la demonstratiile anti-Ahmadinejad dupa ultimele alegeri din Iran:
  http://www.youtube.com/watch?v=pdyXklHL6PE

  Ti se pare ca oamenii astia sunt neevoluati?

 10. Bitut
  23 iunie 2010

  euNuke
  de ce nu spui lucrurilor pe nume? Ce te ascunzi asa dupa cuvinte? Vrei sa pari vreun mare orator? Despre victime ale propagandei nu am cum sa-ti mai argumentez pentru ca esti prea acolo, prea inauntru, adanc rau de tot. Si cu sanse infime de a mai scapa. Nu stiu cine este fascist aici. Eu cred ca voi nu realizati gravitatea articolului care instiga la crime odioase de genul: haideti cu totii sa-l spanzuram pe x ca a zis ca america este dictatura. Nu pot sa am nicio discutie cu fascistii de pe acest site. Cu scuzele de rigoare pentru cei care chiar nu sunt.

  ramanujan
  te rog eu mult, lasa vrajeala cu emanciparile islamistilor.

  In orice caz, v-ati gasit toti aici cu aceleasi idei, iar daca apare cineva cu o alta, sariti impreuna (si aici dati cea mai mare dovada de indoctrinare de care suferiti) si aduceti injurii, jigniti, fara niciun argument solid.

  Va urez numai bine.

  Cu foarte multa mila,
  Bitut.

 11. ramanujan
  23 iunie 2010

  Nene Bitut, ho!, ce te-ai suparat asa ca vacarul pe sat?
  Eu incerc sa te invat lucruri noi si tu crezi ca am ceva cu tine. Sa stii ca iranienii se supara cand cineva ii face arabi, la fel cum si noi ne ofticam cand cineva spune ca romanii sunt un popor slav.

  In general ai pareri prea categorice despre lucruri pe care le cunosti foarte putin.

  Iti dau dreptate insa atunci cand spui „v-ati gasit toti aici cu aceleasi idei„. Am observat si eu ca nu prea exista diversitate de opinii intre patrupezi.

  Ma rog. Pana la urma fiecare cu obsesiile lui. Tu cu ale tale, patrupezii cu ale lor. Poate ca si eu cu ale mele. Singura diferenta e ca eu am dreptate. Intotdeauna.

 12. euNuke
  23 iunie 2010

  …iar trollul emancipat s-a supărat pe sat, şi-a luat imaculatura şi cu trombă…a demarat ???? şi iac-aşa ne-a părăsit incă un nebun delegat, speriat şi ambalat de umbra sa vexată ce umbla de una singură-n ogradă şi se milogea de gazde să-l creadă pe cuvînt că e unika konştiinţă validă a păcii veşnice prezentă la o întrunire fascistă. Nebunul de legat simţea că umbra sa penală ar putea deveni patibulară dacă ceilalţi delegaţi i-ar dibui într-o doară apartenenţa la o Fascie Gazoasă, aşa că nu putea pleca fără să ne trîntească uşa şi fără să pornească patefonul cu hitul verii -ţipetele de rigoare…antifasciste şi antiimperialiste. torid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian