FUNDATIA IOAN BARBUS

Enormităţi demne de propaganda lui Putin, la Digi24 Constanța

Sub firma Digi24, la televiziunea teritorială din Constanţa se spun enormităţi demne de propaganda lui Putin, încurajate de momâia de prezentator, care-şi zice Marian Cioacă. Cu aşa emisuni, Constanţa pare un teritoriu dintr-o despoţie central-asiatică. Invitaţi sunt Mihai Chircor, fost candidat al Partidului Socialist la primăria Constanţei şi mai nou membru al Alianţei … Continuare

Sub firma Digi24, la televiziunea teritorială din Constanţa se spun enormităţi demne de propaganda lui Putin, încurajate de momâia de prezentator, care-şi zice Marian Cioacă. Cu aşa emisuni, Constanţa pare un teritoriu dintr-o despoţie central-asiatică.

Invitaţi sunt Mihai Chircor, fost candidat al Partidului Socialist la primăria Constanţei şi mai nou membru al Alianţei pentru Lege şi Ordine, un partid al foştilor militari şi angajaţi ai serviciilor secrete, şi Mihai Bărbuliceanu, membru al Partidului Socialist Român. Se zice aşa:

– Ce se întâmplă în Crimeea, nu e o problemă în sine. E răspunsul Rusiei la mutarea făcută de americani. Până să apară această problemă aveam o lume unipolară, în care americanii făceau o politică discreţionară. Vezi episoade precum Serbia-Kosovo, Irak, Afganistan, Libia, în care au intervenit practic fără să aibă niciun fel de mandat. Pe de altă parte, avem o Rusie în mare revenire dpdv militar şi strategic, în alianţă cu China şi cu India…
– Presa obedientă SUA spune că ruşii n-au dreptul şi că este ilegală autodeterminarea celor din Crimeea.
– La momentul ăsta avem un preşedinte legitim al Ucrainei, Ianukovici, şi un guvern ilegitim, produs al Maidanului …

inregistrarea emisiunii, aici

https://www.putinaemotie.ro/

Dorelian Bellu

Dorelian Bellu

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  martie 27, 2014

  domnii profesori sunt de acord cu Putin. De vina pentru invazia ucrainei sunt americanii, si relatiile proaste cu rusia ne aduc „colonialism” american. americanii sunt de vina pentru tot, pentru ca „america nu are cultura si istorie”.

  „dl profesor” (de stiintele materialelor) mihael chircor:

  (min 35) unul dintre orimele lucruri pe care l-au facut cei de pe maidan, care sunt de orientare neonazista, antisemita, si mai stiu eu ce altceva, pt ca putin a zis-o foarte clar, despre ce discutam aici? …. (spre deosebire de banii pe care i-a dat putin ucrainei (15 miliarde) FMI cand intra intr-o tara si pune piciorul acolo, nu mai creste iarba cel putin 50 de ani, p-acolo… cumpara tot, distruge toate sistemele sociale, cercetare, sanatate, totul, totul se arunca la gunoi… toate fabricile care pot concura industria occidentala se inchid, toate resursele se iau, mana de lucru se ia, si daca raman 2 firimituri pt popor, sa le manance, daca nu, sa rabde de foame.

  si o spun eu ca va fi o diferenta foarte mare intre Crimeea, unde va curge laptele si mierea, nu pe ce produc ei, ci pe ce le dau rusii, si resul Ucrainei care se va uita peste gardul ala de sarma ghimpata …. si o sa le curga balele pt ca ei nu stiu daca or sa aba 2 seminte sa manance dupa ce le ia FMI tot.

  Digi24 Constanta

 2. Theo HahnSpune:

  Răspunde
  martie 27, 2014

  Am încercat și eu să urmăresc emisiunea. Pe la minutul 5 și ceva m-am oprit. Nu e de mirare că primitivii ăștia doi au ieșit din latrină să mai împroaște cu materii purulente. Chestia e că au făcut-o la Digi24. Postul acesta de televiziune a început tot mai mult, de ceva timp încoace, să aibă unele „mici” lunecușuri, mai ales de când a început afacerea cu Putin și Ucraina. La un moment dat l-am văzut pe Karnooh invitat la una dintre emisiunile lor de un moderator bucureștean cu ochelari și eșarfă cu ștaif la gât. Nu am reușit să-i rețin numele, nici titlul emisiunii.

  Dar, dacă vom căuta cu puțină răbdare, vom afla că Digi24 a început să promoveze criticspanacismul. Iată-l pe nimeni altul decât mărețul tov. Ernu promovat într-o emisiune culturală cu ștaif: „Copilăria lui Vasea” – http://www.digi24.ro/Emisiuni/…..+lui+Vasea. Ce băiat umil, simpatic, reverențios și dulce e tov. Ernu. Uitați-vă la el. Parcă e decupat din „Umiliți și obidiți”. Un liliput șchiop promovat la statutul de cocor utecist cu valențe viitoare de vulturaș cu cipilică.

 3. PataphylSpune:

  Răspunde
  martie 27, 2014

  Antologic:

  Un liliput șchiop promovat la statutul de cocor utecist cu valențe viitoare de vulturaș cu cipilică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian