FUNDATIA IOAN BARBUS

Echipa Ponta se pierde cu Firea

Gabriela Firea Pandele, soția primarului Florentin Pandele din comuna Voluntari, a gasit explicația pentru care România are probleme economice imposibil de depășit sub guvernarea PSD: candidatul Alianței Creștin Liberale, Klaus Iohannis, nu are copii si este proprietar a șase case. Din cuvintele reprezentantului PSD, pare-se că situația primarului din Sibiu este fundamental diferită de cea a candidatului social-democrat, onor premierul țării Victor Ponta, care are doi copii și nu mai puțin de șapte case.

„Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii… Nu esti un om complet fara sa cresti un copil si consider ca mai ales acea afirmatie pe care a facut-o, sa spunem din greseala, dar ea ramane in spatiul public, si anume, ca neinvestind in educatia copiilor a investit in imobiliare, dl. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca, intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor. Victor Ponta este un bun familist, este casatorit, are un baiat, Andrei, are o fetita, Irina, si sunt convinsa ca-si mai doresc Daciana si Victor copii si eu le urez, ca mama deja a trei copilasi, sa mai aiba.

[…]

Nu toata lumea poate sa aiba in mod natural copii, pentru ca pot sa apara probleme de sanatate, dar poti sa infiezi un copil daca vrei sa ai o familie completa din toate punctele de vedere si mai ales ca, din perspectiva financiara, nu cred ca se punea problema ca familia Iohannis sa nu poata sa ingrijeasca unu-doi copii.” – Gabriela Firea Pandele

Daca Iohannis este un neamt egoist cu prea multe proprietăți pentru a deveni președinte într-o țară în care viețuiește Gabriela Firea, prim-ministrul Ponta este un bun familist pentru că are doi copii și este căsătorit cu Daciana Sîrbu, celebra fiică a și mai celebrului său tată, Ilie Sârbu. În realitate, Victor Ponta este mai mult decât un bun familist: șeful guvernului de la București este chiar un super-familist. Politicianului mitoman și plagiator îi plac căsătoriile atât de mult, încât se află deja la a doua.

Victor Ponta și Daciana Sârbu, o dragoste interesată ce nu se sinchisește de morala publică.

Victor Ponta și Daciana Sârbu, o dragoste interesată ce nu se sinchisește de morala publică.

Ponta și-a părasit prima nevastă și primul copil pentru a se căsători cu Daciana Sârbu, cu care avusese până atunci o relație extraconjugală. În 2006, Victor Ponta a divorțat de soția sa, Roxana Ponta, acceptând să plătească o pensie alimentară pentru băiatul Andrei. Un an mai târziu, în 2007, președintele de astăzi al PSD s-a căsătorit în secret cu amanta, Daciana Sârbu, la ambasada României din Republica Populară Chineză. Încă și mai ironic este că personajul politic care astăzi face paradă de creștinism și ortodoxie s-a căsătorit religios abia în iunie 2008, la câteva luni după nașterea fiicei sale, Irina, și mulți ani de relație extraconjugală. Însuși Tata Socru a recunoscut într-un interviu că multă vreme s-a împotrivit legăturii dintre cei doi, conștient fiind că Ponta, care era căsătorit și avea deja un copil, practica adulterul pentru a se alătura familiei unui personaj din structura centrală de putere a Partidului Social-Democrat.

„Ca orice tată, ştiţi şi dumneavoastră, când ai o singură fată nu-ţi vine foarte uşor să accepţi o relaţie care se desfăşoară într-o anumită conjunctură, cam neclară. Ulterior lucrurile s-au reglat în ceea ce-l priveşte pe Victor, iar eu n-am mai avut niciun fel de comentariu.” – Ilie Sârbu

Anii au trecut și ginerele lui Sârbu se proclamă astăzi demn de a deține funcția de președinte al țării. Este și român, și mândru, și creștin-ortodox, și familist, și procuror, și unionist, și social-democrat, și uselist, și proeuropean, și prochinez, și patriot, și dornic de relații „firești” cu Moscova. În general, este orice pentru oricine și oricând – cameleonul perfect, omul fără nici un Dumnezeu.

Familista Vrânceanu

Soții Gabriela Firea și Florentin Pandele, hotărâți să facă istorie în politică.

Soții Gabriela Firea și Florentin Pandele, hotărâți să facă istorie în politică.

Gabriela Vrânceanu s-a căsătorit în 1993, pe când avea doar 20 de ani, cu Răsvan Firea, un bărbat cu 17 ani mai în vârstă, fost atlet și antrenor de atletism. Când acesta a murit în 2010 în urma unui atac cerebral și altor probleme de sănătate, văduva l-a îngropat fără a o anunța pe fosta soție și nici măcar pe fiul din căsătoria anterioară. Doar opt luni mai târziu, Gabriela Vrânceanu Firea s-a căsătorit cu primarul din Voluntari și a devenit Pandele, suspect de repede pentru cineva care pretindea că a rămas până la sfârșit alături de primul soț.

„Nu ești un om complet fără să crești un copil”, a spus Gabriela Firea Pandele în aceeași conferință de presă în care l-a atacat pe Iohannis pentru că nu este părinte. Pentru a vedea ce „om complet” este soția primarului Pandele, e nevoie doar să aruncăm un ochi pe rezultatele odraslei Ștefan Firea, copilul care a rezultat în urma căsniciei cu Răsvan Firea. La sesiunea de Bacalaureat din vară, băiatul a avut notele 1,2 la Limba Română, 5,15 la Istorie și 3,6 Sociologie, făcându-se de râs. Abia în sesiunea de toamnă a putut lua examenul de Bacalaureat cu media de 6,73, obținută numai el știe cum.

Echipa Ponta trebuie să plătească
Declarația purtătorului de cuvânt al lui Victor Ponta privind lipsa copiilor din familia Iohannis necesită un răspuns tăios. Deși familia există pentru a crește copii, nu toate familiile pot avea copii. Nu este o rușine, ci o realitate. În România, ca în atâtea alte țări, există numeroși oameni care nu pot deveni părinți. Ar fi bine ca aceștia să înfieze dintre numeroșii copii care se află astăzi în orfelinatele acestei țări, dar decizia le aparține. Nu sunt obligați să dea socoteală purtătorului de cuvânt al candidatului PSD din alegerile pentru președinția României.

Afirmații precum cele făcute de Gabriela Firea Pandele trebuie pedepsite exemplar și amintite pe tot parcursul campaniei electorale pentru a nu permite electoratului să uite vreun moment cu ce soi de oameni se înconjoară contracandidatul PSD. Ele trebuie sancționate cu atât mai aspru cu cât vin în urma unor alte mojicii făcute în dulcele stil clasic al mașinăriei de dezinformare a PSD. Aluziile la etnia germană și religia protestantă a candidatului ACL, pretins insuficiente pentru un om care dorește să reprezinte o țară locuită de români majoritar ortodocși, au fost doar primele salve ale campaniei Victor Ponta. Urmează multe altele, dar ipocrizia premierului și a Gabrielei Firea Pandele sunt tot atâtea motive pentru a nu permite echipei PSD să scape nepedepsită.

P.S. Atacul lui Firea nu are nici o bază „patriarhală”, „fascistă” și „ortodoxă”, după cum visează unii stângiști lipsiți de talent și minte. PSD nu crede în familie, după cum nu crede în Dumnezeu sau în patrie, dar este gata să se folosească și de familie, și de Dumnezeu, și de patrie pentru a obține câteva voturi în plus. Numai așa-zisa noastră dreaptă are ezitări și oroare în a-și asuma apărarea familiei, a credinței și a patriotismului, spre marea bucurie a strategilor PSD, mult mai înfipți în realitate decât omologii lor „de dreapta”, adesea stângiști rătăciți sau indivizi slabi, gata oricând de încă un dulce compromis.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad M.

Vlad M.

16 comentarii

 1. Alex Pop
  9 octombrie 2014

  Excelent. Si articolul, si titlul!

 2. Cititor
  9 octombrie 2014

  Sunt de acord că echipa P. trebuie să plătească…..şi pot începe prin a-şi prezenta scuze. Doamna în cauză a reuşit să-i învrăjbească pe cei cu copii contra celor fără. Adică, ceea ce reproşa PSD la adresa actualului preşedinte. Purtătoarea de cuvânt a campaniei prezidenţiale a PSD va regreta această afirmaţie şi faptul că, iată, calcă peste orice pentru a da bine în ochii Şefului. Culmea este că însăşi viaţa i-o va plăti, aşa cum Doamna Viaţă le-a plătit tuturor celor care au scuipat superior peste alţii. Degeaba se duce la mânăstiri şi postează icoane, aceste afirmaţii au demonstrat că ea, de fapt, nu are nicio legătură cu credinţa. Şi încă ceva ce uită purtătoarea: adopţiile în sine. Se pot face ele aşa uşor? Câte piedici pune însuşi Statul contra adopţiilor?…În fine, e prima oară când văd o femeie însărcinată cu atâta venin pe buze şi în suflet. Comentariile care au curs pe pagina ei FB – şterse evident!!!! ulterior – au demonstrat judecata dreaptă a oamenilor care au sărit nu pentru un candidat, ci contra unor asemenea afirmaţii aberante. Şi s-ar părea că GVFP a reuşit să atragă voturi pentru KWI.

 3. radu
  9 octombrie 2014

  Saraca (ne)doamna firea !!! Cand n-ai …..n-ai !! In orice caz, tare sunt disperati psd-istii daca o arunca pe acesta muiere in acest joc. Ca sa fii femeie iti trebuie oarece calitatti. care nu pot fi atribuite respectivei. Mai e treaba cu hormonii. Cand era armata armata, o vizita nocturna la gardul unitatii rezolva problema. dar acum….. Ramane jigodismul in declaratii!!. ce se intampla daca ponta pierde ?? O mai vedem ??? ori emigreaza in Congo ???

 4. C Sampalean
  9 octombrie 2014

  Declaratia doamnei Firea nu este jignitoare ci, lipsita de orice logica. Adica, este o IDIOTENIE. Atat o duce mintea.

 5. mihai
  9 octombrie 2014

  Bravo ! Felicitari !

 6. Anca Cernea
  9 octombrie 2014

  Și circul TVR merită pedepsit. Mai ales că e pe banii noștri.
  Mă refer la recentul orangutan-show, având-o ca protagonistă pe altă „cuvântătoare”, grațioasa Grațiela Gavrilescu, a lui Tăriceanu.
  Acesta din urmă și-a asmuțit primata-deputata să spumege asupra Monicăi Macovei – pe care el nu avea curajul să o înfrunte personal.
  Moderatorul TVR a girat tot spectacolul, ca și cum ar fi fost cea mai normală dezbatere prezidențială.
  Dacă o ținem tot așa, data viitoare, Tăriceanu ar putea trimite în platou, să-l reprezinte, să zicem, un porc mistreț.

 7. ionisus
  9 octombrie 2014

  De ce ar trimite tariceanu un porc mistret sa-l reprezinte?!
  E tariceanu mai prejos decat falnicul paricopitat?! Nicidecum!
  Atunci se poate reprezenta si singur, fara teama, sigur va fi la „inaltime”!

 8. Anca Cernea
  9 octombrie 2014

  @7
  Da, la o sesiune foto s-ar duce Tăriceanu personal, fără teamă, nu ar fi mai prejos. Poate ar avea curajul chiar să se ducă și la dentist, să-și pună colț de argint.
  Dar de o dezbatere cu Monica, i-ar fi prea frică.

 9. un crestin
  9 octombrie 2014

  In plus, Firea este sigura ca Daciana si Victor vor mai face copii. Deci se califica cu varf si indesat sa fie votat presedinte. Daca s-ar lua dupa numarul de copii, meritul i-ar reveni pesedistului Madalin Voicu. Are 6 daca nu ma insel si este un bun dirijor.

 10. un chimgiong
  9 octombrie 2014

  Trebuie să recunoaştem că d-l Ponta este un bun specialist în cópii. Are şi un doctorat pe tema asta.

 11. Dan
  9 octombrie 2014

  Deci Angela Merkel nu se califica pentru a fi un bun presedinte in Romania. Cioaba, insa…

 12. Ionel
  9 octombrie 2014

  Iliescu are copii? Intreb de curiozitate…

 13. PSD-PCR
  9 octombrie 2014

  Nu conteaza ce credem noi, conteaza ce crede poporul pesedisto-antenist care e de „n ori” mai numeros ca noi.
  Romanii nu s-au desteptat prea mult din 1990 cand votau in proportie de 85% cu Iliescu si doar 4% cu Ratiu.
  Sa ne imaginam ca in Romania am avea candidati pe Basescu si Kim Jong Un din Coreea de Nord(care sa zicem ca si-ar lua cetatenia romana). Ar fi sanse ca Basescu sa piarda in fata lui Kim Jong-un, atat de imbecilizat e in momentul de fata o buna parte din poporul roman.

 14. Anca Cernea
  9 octombrie 2014

  @13
  Nu e așa. Patternul de la alegerile din mai 1990 nu s-a mai repetat niciodată ulterior.
  Electoratul PSD-PCR, al securistomafioților, clienților și proștilor aferenți (proști cu sau fără diplome) nu s-a ridicat, după 90, niciodată la mai mult de 1/3 din cetățenii cu drept de vot.
  Clișeele astea cu intelectualii luminați de dreapta și poporul imbecil de stânga nu mai au justificare după 1990.
  Fac foarte mult rău.
  Și sunt false.
  2/3 din popor ar putea vota bine (dacă ar avea cu cine). E interesant de aflat câți din acea 1/3 din electorat rămasă fidelă tagmei jefuitorilor este formată din imbecili cu diplomă.
  „Dreapta” din România pierde alegeri pentru că nu reușește să-i convingă pe potențialii votanți din acele 2/3 care nu sunt ale comuniștilor că au de ce să iasă la vot. Nu pierde pentru că 1/3 a comunisto-securisto-șmechero-proștilor iese la vot întotdeauna, aliniată, la primele ore ale dimineții.
  Iată aici cum stă treaba, pe cifre.
  http://inliniedreapta.net/moni…..3-analiza/
  Deasemenea, toate sondajele arată că poporul român se declară creștin, are încredere în Biserică, Armată, ține la familie, vrea pedepse aspre pt răufăcători, nu-i înghite pe ruși.

  Ce vină are poporul că „dreapta” nu e dreapta și nu e în stare să-i ofere mai nimic în aceste domenii?
  (În alegerile astea, doar Monica e cum trebuie la capitolul ruși, ceilalți candidați mânăncă rahat. Cât despre patriotism, numai Ponta o dă cu mândria că e român, deși ne face de spanac universal, candidații de dreapta nu prea vorbesc atât de patriotism românesc și de interesul nostru național, cât de UE, integrarea în UE etc – de fapt, e vorba de subordonarea față de Germania.)

  Ce vină are poporul că „dreapta” lasă PCR-PSD-USL-urilor creștinismul și patriotismul, ca să-și bată joc de ele?
  Cine e imbecilizat, poporul, sau partidele și candidații de „dreapta”?

  În loc să-i respecte convingerile și să-i slujească interesele, „elita”, intelectualii cei dăștepți vor să lumineze poporul și să-i scoată din cap pupatul de moaște și mersul la biserică, pentru a le înlocui cu mersul la ONG și cultul „protestului” (spălare pe creier și marxism cultural).
  http://inliniedreapta.net/inse…..eti-elita/
  Iar dacă scrii un articol în care propui un alt fel de interacțiune între elite și popor,
  http://inliniedreapta.net/despre-elite-si-popor/
  îți auzi vorbe, pe un site cică de „dreapta”, cum că Bărnuțiu e greșit, trebuie cu Ernesto Laclau – guru din tradiția Șc de la Frankfurt!

  Nu zic, poporul se poate înșela în chestii punctuale, poate fi derutat de formulări dibace ale unor întrebări în sondaje „dedicate”, poate fi manipulat (deși nu mai mult de anumite limite), poate să nu identifice cum trebuie candidadtul care îndeplinește cu adevărat criteriile sale. Dar, la nivelul opțiunilor fundamentale, nu poporul greșește, ci elita.

  Dreapta să vină cu o ofertă normală, să o prezinte așa cum trebuie, iar dacă poporul o refuză, n-are decât să se plângă după aia.
  Deocamdată, chestia asta nu s-a întâmplat, așa că, mai degrabă poporul ar putea să se plângă de imbecilitatea elitelor.

 15. George Zamfir
  9 octombrie 2014

  Nu trebuie sa ai copii ca sa fii lider – http://bayimg.com/FacIFaAGK

 16. pantelica
  9 octombrie 2014

  firea , cu un dobitoc de nota 2 la usa , sa taca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian