FUNDATIA IOAN BARBUS

Ghita pune stampila „Moscova” pe Voiculescu si SRS

Semnificativa interventia lui Sebastian Ghita de astazi, de la B1. A trimis un text în care nu se marginea sa raspunda unor acuzatii ale lui SRS (cum ca Ghita e ofiter acoperit), ci îi acuza pe SRS, Voiculescu si Ioan Nicolae ca fac jocurile Rusiei în privinta gazelor de sist, atacând si serviciile de informatii românesti si partenerii acestora din SUA. Un astfel de atac nu putea pleca fara „verde” de la Ponta. Episodul aminteste si de scandalul Ghita-Vântu (cu mortii îngropati pe dealurile Moldovei).

B1.ro: Deputatul PSD Sebastian Ghiță atacă dur PNL și trustul lui Voiculescu: Atacul lui Sorin Roșca Stănescu este de factură sovietică

„Sorin Roșca Stănescu rămâne un om duplicitar care folosește metode securiste. Nu știu exact raporturile sale cu Securitatea ceaușistă, dar obiceiurile sale sunt aceleași. Atacul său la adresa Serviciilor de Informatii românești este de factură sovietică.

Atacul a apărut într-o săptămână în care trustul lui Voiculescu atacă și el Serviciile de Informații ale României, partenerii lor din Statele Unite și credibilitatea lor, iar fostul ofițer al Securității Ioan Nicolae, cunoscut colaborator al firmelor de gaze din Rusia, atacă în emisiuni plătite eforturile României în domeniul exploatării gazelor de șist și acuză și el SRI și SIE.

Mai curios este ce legătură este între Voiculescu, Roșca Stănescu și Ioan Nicolae decât ce spune Roșca Stănescu.

Niciun Serviciu de Informatii care a implementat în funcționarea sa valorile democratice și ale cărui metode de lucru sunt validate prin mecanismele de cooperare și verificare cu partenerii externi nu își poate permite să formeze sau să accepte infiltrări în cadrul comisiei parlamentare de verificare.

Roșca Stănescu vorbește pentru a-și acoperi fapte penale și istorii mai vechi”.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

GMT

GMT

4 comentarii

 1. Vlad M.
  12 februarie 2013

  Nu m-ar mira prea tare sa aiba dreptate si Ghita, si SRS, sa fie amandoi niste agenti sub acoperire.

 2. ema
  12 februarie 2013

  Si eu cred ca au amandoi dreptate. Nici nu sunt atat de bine acoperiti. Este limpede ca Ghita lucreaza cu SRI-ul, in schimb Rosca Stanescu nu pare sa lucreze pentru vreun serviciu romanesc.

 3. Nea
  12 februarie 2013

  E o regulă de trei simplă: când – aparent fără motiv – lucrurile se încurcă şi apar probleme ca din senin, înseamnă că sunt la mijloc nişte interese ale Moscovei. E stilul lor, cu semnătură (invizibilă) şi certificat de autenticitate.

 4. Liv STOmer
  12 februarie 2013

  Dragilor, SRS e securist demulta vreme, v-o garantez. Cand eram intr-a 3-a/4-a, am facut meditatii cu nevasta-sa, numita Tana. Am fost la ei in casa, locuiau pe undeva pe langa Foisor, aveau o fata lungtana si increzuta, cu parul cret. Ma rog, astea-s detalii – pe el nu cred ca l-am vazut la fata mai mult de odata, insa ce vreau sa spun e asta: madam Tana avea, inainte de ’89, gradinita cu predare in germana. La fel cum nea Patriciu dadea meditatii la amfiteatre intregi de elevi, la desen (unul dintre ei, fiind musiu Bittman). Cam cata lume credeti ca avea tupeu sa faca chestii dintr-astea, inainte de ’89, cand erau ilegale, se lua parnaie, daca erai descoperit? Cam cat de greu era, sa descoperi pe una care preda germana la modul industrial? Eu sunt convins, orice s-ar spune, ca si Patriciu, si SRS, si altii, aveau atunci stele grele pe umeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian