FUNDATIA IOAN BARBUS

Fidel Castro declarat Erou Mondial al Solidarităţii

Naţiunile Unite l-au declarat Erou Mondial al Solidarităţii pe conducătorul comunist cubanez Fidel Castro Ruz, pentru a cărui revoluţie sau ca urmare a ei au murit circa 100000 de oameni!.

Ştirea a venit pe canalul Latin America Herald Tribune, ediţia sudamericană în limba engleză a ziarului International Herald Tribune.

BOLIVIA LATIN LEFTISTSAflat în ultimile zile ale mandatului de preşedinte al Adunării Generale a Naţiunilor Unite, rev. Miguel D’Escoto Brockman l-a declarat sâmbătă 5 septembrie pe preşedintele Boliviei Evo Morales „Erou Mondial al Mamei Pamânt”. La ceremonia desfăşurată în palatul prezidenţial din La Paz, D’Escoto Brockman a spus că Morales a avut o contribuţie importantă la decizia ONU de a sărbători Ziua Mamei Pământ pe data de 22 aprilie. În documentul ce a însoţit medalia conferită preşedintelui bolivian este scris că titlul a fost decernat ca urmare a „unei consultări extensive” cu reprezentanţii statelor membre ale Adunării Generale a Naţiunilor Unite.

Cu ocazia ceremoniei din La Paz, D’Escoto Brockman a spus că lui Fidel Castro Ruz i-a fost conferit titlul de „Erou Mondial al Solidarităţii” iar lui Julius Nyerere (1922-1999) titlul de „Erou Mondial al Justiţiei Sociale”.
“Ce vrem să facem este să îi prezentăm lumii pe aceşti trei oameni şi să spunem că ei întruchipează virtuţi şi valori important de emulate de noi toţi” a zis Brockman.

Înclinarea naturală a sud-americanilor către titluri pompoase, eşarfe şi ceremonii a mai atins o culme a absurdului în ultimile zile de preşedinţie la ONU ale vechiului sandinist Miguel D’Escoto Brockman. Evo Morales şi Fidel Castro sunt – alături de venezueleanul Hugo Chavez – printre cei mai vocali critici ai Statelor Unite în care văd o personificare a capitalismului vinovat de sărăcirea criminală a multor naţiuni de pe glob. Cu toate acestea, acelaşi Brockman l-a convins pe preşedintele american Obama să impună sancţiuni Hondurasului pentru fostul preşedinte Manuel Zelaya, un individ cu apucături dictatoriale dar susţinut de trioul Morales-Castro-Chavez.

fidel castro

O manea marxistă pe ritm de salsa!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

Un comentariu

  1. Riddick
    6 septembrie 2009

    The U.N.’s New Global Religion

    http://www.usasurvival.org/un-religion.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian