FUNDATIA IOAN BARBUS

Geert Wilders va fi dat în judecată pentru ofense aduse islamului

“Crima” de care se face Wilders vinovat este de a fi ofensat cea mai ipohondră religie de pe faţa pămîntului(cum care?) comparîndu-i cartea sfîntă cu Mein Kampf, iar pentru asta plăteşte deja cu vîrf şi îndesat. Mulţumită sutelor de ameninţări cu moartea venite din partea unui infim-mic-mic-şi-nereprezentativ număr de credincioşi întru religia ale cărei învăţături sînt chintesenţa mesajului de pace, în noiembrie anul acesta Geert Wilders va împlini 5 ani de cînd nu mai ştie dimineaţa unde va dormi seara.

Pentru aceleaşi tendinţe ofensatoare de care suferă, Wilders nu este pedepsit doar de musulmani ci şi de majoritatea elitelor progresiste occidentale. Unul din cele mai greu de înţeles exemple este cel al Marii Britanii, care în februarie anul acesta i-a interzis lui Wilders să mai calce în ţara lui Winston Churchill, un alt personaj controversat la acea vreme care a comparat Coranul cu Mein Kampf. Interdicţia primită din partea Angliei i-au adus lui Wilders un plus de 15% procente în sondaje, iar dacă ar avea loc alegeri mîine, partidul lui ar fi cel mai mare partid din Olanda.

Acum justiţia olandeză îşi aduce şi ea contribuţia, unindu-şi forţele cu islamiştii pentru a-i aplica mai cu spor pumnul în gura neobrăzatului parlamentar:

procesul-lui-geert-wilders

Această acţiune a justiţiei olandeze îi vor mai aduce probabil partidului lui Wilders încă 15 procente creştere în popularitate.

Geert Wilders, liderul partidului anti-islam PVV, va fi cu siguranţă cercetat pentru incitare la ură împotriva musulmanilor şi islamului, a relatat agenţia de presă ANP miercuri.

O cerere a avocatului lui Wilders, Bram Moscowicz, de a fi retrasă decizia de a fi dat în judecată, a fost respinsă de curtea supremă de justiţie olandeză.

Curtea de apel a spus în ianuarie că Wilders ar trebui să fie dat în judecată pentru hate speech şi discriminare. Departamentul public de justiţie a spus iniţial că nu existau suficiente probe pentru a-l da în judecată pe membrul parlamentului.

Membrul parlamentului olandez anti-imigraţie a spus că se aşteaptă la un ‘proces politic’. ‘Sînt dat în judecată pentru ceva ce milioane de olandezi gîndesc… libertatea de exprimare este sacrificată pe altarul islamului. Dar sînt pregătit sa lupt cu capul sus, a adăugat Wilders.
Prosecution of Wilders to go ahead

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi