FUNDATIA IOAN BARBUS

Din patru tentative de aterizare, au rămas două. Şi acum una.

Adevarul, care citeaza Ria Novosti, scrie ca „expertii de la IAC (Comisia Interstatala de Aviatie) au anuntat ca nu au existat mai multe tentative de aterizare.”

Ria Novosti: Polish president’s plane made only one attempt to land – IAC

The Polish plane which crashed while trying to land in western Russia, killing the Polish president and other top officials, made only one attempt to land, the chairperson of the Interstate Aviation Committee said on Thursday.

„Media reports that the Polish plane made three or four attempts to land are false. I can say that there was only one landing attempt,” Tatyana Anodina said.

Intitia presa occidentala a inghitit fara sa mestece infomatia cu cele patru tentative de aterizare a incapatanatilor polonezi. Ieri ramasesera doua. Acum se pare ca a fost o singura incercare, fatala, de a ateriza la Smolensk.     

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

GMT

GMT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian