FUNDATIA IOAN BARBUS

Hamasul a sabotat conducta egipteană de gaz spre Israel

O primă „realizare” pe plan internaţional a revoluţiei egiptene aflată in marş: terorişti Hamas care se află infiltraţi în Egipt aproape de la începutul tulburărilor , participând din plin la violenţe în special în Sinai, au aruncat în aer azi dimineaţa o instalaţie a conductei, provocând întreruperea furnizării gazului. Incendiul a putut fi văzut de la câţiva kilometri.
Sistemul energetic israelian este bazat parţial pe acest gaz, dar are posibilitatea să suplinească lipsa lui, iar rezervele proprii de gaz ale Israelului vor putea fi exploatate doar începând din anul 2013.
Acesta este doar un „eşantion” din ce ar putea urma daca „Frăţia Musulmană” (Hamasul fiind o ramură a sa) s-ar instala la putere sau ar fi partaşă la guvernare în viitor.

sursa

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Corneliu

Corneliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian