FUNDATIA IOAN BARBUS

Hollywood, Bollywood, Pallywood

La prima vedere, Hollywood-ul domină de zeci de ani industria filmului din Occident, iar în Est, Bollywood-ul face legea, dar ceea ce nu bănuiesc nici americanii, nici indienii, este că cinematografia arabă este adevăratul premiant al industriei, şcoala „palestiniană” de film putând oricând să pretindă coroniţa.

Pallywood - Dry Bones

În numai câteva ore, filmele „palestiniene” ajung la sute de milioane de oameni, fiind difuzate de toate canalele TV din lume, începând cu Al Jazeera şi terminând cu cele care au fost cândva monştri sacri ai jurnalismului, BBC şi CNN. Rareori realitatea pe care o descriu este pusă la îndoială; Hollywood-ul şi Bollywood-ul nici nu pot visa la gloria de care se bucură Pallywood.

Pallywood I Palestine Fake News and Israeli Attacks 1/2

Pallywood I Palestine Fake News and Israeli Attacks 2/2

Pallywood II – Al Durah 1/2

Pallywood II – Al Durah 2/2

Produsele Pallywood sunt transformate din ştiri false în adevăr universal cunoscut („evreii îi asupresc pe palestinieni”) şi de aici trec în legendă, fiind mai apoi folosite pentru a duce propaganda la un cu totul alt nivel: ură sălbatică faţă de evrei/ occidentali şi promovare a cultului morţii în rândul arabilor musulmani. De aici până la Jihad fi sabil Allah e doar un pas.

Pallywood III – Icon of Hatred

Pentru produse autohtone din domeniu, recomandăm Palestina Lacrimosa condusă de filoislamistul antisemit Radu Iliescu:

Nazism german vs. nazism israelian (I)
Nazism german vs. nazism israelian (II)
Nazism german vs. nazism israelian (III)
Ziua internaţională a rememorării Holocaustului
Gaza 2009

Pallywood IV – Gaza Beach

Vlad M.

Vlad M.

Un comentariu

  1. Toate filmele produse de Intifada Studios nu se pot masura cu o singura poza a unei biete batrine asuprite de soldatii Americani din Iraq:


    http://originalunoriginal.com/…..-property/

    Dupa cum vedeti, batrina tine in mana doua cartuse calibru 5.56mm care dinsa sustine ca le-a recuperat de pe jos dupa ce focul de arma al infidelilor i-a gaurit bordeiul.

    Bineinteles ca presa de stinga care habar nu are care este diferenta intre un glont si un cartus si cum arata un cartus care a fost tras fata de unul care nu a fost tras, i-a luat sfisietoare poveste de buna si au publicat-o pe pagina 1 in diferite ziare. Dupa cum se vede, cartusele in chestiune nu sint trase si in consecinta singura modalitate in care ar putea arata asa dupa ce s-au lovit de cocioaba batrinei ar fi daca soldatii Americani le-ar fi lansat cu prastia.

    Inca un exemplu cum stingistii din presa nu numai ca habar n-au pe ce lume traiesc ci sint intotdeauna mai mult decit bucurosi sa serveasca cauza Islamo-fascistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian