FUNDATIA IOAN BARBUS

Felicitarea vicepremierului Rogozin pentru rusofilii din România…

… și din celelalte țări NATO.

Nu, nu e glumă. E exact ce se vede. E Mș Gerilă cu ostașii sovietici și cu bomba (racheta Topol M). Poză pusă pe tweeter de vicepremierul rus Rogozin, cu textul „salutări de Anul Nou prietenilor noștri din NATO”.

Nu, nu e glumă, dreptcredincioșilor, care admirați Rusia pravoslavnică a lui Putin, apărătorul creștinătății și al tradițiilor.

Nu e glumă, iubitorilor de natură, care manifestați pentru apărarea intereselor Gazprom la Pungești.

Asta vă urează Federația Rusă, vouă, „prietenilor săi din NATO”, de Anul Nou 2014.

Mesajul e pe bune. Ca să nu ziceți că n-ați știut. E pentru voi, dar și pentru mămicile și soțiile voastre, pentru copilașii voștri, pentru bunici, pentru nași și pentru fini, pentru toți cei dragi, prieteni, colegi și vecini, și pentru țara voastră, indiferent cât de mult sau puțin țineți la ea.

(Voi, poate, l-ați merita, dar, din păcate, nu e numai pentru voi…)

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

3 comentarii

 1. Tony
  31 decembrie 2013

  Nu, nu… asta nu e pentru supuşi.
  Pentru supuşi are o ţeavă cu gaz, să aibă căldurică atunci când stau în genunchi.

 2. Puscasul Marin
  31 decembrie 2013

  Sper ca 2014 sa faca din Topolul ala un supozitor pentru Putin, Dughin, Rogozin si restul conducerii Fed Ruse!

 3. Vlad M.
  31 decembrie 2013

  Nu o fi pentru supusi, dar rachetele au prostul obicei de a nu discrimina intre slugi si inamici. ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian