FUNDATIA IOAN BARBUS

DUDA ZILEI | Ponta: Fără China (și Rusia), viața e pustiu

Nu întâmplător punem toţi, nu doar eu, şi ceilalţi miniştri, atât de mult accent pe relaţiile cu China, pe relaţiile cu ţări din Asia, pe relaţiile cu ţări din afara UE, cred că dacă România se bazează în continuare doar pe relaţiile economice intracomunitare nu avem nicio şansă să ne dezvoltăm. Ponta e consecvent (2011): …

Nu întâmplător punem toţi, nu doar eu, şi ceilalţi miniştri, atât de mult accent pe relaţiile cu China, pe relaţiile cu ţări din Asia, pe relaţiile cu ţări din afara UE, cred că dacă România se bazează în continuare doar pe relaţiile economice intracomunitare nu avem nicio şansă să ne dezvoltăm.

Ponta e consecvent (2011):

DT: Aţi declarat că de la FMI n-ar trebui să mai luăm împrumuturi. Ponta: Categoric da. DT: Dar de la cine? China şi Rusia? Ponta: De exemplu. Dar sunt pieţele internaţionale… nu înseamna numai China si Rusia. DT: Acolo e scump împrumutul. Îţi dă ieftin China sau cine vrea să te controleze economic. Ponta: Asta-i o gândire a Războiului Rece, sper că dumneavoastră aţi iesit din chestia asta cu banii care sa te controleze economic.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români
Ce ai mai putea citi

Comentarii

  1. Theo HahnSpune:

    Răspunde
    iunie 23, 2014

    Ponta: Asta-i o gândire a Războiului Rece, sper că dumneavoastră aţi iesit din chestia asta cu banii care sa te controleze economic.

    Nu, n-am ieșit. Tu și partidul tău sunteți expresia perfectă a acestei paradigme odioase.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian