FUNDATIA IOAN BARBUS

Din înţelepciunea ayatollahului Khomeini

KhomeiniRuhollah Khomeini, cunoscut lumii mai degrabă ca ayatollahul Khomeini, fondatorul regimului islamic din Iran, este probabil cea mai importantă personalitate iraniană din ultimul secol. Născut pe 24 septembrie 1902, a studiat în mai multe centre religioase iraniene, inclusiv în sfântul oraş şiit Qom. A fost exilat în timpul Şahului Pahlavi pentru poziţiile sale politico-religioase. Aşa ajuns în Turcia, de unde s-a mutat la Najaf, centrul şiismului irakian. Dat afară de Saddam Hussein, îşi găseşte un refugiu în Franţa unde a fost întâmpinat cu simpatie de intelectualitatea de stânga a republicii a V-a*. În tot acest timp, nu a renunţat nici un moment la activitatea de opoziţie faţă de regimul pro-occidental din Iran, pregătindu-şi întoarcerea, care are loc în 1979, anul revoluţiei islamice din Iran.

Domnişoarelor, doamnelor şi domnilor, câteva înalte cugetări din înţelepciunea ayatollahului Khomeini!

Casa Islamului (lumea islamică) şi Casa Războiului (tărâmul necredinţei)

Cei care nu cunosc nimic despre Islam zic că sfătuieşte împotriva războiului. Oameni fără minte.

Cei care studiază jihadul vor înţelege de ce Islamul vrea să cucerească întreaga lume. Toate ţările cucerite sau care vor fi cucerite de Islam sunt marcate pentru salvare eternă. Se vor afla sub legea lui Allah.

Islamul spune: tot ceea ce este bun există datorită sabiei şi în umbra sabiei! Oamenii nu pot fi făcuţi ascultători fără sabie! Sabia este cheia către paradis, cel care poate fi deschis numai războinicilor sfinţi! Sunt sute de alţi psalmi coranici şi hadituri care încurajează musulmanii sa preţuiască războiul şi să lupte. Oare toate acestea înseamnă că Islamul este o religie care îi împiedică pe bărbaţi de a purta război? Scuip pe sufletele proaste care pot să susţină aşa ceva.

Dacă i se permite unui necredincios să îşi continue rolul de corupător al pământului, suferinţa lui va fi cea mai teribilă. Dacă cineva îl ucide pe necredincios, şi îl opreşte de la a face noi ticăloşii, moartea îi va fi o binecuvântare.

Salman Rushdie şi Versetele Satanice

In numele lui Allah cel atotputernic. Aparţinem lui Allah şi la El ne vom întoarce. Aş vrea să îi înformez pe toţi bravii musulmani ai lumii că autorul Versetelor Satanice, carte compilată, editată şi publicată în opoziţie faţă de Islam, faţă de Proft şi faţă de Coran, şi toţi editorii care au fost la curent cu conţinutul ei, sunt condamnaţi la moarte. Fac apel la toţi zeloţii musulmani să îi execute repede, oriunde îi vor găsi, astfel încât nimeni să nu mai îndrăznească să insulte sfinţeniile Islamului. Cine este ucis pe această cale va fi considerat, cu voia lui Allah, un martir. În plus, acela care are acces la autorul cărţii, dar nu are puterea să îl execute,trebuie să îl dea în vileag pentru ca el să fie pedepsit pentru acţiunile sale. Să vă binecuvânteze Allah pe toţi.

Chiar dacă Salman Rushdie se căieşte şi devine cel mai credincios om al timpurilor noastre, este imperativ ca fiecare musulman să antreneze tot ce are, viaţa şi averea, în trimiterea lui în Iad.

Concluzia

În Islam nu există loc pentru distracţie. Este mortal de serios în toate.

P.S.

Micile bucurii (animalice) ale vieţii

Dacă este comis un act de sodomie cu o vacă, o oaie sau o camilă, urina şi excrementele lor devin impure şi chiar şi laptele lor nu mai poate fi consumat. Animalul trebuie apoi ucis şi incinerat cât mai repede.

Un bărbat poate face sex cu animale precum oile, vacile, cămilele şi aşa mai departe. În orice caz, el trebuie să omoare animalul după ce are orgasm. Nu trebuie să îi vândă carnea în propriul sat; totuşi, vinderea ei în satul următor este însă permisă.

* Probabil ca elogiul adus de antioccidentalul şi anticapitalistul homosexual Michel Foucalt este cel mai uimitor. Dacă ar fi trăit în Iranul khomeinist, tov. Foucalt ar fi fost spânzurat pentru pederastie.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad M.

Vlad M.

4 comentarii

 1. Francesco
  28 iulie 2009

  „Islam — which is not simply a religion, but an entire way of life, an adherence to a history and a civilization — has a good chance to become a gigantic powder keg, at the level of hundreds of millions of men.”
  „IT IS PERHAPS the first great insurrection against global systems, the form of revolt that is the most modern and most insane.”

  Michel Foucault

 2. Dinny
  28 iulie 2009

  „vinderea ei în satul următor este însă permisă.”

  Asta e cea mai tare. Care o fi considerentul?

 3. Imperialistu'
  28 iulie 2009

  What mama don’t know/ won’t hurt her. :mrgreen:

 4. Francesco
  28 iulie 2009

  @Dinny: uitarea, ascunderea, ocultarea faradelegii…

  Si acum din intelepciunea ayatholahului:

  Khomeini

  „In ziua in care America ne va lauda, noi ar trebui sa jelim”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian